Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (14-3-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή όψη θα ενισχύσει τη φαντασία σας, εσείς οι ψυχολογικά κουρασμένοι ίσως να βρείτε διαφυγή σε ονειροπολήσεις. Θα ξεδιπλώσετε τη συναισθηματική πλευρά του χαρακτήρα σας, θα κινηθείτε με ευαισθησία στοχεύοντας στην ισορροπία και όχι στην ένταση. Βασική σας επιθυμία θα είναι να βελτιώσετε την eρωτική σας σχέση, να καθιερωθεί η εμπιστοσύνη, να φανερωθούν τα αισθήματα. Θερμή πρόταση που θα κάνετε σε πρόσωπο eρωτικού ενδιαφέροντος θα ανοίξει πορεία μελλοντικής εξέλιξης.

Advertisements

 

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, αισιόδοξη θα είναι η στάση σας, ανέμελη και απροβλημάτιστη θα είναι η διάθεση σας. Συγκαταβατικοί θα είστε στο ταίρι σας, η επιλογή σας να ενεργήσετε με κατανόηση θα περάσει την eρωτική σας σχέση σε επίπεδο πιο σταθερό και πιο συναισθηματικό. Για εσάς τους χωρισμένους, ξαφνική αντάμωση θα φέρει επανασύνδεση. Η συνάντηση σας με ένα πρόσωπο από τα παλιά θα ανοίξει προοπτική σταθερού eρωτικού δεσμού.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, ευαισθησία και έντονος συναισθηματισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, δε θα λείψουν συμβάντα eρωτικών εκπλήξεων. Ένα τυχαίο γεγονός θα σας προτρέψει να ακολουθήσετε την καρδιά σας και όχι την ψυχρή λογική, με αποτέλεσμα να δεχτείτε την επιστροφή ενός παλιού eρωτικού προσώπου στη ζωή σας. Θα αναθερμανθούν οι επαφές σας και θα λάβετε πληροφορίες που θα ανανεώσουν τα αισθήματά σας. Η επανασύνδεση θα σας δώσει άνοιγμα για μια πολύ όμορφη και σταθερή eρωτική σχέση.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να γίνετε αγαπητοί, ελκυστικοί, ενδεχομένως και κάπως ρομαντικοί. Τυχαία συνάντηση με πρόσωπο eρωτικού ενδιαφέροντος θα έχει θερμή κατάληξη, γι’ αυτό κινηθείτε με αυθορμητισμό και αξιοποιήστε τα ευχάριστα συμβάντα που θα προκύψουν. Για τους eρωτικά μόνους θα υπάρξει άνοιγμα για ολοκαίνουργια eρωτική σχέση, δε θα σας κρύψω πως θα υπάρξει η δυνατότητα αυτή η γνωριμία, να γίνει δεσμός ζωής με μελλοντικές προδιαγραφές.

 

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, θα έχετε διάθεση για ονειροπολήσεις, για ξεκούραση και όχι τόσο για εντόνους προβληματισμούς. Με το ταίρι σας θα υπάρξουν ευχάριστες συνομιλίες, δε θα σημειωθούν διαφωνίες, συνειδητά θα αποφύγετε κόντρες ή εντάσεις. Σήμερα δεν αποκλείεται να γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο, σας προτρέπω να δείξετε ξεκάθαρα αυτό ακριβώς που θα νιώσετε. Φανείτε ειλικρινείς ως προς τα αισθήματα σας, δεν πρόκειται να απογοητευτείτε.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η μέρα θα σας κάνει αισθαντικούς και επικοινωνιακούς, σε περίπτωση που ανοιχτούν συναισθηματικές συζητήσεις με το αγαπημένο σας ταίρι θα καταφέρετε να τις κλείσετε με ισορροπία και συνεννόηση. Για όσους από εσάς είστε χωρισμένοι, μια τυχαία αντάμωση θα σας δώσει ευκαιρία επανασύνδεσης, για τους eρωτικά μόνους έρχεται προοπτική νέας eρωτικής γνωριμίας. Ετοιμαστείτε για ευχάριστες και απρόοπτες eρωτικές συναντήσεις.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, θα διακατέχεστε από διαλλακτικότητα, κατανόηση και έντονη διαίσθηση, στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να χτίσετε νέα και πιο γερά θεμέλια στην eρωτική σας σχέση. Eρωτική, ανέμελη και ρομαντική θα είναι η στάση σας, από μόνοι σας θα δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος για ιδιαιτέρως θερμές επαφές. Εσείς οι eρωτικά μόνοι, φανείτε θετικοί στο πρόσωπο που θα σας φλερτάρει, θα έχει φανερά τη διάθεση να γνωριστεί μαζί σας σε προσωπικό επίπεδο.

Advertisements

 

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να αποφύγετε εντάσεις, οι διαθέσεις σας θα είναι ειρηνικές, η στάση σας διαλλακτική. Διαίσθηση και ένστικτο θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, εποικοδομητική θα είναι η επικοινωνία σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά. Οι ρομαντικές σας διαθέσεις θα φέρουν ήρεμο κλίμα στη σχέση σας, δεν αποκλείεται να περάσετε σε προσωπικές εξομολογήσεις, θα ακουστούν λόγια αγάπης. Για τους χωρισμένους θα υπάρξει άμεσο άνοιγμα επανασύνδεσης.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η όψη της ημέρας θα καταφέρει να σας αλλάξει τρόπο σκέψης, τώρα θα εγκαταλείψετε τον απόλυτο ρεαλισμό, θα αφεθείτε στις κάπως πιο ρομαντικές σας τάσεις. Απομακρύνεστε από τη σκληρή λογική, δε θα λείψουν οι ονειροπολήσεις. Σε συνομιλίες και συναντήσεις σας θα κινηθείτε με ευαισθησία και διαλλακτικότητα, θα είστε προσιτοί και συνεννοήσιμοι. Για όσους από εσάς επιδιώκετε να κερδίσετε την καρδιά ενός συγκεκριμένου προσώπου, σας δίνω τη συμβουλή να φανερώσετε τα πραγματικά σας αισθήματα.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, η όψη της ημέρας θα ενισχυθεί μέσα σας το αίσθημα της αγάπης, της κατανόησης και της συμπόνιας. Για σήμερα τουλάχιστον θα αποβάλλετε τις αντιδραστικές σας τάσεις, θα εμφανιστείτε διαλλακτικοί, με έντονη την ανάγκη για επανασυνδέσεις. Για όσους από εσάς διανύετε περίοδο χωρισμού θα προκύψει συμβάν που θα φέρει ένωση και όχι τελική απομάκρυνση. Η απόφασή σας να δείξετε με ειλικρίνεια αυτό που νιώθετε, θα δημιουργήσει καινούργια και έντονα συναισθηματικά γεγονότα.

 

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα έχετε δυνατή διαίσθηση, εμπιστευτείτε το προαίσθημα σας. Λόγια που θα ακούσετε από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα χτυπήσουν ευαίσθητη χορδή στην καρδιά σας, η συγκαταβατικότητα που θα δείξετε, θα αποτελέσει γέφυρα ένωσης. Εποικοδομητικό αποτέλεσμα θα φέρουν οι συζητήσεις σας, σήμερα θα τακτοποιήσετε δύσκολα θέματα, δίνοντας οριστικές λύσεις.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, έντονη θα είναι η διαίσθησή σας, πολύ σωστό το ένστικτο σας. Συγκαταβατική και αρκετά συμπονετική θα είναι η στάση σας, με έντονο συναισθηματισμό θα αντιμετωπίσετε καταστάσεις και eρωτικές υποθέσεις. Θετικοί θα είστε σε ενδεχόμενο επανασύνδεσης, θα σας προσεγγίσει πρόσωπο που οι επαφές σας στο παρελθόν είχαν κλείσει με έναν κάπως ανεκπλήρωτο τρόπο. Σήμερα δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να κάνετε καινούργια γνωριμία, προχωρήστε χωρίς ενδοιασμούς δε θα απογοητευτείτε.

 

Advertisements

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα