Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (19-4-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, απαισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας ωστόσο αν προσπαθήσετε να αφήσετε στην άκρη τις αρνητικές εικασίες, θα διαπιστώσετε πως η τύχη στέκεται σταθερά στο πλάι σας έστω κι αν εμφανίζεται με γεγονότα έμμεσα. Θα σας δώσω τη συμβουλή να μην αφήσετε τα μικρό εμπόδια να λυγίσουν την αυτοπεποίθησή σας. Για εσάς τους eρωτικά μόνους συνάντηση με πρόσωπο eρωτικού ενδιαφέροντος, θα φέρει ανατροπές ιδιαιτέρως θετικές.

Advertisements

 

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, επιφυλακτική θα είναι η στάση σας, αναστολές και φοβίες θα φέρουν φραγμούς στη δράση σας. Εσείς οι eρωτικά ελεύθεροι στην παρούσα φάση μάλλον θα προτιμήσετε τις επιφανειακές eρωτικές συναναστροφές, ναι μεν θα έχει συναίσθημα ο eρωτισμός σας, ωστόσο θα κόψετε την φόρα στο πρόσωπο που θα προσπαθήσει να δημιουργήσει συνθήκες δέσμευσης. Σήμερα θα νιώσετε ασφαλείς μέσα στο εφήμερο και απειλούμενοι στο δεσμευτικό.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα είστε νευρικοί και γεμάτοι στρες αυτό το διάστημα στον επαγγελματικό σας τομέα. Η επιτυχία σας θα εξαρτηθεί από το πόσο μπορείτε να ανταπεξέλθετε στις μελλοντικές σας υποχρεώσεις. Γι’ αυτό βάλτε ένα πρόγραμμα στις εργασίες σας για να μην σας πέσει όλο το βάρος. Συγκρούσεις που αφορούν την eρωτική σας ζωή σας αποσυντονίζουν.

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα ανατρέψει το σκεπτικό σας δημιουργώντας ανασφάλειες κατά συνέπεια και αναστολές. Μια συνάντηση και μια δυναμική συνομιλία θα σας δώσουν την ευκαιρία να διευκρινίσετε κάποια ζητήματα, ωστόσο θα εμφανίσετε δυσκολία στο να εμπιστευτείτε και να πιστέψετε. Νέα γνωριμία θα προκύψει, που ναι μεν θα ανανεώσει την ψυχολογία σας, όμως οι άτοπες επιφυλάξεις σας, ενδέχεται να μην αφήσουν περιθώριο περαιτέρω επαφών.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα θα εμφανιστείτε μπερδεμένοι και αναποφάσιστοι, αιωρούμενοι θα είστε ανάμεσα στην πραγματικότητα και στην φαντασία. Στις συζητήσεις σας δεν θα εμφανιστείτε ιδιαιτέρως συνεννοήσιμοι, σήμερα δεν θα υπάρξει περίπτωση να κλείσουν οι eρωτικές σας εκκρεμότητες. Η στάση που θα κρατήσετε απέναντι στο ταίρι σας ναι μεν θα είναι θερμή και eρωτική, ωστόσο θα αποφύγετε υποσχέσεις δεσμευτικής κατάληξης, θα εμφανίσετε φόβο ως προς το μόνιμο.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα εμφανιστείτε περισσότερο επιφυλακτικοί και λιγότερο δραστικοί. Αυτή την φορά θα ερευνήσετε και θα αναλύσετε λεπτομερώς τα ενδεχόμενα πριν προβείτε σε τελικές αποφάσεις. Σήμερα ίσως να υπάρξει μια αδυναμία κατανόησης σχετικά με το τι συμβαίνει γύρω σας, ωστόσο αν επιδιώκετε λύση παρεξηγήσεων θα βρείτε τον τρόπο να ισορροπήσετε κάποιες καταστάσεις. Αποφύγετε εντάσεις με το ταίρι σας, δεν υπάρχει λόγος να δίνετε σημασία σε ανούσιες λεπτομέρειες.

 

Advertisements

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, κάπως διχασμένες θα εμφανιστούν οι επιθυμίες σας, δεν αποκλείεται να εμφανιστούν ανασφάλειες και στερεοτυπικές προκαταλήψεις. Θα μπείτε στο πειρασμό να αναθεωρήσετε, ωστόσο οι πράξεις σας ίσως να μην ακολουθήσουν τελικά τα λόγια σας. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα τολμήσει να σας φλερτάρει, καλό θα είναι να μην δημιουργήσετε αρνητικά σενάρια, ίσως να μην νιώσετε την απαιτουμένη εμπιστοσύνη, ωστόσο αφήστε ένα παράθυρο επικοινωνίας ανοιχτό, στην πορεία ενδέχεται να σας φανεί χρήσιμο.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, σήμερα θα βγει στην επιφάνεια η τάση που έχετε να εστιάζετε στο σκοτεινό σημείο της υπόθεσης,  να παρασύρεστε περισσότερο από την αρνητική πλευρά μιας κατάστασης και λιγότερο από την θετική. Κάτι που σας προβληματίζει θα αποδειχτεί άτοπο, καλό θα είναι να μην παγιδευτείτε σε παγίδες που δεν υπάρχουν. Κυκλοθυμική θα είναι η καρδιά σας, ωστόσο η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα καταφέρει να βάλει σε τάξη τις σκέψεις σας.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή όψη θα θολώσει την αντίληψη σας, εσείς οι ίδιοι θα δημιουργήσετε φραγμούς και εμπόδια. Με δικές σας κινήσεις θα φρενάρετε τις εξελίξεις με ένα συγκεκριμένο eρωτικό πρόσωπο, κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξουν αναβολές ίσως και ακυρώσεις. Ένα ελκυστικό άτομο θα ιντριγκάρει τις αισθήσεις σας, θα υπάρξει eρωτική πρόκληση, ωστόσο η απόφαση σας να μην θέσετε σε κίνδυνο την eρωτική σχέση που ήδη έχετε, θα σας βοηθήσει να φερθείτε συνετά και προσγειωμένα.

 

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η σημερινή μέρα θα αλλάξει τον τρόπο σκέψης σας, εσείς οι ίδιοι θα προκαλέσετε καθυστερήσεις, αρνητικές σκέψεις ενδέχεται να σας δημιουργήσουν αδικαιολόγητη διστακτικότητα. Κάτι που έχετε σχεδιάσει θα πάει ελαφρώς πίσω, καλό θα είναι να μην εγκλωβιστείτε σε αβάσιμα αρνητικά προαισθήματα. Η σκέψη σας δεν θα είναι ιδιαιτέρως ισορροπημένη, θα υπάρξουν  συναισθηματικοί κόμποι, ίσως να μην μπορείτε να εντοπίσετε τι ακριβώς είναι αυτό που σας δημιουργεί αναστολές.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, απαισιόδοξο θα είναι το σκεπτικό σας, θα εμφανιστούν αμφιβολίες και αμφισβητήσεις, από μόνοι σας θα αλλάξετε οπτικό πεδίο καταλήγοντας σε αναθεωρήσεις. Σε συνομιλίες και συναντήσεις σας θα κινηθείτε με επιφύλαξη, αρνητικοί θα είστε σε ανάληψη οριστικών αποφάσεων. Για όσους από εσάς επιδιώκετε να κερδίσετε την καρδιά ενός συγκεκριμένου προσώπου, σας δίνω τη συμβουλή να κινηθείτε εντός πραγματικότητας, αποφύγετε τις υπερβολές.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, αόριστες σκέψεις θα κουράσουν το μυαλό σας, δεν θα είστε σε θέση να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Κάπως ανήσυχη ή αλλοπρόσαλλη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, δεν θα λείψουν τάσεις ονειροπόλησης, ένα συγκεκριμένο eρωτικό πρόσωπο θα σας προσγειώσει στην πραγματικότητα. Θα σας ανοιχτεί ένα ολοκαίνουργο eρωτικό μονοπάτι,  ωστόσο το θέμα είναι κατά πόσο θα τολμήσετε να το βαδίσετε

 

Advertisements

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα