Μην χασετε

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πώς θα περάσεις στον ερwτικό και συναισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο

Καλώς τα μου! Αγαπημένα μου ζώδια σας εύχομαι καλό Ιούλη να έχουμε. Αυτό το πρώτο Σαββατοκύριακο του νέου μήνα και με τις εκλογές στο προσκήνιο, τον αχταρμά δεν τον γλυτώνουμε! Ο Ερμής γυρνά ανάδρομος στον Λέοντα και η αλήθεια είναι πως η ασυνεννοησία θα χτυπήσει λίγο κόκκινο. Βέβαια για κάποια ζώδια που προσδοκούν να έχουν μια επανασύνδεση, μια επιστροφή ενός μεγάλου ερwτικού απωθημένου θα είναι ευνοϊκό το διάστημα αυτό.

Advertisements

Επίσης, η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο αυτό το Σαββατοκύριακο, είναι δυο ημέρες που μπορούμε να οργανώσουμε την καθημερινότητα μας. Να μπούμε σε ένα πρόγραμμα ή να περιποιηθούμε τον εαυτό μας ή και τον χώρο που διαμένουμε. Πάμε να δούμε όμως λοιπόν ξεχωριστά για κάθε ζώδιο, πως θα περάσει το διήμερο αυτό. Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend love αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 6 με 7 Ιουλίου 2019 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένε μου Κριέ, την Παρασκευή προσπάθησε να αφιερώσεις και στο ταίρι σου λίγο χρόνο και μην καυγαδίσετε όταν, δικαιολογημένα παραπονεθεί ότι ασχολείσαι αποκλειστικά με τα επαγγελματικά σου. Έντονα συναισθήματα που καλά θα κάνεις να τα εκτονώσεις σε εκδηλώσεις αγάπης και έρωτα προς το ταίρι σου για να περάσετε ένα αξέχαστο Σαββατόβραδο. Η Κυριακή φέρνει σε πρώτο πλάνο τους φίλους σου και τις ομάδες που δραστηριοποιείσαι συλλογικά. Θα πρέπει να προσέξεις και να συγκρατήσεις τις υπερβολικές εκδηλώσεις συμπάθειας απέναντί τους, γιατί το ταίρι θα ενοχληθεί και θα ζηλέψει.

Αν, τώρα είσαι μόνος/η, την Παρασκευή φρόντισε να είσαι διακριτικός/η σε κάποιο φλερτ σου σε επαγγελματικό χώρο για να μην προκαλέσεις κουτσομπολιά, το Σάββατο καλύτερα να ψάξεις σε φιλικό σου περιβάλλον για νέο ταίρι, ενώ η Κυριακή δεν ευνοεί τα αισθηματικά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένε μου Ταύρε, την Παρασκευή τονίζεται η ανάγκη σου για απόκτηση επιπλέον γνώσης, επιμόρφωσης και το ‘ρίχνεις’ στις φιλοσοφικές αναζητήσεις. Το Σαββάτο θα σε πιάσει το πείσμα και η ισχυρογνωμοσύνη σου, θα το ‘παίξεις ξερόλας’ στο ταίρι σου και αυτό δεν θα του/της αρέσει καθόλου. Σου προκαλεί ανάγκη για κοινωνική και, κυρίως, επαγγελματική καταξίωση αλλά και παρόρμηση και επιθετικότητα. Γι’ αυτό κοίταξε να μοιράσεις δίκαια τον χρόνο σου ανάμεσα στην δουλειά και το ταίρι σου, γιατί αν εκείνος/η σου παραπονεθεί ότι τον/την παραμελείς, που θα έχει δίκιο, εσύ θα ‘απλώσεις ζωνάρι’ για καυγά. Τέλος, την Κυριακή το κλίμα της έντασης χειροτερεύει, οι εκδηλώσεις αγγίζουν τις υπερβολές και δεν γλυτώνεις γκρίνιες και καυγάδες.

Αν είσαι ελεύθερος/η, την Παρασκευή μια νέα γνωριμία θα σε εξιτάρει με λεκτικά ‘κεντρίσματα’, το Σάββατο απόφυγε να μπλέξεις τα επαγγελματικά με τα αισθηματικά σου και την Κυριακή άσε τα πολλά και μεγάλα λόγια σε μια νέα γνωριμία, δεν θα σε ωφελήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Advertisements

Αγαπημένε μου Δίδυμε, προσπάθησε την Παρασκευή, να μην κατηγορήσεις άδικα το ταίρι σου, εξ αιτίας των απωθημένων που θα σου ξυπνήσουν τα άστρα και τα ζώδια. Το Σάββατο ξυπνάει την ανάγκη σου για διακοπές και ταξίδια. Οπότε μια εκδρομή με το ταίρι σου θα ήταν ιδανική. Εσύ ονειρεύεσαι αποδράσεις και ταξίδια και από την άλλη σου προκύπτουν δουλειές και αγγαρείες που δεν μπορείς να αποφύγεις.

Αν είσαι μόνος/η και κάνεις μια νέα γνωριμία την Παρασκευή κράτα χαμηλούς τόνους στις εκδηλώσεις σου, το Σάββατο ίσως κάνεις μια ενδιαφέρουσα νέα γνωριμία σε κάποια εκδρομή, ενώ την Κυριακή ίσως γνωρίσεις κάποιο άτομο με τελείως διαφορετική κοσμοθεωρία από την δική σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένε μου Καρκίνε, την Παρασκευή θα πρέπει να μην καταπιέσεις το ταίρι σου και εκδηλώσεις χειριστικές συμπεριφορές στην προσπάθειά σου να κερδίσεις τον θαυμασμό και την αποδοχή του/της. Το Σάββατο φρόντισε να εκτονώσεις την υπερέντασή σου με εκδηλώσεις αγάπης και έρωτα προς το ταίρι σου. Η Κυριακή σου προκαλεί μια συναισθηματική υπερχείλιση. Φρόντισε να καταπνίξεις τα αρνητικά και να εκδηλώσεις τα θετικά σου συναισθήματα στο ταίρι σου.

Αν είσαι μόνος/η, την Παρασκευή μπορεί μια νέα γνωριμία να σε κάνει να αναθεωρήσεις κάποιες απόψεις σου, το Σάββατο ευνοούνται οι συναισθηματικές προσεγγίσεις καθώς και η Κυριακή ευνοεί τους δυνατούς έρωτες.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένε μου Λέοντα, αν δεν καταφέρεις την Παρασκευή να κάνεις δίκαιο καταμερισμό του χρόνου σου ανάμεσα στις δουλειές και το ταίρι σου, σίγουρα θα υποστείς τις γκρίνιες του/της. Το Σάββατο πρέπει να καταστείλεις για να αποφύγεις τους καυγάδες με το ταίρι σου. Την Κυριακή θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα η αναγνώριση και η αποδοχή των αγαπημένων σου και κυρίως του συντρόφου σου. Αν όμως προβάλλεις υπερβολικές απαιτήσεις θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα.

Αν είσαι μόνος/η και κάνεις την Παρασκευή μια νέα γνωριμία η καθημερινότητά σου θα επιβαρυνθεί ακόμα περισσότερα από άποψη χρόνου. Εσύ όμως θα τα καταφέρεις. Το Σάββατο μην βιαστείς να αποφασίσεις και να δεσμευτείς και την Κυριακή το ίδιο. Κράτα επιφυλάξεις, θυμήσου συχνά τα φαινόμενα απατούν.

Advertisements

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένε μου Παρθένε, αυτό το σαββατοκύριακο θα μπορέσεις να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου σε μια καλλιτεχνική εκδήλωση ή κάνοντας ένα σπορ που αρέσει και στους δύο σας. Το Σάββατο σου παρέχει ενεργητικότητα ώστε να τελειώσεις με τις δουλειές σου και να βγεις το βράδυ με το ταίρι σου για διασκέδαση. Και την Κυριακή αν δεν προβάλλεις υπερβολικές απαιτήσεις, το ταίρι σου θα δεχτεί να σε βοηθήσει να τελειώσεις μια ώρα πιο γρήγορα.

Αν είσαι μόνος/η την Παρασκευή ένας νέος έρωτας μπορεί να φωτίσει την μέρα σου. Το Σάββατο μπορεί να τον συναντήσεις σε μέρη που κινείσαι στην καθημερινή σου ρουτίνα αλλά την Κυριακή, αν κάνεις μια νέα γνωριμία σε επαγγελματικό περιβάλλον θα πρέπει να είσαι διακριτικός/η.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένε μου Ζυγέ, την Παρασκευή πρέπει να επιστρατεύσεις το διπλωματικό σου ταλέντο για να αποφύγεις να απαιτήσεις αυταρχικά και με τάσεις επιβολής από το ταίρι σου την αποδοχή του/της που τόσο έχεις ανάγκη. Το Σάββατο σου γεμίζει έρωτα, καλλιτεχνία, δημιουργική εκφραστικότητα και διασκέδαση με το ταίρι και τους φίλους σου. Παρόμοιο το κλίμα και την Κυριακή, βγες με την παρέα ή με τον/την αγαπημένο σου για να χαλαρώσετε από την καθημερινότητα που σας βαραίνει.

Αν είσαι μόνος/η την Παρασκευή με το τακτ που σε διακρίνει μπορείς να φλερτάρεις όσο ποθεί η ψυχούλα σου, το Σάββατο με την ερwτική ατμόσφαιρα έχεις πολλές πιθανότητες να ζευγαρώσεις και την Κυριακή θα έχεις τόσες προσφορές που σίγουρα θα βρεθείς σε δίλημμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένε μου Σκορπιέ, η Παρασκευή σου χαρίζει ζεστές επαφές με γνωστούς και φίλους. Λίγη προσοχή μόνο γιατί η όψη της Παρασκευής θα σε κάνει να θες να επιβληθείς στο ταίρι σου και ίσως τον/την καταπιέσεις. Το Σάββατο σε ωθεί να ασχοληθείς με τα του οίκου σου. Μπορείς να αλλάξεις την διακόσμηση του σπιτιού σου με το ταίρι σου. Επιπλέον, μπορεί να σου προκαλέσει εκνευρισμό και η παραμικρή διαφωνία με τον/την σύντροφό σου να πάρει διαστάσεις. Η Κυριακή θα σου προκαλέσει κυκλοθυμία και θέματα στην σχέση με το ταίρι σου.

Αν είσαι μόνος/η, την Παρασκευή κάποιος/α φίλος/η μπορεί να σου εκφράσει πιο βαθιά συναισθήματα και να σε εκπλήξει ευχάριστα. Το Σάββατο, αν κάνεις μια νέα γνωριμία, μην σε πιάσουν οι βιασύνες και την Κυριακή συγκράτησε τον εγωκεντρισμό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένε μου Τοξότη, την Παρασκευή μην εκδηλώσεις έντονες κτητικές τάσεις στο ταίρι σου, εξ αιτίας της ανασφάλειας σου. Το Σάββατο, η επικοινωνία θα είναι ‘στο κόκκινο’, τα λόγια θα πάνε κι έρχονται και τα κουτσομπολιά θα στριφογυρίζουν. Κράτησε όλο αυτό μακριά από την σχέση σου, μόνο ένταση μπορεί να προκαλέσει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Την Κυριακή, φρόντισε να μην ασχοληθείτε εσύ και το ταίρι σου με θέματα τρίτων που δεν σας αφορούν.

Αν είσαι ελεύθερος/η οι επιτυχίες στα φλερτ που θα έχεις την Παρασκευή θα ανεβάσουν την ψυχολογία σου ενώ το Σάββατο, αν κάνεις μια νέα γνωριμία, κράτα χαμηλούς τόνους για να αποφύγεις τα κουτσομπολιά και την Κυριακή ‘μέτρα τα λόγια σου’ σε κάποιο άτομο που μόλις γνώρισες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένε μου Αιγόκερε, την Παρασκευή τονίζεται ο εγωκεντρισμός σου και οι τάση σου να επιβληθείς στο ταίρι σου, πράγμα που θα τον/την ενοχλήσει. Το Σάββατο τονίζει την ανασφάλειά σου σχετικά με τα οικονομικά πράγμα που θα προκαλέσει διαφωνίες και εντάσεις ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Την Κυριακή, τα οικονομικά σου εξακολουθούν να σε απασχολούν και μπορεί να προκληθεί σοβαρός καυγάς ανάμεσα σε εσένα και τον/την σύντροφό σου με αφορμή κάποια σπατάλη δική σου ή δική του/της.

Αν είσαι μόνος/η και κάνεις μια νέα γνωριμία την Παρασκευή φρόντισε να περιορίσεις την καχυποψία σου και να χαλαρώσεις, το Σάββατο μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και την Κυριακή απόφυγε την αμετροέπεια και την υπερβολική αυτοπροβολή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένε μου Υδροχόε, η Παρασκευή θα σου προκαλέσει μια εσωστρέφεια και κακή διάθεση βγάζοντας στο φως όλα τα απωθημένα σου. Καταλήγεις να εκδηλώνεις καχυποψία και τάσεις ελέγχου στο ταίρι σου, μάλλον άδικα. Το Σάββατο σε κάνει εριστικό/η και απότομο/η απέναντι στον/στην σύντροφό σου. Την Κυριακή θα μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον του/της συντρόφου σου. Όμως οι υπερβολικές σου εκδηλώσεις μπορεί να τον/την κουράσουν.

Αν είσαι μόνος/η, την Παρασκευή μπορεί να ξεκινήσει μια σχέση με έντονο πάθος, το Σάββατο αν μια νέα γνωριμία σου παρουσιάσει κάποιο βαθμό δυσκολίας θα σε εξιτάρει ακόμα περισσότερο ενώ την Κυριακή θα πρέπει να περιορίσεις την υπερβολική σου τάση για αυτοπροβολή.

ΙΧΘΥΣ

Αγαπημένε μου Ιχθύ, την Παρασκευή γίνεσαι επιφυλακτικός/η και καχύποπτος απέναντι σε κάποιους φίλους και καλά κάνεις. Διαφύλαξε την σχέση σου από παρεμβάσεις τρίτων, γιατί δεν θα είναι για καλό. Το Σάββατο θα σου προκαλέσει μια εσωστρέφεια και φοβίες. Ξυπνάει τα απωθημένα σου που καλά θα κάνεις να μην τα ξεσπάσεις στο ταίρι σου γιατί θα το αδικήσεις. Την Κυριακή, η κακή σου διάθεση παραμένει και ενισχύεται με κυκλοθυμία, αμφισβήτηση και υπερβολή. Προσπάθησε να μην εκδηλώσεις τα αρνητικά συναισθήματα που βαραίνουν την ψυχή σου στο ταίρι σου και επιβαρύνεις την σχέση σας.

Αν είσαι μόνος/η, η Παρασκευή μπορεί να μεταλλάξει μια φιλική σου σχέση σε ερwτική!! Το Σάββατο η κακή σου διάθεση δεν θα ευνοήσει τα αισθηματικά σου και την Κυριακή θα πρέπει να είσαι πολύ επιφυλακτικός/η σε μια νέα γνωριμία.

Πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα