Μην χασετε

Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές αστρολογικές συμβουλες Μαρτίου 2019 για το ζώδιο σου

Διαβάστε αστρολογικές μηνιαίες Μαρτίου 2019. και θα έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις, να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές και να αλλάξετε το πεπρωμένο σας, διαμέσου της ελεύθερης βούλησής σας! Στις αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Μαρτίου ανακαλύψτε πως θα είναι ο νέος μήνας.

Advertisements

 

Μηνιαίες αισθηματικές αστρολογικές συμβουλες Μαρτίου 2019

 

ΚΡΙΟΣ

Είστε αναμφισβήτητα σeξουαλικοί και παθιασμένοι, βάζετε … φωτιά στο αντίθετο φύλο, χάρη στην πανσέληνο που φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, έτσι αδράξτε την ευκαιρία. Αν είστε σε σχέση, το φεγγάρι αγκαλιά με τη νέα Σελήνη και τον ανάδρομο Ερμή στο θολό και απόκρυφο δωδέκατο οίκο σας σάς ζητούν να σιγουρευτείτε κατά πόσο η σχέση σας μπορεί να έχει εξελικτική προοπτική. Αυτός ο μήνας θα μπορούσε να φέρει ένα μυστικό στο φως ή ένα ζήτημα που απαιτεί επίλυση. Εάν είτε εσείς ή ο σύντροφός σας δεν ήσασταν αρκετά ειλικρινείς, θα απαιτηθεί τώρα μεγαλύτερη συναισθηματική διαφάνεια. Μόνο φροντίστε να μη γίνετε επιθετικοί, θα μετανιώνετε αργότερα για την αυθάδη συμπεριφορά σας, γι’ αυτό καλό θα ήταν να παλέψετε για την αγάπη σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η ερwτική ζωή σας θα δοκιμαστεί αυτό το μήνα, αλλά είναι στο χέρι σας να ελιχθείτε και να αναπτύξετε τη σχέση σας. Με τον Άρη στο ζώδιό σας και τον ανάδρομο Ερμή στον φιλελεύθερο ενδέκατο οίκο σας, δεν μπορείτε τώρα να μην επιδείξετε τον αυθεντικό εαυτό σας. Κάποια αλλαγή στην πορεία της σχέσης σας μπορεί να είναι λίγο ενοχλητική. Αυτό που σας βοηθάει είναι να είστε στωικοί, βαδίζοντας προς τα εμπρός με γενναιότητα και αγωνιστικότητα. Προσέξτε όμως τον τρόπο που βγάζετε προς τα έξω τα καταπιεσμένα συναισθήματά σας και κυρίως μην χρησιμοποιείτε εκφοβισμό. Μην παίρνετε φωτιά από κάτι μηδαμινό και ασήμαντο γιατί αν είστε θυμωμένοι, τα λόγια σας μπορεί να γίνουν περισσότερο καυστικά από ό, τι νομίζετε και να κάψετε τις γέφυρες.

Advertisements

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τολμήστε να πάρετε το ρίσκο για να πετύχετε κάτι καλύτερο στην αισθηματική σας ζωή. Η Αφροδίτη κινείται στον ενθουσιώδη ένατο οίκο σας και αγκαλιά με την πανσέληνο που φωτίζει τον ερwτικό πέμπτο οίκο σας, θα μπορούσατε να αισθανθείτε μια καταπληκτική έλξη για κάποιο άτομο εντελώς διαφορετικό από το συνηθισμένο τύπο σας. Ενδεχομένως να σας χωρίζει κάποια χιλιομετρική απόσταση ή να έχετε διαφορετικό πολιτισμικό επίπεδο ή ακόμα γνωρίσετε κάποιο άτομο σε ένα ταξίδι, κι αυτό είναι το αφροδισιακό σας. Τολμήστε να είστε ριψοκίνδυνοι στον έρωτα και την αγάπη και έχετε ανοιχτό μυαλό, θα βγείτε κερδισμένοι. Εάν είστε σε σχέση, προσοχή: Αισθάνεστε μία εσωτερική πάλη μέσα σας, θέλετε να αποτινάξετε τα καταπιεσμένα συναισθήματά σας, όμως καλό θα ήταν να αντισταθείτε στην έκρηξη.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αναλογιστείτε: Ο σύντροφός σας σέβεται πλήρως τη σχέση σας; Η πανσέληνος στον τέταρτο οίκο σας, του παρελθόντος, και η Αφροδίτη στον αινιγματικό όγδοο οίκο σας σάς βάζουν σε προβληματισμό, προσπαθείτε να ξεκαθαρίστε μέσα σας τι αναζητάτε από την ερwτική σας ζωή. Αν αρχίζετε να περνάτε λιγότερο χρόνο μαζί με τον αγαπημένο σας, συζητήστε το καθώς αργότερα θα αποβεί καταστρεπτικό για τη σχέση σας και θα συμβάλει στην αποσταθεροποίησή της. Αυτός ο μήνας είναι ο κατάλληλος για να μιλήσετε για τα πάντα αλλά φροντίστε να είστε διπλωματικοί, δίκαιοι και ευγενικοί, πάντα όμως συζητώντας με ειλικρίνεια. Εάν ήσασταν σε απόσταση μεταξύ σας, είναι καιρός να επανασυνδεθείτε. Επισήμανση: Προσέξτε γιατί τώρα θα είναι εύκολο για σας να συγχέετε την αγάπη με τη σeξουαλική έλξη.

 

ΛΕΩΝ

Advertisements

Κατά πόσο καλύπτονται οι προσωπικές σας ανάγκες στη σχέση σας; Η νέα Σελήνη και ο ανάδρομος Ερμής στον απόκρυφο όγδοο οίκο σας σάς υποκινούν να κάνετε σαρωτικές αλλαγές, κινούμενοι δυναμικά και ενεργητικά. Τώρα σκέφτεστε έντονα το παρελθόν και νιώθετε πιεσμένοι αν δεν εκπληρώνονται τα αιτήματά σας. Φροντίστε να μη γίνετε επαναστατικοί και αδιάλλακτοι, αυτό θα βλάψει τη σχέση σας. Οι φοβίες σας και οι ανασφάλειές σας ότι μπορεί να χάσετε.. συναισθηματικά, θα μπορούσαν να σας προκαλέσουν αναστάτωση και ανώριμη συμπεριφορά. Την ίδια στιγμή, η ζήλια, η κτητικότητα και οι παρορμητικές σας κινήσεις προκαλούν έντονα συναισθήματα. Τη μια στιγμή, γίνεστε αγενείς και την άλλη ευάλωτοι συναισθηματικά. Τι θέλετε επιτέλους;

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ακόμα σκέφτεστε εκείνη την παλιά αγάπη; Η νέα Σελήνη και ο ανάδρομος Ερμής στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας ζητούν πρώτα να ασχοληθείτε σε βάθος με τους δικούς σας φόβους και τις ανασφάλειές σας, και να αντισταθείτε να γυρίσετε πίσω στο παρελθόν. Αυτός ο μήνας σας κάνει μια κλήση αφύπνισης: Ήρθε η ώρα να αναλάβετε την πλήρη ευθύνη των πράξεών σας και των επιλογών σας, για τη δική σας ευτυχία. Είστε σε σχέση; Σίγουρα, ο απώτερος στόχος σας είναι να αισθάνεστε άνετα με τον αγαπημένο σας αλλά σκεφτείτε ότι οι σχέσεις εξελίσσονται, το ίδιο και η στάση σας για την αγάπη και τη συντροφικότητα. Τώρα σκέφτεστε περισσότερο από ποτέ τη δέσμευση στη σχέση σας, αλλά δεν χρειάζεστε να βιάζεστε.

 

ΖΥΓΟΣ

Τσεκάρετε πολύ καλά τις νέες γνωριμίες σας, μπορούν να καλύψουν τις δικές σας ανάγκες; Με την Αφροδίτη στον ερwτικό πέμπτο οίκο σας και την πανσέληνο στο ζώδιό σας, αναζητήστε μία σχέση που βασίζεται στη φιλία και την ειλικρίνεια, μόνο τότε θα ανθίσει σε βάθος χρόνου. Παράλληλα, ίσως σκέφτεστε κάποιο φιλικό σας πρόσωπο που σας φλερτάρει και έχει μια προφανή έλξη σε εσάς. Αν είστε σε σχέση, ανοίξτε συζητήσεις σχετικά με τους μακροπρόθεσμους στόχους σας και τα μελλοντικά σχέδιά σας. Δεν θα μπορείτε τώρα να συνεχίσετε χωρίς σκοπό τη σχέση σας αλλά αν δεν μπορέσετε τώρα να επιβάλετε τους δικούς σας όρους, δεν χρειάζεται να αποσυρθείτε. Ισορροπήστε τη λογική με την ευαισθησία σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το μήνα η αγάπη και ο πόλεμος πάνε πακέτο. Ο Άρης κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, ενώ η νέα Σελήνη και ανάδρομος Ερμής βρίσκονται στον ερwτικό πέμπτο οίκο σας. Μην προκαλείτε συναισθηματική ένταση προκειμένου να τρέξουν τα πράγματα πιο γρήγορα και μην είστε ανυπόμονοι. Μπορεί εύκολα να καταβληθείτε από το άγχος σας για θέματα που δεν είναι και τόσο σημαντικά και να χρειαστεί να δώσετε αρκετούς αγώνες προκειμένου να έχετε ό, τι επιθυμείτε. Προσέξτε μην προκαλείτε τον αγαπημένο σας και σεβαστείτε τις ανάγκες και τις επιθυμίες του. Θα πρέπει να γνωρίζετε πότε να κάνετε πίσω. Προωθώντας την ένταση, αποσταθεροποιείται η σχέση σας. Πάρτε μια βαθιά ανάσα πριν εξαπολύσετε έναν χείμαρρο μη λογικά επεξεργασμένων συναισθημάτων.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επιβραδύνετε λίγο τους ρυθμούς σας και λειτουργήστε συναισθηματικά δίνοντας προσοχή στον αγαπημένο σας. Η νέα Σελήνη και ο ανάδρομος Ερμής στον τέταρτο οίκο σας, του παρελθόντος, σας ζητούν να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στη σχέση σας και να επιλύσετε τα προβλήματά σας με ηρεμία. Κάντε κάποια εσωτερική ενδοσκόπηση και θεραπεύστε τις πληγές του παρελθόντος με μια βαθύτερη εξερεύνηση των επιθυμιών και των εσωτερικών κινήτρων σας. Ίσως ακόμα συνειδητοποιήσετε ότι η ζωή σας είναι κατακερματισμένη σε ποικίλα ενδιαφέροντα κι αυτό εις βάρος της ποιότητάς της. Μπορεί επίσης να έχετε την ανάγκη να θέλετε να κλειστείτε προκειμένου να ανασυγκροτηθείτε ψυχικά. Αφήστε τον χρόνο να περάσει και αξιολογήστε πρόσωπα και καταστάσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αναρωτηθείτε: Μήπως έχετε επενδύσει συναισθηματικά σε μια κατάσταση που βασίζεται μόνο στη σeξουαλική έλξη; Ο Άρης, ο πλανήτης του πάθους, κινείται στον ερwτικό πέμπτο οίκο σας, και η αλήθεια είναι ότι εσείς αυτή την χρονική περίοδο δεν είστε και τόσο σίγουροι αν αναζητάτε μόνιμες σχέσεις. Υπάρχουν ακόμα μερικές αλλαγές και προσαρμογές που πρέπει να γίνουν στην προσωπική σας ζωή. Οι αλλαγές στην καριέρα σας θα μπορούσαν να έχουν επιπτώσεις στην αναζήτηση μιας νέα ερwτικής κατάκτησης, οπότε φροντίστε απλά να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε, αντί να σκέφτεστε το μέλλον. Ή ακόμα, ίσως έχετε αναλάβει ένα σχέδιο εργασίας, το οποίο σας έχει απομακρύνει από τη σχέση σας. Επιδιώξτε την εξισορρόπηση, δεν είναι πολύ δύσκολο!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτός είναι ο μήνας σας στην αγάπη, είστε πολύ παιχνιδιάρικοι και φλερτάρετε πολύ χάρη στην Αφροδίτη στο ζώδιό σας και την πανσέληνο στον επεκτατικό ένατο οίκο σας. Να είστε τολμηροί, μην φοβάστε να κάνετε την πρώτη κίνηση. Θέτετε επί τάπητος τόσο τις καλές όσο και τις κακές στιγμές της ερwτικής σας ζωής, είστε ανάμεσα στο να εκδηλώνετε το πάθος σας αλλά διατηρώντας μια κάπως αποστασιοποιημένη συμπεριφορά γιατί θέλετε να διατηρήσετε την ατομικότητά σας και την ελευθερία σας. Σίγουρα, θέλετε οι θαυμαστές σας να πέφτουν στα πόδια σας, αλλά αν δεν θα μπορείτε να αισθανθείτε όπως εσείς θέλετε, θα βρείτε τρόπους να διαφύγετε. Αν είστε δεσμευμένοι, ένας από τους δύο σας μπορεί να βρίσκεται μακριά ή να είναι συναισθηματικά απόμακρος για να διατηρεί τον έλεγχο στη σχέση.

 

ΙΧΘΥΣ

Πόσο βαθιά είναι τα συναισθήματα του αγαπημένου σας; Σε αυτή την ερώτηση σας απαντά η πανσέληνος στον απόκρυφο όγδοο οίκο σας και ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας. Αν νιώθετε την εξουσία και την πίεση του αγαπημένου σας, τώρα επαναστατείτε, θέλετε αυτή τη σχέση σύμφωνα με τους δικούς σας όρους. Ίσως κοινά χρέη ή αιτήματα των άλλων ή ακόμη και σeξουαλική ασυμβατότητα γίνουν αιτία για μεγάλες αποκαλύψεις. Καλό θα ήταν να μιλήσετε γι’ αυτά τα θέματα χωρίς να παίρνετε τα πράγματα προσωπικά. Μην είστε τόσο σκληροί με τον εαυτό σας και με το σύντροφό σας δημιουργώντας ανασφάλειες και αμφιβολίες. Εάν είστε μόνοι, ένα πρόσωπο από το παρελθόν σας θα μπορούσε ξαφνικά να φανεί ιδιαίτερα ελκυστικό στα μάτια σας. Είναι όμως για το καλό σας;

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα