Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (12-3-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, πάθος θα έχουν οι ενέργειες σας, θα υπάρξει έντονη εσωτερική αναστάτωση, οι αντιδράσεις σας ενδεχομένως να είναι ανεξέλεγκτες. Επαναστατικό κλίμα θα υπάρχει στις διαθέσεις σας οι πράξεις σας θα είναι αντιφατικές και παρορμητικές, η συμβουλή μου είναι να ανοιχτείτε στο eρωτικό σας ταίρι, θα δείτε πως θα σας βοηθήσει να βρείτε τη συναισθηματική σας ισορροπία.

Advertisements

 

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, προσοχή σε τυχόν οξύθυμες αντιδράσεις. Η μέρα θα σας εξοπλίσει με αισιοδοξία και ενθουσιασμό, στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε την καρδιά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά. Στο καινούργιο άτομο που τυχαία θα συνομιλήσετε, δείξτε τη θερμή και προσιτή πλευρά του χαρακτήρα σας, δε θα βγείτε ζημιωμένοι. Σήμερα εκδηλώστε τον eρωτισμό σας, περάστε σε εξομολογήσεις, η ανταπόκριση θα σας ενθουσιάσει.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, ανέμελη, eρωτική και ρομαντική, θα είναι η στάση σας. Σήμερα οι συζητήσεις με το ταίρι σας θα κλείσουν με αισιοδοξία για τη μελλοντική σας πορεία. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει, αν κρατήσετε θετική στάση τότε θα καταφέρετε να ξεφύγετε από τα παλιά και να ανανεώσετε την eρωτική σας ζωή. Εσείς οι eρωτικά μόνοι, θα έχετε την ευκαιρία να βάλετε καινούργιο πρόσωπο στην καθημερινότητα σας.

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η αστρολογική όψη της ημέρας ίσως να σας ωθήσει σε εγωκεντρικές ενέργειες, προσοχή να μην δημιουργήσετε μέσα στη σχέση σας καταστάσεις ανταγωνισμού, εξουσίας ή υπεροχής. Αποφύγετε την πεισματική στάση, μην προκαλέσετε συγκρούσεις, οι διαμάχες θα βαρύνουν το κλίμα με αρνητισμό. Εσείς οι eρωτικά μόνοι θα έχετε τα τυχερά σας, δε αποκλείεται σε οικείο περιβάλλον να εμφανιστεί πρόσωπο ικανό να σας κάνει να το eρωτευτείτε.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, θα νιώσετε την ανάγκη να διατηρήσετε την προσωπική σας ελευθερία, γι αυτό δε θα είστε θετικοί σε ζητήματα ή προτάσεις δέσμευσης. Σε συνάντηση με το άτομο που σας ενδιαφέρει eρωτικά θα ανοίξετε αναλυτική συζήτηση στοχεύοντας στο να καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε απ’ καταστάσεις πίεσης. Εσείς οι eρωτικά μόνοι, θα φλερτάρετε και θα προσεγγίσετε αναζητώντας επαφές μάλλον περιστασιακές.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ανέμελη και απελευθερωμένη θα είναι η στάση σας, ευχάριστες αναμνήσεις θα έρθουν στη μνήμη σας, θα υπάρξουν τάσεις ονειροπόλησης. Σήμερα ένα απρόοπτο τηλεφώνημα eρωτικού ενδιαφέροντος θα αποδειχτεί ιδιαιτέρως αναζωογονητικό. Καταφθάνουν ευχάριστες συναντήσεις, η μέρα σας θα κλείσει με θερμές αναστατώσεις, μην εκπλαγείτε αν τα γεγονότα σας φέρουν αντικριστά πρόσωπο με πρόσωπο, με μια παλιά και όχι ξεχασμένη σας αγάπη.

 

Advertisements

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να απεγκλωβιστείτε από αγχωμένες καταστάσεις, τώρα θα είστε σε θέση να διώξετε μακριά πρόσωπα που πνιγούν την ψυχολογία σας. Το αγαπημένο σας ταίρι θα ανοίξει μεταξύ σας τολμηρή και εκ βάθους συναισθηματική συζήτηση δίνοντας σας την ευκαιρία να φανερώσετε αισθήματα, να κλείσετε παλιές πληγές, και να δώσετε νέες υποσχέσεις. Για τους eρωτικά ελεύθερους και μόνους, από τυχαίο συμβάν θα προκύψει καινούργιο eρωτικό άνοιγμα με ευνοϊκή και άμεση κατάληξη.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας κάνει ανικανοποίητους ίσως και απαιτητικούς, ενδεχομένως να δημιουργήσετε προβληματισμούς στο ταίρι σας. Με ισχυρή την τάση να θέλετε να αλλάξετε καταστάσεις και δεδομένα, δεν αποκλείεται να βγάλετε επιτακτικό χαρακτήρα, σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τον ωμό ή κάθετο τρόπο έκφρασης. Στις συζητήσεις σας καλό θα είναι να αφήσετε δίοδο συνεννόησης, η μέρα θα σας βοηθήσει να ανοιχτείτε συναισθηματικά, κρατήστε στάση προσιτή και διαλλακτική.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα κρατήσετε απόσταση από προβληματισμούς και διλλήματα, με το ταίρι σας θα αφήσετε στην άκρη υποθέσεις ή σκέψεις που σας προκαλούν άγχος. Θα νιώσετε πως είναι αναγκαίο να ξεφύγετε από ασφυκτικές συνθήκες και να περάσετε σε ρυθμό πιο χαλαρό και πιο ανέμελο. Πρόσωπο από το παρελθόν θα κάνει την εμφάνιση του, οι διαθέσεις σας θα ανοίξουν δίοδο επανασύνδεσης, έρχονται ξαφνικές και ευχάριστες eρωτικές εκπλήξεις!

 

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, κάπως αψυχολόγητες θα είναι οι αντιδράσεις σας, με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά, αποφύγετε το μια ζέστη μια κρύο. Μέσα στη σχέση σας για να μην υπάρξουν ανεπιθύμητα αποτελέσματα, σας συμβουλεύω να προσπαθήσετε να ρυθμίσετε τη συναισθηματική σας κυκλοθυμία, μην αφήσετε την παρορμητικότητα σας να σας οδηγήσει σε λόγια ή ενέργειες που θα δημιουργήσουν κενά ή ρήξεις.

Υδροχόος

Αγαπητοί μου Υδροχόοι, η όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να απομακρύνετε ό,τι σας πιέζει, σήμερα αναγκαίο θα είναι για εσάς ένα είδος συναισθηματικής εκτόνωσης. Δε θα απορρίψετε τις eρωτικές προτάσεις που θα λάβετε, θετικοί και προσιτοί θα είστε στα πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να φλερτάρουν μαζί σας. Όμορφες συναντήσεις και ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρουν να αναστατώσουν την καρδιά σας, βγαίνετε από τη στασιμότητα και τη μονοτονία.

Ιχθύς

Αγαπητοί μου Ιχθείς, επιθυμία σας θα είναι να περάσετε μια ευχάριστη και eρωτική μέρα, προχωρήσετε σε ανάλογες προτάσεις θα βρείτε ανταπόκριση σε ό,τι προτείνετε. Η οικεία στάση που θα δείξετε σε πρόσωπο που τυχαία θα σας συστήσουν θα δημιουργήσει τη δυνατότητα η γνωριμία σας να προχωρήσει σε προσωπικό επίπεδο. Σήμερα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας ανοίξει την καρδιά του και θα περάσει σε προσωπικές αποκαλύψεις. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

 

Advertisements

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα