Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (21-7-2019)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή αστρολογική όψη θα δώσει μια πιο χαλαρή νότα στη σκέψη σας, θα καταλαγιάσει τις ψυχολογικές σας διακυμάνσεις, σήμερα θα καταφέρετε να μετριάσετε τις αντιθέσεις στη συναισθηματική σας κατάσταση. Εύστοχη θα είναι η διαίσθηση σας , στόχος σας θα είναι η αρμονική επικοινωνία και το ζεστό οικείο κλίμα. Εσείς που είστε σε διαδικασία χωρισμού, έντονη θα είναι η επιθυμία να τα ξαναβρείτε με το ταίρι σας, θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις, περνάτε σε στάδιο επανένωσης.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας δημιουργήσει την ανάγκη  για  ψυχικές αποδράσεις, σήμερα θα εναντιωθείτε σε τυχόν αποπνικτικές συνθήκες. Θα θελήσετε η μέρα σας να είναι ελαφριά και ανέμελη, θα βρείτε τρόπο να απαλλαγείτε από συναισθηματικές πιέσεις. Με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά θα είστε ιδιαιτέρως θερμοί, θα κυνηγήσετε την αίσθηση, θα εκδηλώσετε την ∈ρωτική σας έλξης. Όσοι από εσάς αναζητάτε νέα ∈ρωτική γνωριμία δεχτείτε την ξαφνική πρόταση για βραδινή έξοδο θα προκύψει γεγονός-έκπληξη!

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα φανείτε αισιόδοξοι και συγκαταβατικοί. Εμπιστεύσιμη θα είναι η διαίσθηση σας, ωστόσο προσοχή στα όρια της φαντασίας σας, το νου σας να μην ξεφύγουν οι εικασίες σας. Μια ξαφνική ∈ρωτική γνωριμία θα έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τα ∈ρωτικά σας δεδομένα, θα δημιουργηθούν νέες συνθήκες στην ∈ρωτική σας ζωή. Αξιοποιήστε τη γοητεία σας έρχονται ευχάριστα ∈ρωτικά συμβάντα.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, οι συναντήσεις σας θα κλείσουν με θερμή αρμονική κατάληξη. Με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, λύνονται παρεξηγήσεις και περνάτε σε νέο ∈ρωτικό ξεκίνημα. Πλησιάστε το ∈ρωτικό ταίρι που επιθυμείτε, θα δείτε πως η ανταπόκριση που θα λάβετε θα σας οδηγήσει σε πορεία δεσμού. Για όσους από εσάς είστε σε σχέση, περνάτε σε στάδιο ∈ρωτικής αρμονίας, η πρόταση που θα ακούσετε θα σας ενθουσιάσει.

Λέων 

Advertisements

Φίλοι μου Λέοντες, αυθόρμητους και ανοιχτόκαρδους θα σας κάνει η σημερινή όψη. Με άνεση θα εκφράσετε αυτό ακριβώς που θα σκεφτείτε, θα είστε ανεκτικοί και αρκετά δοτικοί. Με το ταίρι σας ενδεχομένως να δοθούν υποσχέσεις σχετικά με θέματα μελλοντικά. Σήμερα θα επιμεληθείτε την εμφάνιση σας, το στυλ που θα υιοθετήσετε θα τραβήξει τα βλέμματα.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να ανανεωθείτε, γεγονός που θα δώσει ώθηση στη δράση σας, τώρα θα περάσετε σε άμεσες πράξεις. Σήμερα τα χαρακτηριστικά σας θα είναι κατανόηση και έντονη διαίσθηση, θα προβείτε σε συζητήσεις που θα σταθεροποιήσουν σχέσεις και επαφές. Δεχτείτε τις προτάσεις φίλων για εξόδους διασκέδασης, σας συμβουλεύω να μην απορρίψετε τα νέα πρόσωπα που θα κάνουν το βήμα να σας φλερτάρουν.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, θα νιώσετε την ανάγκη να απεγκλωβιστείτε από τον κάθετο ρεαλισμό, σήμερα ο ρομαντισμός σας και τα νοητά σας ταξίδια ενδέχεται να σας βγάλουν εκτός πραγματικότητας. Στις συζητήσεις σας θα είστε διαλλακτικοί και εποικοδομητικά συνεννοήσιμοι, στο ταίρι σας θα βγάλετε θερμή και τρυφερή στάση. Ερwτική θα εμφανιστεί η καρδιά σας, θα είστε προσιτοί σε πρόσωπα που θα σας συστήσουν για πρώτη φορά. Θα υπάρξουν απρόοπτες συναντήσεις, ίσως και μια ευχάριστη νέα γνωριμία!

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η διαίσθηση και το προαίσθημα σας θα είναι πολύ δυνατό. Μεθοδικός και προμελετημένος θα είναι ο τρόπος δράσης σας, θα είστε σε θέση να κατανοήσετε και να συμπαρασταθείτε. Σήμερα θα εστιάσετε στην ∈ρωτική πλευρά των καταστάσεων, η στάση σας θα είναι τρυφερή, συγκαταβατική και ιδιαιτέρως θερμή. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι, επιμεληθείτε την εμφάνιση σας, κάτι πολύ ευχάριστο θα προκύψει ίσως να αφορά ολοκαίνουργια γνωριμία.

Τοξότης 

Advertisements

Φίλοι μου Τοξότες, ευχάριστες εξελίξεις θα έχετε σήμερα, θα υπάρξουν χαρούμενες συναντήσεις. Δυνατό θα είναι το ένστικτο σας, θα σας δοθεί άνοιγμα να περάσετε σε δημιουργικές κινήσεις και προσεγγίσεις. Δεν θα λείψουν οι έντονες ∈ρωτικές στιγμές, θα βρείτε ανταπόκριση στη θερμή στάση που θα εκδηλώσετε. Σε περίπτωση που είστε ∈ρωτικά μόνοι, θα υπάρξει προοπτική γνωριμίας με πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η σημερινή μέρα θα σας απομακρύνει από τον ψυχρό ρεαλισμό, θα βρει τρόπο να σας βγάλει από την άκαμπτη πραγματικότητα. Σήμερα θα χαλαρώσετε, θα κυμανθείτε σε μια άλλου είδους συχνότητα, απ’ την πλευρά σας θα υπάρξουν πράξεις αγάπης και θερμού ∈ρωτισμού. Εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας, η επικοινωνία σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά θα πάει πολύ καλά. Εσείς που είστε ∈ρωτικά μόνοι, ένα άτομο θα σας ανοίξει την καρδιά του, δώστε βάση σε αυτά που θα ακούσετε.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή μέρα θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να απαλλαγείτε από κουραστικές υποθέσεις και γενικά από καταστάσεις που σας αγχώνουν. Τυχαία συμβάντα θα δημιουργήσουν πεδίο ∈ρωτικής δράσης, θα γνωρίσετε νέα πρόσωπα, θα ανανεωθούν οι αισθήσεις σας. Ιδιαιτέρως συμπαθητικοί και ελκυστικοί θα φανείτε σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα είναι καθαρά στο δικό σας χέρι αν η εξέλιξη σας πάρει ∈ρωτικές διαστάσεις.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή μέρα θα σας δημιουργήσει διορατικές ικανότητες ενισχύοντας κατά πολύ τη διαίσθηση σας. Θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε τη σκέψη σας, θα κρατηθείτε μακριά από λάθη και άστοχες επιλογές. Οι κινήσεις σας θα είναι σταθερές και οξυδερκείς, ισορροπημένη θα είναι η επικοινωνία σας,  σήμερα θα λύσετε καταπιεστικούς συναισθηματικούς κόμπους. Η γοητεία σας θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον ενός συγκεκριμένου προσώπου, που αργά ή γρήγορα, θα σας ανοίξει προοπτική σταθερού ∈ρωτικού δεσμού.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα