Μην χασετε

Διακοσμήστε το σαλόνι σας με υπέροχες Σκανδιναβικές ιδέες για styling cocooning hygge

Κάθε χρόνο η Δανία καταλαμβάνει το προβάδισμα στην κατάταξη των πιο ευτυχισμένων χωρών στον κόσμο. Αλλά ποιο είναι το μυστικό της χαράς της Δανίας; Κάποιος σκέφτεται αμέσως την έννοια του “hygge”. Μια λέξη που μας διδάσκει να απολαμβάνουμε μικρές απολαύσεις καθημερινά σε μια ατμόσφαιρα ευεξίας, φιλικότητας και απλότητας. Καθώς το hygge εφαρμόζεται καλύτερα σε εσωτερικούς χώρους, η επιρροή του στο ντεκόρ δεν προκαλεί έκπληξη. Το σαλόνι είναι το πιο ευχάριστο δωμάτιο του σπιτιού, είναι ο ιδανικός χώρος για να οργανώσετε μια άνετη φωλιά που προσκαλεί στη χαλάρωση.

Advertisements

Για να δημιουργήσετε μια χαλαρωτική και άνετη ατμόσφαιρα στο σαλόνι, τοποθετήσαμε μια παλέτα από ουδέτερα χρώματα, ζεστές αποχρώσεις και λευκό. Εμπνευστείτε από το σκανδιναβικό στιλ που ευνοεί τον συνδυασμό ελαφρού ξύλου με λευκά ή νηφάλια χρώματα. Ευρύτατα επηρεασμένο από τη φύση, το εσωτερικό hygge υιοθετεί όλα τα χρώματα που θυμίζουν το εξωτερικό όπως οι αποχρώσεις του μπεζ, καφέ και πράσινου. Ξεχάστε τα φωτεινά χρώματα ή το πολύ κρύο που δίνει μια αίσθηση φρεσκάδας.

Δημιουργήστε μια περιοχή χαλάρωσης στο σαλόνι ώστε να μπορείτε να εξασκήσετε τα τελετουργικά ευτυχίας σας και όλες τις αγαπημένες σας δραστηριότητες. Φέρτε ένα άγγιγμα ποίησης στο σαλόνι με μια εσωτερική ταλάντευση με γνήσια γούνα και ένα χαλί από κάτω. Ή, ποντάρετε σε παραδοσιακά έπιπλα όπως μια καρέκλα η πολυθρόνα. Σας αρέσει να περνάτε χρόνο κοιτώντας έξω, με ένα φλιτζάνι ζεστό ρόφημα στα χέρια σας; Σκεφτείτε λοιπόν να στήσετε έναν πάγκο στην άκρη του παραθύρου. Δεν μπορώ να φανταστώ ένα σαλόνι κουκούλι χωρίς καναπέ που να προσκαλεί χαλάρωση. Στο στυλ hygge του σαλόνι, πάντα πηγαίνει με ένα πλήθος μαξιλαριών και ένα ζεστό καρό που ρίχνεται νωχελικότητα.

Το σύνθημα είναι “κουκούλι”, όλα στο σαλόνι πρέπει να προκαλούν απαλότητα και άνεση. Τα μαλακά και άνετα υλικά είναι επομένως απαραίτητα. Ένα ζεστό χαλί για να τονίσει το ξύλινο έδαφος, ρίξτε σε καναπέδες και πολυθρόνα μια ψεύτικη γούνα ή μαλλί … Επιλέγουμε λίγο από τα πάντα για να δημιουργήσουμε έναν προστατευμένο και περιβάλλοντα χώρο. Σκεφτόμαστε επίσης την άνεση των ποδιών με ένα βερβερικό ή υφαντό μαλακό χαλί. Με κουβέρτες και πουφ, όπως και ο καναπές, το χαλί σας προσκαλεί να μείνετε εκεί για να απολαύσετε στιγμές ηρεμίας.

10 Fall Trends The Season s Latest Ideas Scheme of contemporary living room sets

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα