Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (12-03-2020)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου, θέματα υπεροχής θα υπάρξουν μέσα στη σχέση σας, οι διαθέσεις σας θα είναι εξουσιαστικές, προσοχή στις εκρηκτικές αντιδράσεις. Στόχος σας θα είναι να κυριαρχήσετε, με πείσμα θα διεκδικήσετε θέση αρχηγίας. Αν κρατήσετε στάση θερμή και απελευθερώσετε την ∈ρωτική πλευρά του χαρακτήρα σας, θα καταφέρετε να ‘ρθείτε πιο κοντά με το πρόσωπο που επιθυμείτε ∈ρωτικά. Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, σήμερα δεν αποκλείεται κάποιος να σας ∈ρωτευτεί.

Ταύροι

Φίλοι μου, η όψη της ημέρας θα ενισχύσει τον ∈ρωτισμό σας, ως προς το ταίρι σας η στάση σας θα είναι θερμή, θα θελήσετε να ζήσετε στιγμές έλξης ίσως και έντονου πάθους. Για τους ∈ρωτικά μόνους, απρόοπτη πρόκληση θα εξιτάρει το ∈ρωτικό σας ενδιαφέρον. Με πρόσωπο από το παρελθόν θα εκδηλώσετε έντονο ∈ρωτισμό, αναθερμαίνοντας βλέψεις και αισθήματα. Θετικοί θα είστε σε προκλήσεις και νέα ενδεχόμενα. Μια τυχαία συνάντηση θα δώσει ώθηση στις ∈ρωτικές σας διαθέσεις, κλείνοντας τη νύχτα σας με έντονο ∈ρωτικό συμβάν!

Δίδυμοι 

Φίλοι μου, η σημερινή όψη θα ενισχύσει την θερμή πλευρά του χαρακτήρα σας, θα εστιάσετε στο όμορφο και το ελκυστικό, θα ρισκάρετε στις προσεγγίσεις σας. Η επιλογή σας να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα σας και να αξιοποιήσετε την ∈ρωτική σας ενέργεια, θα φέρει θερμά αποτελέσματα. Με έντονο το αίσθημα της ∈ρωτικής έλξης θα υπάρξει πάθος στις κινήσεις σας. Αφήστε ελεύθερη την ∈ρωτική σας αύρα, σήμερα θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

Καρκίνος

Φίλοι μου, ευχάριστες συναντήσεις θα ανανεώσουν το κλίμα στην καρδιά σας, σήμερα δεν αποκλείεται να λάβετε απρόσμενη πρόταση για ραντεβού. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι επιμεληθείτε την εμφάνιση σας, θα υπάρξουν απρόοπτες νέες γνωριμίες. Ευχάριστη ∈ρωτική έκπληξη θα σας προκαλέσει το τηλεφώνημα που θα λάβετε από παρελθοντικό πρόσωπο. Θα σας θυμηθεί πρώην ∈ρωτικό ταίρι, που ενδεχομένως να μην καταφέρατε ποτέ να το ξεπεράσετε.

Λέων

Advertisements

Αγαπητοί μου, εσείς οι ίδιοι θα δημιουργήσετε ανταγωνιστικό κλίμα μέσα στη σχέση σας, θα κυνηγήσετε κυριαρχία και υπεροχή. Στόχος σας θα είναι να επιβληθείτε, προσοχή στα λόγια και στις πράξεις σας. Ερwτικά χτυπήματα θα λάβει η καρδιά σας και μάλιστα από άτομο που θα είναι κάπως διαφορετικό από τις συνηθισμένες σας προτιμήσεις. Ανοίγεται η ευκαιρία για καινούργιο ∈ρωτικό ξεκίνημα με πρόσωπο που δεν αποκλείεται να το ∈ρωτευτείτε κεραυνοβόλα.

Παρθένος

Φίλοι μου, θερμή θα είναι η στάση σας, εντυπωσιακό το παρουσιαστικό σας. Η αυτοπεποίθησή σας θα σας δημιουργήσει τη διάθεση να δράσετε με τρόπο αποφασιστικό και γρήγορο. Μια πρόσκληση που θα λάβετε από πρόσωπο ∈ρωτικού ενδιαφέροντος, θα σας ανοίξει προοπτική ∈ρωτικής σχέσης. Αφήστε τα συμβάντα να κυλήσουν, δεχτείτε με θετικότητα τα καινούργια πρόσωπα που θα σας πλησιάσουν. Πίσω από μια φαινομενικά φιλική συνομιλία, θα κρύβεται κατάληξη ρομαντικού ∈ρωτικού ραντεβού!

Ζυγός

Φίλοι μου, θερμή, αποκαλυπτική και ∈ρωτική θα είναι η στάση σας. Κάποιο πρόσωπο θα δει πράσινο φως και θα εισχωρήσει για τα καλά στη ζωή σας. Τα ευχάριστα συναισθήματα που θα σας προκαλέσει, θα σας δημιουργήσουν τη διάθεση να προχωρήσετε σε σταθερή σχέση. Αισιόδοξο κλίμα θα υπάρξει στην καρδιά σας, σε αυτό θα συμβάλουν οι απρόσμενες προτάσεις που θα λάβετε. Η τολμηρή σας διάθεση να αποκαλυφθείτε ∈ρωτικά, θα σας φέρει πολύ θερμή κατάληξη.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου, σήμερα θα σας κυριεύουν έντονα ∈ρωτικά συναισθήματα, θα έχετε τη διάθεση να απελευθερώσετε το πάθος σας. Οι διαθέσεις σας θα είναι τολμηρές ίσως και κάπως ρομαντικές, δεν πρόκειται να βάλετε φρένο σε ∈ρωτικές διεκδικήσεις. Σε περίπτωση που νιώσετε έντονη ανάγκη να επανασυνδεθείτε με πρώην ταίρι σας, σας δίνω ανεπιφύλακτα την συμβουλή να προχωρήσετε σε ανάλογες πράξεις, θα λάβετε θερμή ανταπόκριση.

Τοξότης

Advertisements

Αγαπητοί μου, σήμερα θα ξεκλειδώσετε τα ∈ρωτικά σας αισθήματα. Αυτή την φορά θα αφήσετε στην άκρη την πολλή σκέψη, θα είστε έτοιμοι να κινηθείτε αποφασιστικά προς συγκεκριμένους στόχους. Για όσους από εσάς έχετε αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς με παλιό ∈ρωτικό πρόσωπο, σήμερα θα κλείσουν οριστικά περνώντας σε πορεία επανένωσης, καταλήγοντας σε δεσμό σταθερής και μελλοντικής εξέλιξης.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου, σήμερα θα ξεκλειδώσετε τα ∈ρωτικά σας αισθήματα. Αυτή την φορά θα αφήσετε στην άκρη την πολλή σκέψη, θα είστε έτοιμοι να κινηθείτε αποφασιστικά προς συγκεκριμένους στόχους. Για όσους από εσάς έχετε αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς με παλιό ∈ρωτικό πρόσωπο, σήμερα θα κλείσουν οριστικά περνώντας σε πορεία επανένωσης, καταλήγοντας σε δεσμό σταθερής και μελλοντικής εξέλιξης.

Υδροχόος

Φίλοι μου, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να ηρεμήσετε, να ξεκουραστείτε, με δική σας πρωτοβουλία θα κάνετε προτάσεις για συναντήσεις και ανέμελες ∈ρωτικές επαφές. Θερμές θα είναι οι καιρικές συνθήκες της καρδιάς σας, το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά θα δεχτεί την πρόταση σας για ραντεβού, καταλήγοντας τις βραδινές ώρες σε έντονες ∈ρωτικές στιγμές. Ειλικρινείς κουβέντες και τολμηρές ∈ρωτικές εκδηλώσεις θα φέρουν ευχάριστη τροπή, προμηνύεται νέο ∈ρωτικό ξεκίνημα μελλοντικών διαστάσεων.

Ιχθύς

Φίλοι μου, η όψη της ημέρας θα σας εφοδιάσει με έντονη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία, θα νιώσετε δυνατή εμπιστοσύνη στα θελκτικά σας στοιχεία, δεν θα υπάρξουν τάσεις ηττοπάθειας. Μια ∈ρωτική σας κίνηση θα σας βοηθήσει να κρατήσετε σε απόσταση ∈ρωτικό πρόσωπο, που δεν μπορεί να χειριστεί την ανάγκη σας για ελευθερία. Η θερμή σας στάση θα σας κάνει ιδιαιτέρως προσιτούς, ανοίγοντας τον δρόμο για νέες και εξελίξιμες ∈ρωτικές γνωριμίες. Σήμερα δεν αποκλείεται να γίνει νέα αρχή με καινούργιο ∈ρωτικό πρόσωπο.

πηγη

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα