Μην χασετε

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πώς θα περάσεις στον ερwτικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ

Advertisements

Για εσένα Κριέ μου το διήμερο αυτό είναι σαν να ανοίγει η πόρτα ενός κλουβιού. Ο Ερμής ορθοδρόμισε επιτέλους, και ετοιμάζεις και οργανώνεις ταξίδι με το ταίρι σου. Αυτό το διήμερο το περίμενες καιρό, και σε ανταμείβει με ευχάριστες συναντήσεις, ταξίδια μικρής ή μεγάλης απόστασης, λόγια αποδοχής και επευφημίας για τα προσόντα και τις χάρες σου. Βρίσκεις τη χαμένη ισορροπία στη σχέση σου, υπάρχει πλέον κοινός κώδικας επικοινωνίας και μέλημα σας είναι να αφήσετε πίσω ότι αρνητικό μπορεί να έφερε ο κακός Ιούλης.

Ενώ για εσένα Κριέ μου που είσαι μόνος-η το διήμερο αυτό σούπερ καυτό και φουλ ερwτικό και ό, τι ήθελε προκύψει. Πες ναι σε εξόδους, ακόμη και αν δεν ξέρεις πολύ καλά την παρέα που σε καλεί, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση, αυτό το Σαββατοκύριακο, να μη ζήσεις μια ευχάριστη ερwτική έκπληξη, που όχι μόνο θα ανεβάσει το ηθικό σου αλλά θα σε προδιαθέσει και για νέο ερwτικό ξεκίνημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Παρά το ότι ο Ερμής «ίσιωσε» για εσένα Ταύρε μου το  διήμερο αυτό δεν θα είναι όπως το θες και το ονειρεύεσαι. Η Αφροδίτη κάνει ένα περίεργο τετράγωνο με τον Ουρανό και ρίχνει θα έλεγα τη διάθεσή σου. Αυτό το Σαββατοκύριακο σε κάνει να νιώθεις πως η σχέση σου δεν σε καλύπτει ή πως είναι όλα στάσιμα ανάμεσα σας. Ό, τι και αν συμβαίνει στην ερwτική σου ζωή, ό, τι και αν βασανίζει το μυαλό σου, θα σε παρακαλέσω να το συζητήσεις πρώτα. Γιατί πολύ απλά δεν θα συμβαίνει τίποτε το μεμπτό.

Για εσένα Ταύρε μου που είσαι μόνος μπορείς να περάσεις όμορφες και ερwτικές στιγμές, αρκεί να το επιδιώξεις. Ο Ερμής στον Καρκίνο γύρισε σε ορθή πορεία, μην ξεχνάμε και την νέα Σελήνη στον Λέοντα όλα αυτά μπορούν να σε βοηθήσουν να μπει ο Αύγουστος με το δεξί. Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό μπορεί να μην σε βοηθά πολύ και να σου δημιουργεί μια κυκλοθυμία όμως δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο να κάνεις μια νέα γνωριμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σαββατοκύριακο κατέφτασε αγαπημένε μου Δίδυμε  και σίγουρα θα νιώθεις πως ήρθε η στιγμή για χαλάρωση και ηρεμία. Το Σάββατο θα έλεγα πως τα όνειρα σου πέφτουν κάπως έξω όμως την Κυριακή με την Σελήνη να περνά στον Ζυγό δεν θα απογοητευτείς. Με το ταίρι σου μπορείς να βρεις τη χαμένη ισορροπία σας και να κάνετε όνειρα για διακοπές.

Αγαπημένε μου Δίδυμε δεν μπορώ να σου εγγυηθώ αυτό το διήμερο που θα βρίσκεσαι και με ποιους θα είσαι. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχει πολύ τρέλα, ξενύχτι, παρέα και φυσικά μπόλικο έρωτα! Η τύχη δείχνει να βρίσκεται στο πλευρό σου και κάτι πολύ αξιόλογο και δυνατό μπορεί να εμφανιστεί στο προσκήνιο. Εκμεταλλεύσου την ερwτική εύνοια και μην αφήσεις να πάει χαμένη.

Advertisements

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σαββατοκύριακο κατέφτασε Καρκίνε μου, μετά από τόση ταλαιπωρία και δυσκολίες που έζησες, τώρα μπορείς να ηρεμίσεις επιτέλους! Ο Ερμής γύρισε σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου, και αυτό από μόνο του είναι πολύ μεγάλο γεγονός. Μπαίνει ένα μεγάλο τέλος στην ταλαιπωρία, την ανησυχία αλλά και την ασυνεννοησία που είχατε ως ζευγάρι. Είναι ένα πολύ σημαντικό διήμερο για τη σχέση σας και φαντάζει να την χτίζεται ξανά από την αρχή.

Για εσένα Καρκίνε μου που δεν έχεις μια σχέση, θέλω να θυμάσαι το εξής: ότι στα πιο απίθανα μέρη κρύβεται ένας μεγάλος έρωτας! Τι σημαίνει αυτό; Πως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αρνηθείς κάποια πρόταση για έξοδο αυτό το διήμερο.  Τώρα που ο Ερμής γύρισε σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου, μπορείς να επενδύσεις άφοβα σε μια νέα γνωριμία και σχέση. Αφέσου γιατί αυτή είναι η συμβουλή του διημέρου για ένα ρομαντικό και ανατρεπτικό διήμερο.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένε μου Λέοντα, αρχικά να σε ρωτήσω αν σου έφερε κάτι η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου; Αυτό το διήμερο δείχνει ότι θα είναι κάπως, το Σαββατοκύριακο σου, με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό δεν αποκλείεται το ταίρι σου να εκφράσει κάποια παράπονα όπως   για παράδειγμα να σου επισημάνει πως η ερwτική σας ζωή έχει βαλτώσει. Μην αντιδράσεις δεν σε κατηγορεί για κάτι να βρείτε μια λύση αναζητά. Άκουσε το τι έχει να σου πει.

Για εσένα Λέοντα μου που δεν έχεις μια σχέση αυτό το διάστημα αλλά ίσως να γνώρισες κάποιο ενδιαφέρον πρόσωπο με την νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε στο ζώδιό σου. Θα σου πρότεινα να έχεις εγκράτεια αυτό το διήμερο, η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό, σε κάνει να νιώθεις μια αναίτια απογοήτευση για την ερwτική σου ζωή γενικότερα. Δεν είναι όλα τόσο μαύρα όσο τα νιώθεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου, παρά το ότι ο Ερμής ορθοδρομεί στον Καρκίνο η ταλαιπωρία και οι δυσκολίες που περάσατε είναι εμφανή. Αυτό το διήμερο επικεντρώνεστε στην ερwτική σας ζωή και δείχνει να βγάζετε από κοινού  προς τα έξω αισθήματα, σκέψεις και κάποια όνειρα καταπιεσμένα. Τόσο εσύ όσο και το ταίρι σου βγάζετε στην επιφάνεια πράγματα που θέλατε πολύ να πείτε και αυτό δεν είναι πάντα ευχάριστο. Εγώ μόνο αυτό έχω να σου πω Παρθένε μου, να φοβάσαι τη σιωπή, όχι τις κουβέντες που βγαίνουν από καρδιάς.

Advertisements

Για εσένα Παρθένε μου, που είσαι ακόμη μόνος-η σου, αυτό το Σαββατοκύριακο αν ακούσεις την καρδιά σου και όχι τόσο την λογική, θα ενταχθείς στα τυχερά ζώδια του διημέρου. Δεν χρειάζεται να έχεις αυστηρά κριτήρια, και δεν εννοώ σε καμία περίπτωση να συμβιβαστείς αλλά να είσαι πιο ελαστικός-ή σε μια ενδεχόμενη ερwτική επιλογή σου.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου, το διήμερο αυτό θα τολμούσα να πω πως ανήκεις στα τυχερά ζώδια. Και αυτό γιατί η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου αλλά και γιατί ο Ερμής επιτέλους βρίσκεται σε ορθή πορεία στον Καρκίνο, αρκετά σε ταλαιπώρησε. Βρίσκει την χαμένη του ισορροπία ο δεσμός σου αλλά αποκτά και ερwωτισμό και αγάπη. Αυτό το διήμερο θα ζήσετε ευχάριστες στιγμές με τον/την σύντροφό σου. Πρόκειται για ένα ευδιάθετο Σαββατοκύριακο μα κυρίως μπορείς να συνεννοηθείς επιτέλους με το ταίρι σου για όλα.

Για εσένα Ζυγέ μου, που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων, πρέπει να έχεις αυτό το διήμερο τις κεραίες σου ανοιχτές, γιατί πολλά βλέμματα θα είναι καρφωμένα επάνω σου, εκπέμπεις μια ηρεμία και αρμονία που είναι αξιοπρόσεκτη. Αρκεί ένα νεύμα σου για να πυροδοτήσει την ατμόσφαιρα και αν ανάψεις το πράσινο φως σε μια νέα γνωριμία σίγουρα υπόσχεται πολλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από τη μία αγαπημένε μου Σκορπιέ έχουμε την θετική νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε στον Λέοντα, αλλά και τον Ερμή που επιτέλους θα είναι σε ορθή πορεία στον Καρκίνο. Αυτά είναι τα καλά νέα. Τα όχι και τόσο καλά για αυτό το διήμερο είναι το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, που σε κάνει να θες να πεις παράπονα που από ευγένεια δε έλεγες και όμως σε καταπίεζαν. Είχες σωρεύσει πολλά εδώ και καιρό, ήρθε η ώρα να πέσουν στο τραπέζι. Ποιος είπε ότι αν θέσεις επί τάπητος τα προβλήματα στη σχέση σου, αυτό θα φέρει τον αντίλογο ή το χωρισμό; Πράξε κατά πως νιώθεις και μην φοβάσαι τίποτε.

Για εσένα Σκορπιέ που είσαι μόνος-η , σου ανάβω το πράσινο φως για να κάνεις μια νέα γνωριμία ή σχέση. Ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο έλαβε τέλος, και σου χαρίζει τύχη και εύνοια στο να κάνεις την πολυπόθητη ερwτική αρχή που τόσο ήθελες. Αν η νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε στον Λέοντα σου έφερε κάποια γνωριμία αλλά δεν είχες μια ολοκληρωμένη άποψη για το αν σου αρέσει ή όχι, το διήμερο αυτό θα καταλάβεις πολλά, και κυρίως θετικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη θα είναι στον Ζυγό και αυτό το διήμερο για εσένα Τοξότη, είναι θα έλεγα αρμονικό και ήρεμο. Έχει μια πολύ όμορφη ισορροπία στη σχέση σου και αρκετό ερwτισμό. Μοιάζει σαν να βγήκε το ουράνιο τόξο μετά από καταιγίδα και δεν θα είναι λίγες οι στιγμές που αποζητάς με κάθε τρόπο να δείξεις τα συναισθήματα σου στο ταίρι σου. Επίσης αν δεν έχετε σχεδιάσει ακόμη τις διακοπές σας, το διήμερο αυτό είναι ευνοϊκό να καταλήξετε και να κλείσετε όλες τις λεπτομέρειες.

Για εσένα Τοξότη μου που δεν έχεις μια σχέση, αυτό το Σαββατοκύριακο θα το χαρακτήριζα πολύ τυχερό. Ειδικά την Κυριακή εκεί ευνόησε ακόμη πιο πολύ στα ερwτικά σου μιας και η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ζυγό.  Οι παρέες και οι φίλοι σου ανοίγουν έναν νέο ευχάριστο ερwτικό δρόμο για μια σχέση που θα την χαρακτηρίζει όχι τόσο το πάθος όσο η ισορροπία. Δεν αποκλείεται να βρεις λιμάνι να αράξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό το διήμερο για εσένα Αιγόκερε μου δείχνει να είναι κάπως σκεπτικό και περίεργο θα έλεγα. Το θετικό είναι πως ο Ερμής επιτέλους ορθοδρομεί στον Καρκίνο και μπορείς να μιλήσεις και να σε ακούσουν, μπορείς να συνεννοηθείς με το ταίρι σου. Από την άλλη όμως δείχνει πως όλα όσα περάσατε σαν ζευγάρι τον Ιούλιο άφησε κάποιες ρωγμές στο δεσμό σου. Θα σε συμβούλευα, ότι και αν νιώθεις, όποιο παράπονο και αν έχεις από τον-την σύντροφό σου να το πεις και να το εκφράσεις με κάθε τρόπο. Μόνο έτσι θα βρεις τη λύση που γυρεύεις.

Εσύ Αιγόκερε μου, που είσαι μόνος-η σου το τελευταίο διάστημα, θυμάσαι που σου έλεγα να μην πάρεις καμία απόφαση για μια νέα σχέση; Ε, αυτό το ξεχνάς από εδώ και πέρα, ο Ερμής από εδώ και πέρα να θυμάσαι πως είναι σε ορθή πορεία στον Καρκίνο και να θυμάσαι πως σε κάθε νέο σου ξεκίνημα έχεις τύχη. Κοινωνικοποιήσου και βγες αν θες να αλλάξει η ερwτική σου ζωή, αν σου αρέσει κάποιο πρόσωπο το τελευταίο διάστημα, έχεις την τύχη με το μέρος σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γεια σου αγαπημένε μου Υδροχόε, για εσένα το Σαββατοκύριακο αυτό είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα. Λίγο προσοχή θα σου έλεγα γιατί το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, δημιουργεί μια κάποια αστάθεια στα αισθήματα σου και δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα εγκλωβίζεσαι μέσα στον δεσμό σου χωρίς λόγο και αιτία. Η Κυριακή είναι μια πολύ όμορφη και ήρεμη ημέρα, με την Σελήνη να περνά στον Ζυγό, μονομιάς ισορροπούν όλα.

Αν είσαι μόνος-η Υδροχόε μου, να θυμάσαι πως αυτό το Σαββατοκύριακο είναι σούπερ και εκρηκτικό. Είναι αρκετά ανατρεπτικό, με την νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Λέοντα και την Σελήνη την Κυριακή να περνά στον Ζυγό χωρίς να καταβάλεις ιδιαίτερη προσπάθεια θα περάσεις ένα φανταστικό διήμερο. Είναι ένα ερwτικό, καυτό και πολλά υποσχόμενο διήμερο, αν έκανες πρόσφατα κάποια γνωριμία τώρα θα δεις να εξελίσσεται.

ΙΧΘΥΣ

Ψαράκια μου γλυκά, επιτέλους ο Ερμής γυρνά σε ορθή πορεία στον Καρκίνο και η σχέση σου «ισιώνει» και αυτή μαζί. Θα αποκατασταθεί επιτέλους η επικοινωνία θα βρείτε την χαμένη ισορροπία σας και θα αρχίσετε να έρχεστε πιο κοντά.  Θα διορθωθούν πολλά μέσα στο διήμερο αυτό και θα νιώσεις πως ο ερwτισμός επανέρχεται ξανά ανάμεσα σας.

Για εσένα Ιχθύ μου, που δεν έχεις κάποια σχέση αυτό το διάστημα να θυμάσαι πως ο Ερμής γυρνά σε ορθή πορεία. Γνώρισες ή σκοπεύεις να γνωρίσεις κάποιο πρόσωπο μέσα στο διήμερο; Θα έχεις επιτυχία μεγάλη διότι μπορείς να επενδύσεις σε μια νέα αρχή και το ξεκίνημα αυτό να έχει διάρκεια

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα