Μην χασετε

Εξάγωνο Αφροδίτης με Δία 29/9: Ομορφιά, Έρwτας και Χρήμα

Το Εξάγωνο Αφροδίτης στον Ζυγό, με τον Δία στον Τοξότη, πραγματοποιείται την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019 και εμείς ετοιμαζόμαστε να δεχθούμε τα δώρα της θεάς Τύχης, σε ∈ρωτα και χρήμα!

Ο ∈ρωτας χαρακτηρίζεται από αισιοδοξία, χαρά, συναισθηματισμό, πάθος,  θερμό και καλοπροαίρετο κλίμα και πολλές από περασμένες παρεξηγήσεις και προβλήματα, θα βρουν την λύση τους, με ευκολία!

Δεχόμαστε ευκαιρίες, σε όλους τους τομείς, αλλά έχουμε επιπλέον και την απαραίτητη διάθεση να τις αναγνωρίσουμε, να τις αρπάξουμε και να τις αξιοποιήσουμε!

Το φλερτ είναι ασταμάτητο και απολαυστικότατο, αφού η επικοινωνία διευκολύνεται, έχοντας έναν παιχνιδιάρικο και κεφάτο χαρακτήρα!

Advertisements

Θετικές οι εξελίξεις και στα οικονομικά θέματα, αφού έρχεται μία απρόσμενη ευκαιρία ή επίτευξη κάποιου οικονομικού στόχου!

Οι πιο τυχεροί θα είναι τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 2ου δεκαημέρου!

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ
Απολαμβάνεις όμορφες ∈ρωτικές στιγμές, βελτιώνεις ή επισημοποιείς την σχέση σου με το σύντροφο, αν είσαι δεσμευμένος και αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις σε νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες, που ενδεχομένως να εξελιχθούν σε μεγάλο ∈ρωτα!

ΤΑΥΡΟΣ
Πολλές ευκαιρίες και εύνοια θα έχεις στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και σε θέματα ευεξίας και ομορφιάς! Πιθανός ∈ρωτας μέσα από τη δουλειά!

Advertisements

ΔΙΔΥΜΟΣ
Απολαμβάνεις ∈ρωτική περιπέτεια, φήμη, διασκέδαση και φλερτ! Πετυχαίνεις ό,τι επιθυμείς στον ∈ρωτικό τομέα και ζεις μαγικές στιγμές. Η τύχη είναι με το μέρος!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εύνοια θα έχεις στην οικογενειακή και την επαγγελματική ζωή! Επίσης, αν σε ενδιαφέρει ακόμα κάποια παρελθοντική ∈ρωτική ιστορία, μπορείς να αναμένεις επανεμφάνιση της.

ΛΕΩΝ
Είσαι δημοφιλής, περιζήτητος και απόλυτα αγαπητός στου κοινωνικούς σου κύκλους! Εύνοια σε μετακινήσεις και σε κάθε είδους επικοινωνία! Ένα πολύ καλό νέο έρχεται ή ένα ∈ρωτικό μήνυμα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μεγάλη οικονομική εύνοια θα έχεις αυτή τη περίοδο, αλλά και συναισθηματική πληρότητα και σταθεροποίηση!

ΖΥΓΟΣ
Σπουδαίες ευκαιρίες και ευχάριστες καταστάσεις θα έχεις σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου! Ο αισθηματικός και οικονομικός τομέας σε γεμίζει χαρά, ικανοποίηση και αισιοδοξία και η τύχη είναι στο πλευρό σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μέσα από γεγονότα, θα έχεις ψυχική και συναισθηματική πληρότητα. Μπορείς άφοβα να ακολουθείς το ένστικτό σου και επιπλέον, παρελθοντικοί ή παρασκηνιακοί ∈ρωτες ευνοούνται!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η καλοπροαίρετη συμπεριφορά σου σε φέρνει κοντά σε καλούς φίλους! Πετυχαίνεις σημαντικούς στόχους και ίσως κάποια φιλία, ίσως εξελιχθεί σε μεγάλο ∈ρωτα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έρχονται επαγγελματικές ευκαιρίες, προτάσεις και διακρίσεις ! Μπορείς να διαπρέψεις στην επαγγελματική σου ζωή, με μεγάλη ευκολία!

Advertisements

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σε χαρακτηρίζει χαρά, αισιοδοξία, τύχη και κοινωνικότητα!  Μέσα από γνωριμίες, επαφές ή μετακινήσεις, πιθανόν να προκύψει κάτι ∈ρωτικό και συναρπαστικό!

ΙΧΘΥΣ
Ξεχωρίζεις με το πάθος σου και την σ∈ξουαλική σου αύρα, σπάζοντας τα ταμπού σου! Επιπλέον, μία απρόσμενη οικονομική εύνοια να αναμένεις!

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα