Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (26-3-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα καταφέρετε να κερδίσετε τα περαστικά βλέμματα, γοητευτική θα είναι η εμφάνιση σας, ελκυστικό το στυλ σας, αν βάλετε στόχο μια νέα γνωριμία να είστε σίγουροι πως θα σας έρθει στο πιάτο. Δεν αποκλείεται κάποιο πρόσωπο απ’ τα παλιά να επικοινωνήσει μαζί σας, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Σε περίπτωση που θέλετε να απαγκιστρωθείτε από τα παλιά, καλό θα είναι το δηλώσετε χωρίς υπεκφυγές.

Advertisements

 

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, ανέμελες θα είναι οι διαθέσεις σας, πολύ θερμή η eρωτική σας στάση. Σήμερα δεν θα θελήσετε να προβληματιστείτε, στόχος σας θα είναι να ηρεμήσετε και να απολαύσετε με το ταίρι σας, το eρωτικό κλίμα που θα δημιουργηθεί. Βασική σας επιθυμία θα είναι να διατηρήσετε ήρεμη την ψυχολογία σας, η μέρα σας θα κυλήσει ευχάριστα και με συναισθηματική ισορροπία. Σε τυχαίο χώρο ένα πρόσωπο θα σας εντοπίσει, να είστε σίγουροι πως θα βρει τρόπο να ανοίξει κουβέντα μαζί σας.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα σας εξοπλίσει με γοητεία και έντονο eρωτικό ταπεραμέντο. Σήμερα θα αναζητήσετε χαλαρές eρωτικές επαφές, χωρίς πιέσεις και ευθύνες, η στάση σας ναι μεν θα είναι eρωτική, ωστόσο την καρδιά σας ενδέχεται να την κρατήσετε κλειστή. Μια ευχάριστη συνάντηση με πρόσωπο eρωτικού ενδιαφέροντος θα εξελιχτεί μέσα σε κλίμα εντόνως eρωτικό. Η νύχτα σας, κατά πάσα πιθανότητα θα κλείσει με απρόσμενο και ιδιαιτέρως θερμό eρωτικό συμβάν, που καλό θα είναι να μην σας βρει απροετοίμαστους.

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη και την επιθυμία να βγάλετε από τη ζωή σας πρόσωπα που σας πλήγωσαν ή που δεν κατάφεραν να σας προσφέρουν συναισθηματικά αυτό που αναζητάτε. Θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας, σας δίνω τη συμβουλή να αφήσετε στην άκρη απαισιόδοξες σκέψεις, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανανεώσετε τη ζωή σας, να ξεκινήσετε έναν ολοκαίνουργιο eρωτικό κύκλο.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, σήμερα ηλιοφάνεια και έντονη θερμότητα θα φέρει στην καρδιά σας μια συνάντηση, που θα καταφέρει να αλλάξει όχι μόνο τη μέρα σας, αλλά και την από εδώ και περά καθημερινότητα σας. Κάποιο πρόσωπο που εδώ και πολύ καιρό ενδιαφέρετε eρωτικά για εσάς, θα καταφέρει να τρυπώσει στη ζωή σας. Αν βασική σας επιθυμία είναι να γνωρίσετε καινούργιο πρόσωπο τότε περάστε σε προσεγγίσεις, σήμερα θα είστε σε θέση να εντυπωσιάσετε και να μαγνητίσετε.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή μέρα θα σας φέρει ήρεμες eρωτικές στιγμές, θα αφεθείτε στα συμβάντα με συναισθηματισμό, έλξη, ίσως και πάθος. Δεν αποκλείεται να αλλάξετε eρωτικούς στόχους, η εντυπωσιακή παρουσία ενός προσώπου, θα μπορέσει όχι μόνο να εξιτάρει τα eρωτικά σας γούστα, αλλά και να αναποδογυρίσει τον τρόπο σκέψης σας. Τώρα θα πάρετε την απόφαση να ξεφύγετε από eρωτικά πρόσωπα ή σχέσεις, που δεν έχουν πλέον τίποτα το ουσιαστικό να σας προσφέρουν.

 

Advertisements

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή μέρα θα αναθερμάνει τις διαθέσεις σας, ως προς το ταίρι σας θα είστε εκδηλωτικοί, eρωτικοί ίσως και κάπως απρόβλεπτοι. Σήμερα ντυθείτε, στολιστείτε, επιμεληθείτε το στυλ σας, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να σας ερωτευτεί πρόσωπο που θα εντυπωσιαστεί από την εμφάνιση σας ή που εσείς θα εντυπωσιαστείτε από το στυλ και την προσωπικότητα του. Αν αναζητάτε καινούργιες eρωτικές περιπέτειες, τότε μπείτε ορμητικά στο παιχνίδι, που η τύχη θα σας δώσει την ευκαιρία να συμμετάσχετε.

Σκορπιός

Eρωτικοί, αισθαντικοί και μοιραίοι θα είστε φίλοι μου Σκορπιοί. Η σημερινή μέρα σας δώσει τη δυνατότητα να τραβήξετε την προσοχή πολλών, σήμερα θα κινητοποιήσετε τα κατάλληλα βλέμματα. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει, αν κρατήσετε θετική στάση τότε θα καταφέρετε να ξεφύγετε από τα παλιά και να ανανεώσετε την eρωτική σας ζωή. Η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να διαγράψετε μια και καλή το αρνητικό παρελθόν σας.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα έχετε τη διάθεση να κατακτήσετε, να υπερισχύσετε και να ξεχωρίσετε. Κάποιο πρόσωπο θα πολιορκήσετε eρωτικά, θα καταφέρετε να κερδίσετε την προσοχή και το ενδιαφέρον του. Ανέμελη ίσως και κάπως ατίθαση θα χαρακτηριστεί η eρωτική σας συμπεριφορά, θα βρεθείτε στο επίκεντρο προσώπων που ήδη ενδιαφέρονται για εσάς eρωτικά, αλλά δεν θα λείψουν και οι εκπλήξεις από μια γνωριμία με ολοκαίνουργιο πρόσωπο. Το γοητευτικό παρουσιαστικό σας δεν επρόκειτο να περάσει απαρατήρητο.

 

Αιγόκερως

Πρόσχαρη, eρωτική και θερμή θα είναι η διάθεσή σας φίλοι μου Αιγόκεροι. Η σημερινή μέρα θα σας κρατήσει μακριά από προβληματισμούς και ζητήματα περί δεσμεύσεων. Εσείς οι eρωτικά μόνοι σήμερα δεν θα κλειστείτε ούτε στο σπίτι σας ούτε  στο εαυτό σας, θα θελήσετε να βγείτε, να παρουσιαστείτε, και να εντυπωσιάσετε. Καταφθάνει δυνατή eρωτική έκπληξη, η γοητεία σας θα κάνει το θαύμα της, θα σας πλησιάσει πρόσωπο που θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σας από την πρώτη στιγμή που θα το αντικρύσετε.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, καινούργιες eρωτικές προκλήσεις θα σας φέρει η σημερινή μερα. Σήμερα θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή για να πάρετε απόφαση να τερματίσετε αποτυχημένες παρελθοντικές σχέσεις, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να χαράξετε ολοκαίνουργια eρωτική πορεία. Στα δίχτυα της ελκυστικότητα σας θα πιαστεί ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, και επειδή από την πρώτη στιγμή που θα μιλήσετε θα εκδηλωθεί έλξη αμοιβαία, γι αυτό μην αναλωθείτε σε σκέψεις, περάστε σε άμεσες πράξεις.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύς, στο σκεπτικό σας θα κυριαρχήσει το συναίσθημα και όχι τόσο η αυστηρή ή κάθετη λογική. Οι πράξεις σας θα έχουν οδηγό την καρδιά, η eρωτική σας στάση θα είναι χαλαρή, σήμερα δεν θα σας απασχολήσουν θέματα μελλοντικής εξέλιξης. Εσείς οι eρωτικά μόνοι θα φανείτε ιδιαιτέρως προσιτοί, έντονη οικειότητα θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και σε άτομα που θα γνωρίσετε για πρώτη φορά. Αξιοποιήστε τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο δεν θα έχει σκοπό να κρύψει την έλξη του για εσάς.

 

Advertisements

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα