Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (10-3-2021)

Κριός

Νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να δείξεις τα έντονα συναισθήματα που έχεις για το ταίρι σου και είναι βέβαιο ότι αυτό θα αποδώσει σημαντικά οφέλη στην προσωπική σου ζωή. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε γνωριμίες που εντείνουν τον αισθησιασμό και σε βοηθούν να απολαύσεις την κάθε στιγμή.

 

Ταύρος

Οι μοναδικές στιγμές που μπορείς να περάσεις με το ταίρι σου δίνει ώθηση στη σχέση σου και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για έντονα συναισθήματα και πάθος. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να νιώσεις με ένταση το ενδιαφέρον προσώπων που θέλουν να μπουν στη ζωή σου.

 

Advertisements

Δίδυμοι

Τα συναισθήματα είναι πιο έντονα από ποτέ και μπορεί να δημιουργούν πρωτοφανή εσωτερική θύελλα, επικεντρώσου στον αισθησιασμό και τον ρομαντισμό και δεν θα χάσεις. Ο αδέσμευτος στρέφεις την προσοχή σου στις ανάγκες σου, είναι σημαντικό να βρεθεί το κατάλληλο πρόσωπο για να τις καλύψει.

Καρκίνος

Δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου αρκεί να αντιληφθείς ότι δεν πρέπει να χαθείς στις ευαισθησίες και σε αυτά που δεν σε αφήνουν να δεις ξεκάθαρα. Ο αδέσμευτος καλείσαι να διαχειριστείς επιστροφές του παρελθόντος που σε ταλανίζουν και δημιουργούν καινούργιες προκλήσεις

 

Λέων

Αντιμετωπίζεις με ρεαλισμό καταστάσεις που μπορεί να έχουν προκύψει στην προσωπική σου ζωή και αυτό σε βοηθάει να κρατάς με ωριμότητα χαμηλούς τόνους, μακριά από τις προκλήσεις. Ο αδέσμευτος δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να έρθεις επικοινωνία με πρόσωπο μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που εκδηλώνει έντονο πάθος.

Παρθένος

Ήρθε η στιγμή να απογειώσεις το ταίρι σου καθώς νιώθεις ότι η αισιοδοξία σε κατακλύζει και ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου να μπορεί να σου δώσει τώρα. Ο αδέσμευτος δεν χάνεις την αυτοπεποίθηση και την πίστη στον εαυτό σου και αυτό είναι έκδηλο σε πιθανή νέα γνωριμία που σε απασχολεί έντονα.

Advertisements

 

Ζυγός

Μην επιτρέψεις στις ανασφάλειες να κυριαρχήσουν και δώσε τον καλύτερό σου εαυτό στη σχέση σου καθώς είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να δεις την πραγματική της αξία. Ο αδέσμευτος στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε νέα γνωριμία που δημιουργεί πρωτόγνωρα και βαθύτατα συναισθήματα.

Σκορπιός

Το ταίρι σου κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή και μπορείς να κάνεις τα πάντα αρκεί να είναι ικανοποιημένο δίπλα σου. Ο αδέσμευτος αφέσου στον πάθος που υπόσχεται νέο πρόσωπο που θέλει να μπει στη ζωή σου καθώς είναι αυτό που μπορεί να αλλάξει ριζικά τον τρόπο που σκέφτεσαι στο συγκεκριμένο τομέα.

Τοξότης

Τα έντονα συναισθήματα που έχεις για το ταίρι σου σε οδηγούν στο να πάρεις πρωτοβουλίες για να περάσετε όμορφα μαζί καθώς η συντροφικότητα είναι το πρώτο σου μέλημα. Ο αδέσμευτος επικοινώνησε με πρόσωπο που θέλει να πρωταγωνιστήσει σε προσωπικό επίπεδο καθώς σε ικανοποιεί η παρουσία του στη ζωή σου.

 

Αιγόκερως

Μπορεί να επικεντρώνεσαι στις προσωπικές σου ανάγκες, είναι βέβαιο όμως ότι δίνεις τον χώρο στο ταίρι σου για να εκφράσει αυτά που νιώθει και θέλει από εσένα. Ο αδέσμευτος σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις σημαντικές κινήσεις στα προσωπικά σου καθώς φαίνεται να εντυπωσιάζεις και να γοητεύεις με τη συμπεριφορά σου.

Υδροχόος

Απολαμβάνεις κάθε στιγμή με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου και δεν χάνεις την ευκαιρία να δείξεις τι σημαίνει για εσένα και τι θέση έχει στη ζωή σου. Ο αδέσμευτος πιθανό είναι να ασχοληθείς με πρόσωπα από το παρελθόν όπου έρχονται και διεκδικούν και πάλι να απογειώσουν τον συναισθηματισμό και την τρυφερότητα.

Ιχθύς

Η ανάγκη για επικοινωνία είναι αυτή που κυριαρχεί σε ότι αφορά τα συναισθηματικά σου και σε οδηγεί στο να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου εκτοξεύοντας το πάθος στα ύψη. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να κεντρίσεις το ενδιαφέρον και να τραβήξεις τα βλέμματα πάνω σου καθώς το χιούμορ και η γοητεία συνδυάζονται μοναδικά.

Advertisements

 

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα