Μην χασετε

Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή με Κρόνο 13/11: Διορθώνουμε λάθη του παρελθόντος

Το Εξάγωνο του Ανάδρομου Ερμή στον Σκορπιό, με τον Κρόνο στο ζώδιο του Αιγόκερω, πραγματοποιείται την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019 και μας κάνειπιο στοχαστικούς, υπεύθυνους αλλά και ιδιαίτερα ώριμους στις επαφές μας!

Advertisements

Επιπλέον, είμαστε ικανοί απόλυτα, όσον αφορά την αντιμετώπιση εκκρεμοτήτων ή παλαιών προβλημάτων, που τώρα επιτέλους τα λύνουμε!

Με λογική και σύνεση, διορθώνουμε προβλήματα που προϋπήρχαν, αποφεύγουμε επιφανειακές συζητήσεις και προτιμούμε ουσιαστικά λόγια, λαμβάνουμε σημαντικές πληροφορίες και αποφάσεις, αποκτούμε αξιόλογες επικοινωνιακές εμπειρίες και βάζουμε σοβαρούς στόχους, αφού πια είμαστε προσγειωμένοι και ρεαλιστές!

Επικοινωνούμε με άτομα που έχουμε καιρό να μιλήσουμε ή έχουμε απομακρυνθεί  για οποιονδήποτε λόγο και αρπάζουμε ευκαιρίες, ώστε να εξομαλύνουμε ουσιαστικά σχέσεις!

Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ: Αντιμετωπίζεις σοβαρά τα συναισθήματα σου και τις επιθυμίες σου, διορθώνοντας λάθη του παρελθόντος! Βρίσκεις επιπλέον, τρόπους να απαλλαγείς από κάποιο οικονομικό πρόβλημα και επίσης, μία ∈ρωτική επιστροφή είναι πιθανή!

ΤΑΥΡΟΣ: Διόρθωσε τα παλαιότερα λάθη σου στη συντροφική ζωή και άρπαξε την ευκαιρία να σταθεροποιήσεις μία σχέση ή να κάνεις μία επανασύνδεση!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Αποδεικνύεις την αξία σου στον επαγγελματικό τομέα, διορθώνοντας κακοτοπιές, ξεκινάς σωστή διατροφή και τακτοποιείς υποχρεώσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στον ∈ρωτικό τομέα, μπορείς να έχεις ουσιαστικές συναντήσεις και επαφές, για να πετύχεις αυτό που θες, ακόμα και μία επανασύνδεση!

ΛΕΩΝ: Φρόντισε τα οικογενειακά θέματα που σε απασχολούν καιρό τώρα, με ωριμότητα, αφού τώρα θα καταφέρεις να τα λύσεις! Τόλμησε να επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο του παρελθόντος, αν θες να ξεκαθαρίσεις κάποιες εκκρεμότητες από παλιά!

Advertisements

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κοινωνικοποιήσου ώριμα και ενίσχυσε τις επαφές σου με ουσιαστικές και ωφέλιμες για σένα γνωριμίες! Αποκαθιστάς παρελθοντικές διαφορές, με γνωστούς, συγγενείς, αδέρφια, ακόμα και με παλαιούς ∈ρωτες!

ΖΥΓΟΣ: Ο οικονομικός τομέας, μπορεί τώρα να βελτιωθείς με ουσιαστικές αποφάσεις, αλλαγές και ωριμότητα! Έρχεται σταθερότητα και ικανοποίηση στην συναισθηματική ζωή, ακόμα και με μία ∈ρωτική επιστροφή!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σοβαρεύεις και ωριμάζεις, ιδίως στις επαφές σου και αυτό σε φέρνει πολύ κοντά στην μόνιμη επίτευξη των στόχων σου ή σε μία μόνιμη ∈ρωτική παθιασμένη επανασύνδεση! Έρχονται νέα, ειδήσεις και μετακινήσεις που θα σε ωφελήσουν!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πάρε σωστές αποφάσεις, διόρθωσε λάθη του παρελθόντος, κινήσου παρασκηνιακά και προγραμμάτισε τις μελλοντικές σου κινήσεις! Πιθανόν μάλιστα, να δεχτείς ένα μήνυμα από άτομο του ∈ρωτικού παρελθόντος!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορείς να αποκαταστήσεις τώρα φιλικές σχέσεις,  με έντιμη και ώριμη επικοινωνία. Εκπληρώνεις ένα μεγάλο όνειρο και διορθώνεις τα μέχρι τώρα κακώς κείμενα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εδραιώνεσαι επαγγελματικά αλλά και κοινωνικά, αφού διορθώνεις αποτελεσματικά λάθη του παρελθόντος, που αφορούν την κοινωνική σου εικόνα και την καριέρα!

ΙΧΘΥΣ: Πετυχαίνεις ουσιώδεις στόχους και σκοπούς, ακόμα και αν προσπαθείς πολύ καιρό για αυτούς. Ευχάριστες μετακινήσεις θα έχεις και επικοινωνία με το ∈ρωτικό σου παρελθόν!

πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα