Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (23-11-2020)

Κριός

Σήμερα ίσως να μην είναι συγκαταβατικός ο τρόπος με τον οποίο θα επεξεργαστείτε αυτά που θα ακούσετε, καλό θα είναι να μην δώσετε τροφή για εντάσεις και διχογνωμίες. Η εσωτερική σας παρόρμηση θα σας ωθήσει στο να πάρετε αποφάσεις που ενδεχομένως να είναι κάπως ανατρεπτικές. Στις επαφές σας θα γίνουν ουσιαστικές συζητήσεις ενδεχομένως να βγουν στο φως αλήθειες που θα βάλουν τάξη σε καταστάσεις που τον τελευταίο καιρό ήταν μπερδεμένες και σας δημιουργούσαν αμφιβολίες.

Advertisements

Είναι πολύ πιθανόν να σας δοθεί η ευκαιρία να απαλλαγείτε από αυταπάτες και να αντιμετωπίσετε την πραγματική όψη των καταστάσεων, ο δυναμισμός σας θα σας βοηθήσει να δώσετε λύσεις, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές. Χαλιναγωγήστε την ανάγκη σας για άμεση ριζική αλλαγή, οι διαφοροποιήσεις δεδομένων θα χρειαστούν χρόνο και μεθοδικότητα.

Ταύρος

Σήμερα αποφύγετε τον αρνητισμό ή την αδιαφορία, η εσωτερική πίεση ίσως να σας κάνει αδιάλλακτους και κλειστούς. Σας δίνω τη συμβουλή να κρατήσετε θετική στάση στα νέα ενδεχόμενα που θα εμφανιστούν, θα σας δώσουν τη δυνατότητα να βγείτε από τη στασιμότητα ή την αποτυχία. Επιχειρήστε να δώσετε οριστική λύση σε πρόβλημα που σας αποδυναμώνει, οι κινήσεις σας θα πρέπει θα είναι οργανωμένες και πρακτικές.

Προσπαθήστε να διατηρήσετε ισορροπημένο κλίμα στις οικογενειακές σας επαφές. Κάντε το βήμα να ξεκαθαρίσετε τυχόν μπερδεμένες καταστάσεις, κατοχυρώσετε δίπλα σας τα πρόσωπα που αγαπάτε. Εσείς οι αποστασιοποιημένοι φανείτε προσιτοί και εκδηλωτικοί!!

Δίδυμοι

Σήμερα μπερδεμένες θα είναι οι διαθέσεις σας, δεν θα λείψει το συμβάν που θα ανατρέψει το σκεπτικό σας. Τα γεγονότα θα σας ωθήσουν σε εσωτερική και πνευματική αναζήτηση, θα σας απασχολήσουν θέματα σχετικά με την ψυχολογία και την εσωτερική σας δύναμη. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να αναποδογυρίσετε τις ίδιες σας τις απόψεις, από σήμερα θα αρχίσετε να βλέπετε με διαφορετικό μάτι πρόσωπα γεγονότα και συγκυρίες.

Προσοχή στις εξάρσεις σας, θα εμφανιστείτε αρνητικοί και αντιδραστικοί σε υποθέσεις που σας πιέζουν ψυχολογικά. Έρχονται ευνοϊκά συμβάντα ωστόσο κάποιες εσωτερικές αναστολές σας ενδέχεται να φρενάρουν την ταχύτητα των γεγονότων. Ξεκαθαρίστε με τον εαυτό σας τι ακριβώς αναζητάτε, κινηθείτε και προχωρήστε ανεπηρέαστοι απ παρελθοντικές καταστάσεις που σας είχαν οδηγήσει στην απογοήτευση.

Καρκίνος

Σήμερα περιορίστε τάσεις κυκλοθυμίας, κρατήστε υπό έλεγχο τις εναλλαγές του εσωτερικού σας κόσμου, οι ενέργειες σας θα πρέπει είναι σκεπτόμενες. Ανανεώστε τον τρόπο σκέψης σας, βγείτε από τις καθιερωμένες αντιδράσεις και επιλογές. Θα υπάρξει συναισθηματική ένταση και έξαρση δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε το επαγγελματικό ή και το προσωπικό σας κατεστημένο. Η ανάγκη σας να επεκταθείτε επαγγελματικά θα φέρει αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε μπροστά και να αφήσετε πίσω σας τις παρελθοντικές αποτυχίες.

Μην κάνετε το λάθος και αδρανήσετε, κινηθείτε αποφασιστικά με τόλμη, θα υπάρξουν συγκυρίες που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στο επιθυμείτο σημείο. Σε οικογενειακά ζητήματα μεσολαβήστε για να δοθεί λύση και να αποφευχθούν οι εντάσεις.

Λέων

Σήμερα προσοχή να μην χαρακτηριστείτε ως πνεύμα αντιλογίας, ίσως μέσω της διαφωνίας να προσπαθήσετε να ξεχωρίσετε και να τραβήξετε την προσοχή. Ενδεχομένως οι πεισματικές σας διαθέσεις να μην σας επιτρέψουν να προβείτε σε υποχωρήσεις, η άλλοτε συγκαταβατικότητα σας είναι πολύ πιθανόν να μετατραπεί σε ισχυρογνωμοσύνη. Θα δείξετε επιμονή στα λόγια σας, αντίσταση θα βγάλετε στις απόψεις των άλλων, δεν αποκλείεται να χαρακτηριστείτε εριστικοί.

Advertisements

Διατηρήστε ισορροπημένο κλίμα, περάστε σε δυναμικές ενέργειες, προσπαθήστε να αποδεσμευτείτε από καταστάσεις που δεν σας αφήνουν να εξελιχτείτε, σας δίνω τη συμβουλή να κυνηγήσετε τη βελτίωση σας. Κρατήστε προσιτή τη στάση σας, η μέρα σας θα είναι κοινωνική, θα υπάρξει άνοιγμα για διάφορες επαφές. Σε οικονομικά θέματα κινηθείτε προσγειωμένα, αποφύγετε τα περιττά έξοδα.

Παρθένος

Σήμερα επίμαχα ή άλυτα θέματα θα βγουν στον προσκήνιο, ίσως να αγχωθείτε, προσοχή να μην συσσωρευτούν απωθημένα και αντιδράσετε με ένταση. Αλλοπρόσαλλες θα είναι οι σκέψεις σας, δε θα βοηθήσουν στο να σταθεροποιηθείτε και να κατασταλάξετε, η μέρα δεν ενδείκνυται για αποφάσεις. Απόψεις τρίτων δε θα καταφέρουν να σας πείσουν σε θέματα που υπάρχει διαφωνία, καλό θα είναι να μην αντιταχτείτε πεισματικά σε ότι ακούσετε.

Για εσάς τους καταπιεσμένους που θέλετε να αλλάξετε ρυθμό ζωής θα υπάρξει άνοιγμα που θα σας δώσει τη δυνατότητα να διαφοροποιήσετε την καθημερινότητα σας, ωστόσο δεν είναι σίγουρο αν θα την αξιοποιήσετε, ίσως να εμφανιστούν ενδοιασμοί.

Ζυγός

Σήμερα ενδεχομένως να είναι κάπως άστατη η σκέψη σας, ίσως να προκύψουν διλλήματα και αμφισβητήσεις, δεν αποκλείεται να αμφιβάλετε και να απορρίψετε. Είναι πολύ πιθανόν να πάρετε απόφαση να αλλάξετε οπτική και συναισθηματική τοποθέτηση, σε άτομα που ήδη δώσατε μια δεύτερη ευκαιρία τώρα η στάση σας θα είναι αυστηρή και καθετή. Κάποιοι από εσάς θα θελήσετε να δοκιμάσετε και να πειραματιστείτε, ενθουσιασμό θα νιώσετε για τα νέα ανοίγματα.

Θα σας δοθεί η ευκαιρία να τερματίσετε μακροχρόνιες αρνητικές υποθέσεις, ίσως να φρενάρετε συνεργασίες που πλέον δε σας ικανοποιούν. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, θα είστε ομιλητικοί και συζητήσιμοι. Θα υπάρξουν ευχάριστες γνωριμίες μέσω διαδικτύου που θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας, προτίμηση θα δείξετε στις συναναστροφές με άτομα όμοιων πεποιθήσεων ή απόψεων.

Σκορπιός

Σήμερα αποφύγετε την απομόνωση και την εσωστρέφεια, μη κλειστείτε στον εαυτό σας, προσπαθήστε να επικοινωνήσετε και να ανοιχτείτε. Ίσως να εμφανιστούν στη σκέψη σας κάποιοι προβληματισμοί, ενδεχομένως να σας απασχολήσει η κριτική τρίτων προς εσάς, τα συμπεράσματα που θα βγάλετε είναι πολύ πιθανόν λίγο αργότερα να αλλάξουν. Αν έχετε αφήσει ανοιχτούς οικονομικούς λογαριασμούς σήμερα θα προβείτε στις ανάλογες ενέργειες, θα κάνετε ότι είναι αναγκαίο προκειμένου να βγείτε από καταστάσεις άγχους.

Στις φιλικές σας επαφές θα υπάρξει αρμονία και ισορροπία, αποφύγετε την αντικοινωνική στάση. Εσείς οι ψυχολογικά πιεσμένοι εστιάστε στην ηρεμία και στην ψυχαγωγία σας.

Τοξότης

Σήμερα αποφύγετε συζητήσεις ξεκαθαρίσματος ή τελικών αποτελεσμάτων. Παρορμητική θα είναι η στάση σας, καλό θα είναι να μην δώσετε υποσχέσεις, οικονομικές ή επαγγελματικές, θα προκύψουν δυσκολίες που ενδεχομένως να σας εκθέσουν. Θα σας απασχολήσει πολύ έντονα μια συζήτηση επάνω σε εργασιακό ζήτημα, για να αποφύγετε καθυστερήσεις ή διαφωνίες, καλό θα είναι να χειριστείτε την κατάσταση με διπλωματία και όχι με επιθετική ή ανταγωνιστική διάθεση.

Advertisements

Προσοχή στις συναισθηματικές σας μεταπτώσεις, μπερδεμένες σκέψεις ενδέχεται να κάνουν την εμφάνιση τους, παλιές απογοητεύσεις θα βγουν και πάλι στο προσκήνιο. Κάντε στην άκρη τους προβληματισμούς διαφόρων ειδών, εστιάστε στην ψυχική σας ισορροπία. Απρόβλεπτη και κάπως ανατρεπτική θα γίνει η στάση σας, καλό θα είναι στις ενέργειες σας να μην υπάρχει το στοιχείο της υπερβολής.

Αιγόκερως

Σήμερα ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνιση τους κυκλοθυμίες, θα υπάρξουν ψυχολογικές εναλλαγές και σκαμπανεβάσματα, προσπαθήστε να σταθεροποιήσετε βλέψεις και στόχους. Διατηρήσετε αισιόδοξη τη διάθεση σας, καλό θα είναι να μην κλειδώσετε τον εσωτερικό σας κόσμο, κινηθείτε και επικοινωνήστε με εξωστρέφεια. Ενδεχομένως να προσπαθήσετε να εκτονωθείτε, αποφύγετε τις εντάσεις και τις εξάρσεις, μην αφήσετε τον εαυτό σας να παγιδευτεί σε απωθημένα.

Όσοι απ’ εσάς περιμένετε απαντήσεις δώστε ώθηση στα γεγονότα κινήστε τα νήματα, περάσετε σε δραστικές ενέργειες. Αν κινηθείτε με αμεσότητα θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα η κατάληξη δε θα σας απογοητεύσει. Φανείτε δεχτικοί στις προτάσεις που θα λάβετε, ψυχαγωγηθείτε και κοινωνικοποιηθείτε. Εσείς οι αγχωμένοι προσπαθήσετε να χαλαρώστε και να διασκεδάσετε, οι φιλικές παρέες θα καταφέρουν να σας τονώσουν ψυχολογικά.

Υδροχόος

Σήμερα στις επαφές σας ενδεχομένως να υπάρξουν επικοινωνιακά σκαμπανεβάσματα, σε περίπτωση που η σκέψη σας είναι άστατη προσπαθήστε να ισορροπήσετε επιθυμίες και ανάγκες. Κάποιες διαφωνίες ή εντάσεις θα δυσκολέψουν την εφαρμογή των σχεδίων σας, δεν θα λείψουν αναβολές ίσως και ακυρώσεις. Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει αποφεύγοντας να πιέσετε καταστάσεις, μην προσπαθήσετε να τρέξετε με βιασύνη τα γεγονότα.

Σήμερα στην ψυχολογία σας δε θα υπάρξει σταθερότητα, θα έχετε την ανάγκη να ξεσκάσετε. Σε περίπτωση που έχουν συμβεί παρεξηγήσεις δώστε χρόνο στα γεγονότα, μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις αλλά καταφθάνει θετική έκβαση. Αξιοποιήστε την υποστήριξη που θα σας προσφέρει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, η στάση που θα κρατήσει απέναντι σας θα είναι ειλικρινής, αποφύγετε τις καχύποπτες σκέψεις

Ιχθύς

Σήμερα οι σκέψεις που θα κάνετε ενδεχομένως να κλονίσουν την αυτοπεποίθηση σας, δε θα έχετε λόγο να εστιάσετε σε απογοητεύσεις και αρνητικές εκδοχές. Τα συμβάντα θα σας φέρουν ανοίγματα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να αλλάξετε το πλαίσιο μια συγκεκριμένης επαγγελματικής σας συνεργασίας, αν υπάρχουν όροι γίνονται πιο ευνοϊκοί, συμφέρουσες θα είναι οι διαφοροποιήσεις που θα προκύψουν.

Επικοινωνιακή θα είναι η μέρα σας, τηλεφωνήματα, και προτάσεις θα σας βάλουν σε σκέψεις, θα ανοίξουν καινούργιες προοπτικές θετικής εξέλιξης αρκεί να έχετε την αισιοδοξία και τη θέληση να δώσετε έκταση στις επαφές που θα προκύψουν. Η μέρα σας θα είναι γεμάτη, θα επικοινωνήσετε με φίλους, με συγγενικά ή αγαπητά σας πρόσωπα.

Πηγη: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα