Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (21-5-2021)

Κριός 

Φίλοι μου Κριοί, κάπως εξτρεμιστική θα είναι η στάση σας, επαναστατικές σκέψεις θα σας ωθήσουν σε ριζοσπαστικές και ανατρεπτικές ενέργειες. Θα υπάρξει ένταση με το ταίρι σας, καλό θα είναι να προσπαθήσετε να ελέγξετε τις αρνητικές σας παρορμήσεις, χαλιναγωγήστε την ορμητική σας διάθεση. Σε περίπτωση που θέλετε να κερδίσετε το ενδιαφέρον συγκεκριμένου eρωτικού προσώπου κινηθείτε άμεσα και ξεκάθαρα, αν δημιουργήσετε δυσνόητες καταστάσεις θα υπάρξουν καθυστερήσεις στην εξέλιξη σας.

Advertisements

 

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, επιθυμία σας θα είναι να ξεφύγετε από τα υποχρεωτικά και τα αναγκαστικά. Αντιδραστικές θα είναι οι απόψεις σας και οι κινήσεις σας, ίσως να εμφανιστείτε ως πνεύμα αντιλογίας. Ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, η μέρα δε θα είναι ευνοϊκή για συνεννοήσιμη κατάληξη. Κάποιο καινούργιο πρόσωπο θα προσπαθήσει να σας πιάσει την κουβέντα, δείξτε ενδιαφέρον, θα υπάρξει θετική εξέλιξη. Ωστόσο, σε περίπτωση που ήδη υπάρχει πρόσωπο στη ζωή σας, προσοχή να μην φέρετε μπερδέματα.

Δίδυμοι 

 Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα ανοίξετε συναισθηματικές συζητήσεις, σε συνομιλία που θα έχετε με ένα eρωτικό πρόσωπο θα δοθούν εξηγήσεις που θα ξεθολώσουν το τοπίο. Τα συναισθήματά σας θα βρίσκονται σε τάξη και ηρεμία, η ισορροπημένη σας σκέψη και κρίση θα σας αποτρέψει από λανθασμένες αποφάσεις. Έρχεται έντονο eρωτικό άνοιγμα, που θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεκινήσετε καινούργια eρωτική περίοδο στη ζωή σας. Για εσάς τους eρωτικά μόνους, θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας.

 

Καρκίνος 

Φίλοι μου Καρκίνοι, στην επικοινωνία σας θα υπάρξουν δυσκολίες, που θα προκύψουν από την απόλυτη ή πεισματική σας στάση. Ίσως να κλονιστούν κάπως οι ισορροπίες μέσα στη σχέση σας, σας συμβουλεύω να αποφύγετε παρορμητικές αντιδράσεις και τάσεις ισχυρογνωμοσύνης. Για εσάς που είστε άνευ σχέσης, μια απρόοπτη πρόταση και ένα ξαφνικό γεγονός, θα καταλήξει σε δυνατή eρωτική πρόκληση μελλοντικής εξέλιξης. Το γεγονός δεν αποκλείεται να αφορά πρόσωπο από το μακρινό παρελθόν σας.

Λέων 

Αγαπητοί μου Λέοντες, η διάθεσή σας για δραστηριοποίηση θα σας βοηθήσει να βγείτε από τα όρια της καθημερινής ρουτίνας. Ένα συγκεκριμένο άτομο θα αλλάξει τις συνθήκες της eρωτικής σας καθημερινότητας. Συζήτηση που θα έχετε με ένα πρόσωπο από τα παλιά, θα δημιουργήσει νέες βάσεις, τόσο στις επαφές σας όσο και στα αισθήματά σας. Απρόσμενες καταστάσεις θα ταράξουν την eρωτική σας άπνοια, έρχονται συναντήσεις με έντονες συναισθηματικές αναταράξεις. Σήμερα κάποιο πρόσωπο θα τολμήσει να σας προσεγγίσει άμεσα και αποφασιστικά.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα κλείσουν επιτυχώς εκκρεμότητες και υποθέσεις που σας ανάγκαζαν να είστε σε θέση αναμονής. Η απρόσμενη επίσκεψη ενός eρωτικού προσώπου θα σας αλλάξει απόψεις, τοποθετείστε πλέον σε διαφορετικό οπτικό πεδίο, τώρα θα αναζητήσετε ουσία, σταθερότητα και βάσιμη εξέλιξη. Για εσάς που είστε σε eρωτική αναζήτηση, σε τυχαία χρονική στιγμή θα εμφανιστεί ένα καινούργιο πρόσωπο, που με πολύ ευγενικό τρόπο θα προσπαθήσει να ανοίξει κουβέντα μαζί σας.

 

Advertisements

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα αναζητήσετε δημιουργικό αποτέλεσμα, σοβαρότητα θα έχουν οι επιθυμίες σας και οι απαιτήσεις σας. Πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά, θα σας βοηθήσει να νιώσετε πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοιχτείτε και να προσπαθήσετε να δώσετε ουσιαστικά αποτελέσματα στη σχέση σας ή γενικότερα στις επαφές σας. Για τους eρωτικά μόνους, θα δοθεί ευκαιρία νέας eρωτικής αρχής, η εξέλιξη δε θα οδηγήσει σε αποτυχία.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, θα νιώσετε την ανάγκη να ανανεωθείτε, γεγονός που θα δώσει ώθηση στη δράση σας, τώρα θα περάσετε σε αποφασιστικές πράξεις. Σήμερα τα χαρακτηριστικά σας θα είναι κατανόηση και έντονη διαίσθηση, θα προβείτε σε συζητήσεις που θα σταθεροποιήσουν σχέσεις και επαφές. Δεχτείτε τις προτάσεις φίλων για εξόδους διασκέδασης, σας συμβουλεύω να μην απορρίψετε τα νέα πρόσωπα που θα έχουν φανερά την θέληση να διεισδύσουν στην eρωτική σας ζωή.

Τοξότης 

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα καταλαγιάσουν οι αντιδραστικές σας διαθέσεις, θα ανοιχτούν συναισθηματικές συζητήσεις με το αγαπημένο σας ταίρι. Για όσους από εσάς είστε χωρισμένοι, θα υπάρξουν αναλυτικές εξηγήσεις που θα σας δώσουν ευκαιρία επανένωσης. Για τους eρωτικά μόνους, ένα πρόσωπο γοητευτικής εμφάνισης θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει, ωστόσο η εξέλιξη της γνωριμίας σας θα απαιτεί από εσάς άμεση αποφασιστικότητα.

 

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα γίνετε ιδιαιτέρως σχολαστικοί, θα εστιάσετε στην λεπτομέρεια, η στάση σας θα είναι μεθοδική, οι κινήσεις σας οργανωμένες. Ειλικρινής κουβέντα που θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπο eρωτικό, θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από συναισθηματικά βάρη, σε περίπτωση που είστε χωρισμένοι θα καταλήξετε σε επανασύνδεση. Σήμερα θα ικανοποιηθείτε ψυχικά και συναισθηματικά, καταφθάνουν συνομιλίες και συναντήσεις, που θα στρώσουν έδαφος για eρωτική σταθερότητα.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, ένα απρόοπτο eρωτικό συμβάν θα φέρει έντονο αναποδογύρισμα στην καρδιά σας. Με ένα τηλεφώνημα που θα λάβετε και μια συγκεκριμένη πρόταση, θα δοθεί ευκαιρία eρωτικής επανασύνδεσης. Η σημερινή όψη θα φέρει εξομολογήσεις και αποκαλύψεις, επειδή δε θα αρνηθείτε να φανερώσετε την έλξη σας, γι’ αυτό ετοιμαστείτε για ξαφνιάσματα και eρωτικές εκπλήξεις. Η μέρα ενδείκνυται για συναντήσεις εντόνου συναισθηματισμού, για eρωτικά ξεκαθαρίσματα και για ψυχικές αποκαλύψεις.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα ταχτοποιήσετε eρωτικές εκκρεμότητες που τον τελευταίο καιρό σας είχαν ρίξει ψυχολογικά. Πολύ σωστός θα είναι ο χειρισμός σας, έντονη θα είναι η διαίσθησή σας, όλες οι ενέργειές σας θα είναι οργανωμένες και προσχεδιασμένες. Για όσους από εσάς επιθυμείτε επανασύνδεση, τώρα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να περάσετε σε άμεση διεκδίκηση. Για τους eρωτικά μόνους, θα προκύψει τυχερό συμβάν, πρόσωπο εκλεπτυσμένης παρουσίας θα εξιτάρει το eρωτικό σας ενδιαφέρον.

 

Advertisements

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα