Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (23-4-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, πνοή ανανέωσης εισέρχεται στον τρόπο σκέψης σας, αλλά και στις πράξεις σας. Θα νιώσετε ανάγκη να αλλάξετε τις eρωτικές σας συνήθειες, στόχος σας θα είναι να ξεφύγετε από το καθιερωμένο. Δεν αποκλείεται να εμφανίσετε τάση επαναστατικότητας και η επιλογή σας να αλλάξετε στάση ζωής, θα έχει ως κατάληξη να εντάξετε στην καθημερινότητά σας καινούργιο eρωτικό ταίρι. Μην κάνετε το λάθος να φρενάρετε τον ενθουσιασμό σας, σε περίπτωση που ερωτευτείτε περάστε σε τολμηρές προσεγγίσεις.

Advertisements

 

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να δώσετε ώθηση στις eρωτικές σας διαθέσεις, κρατώντας απόσταση από οτιδήποτε ψυχοφθόρο. Η σημερινή όψη, θα σας δημιουργηθεί έντονα η διάθεση να διαγράψετε από την ζωή σας πρόσωπα που σας κουράζουν. Δεν θα λείψουν οι eρωτικές προκλήσεις και ο πολύ θερμός τρόπος με τον οποίο θα τις χειριστείτε, θα σας δώσει άνοιγμα για νέες eρωτικές περιπέτειες. Η θερμή και η απελευθερωμένη σας στάση, θα σας κάνει ιδιαιτέρως eρωτικούς, η νύχτα σας θα κλείσει με ευχάριστες εξελίξεις!

Δίδυμοι 

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα παίρνετε απόφαση να περάσετε σε ριψοκίνδυνες διεκδικήσεις, έχοντας ως στόχο να εναντιωθείτε σε ό,τι σας προκαλεί στασιμότητα, ανία ή πτώση. Απρόοπτη συνάντηση θα δώσει eρωτική πνοή στη μέρα σας, θα εμφανιστεί καινούργιο eρωτικό πρόσωπο που θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες. Ενθουσιασμός και αισιοδοξία θα σας διακρίνει, έντονη θα είναι η ανάγκη να αποκτήσετε μια περιπετειώδη eρωτική ζωή. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές, η κατάληξη δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει.

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, ανέμελη θα εμφανιστεί η στάση σας, με έντονη την ανάγκη να ξεφύγετε απ’ την πίεση, θα θελήσετε να ζήσετε ευχάριστες eρωτικής στιγμές χωρίς προβληματισμούς. Κρατήστε ακμαία τη διάθεση που θα έχετε να αλλάξετε τα eρωτικά σας δεδομένα, σας διαβεβαιώνω πως θα σας βγει σε καλό. Σήμερα θα εμφανιστεί στην ζωή σας ευκαιρία για νέο eρωτικό ξεκίνημα. Σας παροτρύνω να το αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, γιατί θα σας προωθήσει σε ένα διαφορετικό και βελτιωμένο επίπεδο ζωής.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, στη σημερινή μέρα θα βάλετε εσείς οι ίδιοι περιορισμούς και όρια στη ζωή σας. Αισθάνεστε αρκετά μελαγχολικοί τώρα. Αν η διάθεσή σας είναι άσχημη μην ανησυχείτε, γιατί η κατάσταση είναι προσωρινή. Έχετε την τάση σήμερα να βλέπετε τα πράγματα πιο απαισιόδοξα και αυτό είναι κάτι που οφείλεται στην συμπεριφορά των άλλων. Νιώθετε επίσης ανυπόμονοι και επαναστατικοί απέναντι στους άλλους. Έχετε την τάση να λειτουργείτε παρορμητικά, απλά και μόνο επειδή βρίσκεστε σε σύγχυση.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η όψη της μέρας θα σας βοηθήσει να καταχωνιάσετε τις ανασφάλειες σας, τώρα θα καταφέρετε να προχωρήσετε σε τολμηρές eρωτικές προσεγγίσεις. Αυτή τη φορά θα κρατηθείτε μακριά από ενδοιασμούς και αναστολές, ναι μεν θα δώσετε αξία στην ηθική, ωστόσο θα αποφύγετε την υπερβολή που δημιουργεί φραγμούς. Εσάς τους eρωτικά μόνους, προτάσεις για εξόδους διασκέδασης θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε, σήμερα θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας eρωτικής γνωριμίας. Ελκυστικό θα σας φανεί το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει, κρατήστε δεχτική στάση.

 

Advertisements

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα μπορεί να υπάρξει μέσα σας μια ανεξέλεγκτη συναισθηματική αναστάτωση, που θα σας ωθήσει σε πράξεις ασυνήθιστες, ίσως και παράτολμες. Σήμερα, μία συνάντηση και μία θερμή συνομιλία με πρόσωπο eρωτικό, θα σας βοηθήσουν να ζήσετε ευχάριστες στιγμές, οι εξελίξεις θα σας δώσουν χαρά, θα αναπτερώσουν την αυτοπεποίθησή σας. Εξομολογητικά λόγια θα δημιουργήσουν πεδίο eρωτικής δράσης, κινηθείτε αυθόρμητα, η κατάληξη θα σας ικανοποιήσει πλήρως.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή όψη θα σας ωθήσει στην αναζήτηση καινούργιων τρόπων ή μεθόδων συμπεριφοράς, με στόχο να ανανεώσετε τα αισθήματα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι, ενώ ταυτόχρονα θα ανεβάσετε το δεσμό ένα σκαλί πιο πάνω. Για εσάς τους eρωτικά μόνους, κάπως αναστατωμένη και ανήσυχη θα είναι η καρδιά και η στάση σας, μέσα στην συναισθηματική ένταση θα ‘ρθει να προστεθεί και μια αναπάντεχη συνάντηση. Θα ‘ρθείτε αντικριστά με άτομο, που από τα πρώτα σας βλέμματα, θα υπάρξει μεταξύ σας έντονη και αμοιβαία έλξη.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, καινούργιες αναζητήσεις, ριψοκίνδυνοι στόχοι, και αλλαγή πορείας θα σας φέρει η όψη της ημέρας. Έντονη θα είναι η διάθεσή σας για φλερτ, η ζωτικότητά σας θα φτάσει σε υψηλά επίπεδα. Δεν αποκλείεται να εμφανιστείτε ασυμβίβαστοι και απόλυτοι σχετικά με θέματα που αφορούν την ατομική σας ελευθερία. Εσείς που είστε σε σχέση, θα νιώσετε την ανάγκη να ξεκαθαρίσετε αν αυτό που ήδη έχετε σας αρκεί ή αν θα πρέπει να κινηθείτε προς άλλη κατεύθυνση.

 

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, σήμερα θα υπάρξει συναισθητική ένταση στην καρδιά σας, που όμως θα είναι ευεργετική, γιατί θα σας ωθήσει να περάσετε σε διεκδικήσεις. Σήμερα είναι πολύ πιθανό τα γεγονότα και οι ευκαιρίες να σας κάνουν τολμηρούς και απρόβλεπτους. Ξαφνικές και απρόσμενες εξελίξεις δεν θα αφήσουν το τοπίο της καρδιάς σας να συννεφιάσει. Θα σας ομολογήσω πως έρχεται έντονο eρωτικό συμβάν, που θα δώσει άνοιγμα καινούργιας κατεύθυνσης στην eρωτική σας ζωή.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η όψη της ημέρας θα φέρει μια ελαφριά σύγχυση στο εσωτερικό σας κόσμο, έρχονται αλλαγές στον τρόπο σκέψης σας, παίρνετε απόφαση να δράσετε ριζοσπαστικά. Αυτή την φορά θα περιορίσετε κινήσεις συμβιβασμού, με έντονη παρορμητικότητα θα διεκδικήσετε ριζικές αλλαγές. Για σήμερα προμηνύονται δυνατές eρωτικές εξελίξεις, ένα απρόοπτο γεγονός θα φέρει πνοή ανανέωσης με μελλοντικές προοπτικές.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύς, νέες επιθυμίες θα ξυπνήσουν μέσα σας, θα νιώσετε την ανάγκη να παραβλέψετε τον κίνδυνο και να κυνηγήσετε περιπέτειες, ίσως και έναν διαφορετικό τρόπο eρωτικής ζωής. Κλίμα αισιοδοξίας περνά στην καρδιά σας, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και μια απρόοπτη συνάντηση θα σας ανοίξει ολοκαίνουργια διαδρομή, με κατάληξη το ξεκίνημα μιας ρομαντικής και πολύ θέρμης eρωτικής σχέσης. Τώρα θα καταφέρετε να διαγράψετε παρελθοντικές αποτυχίες, θα νιώσετε έτοιμοι για καινούργια ανοίγματα.

 

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα