Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (15-8-2019)

Κριός

Advertisements

Σήμερα μπορείς και πρέπει να εξομολογηθείς στο ταίρι σου τι αισθάνεσαι για εκείνο. Δεν εννοείται τίποτε, οπότε καλείσαι να μιλήσεις, να εκφράσεις ή και να αποδείξεις με πράξεις την αγάπη σου. Σε περίπτωση που δεν έχεις σχέση, η σημερινή μέρα είναι ιδανική να εκφράσεις το θαυμασμό σου και την έλξη που σου ασκεί ένα άτομο. Χρειάζεται να ρισκάρεις σήμερα στον ∈ρωτα, γιατί τα αποτελέσματα θα είναι άκρως θεαματικά. Μην αισθανθείς ενοχικά αν σου αρέσει πολύ ένα άτομο, δείξε με διακριτικό τρόπο τι ζητάς από εκείνο.

Ταύρος

Η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή για ανανέωση και αλλαγή, χρειάζεται μια τονωτική ένεση στη σχέση σας. Μπορεί να είναι καθημερινή και να έχετε ένα φορτωμένο πρόγραμμα, όμως μια απλή και ρομαντική βόλτα μπορεί να γίνει αφορμή να μιλήσετε σε τρυφερό επίπεδο και να έρθετε ο ένας κοντά στον άλλον. Επίσης, είναι μια πολύ σημαντική μέρα για εσένα, Ταύρε μου, που δεν έχεις μια σχέση, μέσα από την κοινωνικοποίηση και τη φιλική σου διάθεση μπορεί να προκύψει μια νέα ∈ρωτική αρχή, πολλά υποσχόμενη.

Δίδυμοι

Η αίσθηση ότι κάτι συμβαίνει και κάτι τρέχει πίσω από την πλάτη σας, είναι ισχυρή σήμερα. Αμφιβολίες θα έχετε, φίλοι Δίδυμοι, ίσως να νοιώσετε ότι κάτι σας κρύβει το ταίρι σας, θα προσπαθήσετε σίγουρα να διαλευκάνετε την υπόθεση, ωστόσο δε θα βρείτε κάτι. Το ένστικτό σας εδώ θα αποδειχθεί λανθασμένο, οι αμφιβολίες για τον/τη σύντροφό σας έχουν προκύψει από την απομόνωση και την έλλειψη επικοινωνίας, που επιτρέψατε και οι δυο σας. Μια ξεκάθαρη κουβέντα, σε ήρεμο πάντα ύφος, μπορεί να αλλάξει το σκηνικό και να κάνει ακόμη πιο δυνατή τη σχέση σας, χωρίς εντάσεις.

Καρκίνος

Αγαπημένοι, αλλά και ελεύθεροι ∈ρωτικά Καρκίνοι, η σημερινή μέρα είναι μια ιδανική ευκαιρία για συναντήσεις και φλερτ, ακόμη και μέσα στον επαγγελματικό χώρο. Είναι μια καλή ευκαιρία να αλλάξετε την τύχη σας και τουλάχιστον να κάνετε την καρδιά σας να σκιρτήσει δυνατά. Ο δεσμός σας ταλανίζεται από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα; Νοιώθετε ότι τίποτε δε σας συγκινεί ή δε σας εξάπτει πλέον τη φαντασία; Τότε αδράξτε την σημερινή ευκαιρία για να ανανεώσετε την ∈ρωτική και σ∈ξουαλική σας ζωή, τα γεγονότα και οι πλανήτες συμβάλλουν στην ανανέωση αυτή.

Λέων 

Advertisements

Σήμερα, φίλοι μου Λέοντες, καλείστε να φιλτράρετε τα άτομα που σας συμβουλεύουν στον ∈ρωτικό σας δεσμό, ως προς το ποιοι έχουν δίκιο και ποιοι όχι. Τρίτα άτομα έχουν μπει με σχόλια και συμβουλές, και υπάρχει κίνδυνος να βλάψουν ό,τι όμορφο έχετε δημιουργήσει και χτίσει τόσο καιρό. Κλείστε τα αυτιά σας σε ό,τι και αν ακούσετε, γιατί τείνετε να επηρεάζεστε και να βγάζετε λάθος συμπεράσματα για το ταίρι σας. Απομονωθείτε με το δεσμό σας, ώστε κανείς και τίποτε να μην μπορεί να βλάψει την αγάπη και τα αισθήματά σας.

Παρθένος

Η σημερινή μέρα τείνει να είναι ευνοϊκή για εξομολογήσεις και κυρίως χωρίς ενοχές. Αφεθείτε και παρασυρθείτε από τα αισθήματά σας, φίλοι μου Παρθένοι, χωρίς δισταγμό εκφράσετε την αγάπη ή και ακόμη τη συμπάθειά σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Μην αφήσετε να πάει χαμένη μια τέτοια μέρα, που σας ευνοεί αστρολογικά και δημιουργεί κλίμα αμοιβαιότητας. Το μόνο που χρειάζεται από εσάς είναι να ανάψετε το πράσινο φως, προκειμένου να πάρει θάρρος το άτομο που σας ενδιαφέρει και να σας προσεγγίσει.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα μπορείτε να επισφραγίσετε την αγάπη και τα όσα νιώθετε με μια ξαφνική και αναπάντεχη έκπληξη. Ένα πολύ όμορφο γεγονός από τον άνθρωπο σας, γίνεται τρανή απόδειξη αγάπης. Αν κατά το παρελθόν είχατε προβλήματα επικοινωνίας και είχαν δημιουργηθεί σύννεφα πάνω από τη σχέση σας, σήμερα όλα αυτά διαλύονται και νιώθετε απέραντη έλξη για το ταίρι σας. Επίσης, είναι μια πολύ όμορφη και ιδιαίτερη μέρα, αν είστε μόνοι, για να δημιουργηθεί ένα πρώτο σκίρτημα με άτομο που ήδη γνωρίζετε. Δώστε το ελεύθερο για μια περαιτέρω προσέγγιση, διότι υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες για δημιουργία δεσμού.

Σκορπιός

Οι ευκαιρίες για να αποχωριστείτε για πάντα τη μοναξιά σας σήμερα είναι πολλές, πρόκειται για μια ιδιαίτερα ∈ρωτική και ξεχωριστή μέρα, που σίγουρα πρέπει να εκμεταλλευθείτε. Η γοητεία και ο ∈ρωτισμός σας είναι στα ύψη και εύκολα διακρίνονται από τους άλλους, σε σημείο να σας προσεγγίσει ένα άτομο χωρίς φόβο και πάθος, διεκδικώντας μια θέση στην καρδιά και στη ζωή σας. Φυσικά και ως γνήσιοι Σκορπιοί θα φιλτράρετε εξονυχιστικά και διεξοδικά το άτομο που επιθυμεί σχέση μαζί σας και θα περάσετε τις προθέσεις του από… ψιλό κόσκινο. Και πολύ καλά θα κάνετε!

Τοξότης 

Advertisements

Ένα πισωγύρισμα στο παρελθόν σίγουρα δε θα βοηθούσε καθόλου σήμερα, σου αξίζει το μέλλον και καλείσαι να προχωρήσεις προς αυτό. Όσο και αν στο μυαλό σου στριφογυρίζει μια επανασύνδεση, θα πρέπει να εξετάσεις πρώτα από όλα γιατί το κάνεις αυτό. Αν η κίνησή σου αυτή πηγάζει από το ότι δεν έχεις κάτι άλλο καλύτερο να κάνεις, σίγουρα δεν μπορεί να έχει θετική εξέλιξη. Αν το μυαλό και η καρδιά είναι ταγμένα στο άτομο αυτό και δεν μπορείς να φανταστείς τη ζωή σου χωρίς να είστε μαζί στο μέλλον, τότε καλείσαι να οργανωθείς και να επιστρέψεις με συναισθηματικό τρόπο, και όχι αιφνιδιαστικό.

Αιγόκερως

Σήμερα θα διαπιστώσεις πόσο καλύτερα θα ήταν τα πράγματα, αν έλεγες τι αισθάνεσαι και νοιώθεις κάθε φορά που σε ενοχλούσε κάτι στο ταίρι σου. Έχουν συσσωρευτεί πολλά μέσα σου και το ξέσπασμα είναι αναπόφευκτο. Η καλύτερη λύση τη σημερινή μέρα είναι η απομόνωση, διότι μπορεί να πεις πολλά που αφορούν το παρελθόν, αλλά μην ξεχνάς, αγαπημένε Αιγόκερε, ότι ο χρόνος πίσω δε γυρνά. Αν κάποιο παράπονό σου αφορά το σήμερα, φυσικά και μπορείς να το εκφράσεις, προκειμένου να επιλυθεί. Αλλά μην κάνεις για κανένα λόγο αναδρομή στο παρελθόν, διότι δε θα σε ωφελήσει πουθενά.

Υδροχόος 

Αν σου έχουν λείψει απλά και ουσιαστικά πράγματα στην αισθηματική σου ζωή, σήμερα μπορείς να τα αποκτήσεις. Είναι μια ημέρα που έχει αξία ανεκτίμητη για εσένα, μπορείς να αλλάξεις ρότα στην ∈ρωτική σου ζωή και μάλιστα αυτό να έχει μεγάλη διάρκεια. Πράγματα απλά, μα τόσο σπάνια, έρχονται ως μια μέγιστη ευκαιρία να τα ζήσεις και να τα κάνεις δικά σου. Το να βρεις έναν άνθρωπο που να σε νοιάζεται αληθινά και να μη χάνει την ουσία της ανιδιοτελούς αγάπης, σίγουρα είναι κάτι σπάνιο στις μέρες μας. Μια γνωριμία μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή, αρκεί να το επιθυμήσεις και να το επιδιώξεις με κάθε τρόπο.

Ιχθύς

Τα συναισθήματα σήμερα είναι πιο έντονα από ποτέ, είναι μια ημέρα που μπορείς όχι απλά να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, αλλά να αισθανθείς αυτή τη δυνατή ένωση. Έχεις ρομαντισμό, αλλά και μια ακατανίκητη έλξη να αποκαλύψεις τα πάντα για εσένα. Θες να πεις όσα νοιώθεις στον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει και στην περίπτωση που δεν έχεις μια μακροχρόνια σχέση, αυτό θα καθορίσει σίγουρα το κοινό σας μέλλον. Για εσένα, Ιχθύ μου, που δεν έχεις σχέση, τη σημερινή μέρα ένα φιλικό σου άτομο ενδέχεται να σου εξομολογηθεί το ενδιαφέρον του, σκέψου πολύ καλά πριν αντιδράσεις και αν θα αποδεχθείς το ∈ρωτικό του κάλεσμα ή όχι.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα