Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (25-10-2020)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, θα υπάρξει έντονη κινητικότητα, τηλεφωνήματα και συναντήσεις θα σας φέρουν ενθουσιασμό και αισιοδοξία. Θερμή συναισθηματική συζήτηση που θα ανοιχτεί ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά, θα λύσει το μπερδεμένο κουβάρι, θα δοθούν υποσχέσεις που θα δώσουν νέα κατεύθυνση στην eρωτική σας ζωή. Εξομολογήσεις και εξηγήσεις τερματίζουν αρνητισμούς και ανασφάλειες. Σήμερα θα πειστείτε πως δεν πρέπει να προκαθορίζετε τα γεγονότα, έρχονται εκπλήξεις και ανατρεπτικά συμβάντα!

Advertisements

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, η όψη της ημέρας θα σας κάνει συναισθηματικούς και συγκαταβατικούς. Εσείς οι eρωτικά μόνοι μην αρνηθείτε καμία πρόταση, η ευκαιρία που θα εμφανιστεί θα είναι ικανή να σας αλλάξει ολόκληρη τη ζωή. Θα προκύψει καινούργια γνωριμία, φανείτε θετικοί στα νέα ενδεχόμενα. Εκδηλωθείτε με αυθορμητισμό, εμπιστευτείτε τη γοητεία σας, σήμερα θα κερδίσετε το ενδιαφέρον προσώπου, που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε την eρωτική σας ζωή πάνω σε νέες βάσεις.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα έχετε τη δύναμη να αντιταχθείτε σε ό,τι σας πιέζει, βάζετε τέλος σε συνήθειες και συναισθηματικές εξαρτήσεις που σας φθείρουν ψυχικά. Ένα ξαφνικό συμβάν θα σας βοηθήσει να περάσετε σε διεκδικήσεις, προχωρήστε σε ουσιαστικές ενέργειες, αυτή τη φορά οι αποφάσεις σας θα γίνουν πράξη. Τυχαία συνάντηση με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα δώσει νέα κατεύθυνση στην eρωτική σας πορεία, προμηνύεται σχέση πάθους και δυνατής έλξης!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, επικοινωνιακή θα είναι η στάση σας, θα βρει άνοιγμα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και θα σας αποκαλύψει αλήθειες ικανές να ξεμπλοκάρουν τα αισθήματα σας, θα δοθεί eρωτική έκταση στις επαφές σας. Σήμερα θα ακουστούν εξομολογήσεις που θα δώσουν το πράσινο φως να προχωρήσετε σε καινούργιο eρωτικό ξεκίνημα. Σε προσωπικό ραντεβού συναισθηματική συζήτηση που θα έχετε με πρόσωπο από τα παλιά, θα ανοίξει προοπτική σταθερού δεσμού.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, εσείς που θέλετε να τερματίσετε την απογοητευτική ή καταπιεστική σχέση που διατηρείτε, τώρα θα νιώσετε τη δύναμη να περάσετε σε ανάλογες ενέργειες. Για εσάς τους ελεύθερους ή χωρισμένους έρχεται μεγάλη αλλαγή στην καρδιά σας που θα προκύψει από ξαφνική eρωτική ανατροπή. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που σας γνωρίζει πολύ καλά, θα περάσει σε συναισθηματικές αποκαλύψεις καταφέρνοντας να κερδίσει τελικά το eρωτικό σας ενδιαφέρον.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ενδυναμώνεται η αυτοπεποίθηση σας, έντονη θα είναι η eρωτική σας γοητεία. Θα είστε επικοινωνιακοί, θερμοί και με αυθορμητισμό στις εκδηλώσεις σας. Για όσους από εσάς αναζητάτε νέα γνωριμία, ένα ξαφνικό γεγονός θα σας δώσει την ευκαιρία να συναναστραφείτε με ολοκαίνουργια άτομα, κάποιο από τα οποία δε θα να σας αφήσει eρωτικά αδιάφορους. Πιστέψτε στο θετικό σας προαίσθημα, το ένστικτο σας θα είναι δυνατό, κινηθείτε με οδηγό τη διαίσθηση σας.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα η σωστή σας κρίση σε συνδυασμό με τον εσωτερικό σας δυναμισμό θα σας οδηγήσουν σε αποφασιστικές ενέργειες, αν επιθυμείτε επανασύνδεση θα καταφέρετε να την κερδίσετε. Η στιγμή θα είναι ευνοϊκή για καθοριστικές eρωτικές συναντήσεις, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Σήμερα ένα αποκαλυπτικό γεγονός θα σας αποδείξει πως ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σκέπτεστε υπάρχουν δυνατά και αμοιβαία αισθήματα.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα θα ξεκλειδώσετε την καρδιά σας, θα μιλήσετε ευθέως, θα προσεγγίσετε χωρίς δισταγμούς. Ελκυστική θα είναι η εμφάνιση σας, παρορμητική η στάση σας, σας συμβουλεύω να εμπιστευτείτε τον αυθορμητισμό σας, δείξτε το ενδιαφέρον σας στο καινούργιο πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σας. Για εσάς τους eρωτικά μόνους θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας με πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει, η έλξη σας θα είναι φανερή και αμοιβαία.

Τοξότης

Αγαπητοί μου Τοξότες, σήμερα καταφθάνουν απρόοπτα eρωτικά συμβάντα. Αναστάτωση θα φέρει στην καρδιά σας η συνάντηση σας με ένα συγκεκριμένο ελκυστικό πρόσωπο, αν χειριστείτε τα γεγονότα με απελευθερωμένη διάθεση, να είστε σίγουροι πως θα υπάρξει αίσια κατάληξη. Σήμερα δεν αποκλείεται να ακούσετε πρόταση επανασύνδεσης από το πρώην eρωτικό σας ταίρι, με θερμά λόγια θα ξεκινήσει η τηλεφωνική σας συνομιλία, στο ραντεβού που θα ακολουθήσει θα υπάρξουν ειλικρινείς συζητήσεις και έντονες eρωτικές εκδηλώσεις.

Advertisements

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, σήμερα θα είστε σε θέση να εκδηλώσετε τα συναισθήματα σας, εσείς οι ερωτευμένοι φανερώστε την έλξη σας. Θα βρείτε τη δύναμη να βάλετε φρένο σε αρνητικές καταστάσεις, με επιτυχία θα διεκδικήσετε αλλαγές στην eρωτική σας ζωή. Για τους eρωτικά μόνους καταφθάνει άνοιγμα νέας αρχής και επειδή θα έχετε τη διάθεση και την ανάγκη για ανατροπές, γι’ αυτό αρπάξτε την ευκαιρία, θα σας βγει σε καλό.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή μέρα αισιοδοξία φέρνει στο σκεπτικό σας, απελευθερωμένες και δυναμικές θα είναι οι πράξεις σας. Καταφθάνει επανασύνδεση, τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά, θα καταφέρετε να εκπληρώσετε επιθυμίες και κρυμμένες ανάγκες. Εσείς που είστε ήδη σε σχέση περνάτε σε στάδιο ισορροπίας, ασφάλειας και ψυχικής στήριξης. Για τους eρωτικά μόνους αν δείξετε θερμό ενδιαφέρον στο πρόσωπο που θα σας συστήσουν, θα υπάρξει δυνατότητα σταθερής eρωτικής σχέσης.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, θα είστε διορατικοί με διεισδυτική αντίληψη. Έρχονται ευχάριστα ανοίγματα στις eρωτικές σας υποθέσεις, αξιοποιήστε τις τυχαίες συμπτώσεις, αν θέλετε επανασύνδεση τα συμβάντα θα στρώσουν το κατάλληλο έδαφος. Έντονη και αποκαλυπτική συζήτηση θα έχετε με το πρόσωπο της καρδιάς σας, προετοιμαστείτε η κουβέντα σας θα  έχει συναισθηματικό βάθος. Δείξτε εμπιστοσύνη στα λόγια που θα ακούσετε, οι εξομολογήσεις θα είναι σοβαρές και ειλικρινείς.

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα