Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (21-4-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, συγκαταβατική θερμή και eρωτική θα είναι η στάση σας, δεν αποκλείεται να εμφανίστε τάσεις ρομαντισμού. Η σημερινή όψη θα σας κάνει αρκετά συναισθηματικούς, σήμερα θα σας πλησιάσει με τρόπο θερμό και πολύ εγκάρδιο πρόσωπο, που ενδεχομένως να μην έχετε αντιληφθεί τον βαθμό της έλξης του για εσάς. Θα σας δώσω τη συμβουλή να ανταποκριθείτε αναλόγως, ανταποδώστε την αγάπη και το ενδιαφέρον που θα σας δοθεί.

Advertisements

 

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, νωχελικές και ήπιες θα είναι οι κινήσεις σας, θα μειωθεί αρκετά η αντιδραστική σας ορμητικότητα, στόχος σας θα είναι η ηρεμία και η ασφάλεια. Eρωτική και συμφιλιωτική θα είναι η διάθεσή σας, σε περίπτωση που βρίσκεστε σε απόσταση ή χωρισμό με το αγαπημένο σας ταίρι, σήμερα θα είναι μια καλή μέρα για επανασύνδεση και οριστική λύση παρεξηγήσεων. Αν δείξετε την αγάπη σας να είστε σίγουροι πως θα λάβετε την ανάλογη ανταπόκριση.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου Δίδυμοι, για την ώρα τουλάχιστον θα καταλαγιάσει η ανήσυχη πλευρά του χαρακτήρα σας, θα φανείτε προσγειωμένοι, διαλλακτικοί και πολύ πιο ήρεμοι. Σήμερα θα αναζητήσετε συναισθηματική ισορροπία και θα την βρείτε, θα ζήσετε ευχάριστες eρωτικές στιγμές αγάπης και αμοιβαίας έλξης. Εσείς οι eρωτικά μόνοι κρατήστε πρόσχαρη στάση, φανείτε εκδηλωτικοί στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας συστήσουν, θα υπάρξει δυνατότητα σταθερού μακροχρόνου δεσμού.

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον και την αγάπη σας, δοτική θα είναι η συμπεριφορά σας, συγκρατημένες οι αντιδράσεις σας. Ένα συγκεκριμένο άτομο θα βρει πρόσφορο έδαφος να σας ανοίξει την καρδιά του, δεν αποκλείεται να είναι eρωτικό πρόσωπο από τα παλιά που θα θελήσει μαζί σας επανασύνδεση. Εσείς που αναμένετε καινούργια γνωριμία κινηθείτε πρόσχαρα και αισιόδοξα, προμηνύεται eρωτικό ξεκίνημα με πρόσωπο που θα υπάρξει μεταξύ σας αμοιβαίο συναίσθημα.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, eρωτικό ξάφνιασμα θα λάβει η καρδιά σας, θα αναποδογυρίσει σκέψεις και αισθήματα, θα δημιουργήσει νέα ενδεχόμενα. Με πρόσωπο από τα παλιά θα γίνουν μεταξύ σας θερμά λόγια που θα σας απαλλάξουν από αρνητικές υποψίες, με τρόπο εκδηλωτικό θα σας φανερώσει την αγάπη του. Σήμερα αν νιώσετε την ανάγκη να περάσετε σε εξομολογήσεις τότε ανοίξτε άφοβα την καρδιά σας εκεί που επιθυμείτε, θα βρείτε άμεση ανταπόκριση.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, από σήμερα υποχωρεί η συναισθηματική αστάθεια, θα κινηθείτε σε ισορροπημένο πλαίσιο αναζητώντας ασφάλεια και τάξη. Κλείνει οριστικά  ένα αρνητικό eρωτικό σας ζήτημα, σήμερα δεν αποκλείεται να βιώσετε μια έντονη eρωτική έκπληξη. Πρόσωπο από τα παλιά θα κάνει την εμφάνιση του και η πορεία σας θα εξαρτηθεί καθαρά από εσάς. Ακολουθήστε την καρδιά σας, εμπιστευτείτε αυτά που θα ακούσετε, θα είναι στο χέρι σας αν θα γίνει επανασύνδεση ή όχι.

 

Advertisements

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή όψη θα σας δημιουργήσει την ανάγκη για ασφάλεια και ισορροπία, η συμπεριφορά σας θα είναι αρκετά συγκαταβατική με διάθεση να χαλαρώσετε και να απολαύσετε με το ταίρι σας τις θερμές eρωτικές σας στιγμές. Σήμερα θα θελήσετε να αγαπήσετε να ερωτευτείτε και να εκδηλωθείτε χωρίς φοβίες ή αναστολές. Ένα ελκυστικό πρόσωπο θα τραβήξει το eρωτικό σας ενδιαφέρον, περάστε σε αποκαλυπτικές προσεγγίσεις, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας και σταθερής eρωτικής σχέσης.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, έντονος συναισθηματισμός θα χαρακτηρίζει τις κινήσεις σας σήμερα, eρωτική θα είναι η στάση σας, σας δίνω τη συμβουλή να μην καμουφλάρετε τις ρομαντικές σας διαθέσεις. Ευχάριστη κατάληξη θα έχει μια απρόοπτη συνάντηση σας με πρόσωπο eρωτικού ενδιαφέροντος, θα καταφέρει να ανεβάσει την ψυχολογία σας θα τονώσει τα αισθήματα σας. Σήμερα ακολουθήστε το ένστικτο σας, κατευθυνθείτε προς τα εκεί που γέρνει η καρδιά σας.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να σταθμεύσετε eρωτικά, να βρείτε το πρόσωπο που θα γίνει το eρωτικό σας λιμάνι και τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να κυνηγήσετε τις επιθυμίες σας. Εσείς που είστε ήδη σε σταθερή σχέση στόχος σας θα είναι να περάσετε ήρεμες γαληνεμένες στιγμές εμπιστοσύνης και ασφάλειας, ο συγκαταβατικός τρόπος χειρισμού σας θα φέρει ισορροπία και τάξη. Σήμερα θα προκύψουν έντονα αισθήματα, θα ακουστούν θερμά λόγια αγάπης.

 

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα απαλλαγείτε από τάσεις ανταγωνισμού ή eρωτικής υπεροχής, η ήρεμη διάθεσή σας θα σας βοηθήσει να κινηθείτε διαλλακτικά και συγκαταβατικά. Θα διακατέχεστε από έντονη δεκτικότητα, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για συμφιλιώσεις, επανασυνδέσεις και συναισθηματικούς διαλόγους. Ευχάριστες συναναστροφές θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας, εσείς οι eρωτικά ελεύθεροι και μόνοι θα λάβετε μια πρόταση που αν την δεχτείτε, θα καταλήξετε σε ήρεμες και τρυφερές eρωτικές στιγμές, δεν αποκλείεται να συμβεί έναρξη καινούργιας σχέσης.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα βρει ηρεμία ο συναισθηματικός σας κόσμος, θα νιώσετε την ανάγκη να προχωρήσετε τις eρωτικές σας υποθέσεις με βήματα σταθερά αναζητώντας τάξη και ασφάλεια. Θα αποφύγετε ρίσκα και παράτολμες κινήσεις, στόχος σας θα είναι να απολαύσετε με ασφαλή τρόπο να ήδη κεκτημένα. Μια ξαφνική πρόταση που θα λάβετε θα αναθερμάνει τις επαφές σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα βρει τρόπο θα εισχωρήσει στην eρωτική σας ζωή με στόχο τον σταθερό δεσμό.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, συναισθηματικό και ήρεμο θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, δεν υπάρχει περίπτωση να εμπλακείτε σε συγκρούσεις ή διαφωνίες. Η μέρα ενδείκνυται για χαλαρές eρωτικές στιγμές χωρίς προβληματισμούς. Θερμή και καταδεκτική θα είναι η στάση σας, γεγονός που θα βοηθήσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να σας μιλήσει ανοιχτά για τα αισθήματα του. Δελεαστικές προτάσεις θα σας βάλουν σε ευχάριστες σκέψεις, σας παροτρύνω να αξιοποιήσετε το καινούργιο άνοιγμα που θα προκύψει.

 

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα