Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (25-3-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα δεν επρόκειτο να αδιαφορήσετε μπροστά στις νέες eρωτικές προκλήσεις που θα προκύψουν, τολμηρές και απελευθερωμένες θα είναι οι προσεγγίσεις σας. Σήμερα θα βιώσετε eρωτικό ξάφνιασμα από πρόσωπο που θα συναντήσετε για πρώτη φορά. Σε περίπτωση που είστε προσφάτως χωρισμένοι θα υπάρξει ευκαιρία επανασύνδεσης. Το πρώην ταίρι σας θα κάνει το πρώτο βήμα να σας πλησιάσει, αν επιθυμείτε επανένωση καλό θα είναι να αναλάβετε το δεύτερο βήμα.

Advertisements

 

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, εκπλήξεις και απρόοπτα συμβάντα θα ζωντανέψουν για τα καλά την καρδιά σας. Ένα δυνατό eρωτικό γεγονός θα σας πείσει πως διαθέτετε έντονη γοητεία, καλό θα είναι να την αξιοποιήσετε. Για εσάς τους eρωτικά ελεύθερους και μόνους, θα εμφανιστεί καινούργιο πρόσωπο, αν κάνετε βήματα προσέγγισης, θα υπάρξει θερμή ανταπόκριση με πορεία σταθερής eρωτικής σχέσης. Τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να δράσετε, μην περιοριστείτε μόνο σε ματιές και βλέμματα.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα είστε γεμάτοι ενέργεια, ζωτικότητα, έντονη θα είναι η ανάγκη σας να απεγκλωβιστείτε από στάσιμες ή ανούσιες καταστάσεις. Σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς θέλετε να  προτείνετε eρωτικό ραντεβού σε συγκεκριμένο πρόσωπο, σας φανερώνω πως η κίνηση σας θα έχει άμεση επιτυχία, θα λάβετε θετική απάντηση. Σας προτρέπω να προχωρήσετε στις προτάσεις που σκέπτεστε, η ομαλή σας επικοινωνία θα σας βοηθήσει να ανοίξετε νέα προοπτική στην eρωτική σας ζωή.

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι,  επιτυχίες θα έχετε σήμερα στον eρωτικό σας τομέα. Τυχαία συμβάντα θα σας ανοίξουν δρόμο για επανασυνδέσεις αλλά και για νέες eρωτικές γνωριμίες, οι επαφές σας, συναντήσεις ή συνομιλίες, θα έχουν δυνατά και μοιραία αποτελέσματα. Αυτοπεποίθηση, δυναμισμό και έντονη eρωτική γοητεία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο παίρνει απόφαση να κινηθεί απελευθερωμένα, τώρα δεν θα καμουφλάρει πλέον τον κρυμμένο του eρωτα για εσάς.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, σήμερα αν σκέπτεστε να πλησιάσετε πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά ή αν θέλετε επανασύνδεση με κάποιο πρώην ταίρι σας, σας συμβουλεύω να κινηθείτε θερμά και με ειλικρίνεια, θα βρείτε άμεση ανταπόκριση. Προμηνύεται θερμή και ιδιαιτέρως eρωτική μέρα, οι προσεγγίσεις σας θα πιάσουν τόπο. Αξιοποιήστε το διάχυτο ενδιαφέρον που θα σας δείξει πρόσωπο eρωτικό, θα υπάρξουν υποσχέσεις που θα δώσουν νέα τροπή στη ζωή σας.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, οι όψεις της ημέρας θα σας φέρουν συναισθηματικά ανοίγματα που θα σας απαλλάξουν από στάσιμες ή ανικανοποίητες καταστάσεις. Θα έχετε την διάθεση να ανοίξετε συζητήσεις αισθηματικού περιεχομένου, κύριο μέλημα σας θα είναι οι ειλικρινείς εξηγήσεις, η ισορροπία και το οριστικό κλείσιμο αρνητικών υποθέσεων. Σε περίπτωση που αναζητάτε νέα eρωτική σχέση στη ζωή σας τότε σας συμβουλεύω να φανείτε παρατηρητικοί στους χώρους που κινήστε, κάποιος θα εστιάσει το βλέμμα του επάνω σας.

 

Advertisements

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα σας πλησιάσει το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα απελευθερώσετε τον eρωτισμό σας με αμεσότητα και ρομαντισμό. Συγκαταβατική θα είναι η καρδιά σας, θα εστιάσετε στη συναισθηματική πλευρά της οποιασδήποτε κατάστασης. Για εσάς που είστε σε eρωτική αναζήτηση ένα απρόοπτο γεγονός θα σας φέρει σε συνομιλία με πρόσωπο που θα εξιτάρει το eρωτικό σας ενδιαφέρον. Κινηθείτε με αυθορμητισμό θα υπάρξει θετική κατάληξη μελλοντικών προδιαγραφών.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, οι όψεις της ημέρας θα σας βοηθήσουν να φανείτε οικείοι και δοτικοί, τόσο σε γνώριμα eρωτικά πρόσωπα, όσο και σε άγνωστα άτομα που σήμερα θα γνωρίσετε για πρώτη φορά. Αξιοποιήστε την θερμή έλξη που θα σας εκδηλώσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, σας συμβουλεύω να ανοίξετε άφοβα την καρδιά σας δεν επρόκειτο να απογοητευτείτε. Οι προτάσεις που θα λάβετε θα ανανεώσουν την διάθεση σας, μια ξαφνική eρωτική πρόκληση θα θερμάνει για τα καλά την καρδιά σας.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, αισιοδοξία ειλικρίνεια και αυθορμητισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, τώρα θα νιώσετε την ανάγκη να δώσετε έναν άλλο αέρα στην ζωή σας. Μια συνάντηση και μια συναισθηματική συνομιλία με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά, θα σας δώσει την ευκαιρία να περάσετε σε εξομολογήσεις και εκμυστηρεύσεις, θα ανοίξετε τις καρδιές σας και θα προσχωρήσετε τη σχέση σας σε ένα διαφορετικό επίπεδο.

 

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσετε με ειλικρίνεια και να ανοιχτείτε eρωτικά στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Σας φανερώνω πως με το ταίρι σας θα καταφέρετε να λύσετε διαφορές και διαφωνίες καταλήγοντας σε δεσμευτικές υποσχέσεις. Άτομο από το παρελθόν θα κάνει την εμφάνιση του. Διοχετεύστε τη θετική πλευρά του χαρακτήρα σας, μην αφήστε παλιές ανασφάλειες ή απαισιόδοξες εικασίες να κατευθύνουν τις αποφάσεις σας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινές όψεις θα σας φέρουν αισιοδοξία, τόλμη, και συναισθηματική εξωστρέφεια. Θα είστε στην κατάλληλη χρονική στιγμή να προβείτε σε εξομολογήσεις και ένα ευχάριστο γεγονός θα σας δώσει την ευκαιρία να ανοίξετε την καρδιά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά. Εκφραστείτε ελεύθερα, περάστε σε αποκαλύψεις θα καταφέρετε να κερδίσετε το ενδιαφέρον και την καρδιά του ατόμου που επιθυμείτε δίνοντας έτσι νέα πνοή στην eρωτική σας ζωή.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, μέσα από ειλικρινείς συζητήσεις θα ταχτοποιήσετε θέματα παροντικά και παρελθοντικά. Θα διακατέχεστε από δεκτικότητα, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για συμφιλιώσεις και συναισθηματικούς διαλόγους. Ευχάριστες συναναστροφές θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας, θα λάβετε μια πρόταση που αν την δεχτείτε, θα καταλήξετε σε ήρεμες και τρυφερές eρωτικές στιγμές. Όσοι από εσάς είστε προς αναζήτηση νέας γνωριμίας, μέσα σε χώρο που συχνά κινήστε θα εμφανιστεί το κατάλληλο άτομο.

 

Advertisements

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα