Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (13-3-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, πνοή ανανέωσης θα πέσει επάνω σας, θα είστε δεχτικοί στις απρόοπτες eρωτικές προκλήσεις που θα κάνουν την εμφάνιση τους. Ενδέχεται κάποιοι από εσάς να πάρετε την απόφαση να δώσετε οριστικό τέλος με πρόσωπο που προσπαθεί να σας πιέσει ή να σας βάλει στα δικά του καλούπια. Για εσάς που αναζητάτε έναν ξέγνοιαστο και πιο ανέμελο τρόπο eρωτικής ζωής, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να βρείτε αυτό ακριβώς που σας ταιριάζει.

Advertisements

 

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, ανανεωμένη θα είναι η σκέψη σας, απελευθερωμένες και τολμηρές θα είναι οι κινήσεις σας. Η απόφαση σας να εκφράσετε ξεκάθαρα αυτό που αισθάνεστε, θα δώσει το θάρρος σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να σας ανοίξει την καρδιά του περνώντας σε άμεσες και αποκαλυπτικές εξομολογήσεις. Προμηνύεται έναρξη νέας eρωτικής σχέσης, θα σημειωθούν γεγονότα που δεν αποκλείεται να σας αφήσουν έκπληκτους. Η μέρα σας θα κλείσει με θερμό eρωτικό ραντεβού ικανό να αλλάξει βλέψεις και δεδομένα.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, η μέρα σας θα έχει απρόοπτες επαφές, μη προγραμματισμένες συναντήσεις και η ξαφνική εμφάνιση ενός ατόμου θα διευρύνει τις eρωτικές σας βλέψεις. Παλιά eρωτική σας υπόθεση θα βγει στο προσκήνιο, ωστόσο αν δε θέλετε να μπλεχτείτε με το παρελθόν τότε ολοταχώς ανοίξτε πλώρη για τα καινούργια που καταφθάνουν. Ξάφνιασμα θα λάβει η καρδιά σας από την εμφάνιση ενός ολοκαίνουργιου προσώπου που θα βρει τρόπο να διεισδύσει στη ζωή σας με στόχο το σταθερό και το μόνιμο.

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα θελήσετε αλλαγές στη ζωή σας και το πρώτο που θα αλλάξετε θα είναι η οπτική σας γωνία. Θα διαφοροποιήσετε θέσεις και απόψεις προχωρώντας σε νέες eρωτικές αναζητήσεις. Αποκαλύψεις θα σας δώσει την ευκαιρία να εισάγετε στην καθημερινότητα σας καινούργιο eρωτικό πρόσωπο, σας διαβεβαιώνω πως θα είναι ένας πολύ κάλος τρόπος να απεγκλωβιστείτε από τη στασιμότητα.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα κάποια γεγονότα θα σας ωθήσουν στο να επανεξετάσετε τις επιθυμίες σας, να εντοπίσετε τι είναι αυτό που πραγματικά έχει ανάγκη η καρδιά σας. Ευτυχές eρωτικό γεγονός θα σας φέρει κοντά σε μια μεγάλη σας επιθυμία, θα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο νέας σοβαρής σχέσης ικανής να αλλάξει ριζικά τη ζωή σας. Σήμερα θα αποφασίσετε αν θα προχωρήσετε σοβαρά με το ταίρι που έχετε δίπλα σας ή αν θα ανοίξετε πλώρη για αλλού.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε την eρωτική σας δύναμη, σήμερα θα υπάρξει άνοιγμα θερμών eρωτικών συμβάντων. Μια συνάντηση θα σας δώσει την αφορμή να ξεδιπλώσετε τα συναισθήματα σας, το πρόσωπο με το οποίο θα ανοίξετε κουβέντα eρωτική, θα έχει τη διάθεση να περάσει σε τολμηρές αποκαλύψεις. Ουσιαστικά θα σας δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσετε με καινούργιο ερωτικό ταίρι, τώρα θα καταφέρετε να ξεπεράσετε παλιές αποτυχημένες eρωτικές σχέσεις.

 

Advertisements

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα μάλλον θα εκπλαγείτε!!! Φιλική θα νομίζετε πως είναι η συζήτηση σας με το συγκεκριμένο πρόσωπο που θα βρεθείτε σε συνομιλία, ωστόσο προς το τέλος της κουβέντας σας, θα συνειδητοποιήσετε πως οι αποκαλύψεις σας, έχουν πάρει τελικά ερωτικές διαστάσεις. Πολύ καλά θα κάνετε και δε θα φρενάρετε τον ερωτισμό που θα προκύψει, σας διαβεβαιώνω πως οι εξελίξεις δεν πρόκειται να φέρουν αρνητικές ανατροπές.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, μια συγκεκριμένη πρόταση θα ανανεώσει την καρδιά σας και ταυτόχρονα θα σας ενθαρρύνει στο να αλλάξετε τα ερωτικά σας σχέδια. Κάποιο πρόσωπο θα σας βγάλει από την ρουτίνα δίνοντας νέα πνοή στην καθημερινότητα σας. Αυτή τη φορά δε θα θελήσετε να αποφύγετε εξομολογήσεις και αποκαλύψεις, δε θα νιώσετε κανένα είδος ερωτικής αναστολής, γι’ αυτό θα ανταποκριθείτε άμεσα στο ερωτικό ενδιαφέρον που θα σας δείξει άτομο που θα αποτελέσει καινούργια γνωριμία στη ζωή σας.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να ξεφύγετε από κοινότυπες ή ανιαρές καταστάσεις της ερωτικής σας καθημερινότητας. Ελκυστική θα είναι η εμφάνισή σας, παρορμητική η στάση σας, σας συμβουλεύω να εμπιστευτείτε τον αυθορμητισμό σας και να δείξετε θερμές διαθέσεις στο καινούργιο πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σας. Για εσάς τους ερωτικά μόνους θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας με πρόσωπο ιδιαιτέρως συμπαθητικό.

 

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, εσείς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα ανοίξετε έντονες συναισθηματικές συζητήσεις, καταφέρνοντας τελικά να δώσετε λύσεις σε κάποια αιχμηρά ζητήματα. Δείξτε εμπιστοσύνη στα αποκαλυπτικά λόγια που θα ακούσετε, ωστόσο αποφύγετε την ανυπομονησία, μην κρατήσετε πιεστική στάση. Ερωτικό ξεκαθάρισμα που θα προκύψει σε προσωπική συνάντηση θα ανανεώσει τα αισθήματά σας, η ερωτική σας καθημερινότητα αποκτά καινούργιο ρυθμό ζωής.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα αναθερμάνει τις ερωτικές σας επαφές σας, τώρα ενδυναμώνεται η αυτοπεποίθηση σας, έντονη θα είναι η ερωτική σας γοητεία. Θα είστε επικοινωνιακοί, θερμοί, και με αυθορμητισμό στις εκδηλώσεις σας, γεγονός που θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε με επιτυχία. Για όσους από εσάς αναζητάτε νέα γνωριμία, ένα ξαφνικό γεγονός θα σας δώσει την ευκαιρία να συναναστραφείτε με καινούργιο πρόσωπο, ελκυστικό, θερμό, και ιδιαιτέρως αποκαλυπτικό.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, εκπλήξεις και απρόοπτα συμβάντα θα ζωντανέψουν για τα καλά την καρδιά σας. Ένα δυνατό ερωτικό γεγονός θα σας θυμίσει πως διαθέτετε έντονη γοητεία, που καλό θα είναι κάπου κάπου να την χρησιμοποιείτε. Για εσάς τους ερωτικά ελεύθερους και μόνους, θα εμφανιστεί καινούργιο πρόσωπο, που αν κάνετε βήματα προσέγγισης, θα υπάρξει θερμή ανταπόκριση με πορεία σταθερής ερωτικής σχέσης. Τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να δράσετε, μην περιοριστείτε μόνο σε ματιές και βλέμματα.

 

Advertisements

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα