Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (4-3-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, αποφασιστικότητα και στρατηγική σκέψη θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, προσγειωμένος και μελετημένος θα είναι ο τρόπος που θα χειριστείτε τις συναισθηματικές σας υποθέσεις, οι προσεγγίσεις σας θα έχουν επιτυχία. Τερματίζετε ενοχλητικά ή πιεστικά ζητήματα μέσα στη σχέση σας, έρχεται ηρεμία και eρωτική ισορροπία. Σε περίπτωση που αναζητάτε καινούργια γνωριμία, επιμεληθείτε την εμφάνιση σας, καταφθάνει κατάλληλο άνοιγμα.

Advertisements

 

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, θα διεκδικήσετε αλλαγές, με δυναμικές κινήσεις θα επιχειρήσετε να διορθώσετε τις αρνητικές καταστάσεις μέσα στη σχέση σας. Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας αποτρέψει να κάνετε τα ίδια λάθη, αποκτάτε έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης. Μια πρόταση που θα λάβετε θα σας δώσει την ευκαιρία να ζήσετε διαφορετικές εμπειρίες και να διευρύνετε τις eρωτικές σας γνωριμίες, ένα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, τα συμβάντα θα τερματίσουν τη στασιμότητα, έρχεται αισιοδοξία στην καρδιά σας, βγαίνετε από την αδράνεια. Εσείς οι χωρισμένοι κινηθείτε με στόχο την επανασύνδεση, όσο πιο άμεσα δράσετε, τόσο πιο γρήγορα θα σταθμεύσει κοντά σας το πρόσωπο που επιθυμείτε. Για εσάς τους eρωτικά μόνους καταφθάνει καινούργια γνωριμία, το γοητευτικό άτομο που θα σας πλησιάσει θα σας δώσει άνοιγμα σταθερών επαφών.

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, τα γεγονότα θα σας δώσουν το έναυσμα να αναποδογυρίσετε τα αρνητικά συναισθήματα, τώρα θα αντιμετωπίσετε με διαφορετική τακτική  το eρωτικό σας ταίρι, νυν ή πρώην. Σε περίπτωση που βρίσκετε ανιαρό ή στάσιμο το κλίμα της eρωτική σας ζωή τότε διεκδικήστε τις αλλαγές που χρειάζεστε, θα φτάσετε στο επιθυμείτο σημείο. Εσείς οι μοναχικοί και απόμακροι αξιοποιήστε τη γνωριμία που θα προκύψει, θα σας βοηθήσει να αναζωογονηθείτε.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, θα έχετε τη δύναμη να απελευθερωθείτε από συναισθηματικές εξαρτήσεις και από παρελθοντικά eρωτικά πρόσωπα. Θα είστε πλέον σε θέση να πάρετε αποφάσεις που θα σας βοηθήσουν να αναλάβετε δράση με στόχο το καινούργιο eρωτικό ξεκίνημα. Με το ταίρι σας θα περάσετε σε αναλυτικές συζητήσεις, θα εντοπίσετε αιτίες, θα βρείτε λύσεις. Σας φανερώνω πως αυτή τη φορά οι υποσχέσεις που θα ανταλλάξετε θα έχουν βάση και αξία.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, σωστή θα είναι η διαίσθηση σας, οι σκέψεις σας θα είναι θετικές, απελευθερωμένες, ίσως και κάπως ασυνήθιστες. Σε περίπτωση που θέλετε να επανασυνδεθείτε με άτομο από το παρελθόν, κάντε το απαιτούμενο βήμα, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανένωσης. Σήμερα μια ευχάριστη συνάντηση θα καταλήξει σε ξεκίνημα καινούργιας eρωτικής σχέσης.

 

Advertisements

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η συζήτηση σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά, ναι μεν θα περάσει από εντάσεις, ωστόσο θα υπάρξουν αποκαλύψεις που θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε λάθη ή αυταπάτες. Τώρα θα ξεδιαλύνετε αρνητισμούς, καχυποψίες, αμφισβητήσεις, θα καταφέρετε να βρείτε την άκρη του νήματος. Εσείς που είστε eρωτικά μόνοι, περάστε σε αυθόρμητες προσεγγίσεις, θα προσελκύσετε δίπλα σας καινούργιο πρόσωπο.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί οι ενέργειες θα είναι τολμηρές και ανατρεπτικές, βασική σας επιθυμία θα είναι να απαλλαγείτε οριστικά απ eρωτικό πρόσωπο που δεν μπορεί πλέον τίποτα το μελλοντικό ή ουσιαστικό να σας προσφέρει. Παίρνετε απόφαση να τερματίσετε χρόνιες αρνητικές καταστάσεις. Εσείς οι eρωτικά μόνοι, βάζετε φρένο στην αναμονή και στη στασιμότητα, πολύ καλά θα κάνετε και θα πλησιάζετε πρόσωπο που από καιρό έχετε στη σκέψη σας.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, θα σβήσετε παλιές κακές αναμνήσεις, καταστάσεις, ή σχέσεις, και θα εστιάσετε μόνο στο μέλλον. Σήμερα θα κινηθείτε αποφασιστικά και θα σας βγει σε καλό, η χρονική στιγμή ευνοεί τις μεγάλες αλλαγές γι αυτό εκφράστε αυτό που επιθυμείτε, υποστηρίξτε τις ανάγκες και τα θέλω σας. Μια συνάντηση και μια συνομιλία θα σας ανοίξουν πορεία καινούργιας eρωτικής σχέσης, αρπάξετε την ευκαιρία, πολύ καλά θα κάνετε και δε θα υποκύψετε σε ανασφάλειες.

 

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, θα περάσετε από μια εσωτερική συναισθηματική σύγκρουση, αλλά θα σας βγει σε καλό. Βάζετε πείσμα και σκοπό να ξεδιαλύνετε αρνητικές καταστάσεις, θα ψάξετε για την απόλυτη αλήθεια, θα αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα. Συνειδητοποιημένα θα θελήσετε να αποφύγετε μισόλογα και υπεκφυγές, η στάση σας απέναντι στο ταίρι σας θα είναι απαιτητική και ξεκάθαρη. Αποκαλυπτικά λόγια θα σας βγάλουν από αδιέξοδα, αλλάζετε ριζικά τις αποφάσεις σας.

Υδροχόος

Αγαπητοί μου Υδροχόοι, δε θα καθίσετε με σταυρωμένα χέρια, θα αναλάβετε τα ηνία, θα κατευθύνετε τις εξελίξεις. Θα το πλησιάσετε το πρόσωπο που θα σας φάνει γοητευτικό και οικείο, οι πράξεις σας θα είναι αποτελεσματικές, σήμερα τίποτα δεν θα αφήστε να πάει στράφι. Η στάση σας θα είναι τολμηρή, θερμή και eρωτική, κλείνει με επανασύνδεση eρωτικό ζήτημα που είχατε αφήσει στη μέση. Για κάποιους από εσάς, παλιός ανεκπλήρωτος eρωτας θα πάρει και πάλι σάρκα και οστά.

Ιχθύς

Αγαπητοί μου Ιχθείς, θα έχετε τη δύναμη να διώξετε αρνητικά πρόσωπα από τη ζωή σας, δεν θα ανεχτείτε άλλο πιέσεις, στασιμότητες, και εξαρτήσεις. Θα είναι σωστή χρονική στιγμή για να κάνετε το βήμα να απαλλαγείτε μια και καλή από ό,τι σας απογοήτευσε ή σας κούρασε ψυχολογικά. Σήμερα θα υπάρξουν διαπιστώσεις που θα σας βγάλουν από ανασφάλειες και καχυποψίες. Τυχαία γνωριμία θα σας δώσει τη δυνατότητα να προχωρήσετε την eρωτική σας ζωή με καινούργιο πρόσωπο.

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα