Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (7-1-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, ευνοϊκά γεγονότα θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιηθείτε συναισθηματικά, η μέρα ενδείκνυται για επανασυνδέσεις και εδραίωση σχέσεων. Θετική εξέλιξη θα έχει μια eρωτική σας συζήτηση, θα υπάρξει ξεκαθάρισμα που θα συνοδεύεται από μια δεσμευτική υπόσχεση. Εσείς που είστε στο ξεκίνημα καινούργια γνωριμίας, σε ραντεβού που θα έχετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά, απρόσμενες και ευχάριστες εξελίξεις θα ανοίξουν πορεία σταθερής eρωτικής σχέσης.

Advertisements

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, διπλωματική θα είναι η στάση σας, σήμερα θα αποφύγετε τις ακρότητες και τα παρατραβηγμένα πείσματα. Θερμή συζήτηση που θα έχετε με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά, θα φέρει ισορροπημένο κλίμα στη σχέση σας, θα βρείτε συνεννόηση και αποδοχή. Εσείς που είστε σε ρήξη ή σε χωρισμό, περνάτε σε περίοδο eρωτικής ισορροπίας, εξομολογήσεις καρδιάς θα λύσουν τις μεταξύ σας διαφωνίες, απαλλάσσεστε από συναισθηματικές ανασφάλειες. Σε οικείο σας περιβάλλον δεν αποκλείεται να προκύψει καινούργια γνωριμία.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου Δίδυμοι, επικοινωνιακή θα είναι η διάθεση σας, η σημερινή μέρα θα φέρει ισορροπία στους διάλογους σας, ήρεμη θα είναι η έκφρασή σας, στόχος σας θα είναι η συνεννόηση και η συμφωνία. Ενθουσιασμός και αισιοδοξία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα είναι κατάλληλη στιγμή για επανασυνδέσεις ή λύση υποθέσεων που σας έχουν κουράσει ψυχολογικά. Σήμερα δεν αποκλείεται να αποκαλύψετε το ενδιαφέρον σας σε πρόσωπο που έχετε κρυφοερωτευτεί, να είστε σίγουροι πως η στάση του δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα ένα συγκεκριμένο ραντεβού θα αλλάξει κλίμα στην καρδιά σας, μετατρέποντας την απογοήτευση σε σταθερή αισιοδοξία. Έρχονται απρόσμενες εξομολογήσεις που θα θέσουν νέες βάσεις στην eρωτική σας ζωή. Ευχάριστες αναστατώσεις θα λάβετε, θα συμβούν συναντήσεις και συνομιλίες που θα ανοίξουν την προοπτική καινούργιας eρωτικής σχέσης. Ανοίξτε την καρδιά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά, η κατάληξη θα σας ενθουσιάσει.

 

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, σήμερα θα εμφανιστείτε ήρεμοι και συγκαταβατικοί, γεγονός που θα σας κρατήσει μακριά από ψυχοφθόρους ανταγωνισμούς και επίδειξη ισχύος. Οι εγωιστικές σας τάσεις θα είναι συνειδητά περιορισμένες, η ηρεμία στη συμπεριφορά σας θα αποτελέσει πρόσφορο έδαφος για συναισθηματικές εκμυστηρεύσεις. Κάποιο πρόσωπο θα βρει το θάρρος να σας ανοίξει την καρδιά του, οι eρωτικά μόνοι δεν αποκλείεται να ακούσετε ένα είδος θέρμης eρωτικής εξομολόγησης.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, θετική εξέλιξη θα δοθεί σε μια συγκεκριμένη eρωτική σας υπόθεση, αν ψάχνετε λύση θα τη βρείτε, αν κάνετε σκέψεις περί δεσμεύσεων θα υπάρξει ευνοϊκό άνοιγμα. Έρχεται ισορροπία στην επικοινωνία σας, προχωρήστε στις απαιτούμενες διεκδικήσεις, θα υπάρξει αίσιο τέλος και προοπτική μόνιμης σχέσης. Για τους χωρισμένους μια τυχαία αντάμωση θα ανοίξει ενδεχόμενο επανασύνδεσης, λόγια καρδιάς θα καταλήξουν σε ευχάριστο συναισθηματικό ξεκαθάρισμα, που θα αποτελέσει βάση για σταθερό δεσμό.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, έρχονται ουσιαστικές αλλαγές στην eρωτική σας ζωή, όσοι από εσάς θέλετε να σταθμεύσετε eρωτικά, θα εμφανιστεί μπροστά σας πρόσωπο με βλέψεις που στην πορεία θα αποδειχτούν σοβαρά δεσμευτικές. Αποκαλυπτικές εκμυστηρεύσεις θα φανερώσουν κρυμμένα αισθήματα και επιθυμίες, σε περίπτωση που επιθυμείτε κατάληξη δέσμευσης, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να την διεκδικήσετε. Λήγουν συναισθηματικά αδιέξοδα, για τους eρωτικά μόνους καταφθάνει γνωριμία με πρόσωπο, που θα βρει τρόπο να σας γοητεύσει.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, σήμερα θα είστε συγκαταβατικοί, τη διπλωματία σας θα τη χρησιμοποιήσετε όχι με στόχους επιθετικούς, αυτή τη φορά ο σκοπός σας θα είναι η ειρηνική συνύπαρξη. Σε περίπτωση που είστε τσακωμένοι, η στάση που θα κρατήσετε θα δώσει λύσεις σε ενοχλητικές παρεξηγήσεις αποτρέποντας τις περεταίρω εντάσεις. Τα συμβάντα θα είναι τυχερά για τους eρωτικά μόνους, η συνάντησή σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, θα αποκτήσετε βλέψεις eρωτικές.

Advertisements

 

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να αποτραβηχτείτε από εντάσεις, κόντρες υπεροχής και εγωιστικές διεκδικήσεις. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί προς την επίλυση διαφωνιών, στόχος σας θα είναι να περάσετε ήρεμες στιγμές, χωρίς συγκρούσεις. Η επιλογή σας να κρατήσετε θερμή στάση στις eρωτικές σας συνομιλίες και η επιθυμία σας να μονοπωλήσετε το ενδιαφέρον ενός συγκεκριμένου προσώπου, θα σας φέρουν ευχάριστη eρωτική κατάληξη. Προμηνύεται έναρξη σταθερού eρωτικού δεσμού!

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα υπάρξουν ευχάριστες συναισθηματικές επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις θα δώσουν ανάσα στην ψυχολογία σας. Συγκαταβατική και συνεννοήσιμη θα είναι η στάση σας, στις συνομιλίες σας θα επιλέξετε τους χαμηλούς τόνους, θα αποφύγετε εντάσεις και επιθετικά λόγια. Σήμερα η μέρα σας θα είναι θερμή, eρωτική, ίσως και αποκαλυπτική. Εσάς τους eρωτικά μόνους ενδέχεται να σας ξαφνιάσει η εξομολόγηση που θα ακούσετε.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να γίνετε αγαπητοί, ελκυστικοί, ενδεχομένως και κάπως ρομαντικοί. Διατηρήστε αεράτο το στυλ σας, επιμεληθείτε την εξωτερική σας εμφάνιση, σήμερα θα υπάρξουν ευχάριστες συμπτώσεις που θα ανοίξουν προοπτική νέας γνωριμίας. Σας δίνω τη συμβουλή να κινηθείτε με αυθορμητισμό, αξιοποιήστε τις τυχαίες συναντήσεις που θα προκύψουν. Θα σας δοθεί άνοιγμα για ολοκαίνουργια eρωτική σχέση, θα υπάρξει η δυνατότητα αυτή η γνωριμία να γίνει δεσμός ζωής με μελλοντικές προδιαγραφές.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη για συναισθηματική ηρεμία και ψυχική ξεκούραση. Θα προτιμήσετε να ζήσετε θερμές στιγμές με το αγαπημένο σας ταίρι, σήμερα δεν αποκλείεται να ανοίξετε συζήτηση περί οριστικών δεσμεύσεων. Με δική σας πρωτοβουλία θα κάνετε κίνηση επανασύνδεσης, καταφέρνοντας να δώσετε την λύση που απαιτείται. Εσείς που είστε σε eρωτική αναζήτηση, σήμερα θα κερδίσετε την προσοχή και το ενδιαφέρον προσώπου, που θα σας φανεί ιδιαιτέρως γοητευτικό.

 

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα