Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (23-7-2019)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου Κριοί, δυναμική θα είναι η στάση σας, ό,τι δημιουργικό σκεφτείτε θα το κυνηγήσετε και θα το διεκδικήσετε. Απόρριψη και παραγκωνισμό θα δείξετε σε οτιδήποτε προσπαθήσει να σας περιορίσει, θα θελήσετε να περάσετε σε δημιουργικές ενέργειες, σε προσεγγίσεις που να μπορούν να φέρουν ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σας. Η στάση σας ως προς τα καινούργια πρόσωπα θα είναι δυναμική απελευθερωμένη και εύστοχη, προμηνύεται νέα ∈ρωτική γνωριμία!

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, θα εστιάσετε σε ό,τι σας ευχαριστεί συναισθηματικά, θα βρείτε τον τρόπο να τερματίσετε καταστάσεις ή να απομακρύνετε πρόσωπα που σας παρασύρουν στην αδράνεια και τη στασιμότητα. Επιθυμία σας θα είναι να διεκδικήσετε αλλαγές, σήμερα θα καταφέρετε να ανατρέψετε αρνητικά δεδομένα. Δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε ∈ρωτικό ταίρι, ωστόσο σκεφτείτε πολύ καλά πριν πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, ο στόχος σας θα είναι οι νέες εμπειρίες και όχι η επιστροφή σε σχέσεις που στο παρελθόν σας είχαν αφήσει ανικανοποίητους. Η τύχη θα είναι ευνοϊκή μαζί σας, θα σας δώσει την ευκαιρία να ανανεώσετε την ∈ρωτική σας ζωή εμφανίζοντας πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει. Αν όντως επιδιώκετε να διαγράψετε οριστικά τα παλιά και να ξεκινήσετε καινούργια σχέση στη ζωή σας, καλό θα είναι να αποφασίστε πρώτα αν θέλετε κάτι μόνιμο και σταθερό ή κάτι απλά περαστικό.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή μέρα θα σας ωθήσει σε έναν τολμηρό τρόπο σκέψης και επικοινωνίας. Ένα τυχαίο συμβάν θα είναι η αφορμή για να αποκτήσετε όρεξη για δράση, ο τρόπος που θα μιλήσετε και η τακτική που θα εφαρμόσετε στις ∈ρωτικές σας προσεγγίσεις θα είναι επιτυχής. Εσάς τους διστακτικούς, σας δίνω τη συμβουλή σήμερα να πλησιάσετε το ∈ρωτικό πρόσωπο που επιθυμείτε, εκδηλώστε άφοβα σκέψεις και αισθήματα, δεν θα υπάρξει αποτυχία.

Λέων 

Advertisements

Φίλοι μου Λέοντες, η σημερινή μέρα θα στρέψει το ενδιαφέρον σας σε θέματα κυριαρχίας, ίσως να γίνει κάπως υπεροπτικός ο τρόπος συμπεριφορά σας. Ενδεχόμενο επανασύνδεσης θα σας βάλει σε σκέψεις, σε περίπτωση που πέσετε σε δίλλημα, σας συμβουλεύω να αποφύγετε τις σπασμωδικές κινήσεις και κυρίως το διπλό ταμπλό. Δεν θα λείψει το συμβάν νέας γνωριμίας, θα σας συστήσουν με πρόσωπο που δεν θα έχετε σκοπό να κρύψετε την έλξη που θα νιώσετε, ο ενθουσιασμός που θα προκύψει θα είναι αμοιβαίος.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ∈ρωτισμός και τόλμη θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, ωστόσο ίσως να βγάλετε αρνητική και απότομη στάση σε περίπτωση που νιώσετε πίεση. Θα σας πλησιάσουν καινούργια πρόσωπα, αξιοποιήστε με ωριμότητα τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν. Συγκεκριμένο πρόσωπο με έντονο ∈ρωτικό ενδιαφέρον για εσάς θα σας κάνει πρόταση, σας δίνω τη συμβουλή να μην την απορρίψετε.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή μέρα θα βγάλει στην επιφάνεια την δυναμική και απελευθερωμένη πλευρά του χαρακτήρα σας, θα αναλάβετε ρίσκα περνώντας σε νέες ∈ρωτικές αναζητήσεις. Θα υπάρξει αποκαλυπτική συζήτηση με πρόσωπο ∈ρωτικού ενδιαφέροντος, προσπαθήστε να αποφύγετε εντάσεις και υπερβολές. Μια απρογραμμάτιστη συνάντηση θα ανοίξει καινούργιες προοπτικές στην ∈ρωτική σας ζωή, είναι πολύ πιθανό να αλλάξει τον τρόπο σκέψης σας.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, εσείς οι καταπιεσμένοι θα νιώσετε την ανάγκη να επαναστατήσετε, να ξεδώσετε και να ξεφύγετε από δεσμά. Νέες επιθυμίες θα προκύψουν, προσοχή στις εξτρεμιστικές αποφάσεις. Για εσάς τους ∈ρωτικά άνευ σχέση, καταφθάνει στον δρόμο σας καινούργιο ∈ρωτικό πρόσωπο δεν αποκλείεται να το ∈ρωτευτείτε. O ενθουσιασμός σας ενδεχομένως να σας οδηγήσει σε υπερβολές.

Τοξότης 

Advertisements

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή μέρα θα ενδυναμώσει τις εσωτερικές σας άμυνες, θα εμφανιστείτε δυναμικοί και αποφασιστικοί, δεν θα έχετε σκοπό να καταθέσετε εύκολα τα όπλα. Ερwτισμός και ελκυστικότητα θα είναι τα δύο στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να προσελκύσετε ενδιαφέροντα πρόσωπα. Ερwτικοί, πρόσχαροι και ελκυστικοί θα είστε όχι μόνο στο ∈ρωτικό σας ταίρι, αλλά και σε κάποια καινούργια άτομα που θα βρουν τρόπο να σας προσεγγίσουν ή που εσείς οι ίδιοι θα τολμήσετε να πλησιάσετε.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η σημερινή αστρολογική όψη θα φέρει γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να αναλάβετε τα ηνία της ∈ρωτικής σας ζωής περνώντας σε πράξεις που η κατάληξη τους θα φέρει μόνιμο ταίρι στο πλευρό σας. Ένα τυχαίο συμβάν θα είναι η αιτία μιας συνάντησης με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, η αποφασιστικότητα σας θα φέρει αποτέλεσμα ιδιαιτέρως ικανοποιητικό. Η μέρα σας θα κλείσει με ευχάριστη κατάληξη, δεν αποκλείεται να συμβεί επανασύνδεση με πρόσωπο απ τα παλιά.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, καταφθάνει καινούργια ∈ρωτική γνωριμία που δεν θα σας αφήσει καθόλου αδιάφορους. Ίσως να αποφασίσετε να αλλάξετε ∈ρωτική κατεύθυνση γι αυτό και δεν θα απορρίψετε το καινούργιο πρόσωπο που με θερμή διάθεση θα σας πλησιάσει. Κρατήσετε δεχτική στάση θα σας βγει σε καλό, θα σας φέρει άνοιγμα για μελλοντικές εξελίξεις ανοίγοντας προοπτική σταθερής ∈ρωτικής σχέσης. Δείξτε την καλή πλευρά του εαυτού σας,  προχωρήσετε με σταθερές κινήσεις, αποφύγετε τις υπερβολές.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, ασυνήθιστες θα είναι οι ενέργειες σας. Προσπαθήστε να χαλιναγωγήσετε τάσεις υπερβολής. Φροντίστε τα λόγια σας και οι σκέψεις σας να κυμαίνονται στη σφαίρα του εφικτού. Ενδεχομένως να πάρετε την απόφαση να αλλάξετε τρόπο ∈ρωτικής ζωής, οι πράξεις στις οποίες θα προβείτε θα δώσουν ώθηση σε στάσιμες καταστάσεις. Τυχαία ευχάριστα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να συνδεθείτε ∈ρωτικώς με καινούργιο πρόσωπο.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα