Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (1-4-2021)

Κριός

Εσείς οι φιλόδοξοι θα καταφέρετε να σταθεροποιήσετε την πορεία της καριέρας σας,  καταφθάνουν ενθαρρυντικά γεγονότα, συνεχίστε τις προσπάθειες και τις επιδιώξεις σας.  Εσείς οι άνεργοι αξιοποιήσετε τα νέα ανοίγματα, οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές, δείτε με θετική διάθεση την προοπτική που θα εμφανιστεί. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να μείνετε συγκεντρωμένοι στους επαγγελματικούς σας στόχους,  προσπαθήστε να διατηρήσετε και να προστατέψετε τα ήδη κεκτημένα. Σε θέματα διαπραγματεύσεων και αγοροπωλησιών δώστε μεγάλη προσοχή, αποφύγετε τον υπερβολικό ενθουσιασμό, στις συμφωνίες σας δε θα υπάρξουν αντιξοότητες ωστόσο θα πρέπει να αποφεύγουν οι παρορμητικές αποφάσεις. Περάστε σε κινήσεις επένδυσης  ή αποταμίευσης, τα χρηματικά σας έσοδα καλό θα είναι να τα αξιοποιήσετε δημιουργικά και όχι να τα καταναλώσετε.

Advertisements

 

Ταύρος

Εσείς οι αγχωμένοι ή προβληματισμένοι κάντε μεθοδικά την προσπάθεια να βγείτε από τις ασφυκτικές καταστάσεις που διαταράσσουν την ψυχολογική σας ισορροπία και ηρεμία. Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με την πορεία σας  αλλάξτε βλέψεις και σκοπούς, ανασυγκροτηθείτε και διαφοροποιήστε τις βάσεις σας. Εσείς που έχετε ανάγκη να βγείτε από καταστάσεις αβεβαιότητας  σταθεροποιηθείτε σε ένα συγκεκριμένο στόχο, θα καταφέρετε να κατοχυρώσετε και να εξασφαλίσετε. Σας δίνω τη συμβουλή να κυνηγήσετε τα μόνιμα αποτελέσματα και όχι τις πρόχειρες λύσεις, προσανατολιστείτε σε αυτό που σας ενδιαφέρει,  οργανώστε τη δράση σας. Αν αυτή τη στιγμή διανύετε περίοδο κρίσης ή πεσιμισμού βάλτε μπροστά τον ορθολογισμό, αποφασιστικές ενέργειες θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, θα καταφέρετε να μπείτε σε πορεία βελτίωσης.

Δίδυμοι 

Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να γίνουν συζητήσεις επαγγελματικής  εξέλιξης, νέες ιδέες θα ακουστούν, οι προτάσεις θα είναι δημιουργικές, σκεφτείτε πολύ καλά πριν δώσετε τις τελικές σας απαντήσεις. Στις κουβέντες που θα ανταλλάξετε θα απαιτείτε ειλικρίνεια, σαφήνεια και αμεσότητα, αποφύγετε τις καθυστερήσεις. Διεκπεραιώστε ανοιχτά θέματα που σας δημιουργούσαν άγχος,  κινηθείτε με αποφασιστική δράση. Σε περίπτωση εντόνου ενθουσιασμού προσοχή στις παρορμητικές αποφάσεις κυρίως σε θέματα οικονομικά, οι ενέργειες σας καλό θα είναι να μην έχουν υψηλή ριψοκινδυνότητα. Ουσιαστικά θα περάσει στα χέρια σας ο έλεγχος των κινήσεων και των δραστηριοτήτων σας, γι αυτό οι επιλογές και οι πράξεις σας θα πρέπει να βασίζονται στον ορθολογισμό, οι σπασμωδικές ενέργειες ενδεχομένως στην πορεία να δημιουργήσουν παγίδες.

 

Καρκίνος

Σήμερα θα εστιάσετε στα ανοίγματα και όχι στα εμπόδια, θα είστε επικεντρωμένοι στις νεες προοπτικές και όχι στις παρελθοντικές αποτυχίες. Ο τρόπος σκέψης σας θα σας βοηθήσει να  διαφοροποιήσετε τη δράση σας,  στόχος σας θα είναι να προχωρήσετε μπροστά, η ανανεωμένη σας διάθεση θα σας οδηγήσει στις σωστές ενέργειες. Μια συνομιλία θα σας δώσει το έναυσμα να αλλάξετε τις επαγγελματικές σας συνθήκες, εσείς που δεν είστε ικανοποιημένοι από τη θέση ή το πόστο που έχετε, τώρα θα μπορέσετε να  διεκδικήσετε μια καλύτερη θέση.  Κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να φρενάρετε συνεργασίες που πλέον δεν είναι προσοδοφόρες.  Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξετε το πλαίσιο της καθημερινότητας σας γι αυτό θα σας παροτρύνω να κινηθείτε με αυτοπεποίθηση, καλό θα είναι οι ενέργειες σας να είναι άμεσες.

Λέων

Κινητικότητα θα σας χαρακτηρίζει, δραστήρια θα είναι η μέρα σας ίσως σε κάποιες περιπτώσεις να εμφανιστεί και ένα μικρό άγχος που όμως θα είστε σε θέση να το ελέγξετε.  Βγαίνετε από την αδράνεια ή την απάθεια, ανασυγκροτείτε  τη δράση σας, οι αλλαγές που θα επιδιώξετε θα στοχεύουν στο να υλοποιηθούν τα άμεσα πλάνα σας.  Οι συγκύριες θα φέρουν ευνοϊκά ανοίγματα που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας, θα πιστέψετε στον εαυτό σας, όμως προσοχή να μην υπερτιμήσετε τις ικανότητες σας και αναλάβετε επικίνδυνα ρίσκα. Θα έχετε την τύχη με το μέρος σας, ωστόσο μην ξεχάσετε να χαλιναγωγήσετε τον ενθουσιασμό σας για να μην υπάρξει ο κίνδυνος να υποπέσετε σε παρορμητικές ή επιπόλαιες επιλογές. Σκεφτείτε πολύ καλά όχι μόνο τα παροντικά ενδεχόμενα αλλά και τα μελλοντικά.

Παρθένος

Θα έχετε τη διάθεση να τις φιλοσοφήσετε τις καταστάσεις, τερματίζετε τον  απογοητευτικό τρόπο σκέψης, φρένο βάζετε στις σκοτεινές εκδοχές. Έρχεται οριστική λύση σε υπόθεση που σας προβλημάτιζε, η επομένη μέρα σας βρίσκει πάνω σε καινούργιο ξεκίνημα. Αισιόδοξη θα είναι η στάση σας, βάζετε στόχους ανάπτυξης, επαγγελματικής εξέλιξης και οικονομικής βελτίωσης, θα είστε σε θέση να πάρετε πρωτοβουλίες, να αναλάβετε ρίσκα και να επιτύχετε. Η μέρα ενδείκνυται για τολμηρά βήματα και για άμεσα ξεκαθαρίσματα μην αναβάλετε τις ενέργειες σας. Θα σας δώσω την συμβουλή να περάσετε άφοβα σε διεκδικήσεις, να εκφράσετε αυτό που νιώθετε, να προτείνετε αυτό που από καιρό έχετε στο μυαλό σας. Εσάς τους δυσαρεστημένους ευχάριστο συμβάν θα σας οδηγήσει σε αλλαγή πλεύσης, κινηθείτε άμεσα, το αποτέλεσμα θα είναι απολύτως θετικό.

 

Advertisements

Ζυγός

Τρέξτε τις υποθέσεις σας, μην παραμελήσετε καταστάσεις που πρέπει να διεκπεραιωθούν, περάστε σε οριστικές λύσεις θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για διαφοροποιήσεις. Τα γεγονότα θα σας αποδείξουν πως για να βγείτε από την στασιμότητα θα πρέπει να αναλάβετε δημιουργική δράση, όσο αδρανείτε τόσο θα υπάρχουν καθυστερήσεις. Έρχεται προοπτική νέου επαγγελματικού ανοίγματος  θα σας δώσω τη συμβουλή να δεχτείτε την πρόταση,  προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες, στο χέρι σας θα βρίσκεται η προσωπική σας εξέλιξη.  Κοινωνική θα είναι η στάση σας, θα  γνωριστείτε με καινούργια πρόσωπα, μιλήστε και εκδηλωθείτε με αυθορμητισμό. Οι νεες γνωριμίες που θα προκύψουν θα είναι ενθαρρυντικές θα μπορέσετε να τις αξιοποιήσετε υπέρ σας.  Αποφύγετε τις αναβολές και τις ακυρώσεις  για να μπορέσετε να βγείτε από καταστάσεις αβεβαιότητας θα πρέπει να κινηθείτε αποφασιστικά.

Σκορπιός

Σκεφτείτε με προνοητικότητα, κρατήστε ελεγχόμενη την ανταγωνιστική σας διάθεση. Τα γεγονότα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να σταθεροποιήσετε την επαγγελματική σας πορεία ωστόσο θα πρέπει οι κινήσεις και οι βλέψεις σας να μην αεροβατούν. Εσείς που θέλετε να ανεβάσετε την καριέρα σας ένα σκαλί πιο πάνω, ακολουθήστε την πεπατημένη οδό,  οι υπερβολές και τα έντονα ρίσκα ίσως να μην έχουν το προσδοκώμενο αποτέλεσμα.  Σας δίνω τη συμβουλή να αφήσετε στην άκρη τα παράτολμα ανοίγματα μην δημιουργήσετε συνθήκες επιπλέον άγχους. Ο επαγγελματικός διάλογος που θα ανοίξετε με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα τερματίσει τις αρνητικές εντυπώσεις που ενδεχομένως να υπάρχουν μεταξύ σας. Αν μιλήσετε με ειλικρίνεια και ξεκαθαρίσετε από την αρχή τους σκοπούς σας, τότε η συνεργασία σας θα αναδομηθεί επάνω σε καινούργια πλέον δεδομένα.

Τοξότης

Με φιλοσοφημένη σκέψη θα χειριστείτε τις δυσκολίες και τα μικρό εμπόδια, δεν θα το βάλετε κάτω, αισιοδοξία θα σας διακατέχει. Ίσως να διαφοροποιήσετε τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, ενδεχομένως να επικεντρωθείτε περισσότερο στο άμεσο παρόν. Θα είστε σε θέση να αναλάβετε ουσιαστικά ρίσκα, στόχος σας θα είναι η αύξηση των χρηματικών σας κερδών, τα εγχειρήματα σας δεν θα πέσουν έξω. Προσοχή στον οικονομική διαχείριση, θα θελήσετε να κάνετε αγορές, τα έξοδα σας θα πρέπει να είναι περιορισμένα. Ο δυναμισμός σας θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους, πολύ καλά θα κάνετε και θα δείξετε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες σας.  Εγκάρδια εξομολόγηση που θα σας κάνει πολύ κοντινό σας πρόσωπο θα ενδυναμώσει τον μεταξύ σας δεσμό. Έρχονται έντονες συναισθηματικές ανατροπές, αναθερμαίνονται οι οικογενειακές σας επαφές.

 

Αιγόκερως

Θα είναι μια καλή μέρα να επικεντρωθείτε στις επιδιώξεις σας και στα πλάνα σας επαγγελματικά ή προσωπικά. Αξιοποιήσετε την αισιοδοξία που θα σας διακατέχει,  θα νιώσετε μια εσωτερική ώθηση που θα είναι λάθος αν την ανακόψετε. Οι άμεσες και αποφασιστικές ενέργειες  θα έχουν κατάληξη επιτυχίας.  Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να διώξετε στα οικονομικά ανοίγματα, θα χρειαστεί ώριμη σκέψη, έρευνα και αναλυτική μελέτη, θα πρέπει να αποφύγετε τις βιαστικές ενέργειες. Περιορίστε τις χρηματικές σπατάλες,  οριοθετήστε τις αγορές σας, εστιάστε στα αναγκαία και όχι στα περιττά. Όσοι απ εσάς περιμένετε καθυστερούμενες αμοιβές μην αγχώνεστε θα τις λάβετε σταδιακά. Η κοινωνικότητα σας θα σας κάνει πρόσχαρους, ομιλητικούς και εκδηλωτικούς, θα καταφέρετε να διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας.  Είναι πολύ πιθανόν με κάποια καινούργια πρόσωπα να προχωρήσετε σε επαγγελματικές συνεργασίες.

Υδροχόος

Σας δίνω τη συμβουλή οι επαγγελματικές και οικονομικές σας αναζητήσεις να είναι προσγειωμένες, καλό θα είναι να μην σας παρασύρει η υπερβολική αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Οι κινήσεις σας θα πρέπει να είναι σταθερές και όχι σπασμωδικές ή ανυπόμονες, πράξτε με μεθοδευμένη τακτική. Προσπαθήστε να έχετε ξεκάθαρες επιθυμίες και επιδιώξεις, οι μπερδεμένες βλέψεις θα σας οδηγήσουν σε αόριστες ενέργειες. Εσείς οι ανικανοποίητοι ή δυσαρεστημένοι  θα καταφέρετε να αλλάξετε τα αρνητικά ή στάσιμα δεδομένα, ωστόσο η επιτυχία θα απαιτεί οργάνωση και αυτοσυγκράτηση. Καινούργια επαγγελματική συμφωνία θα δημιουργήσει νέο ορίζοντα, θα πρέπει να κινηθείτε με υπευθυνότητα και ώριμη σκέψη. Αποφύγετε τις επιφανειακές αναζητήσεις, επικεντρωθείτε σε έναν πιο συγκεκριμένο ή μακροχρόνιο στόχο, πάρτε αποφάσεις ώριμες και δεσμευτικές.

Ιχθύς

Η ζωτικότητα που θα σας διακρίνει θα σας βοηθήσει να βάλετε στην άκρη ευαισθησίες και ηττοπάθειες, τώρα θα προχωρήσετε με αυτοπεποίθηση, αυτοεκτίμηση και ενέργειες διεκδίκησης. Στο εργασιακό σας περιβάλλον με δική σας πρωτοβουλία θα ανοιχτεί συζήτηση που θα ανοίξει προοπτική ανόδου ίσως και χρηματικής βελτίωσης. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα δείξει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στις ικανότητες σας  είναι πολύ πιθανόν να ανοιχτεί δίοδος νέας συνεργασίας που θα έχει θετικά και άμεσα αποτελέσματα. Καταφθάνουν ευχάριστες αλλαγές που θα σας ικανοποιήσουν ηθικά και οικονομικά. Προχωρήσετε σε δυναμικές πράξεις,  σε θέματα διεκδίκησης μη κάνετε πίσω, ανακτήστε τις δυνάμεις σας. Σήμερα θα θελήσετε επαφές κοινωνικής φύσης, βγείτε έξω με φίλους, κάντε τις προτάσεις σας.

 

Advertisements

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα