Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (14-4-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, κοφτερή θα είναι η αντίληψη σας, σήμερα θα είστε σε θέση να εντοπίσετε τους σκοπούς και τα κίνητρα των πρόσωπων που σας ενδιαφέρουν eρωτικά. Εσείς που είστε σε σχέση οι απόψεις σας θα επιδράσουν θετικά πάνω στο ταίρι σας, με μεθοδικό τρόπο θα καταφέρετε να κατευθύνετε γεγονότα και καταστάσεις. Η ψυχολογία σας ανεβαίνει, η διάθεση σας θα είναι ευχάριστη, ελκυστικοί θα φανείτε στο πρόσωπο θα που θα προσεγγίσετε, περάστε σε άμεσες και αυθόρμητες ενέργειες.

Advertisements

 

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, μια χαρά θα τα πάτε στην επικοινωνία σας, σε περίπτωση που θέλετε να τηλεφωνήσετε σε πρώην eρωτικό σας ταίρι, σας συμβουλεύω να το κάνετε άμεσα χωρίς καθυστερήσεις. Είστε στην χρονική στιγμή που οι συνομιλίες σας θα φέρουν θετική και ευχάριστη κατάληξη. Ανοιχτείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά, περάσετε σε άμεσες εκδηλώσεις. Ένα ελκυστικό άτομο θα τραβήξει την προσοχή σας, ο αυθόρμητος και οικείος τρόπος έκφρασης σας θα καταφέρει να δημιουργήσει μεταξύ σας θερμή ατμόσφαιρα.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή μέρα θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να ανοίξετε την καρδιά σας και να προσχωρήσετε σε μια εκ βάθους επικοινωνία με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά. Σήμερα δεν θα έχετε καμία διάθεση να καμουφλάρετε τους σκοπούς και τα αισθήματα σας, με συνειδητό τρόπο θα περάσετε σε αποκαλύψεις. Φανείτε ανοιχτοί στις νέες προτάσεις που θα λάβετε, θα υπάρξουν εξελίξεις που θα φέρουν ευχάριστα eρωτικά συμβάντα, δείξτε ενδιαφέρον στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει.

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, επικοινωνιακή και κοινωνική θα είναι η στάση σας, ειλικρίνεια θα υπάρξει στα λόγια σας, γεγονός που θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία συναισθηματικές συζητήσεις. Νέα γνωριμία  που θα συμβεί σε τυχαία χρονική στιγμή, θα είναι ικανή να αλλάξει τα δεδομένα της eρωτικής σας ζωή, θα περάσετε σε νέο eρωτικό ξεκίνημα σοβαρών και δυνατών προδιαγραφών. Τα γεγονότα που θα προκύψουν, θα σας φέρουν τυχερά αποτελέσματα, απολαύστε τα χωρίς ανησυχίες ή ανασφάλειες.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, η σημερινή μέρα θα φέρει ισορροπία στην επικοινωνία σας, σήμερα θα κρατήσετε ανοιχτή την καρδιά σας, θα καταφέρετε να ταχτοποιήσετε eρωτικές υποθέσεις που απαιτούν εξηγήσεις. Θα φανείτε ομιλητικοί και συνεννοήσιμοι καταφέρνοντας να  περάσετε τις επιθυμίες σας με πολύ εύστοχο τρόπο. Η eρωτική σας γοητεία θα σας βοηθήσει να μαγνητίσετε πρόσωπο που θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σας, θα είναι πολλή σωστή η επιλογή σας να μην κρύψετε αυτό που θα νιώσετε. Εκφράστε ελεύθερα τα αισθήματα σας, θα βρείτε ικανοποιητική ανταπόκριση.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή όψη θα σας κάνει διορατικούς και επικοινωνιακούς συνομιλητές, θετική κατάληξη θα έχουν οι συζητήσεις σας. Ευχάριστα μαντάτα θα σας οδηγήσουν σε πράξεις αποφασιστικές, σήμερα για τους χωρισμένους θα υπάρξει ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Η eρωτική σας γοητεία θα προσελκύσει κοντά σας πρόσωπο, που θα είναι στην δική σας απόφαση αν θα το αφήσετε να φύγει, ή αν θα το βάλετε ριζικά στην ζωή σας. Από την αρχή θα καταλάβετε τους σκοπούς του, αποφασίσετε και κινηθείτε αναλόγως.

 

Advertisements

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, ειλικρίνεια και εξωστρέφεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας σήμερα, η θερμή στάση που θα κρατήσετε σε πρόσωπο eρωτικό θα αναθερμάνει τα αισθήματα σας. Περνάτε σε αλλαγές και σε σοβαρές υποσχέσεις, θα σας διακατέχει μια ανεξέλεγκτη ανάγκη να φανερώσετε σκέψεις, προβληματισμούς, αλλά και αισθήματα. Θα έχετε επικοινωνιακό ενδιαφέρον γι αυτό πολύ γρήγορα και εύκολα θα πιάσετε κουβέντα με πρόσωπο που θα γνωρίσετε για πρώτη φορά, και που eρωτικά δεν θα σας αφήσει αδιάφορους.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, οι συζητήσεις σας θα πιάσουν τόπο σήμερα, κερδισμένοι θα βγείτε μέσα από τους διαλόγους σας. Ομαλότητα θα υπάρξει στην επικοινωνία με το ταίρι σας, αυτή την φορά θα βρείτε τη χρυσή οδό, δεν θα υπάρξουν διαφωνίες. Η διορατικότητα που θα σας διακατέχει θα σας ανοίξει δίοδο συνεννόησης, θα καταφέρετε να βάλετε τάξη σε κάποια καθημερινά σας ζητήματα. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας,  κρατήστε θερμή και οικεία στάση στο πρόσωπο που θα σας συστήσουν.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, θα εμφανιστείτε συναισθηματικοί, συγκαταβατικοί και επικοινωνιακοί, σήμερα θα καταφέρετε να αναδείξετε μια πρόσχαρη προσωπικότητα. Ο αυθορμητισμός και η άνεση που θα έχει η στάση σας θα φέρει νέα πρόσωπα στην ζωή σας, σήμερα θα σημειωθεί άνοιγμα καινούργιας eρωτικής γνωριμίας. Εσείς που είστε αρκετό καιρό μόνοι, ανανεώστε το στυλ σας, επιμεληθείτε την εμφάνιση σας, τυχαία συμβάντα θα δημιουργήσουν ξαφνικές γνωριμίες με ευχάριστη κατάληξη.

 

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, διεισδυτική θα είναι η αντίληψη σας, θα καταφέρετε να εντοπίσετε κρυμμένες βλέψεις, σήμερα όποιος προσπαθήσει να σας μπερδέψει θα πέσει έξω. Σε περίπτωση που αιωρείστε eρωτικά και νιώθετε αναποφάσιστοι, τώρα θα περάσετε σε έναν βαθύ εσωτερικό ξεκαθάρισμα. Από μόνοι σας θα βρείτε την άκρη του νήματος, θα συνειδητοποιήσετε τι θέλετε, και θα προχωρήσετε σε ανάλογες πράξεις. Εσείς οι χωρισμένοι, από τυχαία συνάντηση θα λάβετε πληροφορίες που θα σας ανοίξουν τα μάτια, θα σας φανερωθούν αλήθειες που θα οδηγήσουν σε επανασύνδεση.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα νιώσετε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις αυξημένες υποχρεώσεις σας στον επαγγελματικό τομέα με επιτυχία και αισιοδοξία. Φανείτε πιο δυναμικοί και αποκτήστε τον έλεγχο των καταστάσεων που συμβαίνουν γύρω σας. Αν έχετε κάποια κρυμμένα μυστικά και σκέψεις που σας αναστατώνουν αυτό το διάστημα, είναι η κατάλληλη μέρα να τα βγάλετε από μέσα σας. Βρείτε το θάρρος και συζητήστε τα με ανθρώπους εμπιστοσύνης.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, τώρα θα είστε σε θέση να καταλάβετε τι ακριβώς αναζητά από εσάς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά. Θα υπάρξουν συζητήσεις και συμφωνίες που θα σας δώσουν την ευκαιρία να προχωρήσετε σε νέο eρωτικό ξεκίνημα, τώρα θα απαλλαγείτε από καχυποψίες και ψευδαισθήσεις. Με πρώην eρωτικό σας ταίρι  θα συμβεί συναισθηματικό ξεκαθάρισμα που θα φέρει προοπτική επανασύνδεσης, η τελική σας κατάληξη θα είναι αποκλειστικά στο χέρι σας.

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα