Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (15-3-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, ίσως να μη λείψουν οι εκρήξεις από την πλευρά σας, θα αναποδογυρίσουν επιθυμίες, προσοχή στις συναισθηματικές σας εναλλαγές. Σήμερα θα υπάρξουν δυσκολίες στην eρωτική σας επικοινωνία που θα απορρέουν κυρίως από την αδυναμία σας να ισορροπήσετε τα αισθήματά σας. Για τους ελευθέρους και μόνους, απρόσμενη συνάντηση θα φέρει ένα ελαφρύ κυματάκι στη καρδιά σας, ετοιμαστείτε θα σημειωθούν eρωτικές ανατροπές!

Advertisements

 

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα ενδεχομένως να χάσετε τον eρωτικό σας προσανατολισμό. Δε θα είναι ισορροπημένος ο συναισθηματικός σας κόσμος, σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν στις διαθέσεις σας, θα το μπερδέψετε το ταίρι σας, θα δώσετε την εντύπωση πως δεν ξέρετε τι θέλετε. Εσείς που αναμένετε επανασύνδεση, μια ξαφνική και απρόσμενη συνάντηση θα φέρει εξελίξεις που θα σας αλλάξουν eρωτική κατεύθυνση. Τα συμβάντα ίσως να σας βρουν απροετοίμαστους.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να διατηρήσετε την προσωπική σας ελευθέρια, γι’ αυτό δε θα είστε θετικοί σε ζητήματα ή προτάσεις δέσμευσης. Σε συνάντηση με το άτομο που σας ενδιαφέρει eρωτικά θα ανοίξετε αναλυτική συζήτηση στοχεύοντας στο να καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις πίεσης. Εσείς οι eρωτικά μόνοι θα αναζητήσετε περιστασιακές σχέσεις, εσείς που ήδη είστε σε δεσμό προσοχή στις λοξοδρομήσεις.

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα εμφανίσετε αλλοπρόσαλλη στάση, κυκλοθυμική θα είναι η καρδιά σας, θα υπάρξουν έντονα σκαμπανεβάσματα. Οι ανασφάλειες σας θα σας ωθήσουν στο να δημιουργήσετε έναν τοίχο γύρω από τα συναισθήματα σας, σήμερα θα αποφύγετε εξομολογήσεις και αποκαλύψεις. Ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνιση τους eρωτικές αναστολές, δεν αποκλείεται να απορρίψετε το eρωτικό ενδιαφέρον που θα σας δείξει συγκεκριμένο πρόσωπο.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, η σημερινή μέρα θα σας κάνει ανικανοποίητους ίσως και απαιτητικούς, ενδεχομένως να δημιουργήσετε προβληματισμό στο ταίρι σας. Με ισχυρή την τάση να θέλετε να αλλάξετε καταστάσεις και δεδομένα, δεν αποκλείεται να βγάλετε επιτακτικό χαρακτήρα, σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τον ωμό ή κάθετο τρόπο έκφρασης. Στις συζητήσεις σας καλό θα είναι να αφήσετε δίοδο συνεννόησης, θα πέσετε έξω αν προσπαθήσετε να χειραγωγήσετε το ταίρι σας.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, θα υπάρξουν συμβάντα που θα σας δημιουργήσουν συναισθηματικό μπλοκάρισμα. Ενδεχομένως να αισθανθείτε πιεσμένοι ή εγκλωβισμένοι, έντονη δυσαρέσκεια θα νιώσετε για καταστάσεις που θεωρείτε πως σας βυθίζουν στη ρουτίνα. Προσοχή στα εικονικά αδιέξοδα και στις ακραίες θεωρίες, καλό θα είναι να μην αγνοήσετε τα θετικά στοιχεία. Αποφύγετε σπασμωδικές ενέργειες ή αποφάσεις, επιστρατεύστε λογική και ψυχραιμία.

 

Advertisements

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, θα προκύψει ένα είδος σύγχυσης με αποτέλεσμα να υπάρξουν από την πλευρά σας ξεσπάσματα και εκτροχιασμοί. Αμφισβητήσεις και καχύποπτες σκέψεις, σχετικά με την στάση που κρατά το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά, ίσως να σας δημιουργήσουν ανασφάλειες και κρυφές φοβίες. Θα σας δώσω τη συμβουλή να αποφύγετε τις σκηνές ζήλειας, σήμερα καλό θα είναι να μην εμπλακείτε σε σοβαρές eρωτικές συζητήσεις.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, κάπως αψυχολόγητες θα είναι οι αντιδράσεις σας, αποφύγετε το μια ζεστή μια κρύο, καλό θα είναι να μην οδηγήσετε το ταίρι σας σε πράξεις αγανάκτησης. Για να μην υπάρξουν ανεπιθύμητα αποτελέσματα, σας συμβουλεύω να προσπαθήσετε να ρυθμίσετε την συναισθηματική σας κυκλοθυμία, μην αφήσετε την παρορμητικότητα σας να σας οδηγήσει σε λόγια ή ενέργειες που θα δημιουργήσουν κενά ή απορίες. Ξεκαθαρίστε τι νιώθετε και τι θέλετε, θα σας ζητηθούν απαντήσεις.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα οι επιθυμίες σας θα είναι άστατες, η eρωτική σας στάση δε θα έχει ούτε ισορροπία, ούτε σταθερότητα. Θα αποφύγετε συζητήσεις που θα απαιτούν υποσχέσεις, εσείς που είστε στο ξεκίνημα νέας γνωριμίας θα προτιμήσετε τις χαλαρές επαφές. Αχαλιναγώγητες θα είναι οι αντιδράσεις σας, δεν θα δεχτείτε περιορισμούς, οι ασυμβίβαστες διαθέσεις σας ενδεχομένως να σας φέρουν σε σύγκρουση με το ταίρι σας.

 

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σκαμπανεβάσματα θα έχει η ψυχολογία σας, από τη μια θα αναζητήσετε πάθος και ένταση, από την άλλη θα κλειδώσετε τα αισθήματα σας. Ένα πρόσωπο θα κάνει απρόοπτα την εμφάνιση του, αν φανείτε προσιτοί, θα σας δώσει την ευκαιρία να εξελιχτούν οι επαφές σας σε πλαίσιο eρωτικό. Σήμερα ενδεχομένως να ακυρώσετε eρωτικό ραντεβού, ο λόγος θα είναι η ξαφνική εμφάνιση ανασφαλειών που όμως στην πορεία θα αποδειχτούν ανυπόστατες.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα ξυπνήσουν μέσα σας περίεργες διαθέσεις, θα υπάρξει έντονη εσωτερική αναστάτωση, ίσως να εμφανίσετε ανεξέλεγκτες τάσεις φυγής. Αλλοπρόσαλλη θα είναι η καρδιά σας με αντιδράσεις παρορμητικές, ωστόσο αν επιλέξετε να ανοιχτείτε στο eρωτικό σας ταίρι, θα δείτε πως θα σας βοηθήσει να βρείτε τη συναισθηματική σας ισορροπία. Αφήστε την αισιοδοξία να γίνει οδηγός των πράξεων σας, μη προβληματίζεστε χωρίς λόγο και ουσία.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η όψη της ημέρας θα δημιουργήσει μπέρδεμα στην καρδιά σας, θα έχετε την τάση να θέλετε να εναντιωθείτε σε οτιδήποτε εμφανίζεται ως δεδομένο. Κυκλοθυμικές θα είναι οι αντιδράσεις σας, το ταίρι σας θα αδυνατεί να σας κατανοήσει. Σήμερα δεν αποκλείεται να εντυπωσιαστείτε από το παρουσιαστικό ενός γοητευτικού προσώπου, θα εισβάλει στη σκέψη σας, θα σας παρασύρει ο ενθουσιασμός σας. Εσείς που διατηρείτε σταθερή σχέση, το νου σας στους επικίνδυνους πειρασμούς.

 

Advertisements

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα