Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (30-5-2019)

Κριός

Advertisements
Ενισχυμένη θα είναι η αυτοπεποίθηση και η αποφασιστικότητα σας, σήμερα δεν θα αφήσετε να σας ξεφύγουν οι νέες ευκαιρίες. Θα καταφέρετε να επηρεάσετε πρόσωπα και καταστάσεις προς την κατεύθυνση που επιθυμείτε εσείς, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να λάβετε νέες επαγγελματικές προτάσεις. Έρχονται αισθηματικές επιτυχίες, για τους ελεύθερους προμηνύεται νέα γνωριμία. Περάστε σε προσεγγίσεις, σήμερα θα λάβετε θετική και άμεση ανταπόκριση.

Ταύρος

Μια νέα πρόταση θα ακούσετε στον επαγγελματικό σας χώρο, θα είναι ιδιαιτέρως συμφέρουσα, δώστε την απαιτουμένη σημασία. Χρήματα έρχονται στα χέρια σας, ωστόσο θα υπερβεί η διάθεση σας για υλικές αγορές, χειριστείτε με σύνεση τα οικονομικά σας. Στα αισθηματικά σας θα υπάρξει ευχάριστο συμβάν, η καινούργια γνωριμία που θα προκύψει θα σας ενθουσιάσει, εσείς που είστε σε δεσμό προσοχή στις επιπολαιότητες.
Δίδυμοι
Δυναμική και γεμάτη αυτοπεποίθηση θα είναι η στάση σας, η σημερινή αστρολογική όψη σας ανοίγει νέες ευκαιρίες, τώρα θα καταφέρετε να δώσετε τέλος στο στάσιμο. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για αλλαγές ωστόσο καλό θα είναι τοποθετήσετε τις επιθυμίες σας σε συνετά πλαίσια, προσπαθήστε να αποφύγετε τις επιπολαιότητες. Ανεβασμένη θα είναι η λίμπιντο σας, εσείς που διατηρείτε σταθερή σχέση προσοχή στους πειρασμούς.

Καρκίνος

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας εφοδιάσει με δυνατό ένστικτο και έντονη διαίσθηση, ο συναισθηματισμός και η διορατικότητα σας θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο. Μείνετε πιστοί στο ένστικτο σας και ακολουθήστε το άφοβα, τόσο σε θέματα επαγγελματικά όσο και αισθηματικά. Χαρούμενη, εγκάρδια, και γενναιόδωρη θα είναι η στάση σας. Σήμερα θα διατυπώσετε τις απόψεις σας με ηρεμία και απόλυτη σιγουριά, θα καταφέρετε να κατευθύνετε το ταίρι σας.

Λέων 

Τολμηρές και ασυνήθιστες θα είναι οι ενέργειες σας, νέο τρόπο προσέγγισης θα τηρήσετε σε κάποια δύσκολα ζητήματα επαγγελματικά ή συναισθηματικά. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, σήμερα θα βρεθείτε ανάμεσα σε καινούργια πρόσωπα, οι συνομιλίες σας θα είναι ευχάριστες και πολλά υποσχόμενες. Δυνατή έκπληξη θα σας φέρει μια τυχαία συνάντηση, δεν αποκλείεται να σημειωθεί έναρξη δεσμού.

Παρθένος

Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να περάσετε σε ουσιαστικές αλλαγές, φεύγουν οι αρνητικές σκέψεις, θα απεγκλωβιστείτε από παρελθοντικές απογοητεύσεις. Στα επαγγελματικά σας οι επικοινωνιακές σας ικανότητες θα φέρουν θετικά αποτελέσματα. Η διάθεση σας για ειλικρινείς συζητήσεις θα σας βοηθήσει να τερματίσετε παρεξηγήσεις ή διχογνωμίες. Για εσάς τους χωρισμένους θα προκύψει αφορμή επανένωσης.

Ζυγός

Έντονος θα είναι ο αυθορμητισμό σας, η μέρα θα φέρει γεγονότα που θα σας ενθουσιάσουν. Στα επαγγελματικά σας, η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία σας θα σας ωθήσουν να βάλετε σε εφαρμογή τις ιδέες σας, φεύγουν τα εμπόδια, περνάτε σε περίοδο ευχάριστων και εποικοδομητικών αλλαγών. Στον αισθηματικό σας τομέα, ελκυστικό πρόσωπο θα σας ερwτευτεί, με αυτό το άτομο θα νιώσετε έντονα αισθήματα ίσως και ανεξέλεγκτο πάθος, προσοχή στις υπερβολές.

Advertisements

Σκορπιός

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα φέρει συνομιλίες και συναντήσεις που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε στάση ζωής, φεύγουν ανασφάλειες και τάσεις ηττοπάθειας. Πάρτε την απόφαση να δράσετε δυναμικά, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για ριζικές αλλαγές. Στον αισθηματικό σας τομέα, ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας δημιουργήσει δυνατότητα νέας σχέσης, θα καταφέρετε να σταθεροποιηθείτε και να αποκτήσετε σταθερό ταίρι στη ζωή σας.

Τοξότης

Έντονος θα είναι ο ενθουσιασμός σας, θα ανεβάσετε ψηλά τον πήχη των διεκδικήσεων σας, η στιγμή θα είναι ευνοϊκή για νέο ξεκίνημα. Δεν αποκλείεται να λάβετε νέες επαγγελματικές προτάσεις, ωστόσο  προσοχή στην υπερβολική αισιοδοξία. Σε περίπτωση που κάνετε προσπάθειες επανασύνδεσης θα λάβετε θετικές απαντήσεις. Για όσους από εσάς είστε ήδη σε σχέση, με το ταίρι σας θα νιώσετε σιγουριά και ασφάλεια.

Αιγόκερως

Ομαλή εξέλιξη θα έχουν οι επαγγελματικές σας συζητήσεις, οι ενέργειες σας θα είναι αποτελεσματικές, η δράση σας εποικοδομητική. Η οξυδέρκεια σας θα σας βοηθήσει να γλυτώσετε απ’ παγίδες. Ίσως να μην είναι συγκρατημένες οι οικονομικές σας κινήσεις, αποφύγετε τις υπερβολικές αγορές. Στα αισθηματικά σας, για τους μοναχικούς ή χωρισμένους έρχονται ευχάριστες εξελίξεις, η μέρα σας φέρνει έναρξη σταθερής σχέσης.

Υδροχόος

Έντονη θα είναι η αισιοδοξία σας, ενδυναμωμένη η θέληση σας, θα προχωρήσετε σε αποφασιστικά βήματα, δε θα αφήσετε τον χρόνο να κυλήσει ανούσια. Ως προς το αντίθετο φύλο θα είστε επικοινωνιακοί και θερμοί, προσοχή να μην πληγώσετε ή απατήσετε το ταίρι που έχετε δίπλα σας. Εσείς οι ελεύθεροι που θέλετε να βρείτε ένα ταιριαστό ταίρι δείξτε ενδιαφέρον στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας συστήσουν.

Ιχθύς

Advertisements

Σήμερα θα αφήσετε στην άκρη τις επαγγελματικές σας υποθέσεις, δε θα δείξετε το απαιτούμενο ενδιαφέρον. Διαίσθηση, ευαισθησία και ρομαντισμός θα διακρίνουν τις ενέργειες σας. Θα έχετε θετική και ευχάριστη εξέλιξη με άτομο που προσπαθεί εδώ και πολύ καιρό να περάσει στην προσωπική σας ζωή. Ανοίγεται προοπτική σταθερής σχέσης, εσείς οι ελεύθεροι και μοναχικοί  θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε τα δεδομένα σας.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα