Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (24-03-2020)

Κριός

Advertisements
Φίλοι μου, σοβαρότητα, οργάνωση και ρεαλισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, στέρεοι και συνετοί θα είναι οι στόχοι σας. Αποφασιστική και σταθερή θα εμφανιστεί η καρδιά σας, όσοι από εσάς επιδιώκετε μια σταθερή σχέση τώρα θα σας δοθεί η κατάληξη ευκαιρία, είτε με προοπτική επανασύνδεσης είτε με ενδεχόμενο νέας γνωριμίας. Εσείς που δεν ενδιαφέρεστε καθόλου για πρόσωπο από τα παλιά, τότε δείξετε άμεσο ενδιαφέρον στο πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει.

Ταύροι

Φίλοι μου, μια συζήτηση συναισθηματικού ξεκαθαρίσματος θα σας οδηγήσει σταδιακά σε σταθερό δεσμό. Τολμήστε να κάνετε τις επιθυμίες σας πράξη, οι συνθήκες θα είναι ιδανικές, ο δρόμος για σταθεροποίηση και δεσμεύσεις θα είναι ανοιχτός χωρίς εμπόδια ή κινδύνους. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για εξομάλυνση σχέσεων και ∈ρωτικής επανένωσης, γι’ αυτό αξιοποιήστε καταλλήλως τις συναντήσεις που θα υπάρξουν, μη φοβηθείτε να εκδηλώσετε τα πραγματικά σας αισθήματα.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου, θα αποκτήσετε μια πολύ συγκρατημένη στάση, θα αποφύγετε την εριστική συμπεριφορά και το αντιδραστικό πείσμα. Με συναισθηματισμό θα χειριστείτε τις υποθέσεις μέσα στη σχέση σας, θα αποδειχθεί εφευρετική η σκέψης σας δίνοντας λύση σε δύσκολα ζητήματα. Ανταποκριθείτε με θερμότητα στο διάχυτο ∈ρωτισμό που θα σας εκδηλώσει το ταίρι σας.

Καρκίνος

Φίλοι μου, μια ∈ρωτική σας επιθυμία θα περάσει προς υλοποίηση, τώρα θα ολοκληρώσετε σχέσεις ή επαφές που αφήσατε στη μέση. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα δημιουργήσει μεταξύ σας συναισθηματική ένταση, ωστόσο θα βρείτε τρόπο να εξομαλύνετε την κατάσταση. Σήμερα εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι δε θα αφήστε την μελαγχολία να σας πάρει από κάτω. Δεχτείτε προτάσεις για φιλικές συναντήσεις, κάτι ευχάριστο σας περιμένει σε απρόοπτη χρονική στιγμή!

Λέων

Αγαπητοί μου, η σημερινή όψη θα ενισχύσει τις ηγετικές και δημιουργικές σας τάσεις, θα νιώσετε την ανάγκη να σχεδιάσετε και να υλοποιήσετε, δεν αποκλείεται να βάλετε στόχους δέσμευσης ίσως και επισημοποίησης. Αν σκέφτεστε να περάσετε σε δυναμικές προτάσεις, να το κάνετε, η τύχη θα είναι ευνοϊκή με τους τολμηρούς, θα λάβετε θερμές απαντήσεις που θα σας ανανεώσουν ψυχολογικά και ∈ρωτικά. Μείνετε σταθερά στους στόχους σας, θα υπάρξουν ανοίγματα, που θα βελτιώσουν τις συνθήκες της ∈ρωτικής σας ζωής.

Παρθένος

Advertisements

Φίλοι μου, μια δελεαστική πρόταση θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να επανεξετάσετε τις επιθυμίες σας και να αναθεωρήσετε σχετικά με κάποιες ∈ρωτικές σας κινήσεις ή επιλογές. Έρχεται προοπτική νέας γνωριμίας, αυτή την φορά θα το περάσετε από κόσκινο το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει, δε θα έχετε σκοπό να σπαταλήσετε το χρόνο σας. Τυχαίο ∈ρωτικό συμβάν θα σας φέρει κοντά σε μια μεγάλη σας επιθυμία, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο σταθερής ∈ρωτικής σχέσης με πρόσωπο που ήδη έχετε στην καρδιά σας.

Ζυγός

Φίλοι μου, η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να εδραιώσετε σχέσεις, να κλείσετε πεδία συγκρούσεων, να τερματίσετε αυταπάτες. Δυναμικές και προσγειωμένες θα είναι οι ενέργειές σας, η σοβαρή στάση με την οποία θα αντιμετωπίσετε τις ∈ρωτικές εξελίξεις θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε τη ζωή σας ένα βήμα πιο μπροστά. Ελεγχόμενος θα είναι ο ενθουσιασμό σας, με αποτέλεσμα να καταφέρετε να πάρετε αποφάσεις ώριμες και υπεύθυνες.

Σκορπιός

Φίλοι μου, θα εμφανιστεί ένα μικρό άγχος, ωστόσο η μέρα σας θα πάρει αισιόδοξες διαστάσεις. Η όψη της ημέρας θα τονώσει το δυναμισμό σας, τερματίζουν οι επιφυλάξεις, θα νιώσετε έτοιμοι να περάσετε σε ανάληψη ρίσκων. Ισορροπημένο, θερμό και ∈ρωτικό θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, η επιλογή σας να μην προκαλέσετε ακραίες καταστάσεις, θα σας βάλει στην ευχάριστη θέση να βιώσετε ήρεμες και ευχάριστες ∈ρωτικές στιγμές. Σήμερα το ταίρι σας θα σας εκδηλώσει αφοσίωση και αγάπη, ανταποκριθείτε αναλόγως.

Τοξότης

Φίλοι μου, σε περίπτωση που είστε μπερδεμένοι ή αγχωμένοι, ευχάριστες συναντήσεις θα ισορροπήσουν την ψυχολογία σας. Ώριμη θα είναι η στάση σας, κλείνετε κόντρες και παρεξηγήσεις. Η ∈ρωτική σας γοητεία δε θα περάσει απαρατήρητη, κάποιο πρόσωπο θα προσπαθήσει να τραβήξει την προσοχή σας. Θα υπάρξει απρόοπτη ∈ρωτική πρόκληση, για εσάς που είστε αρκετό καιρό μόνοι, θα εμφανιστεί μπροστά σας πρόσωπο που θα σας δώσει την ευκαιρία να αποκτήσετε σταθερό δεσμό με προοπτική μόνιμης κατάληξης.

Αιγόκερως

Advertisements

Αγαπητοί μου, αποφασιστικότητα και τόλμη για κατάκτηση ∈ρωτικών στόχων θα σας φέρει σημερινή μέρα. Σήμερα θα κλείσουν υπέρ σας συζητήσεις και προσεγγίσεις. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι, που ψάχνετε ένα πρόσωπο να σας κινήσει το ενδιαφέρον, φανείτε κοινωνικοί και προσιτοί, στο δρόμο σας θα πέσει άτομο πολλά υποσχόμενο. Θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας, ενδεχομένως σε χώρο που θα βρεθείτε για πρώτη φορά. Εντυπωσιακό άτομο σοβαρής και ώριμης προσωπικότητας θα τραβήξει την προσοχή σας και εσείς τη δική του.

Υδροχόος

Φίλοι μου, η όψη της ημέρας θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας, θα σας φέρει τυχερά ανοίγματα σε θέματα νέων γνωριμιών. Η πρόταση ενός καινούργιου προσώπου που θα γνωρίσετε, ίσως να σας δημιουργήσει αρχικά αγχωμένες σκέψεις, όμως σας φανερώνω πως η θετική σας απάντηση θα φέρει επιτυχημένη κατάληξη. Αυτοσυγκράτηση θα είναι το χαρακτηριστικό σας, κλίμα ηρεμίας και κατανόησης θα υπάρξει στην ∈ρωτική σας σχέση. Σήμερα θα κρατήσετε ισορροπημένο χαρακτήρα με αποτέλεσμα να ηρεμήσει η ψυχολογία σας.

Ιχθύς

Φίλοι μου, η όψη της ημέρας σας φέρνει ∈ρωτική σταθερότητα, συναισθηματική ισορροπία και μια ανέλπιστη επιτυχία. Εσείς που είστε ήδη σε δεσμό, η σχέση σας θα πορευτεί με σοβαρότητα και αρμονία χωρίς αμφισβητήσεις ή έλλειψη εμπιστοσύνης. Για κάποιους από εσάς έρχονται εντυπωσιακές αλλαγές, που θα προκαλέσουν δεσμεύσεις και οριστικές αποφάσεις. Θα γίνουν έντονες συναισθηματικές συζητήσεις, δε θα λείψουν εξομολογήσεις και αποκαλύψεις. Για εσάς τους ∈ρωτικά μόνους, σήμερα πρόσωπο φιλικού ενδιαφέροντος θα σας κάνει να το δείτε με μάτι ∈ρωτικό.

zwdiasimera.gr

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα