Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (7-7-2019)

Κριός

Advertisements

Φίλες μου Κριοί, θα υπάρξει αυθορμητισμός στον τρόπο επικοινωνίας σας, εσείς ο ελεύθεροι θα έχετε ανανεωμένη διάθεση. Σήμερα δεν αποκλείεται να προβείτε σε τολμηρές προσεγγίσεις, θα φλερτάρετε και θα προσπαθήσετε με τον τρόπο σας να πολιορκήσετε το άτομο στο οποίο θα κεντράρετε. Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο σε ένα συγκεκριμένο γοητευτικό πρόσωπο που ενδεχομένως να σας προσέξει πολύ πριν το εντοπίσετε εσείς. Καταφθάνει ευκαιρία νέας γνωριμίας που δεν θα έχετε σκοπό να την αφήσετε να σας φύγει μέσα από τα χέρια.

Ταύρος

Φίλες μου Ταύροι, στόχος σας θα είναι να ανανεωθείτε, να περάσετε καλά και διασκεδαστικά με το ταίρι σας. Εσείς που είστε σε σχέση αλλά υπάρχει πρόσφατος τσακωμός, με διαθέσεις συμφιλίωσης θα μιλήσετε, αν τις τελευταίες μέρες είχαν παγώσει τα αισθήματα σας τώρα θα ξεκαθαρίσετε τα έκρυθμα ζητήματα και θα ξαναβρείτε την συναισθηματική σας ισορροπία. Ανέμελος αυθόρμητος και συγκαταβατικός θα είναι ο τρόπος που θα συμπεριφερθείτε, πολύ καλά θα κάνετε και θα δείξετε την αγάπη σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Δίδυμοι

Φίλες μου Δίδυμοι, τα γεγονότα θα σας βγάλουν από την απογοήτευση, τώρα θα ξανά αποκτήσετε αισιοδοξία και ελπίδα. Ένα απρόοπτο και όμορφο συμβάν θα σας δώσει την ευκαιρία να περάσετε σε νέο ξεκίνημα. Η εμφάνιση ενός προσώπου θα σας βοηθήσει να διαγράψετε παρελθοντικές αποτυχίες, έρχεται έντονος ενθουσιασμός που θα σας δώσει το θάρρος να προχωρήσετε μπροστά με καινούργιες πλέον επιθυμίες. Σήμερα θα νιώσετε ήρεμοι και δυνατοί, καταφθάνουν συναντήσεις και θερμά γεγονότα.

Καρκίνος

Φίλες μου Καρκίνοι, με ευχαρίστηση θα δεχτείτε προτάσεις για συναντήσεις, σήμερα και εσείς οι ίδιοι θα είστε σε θέση να ζητήσετε ραντεβού. Ευχάριστες συνομιλίες θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας, θα δοθεί συνέχεια σε υπόθεση που είχε παραμείνει στάσιμη. Μια βραδινή συνάντηση θα δώσει νέα πνοή στην προσωπική σας ζωή, ετοιμαστείτε θα ειπωθούν αποκαλυπτικά λόγια πως ως κατάληξη θα έχουν την έναρξη σταθερού δεσμού. Εσάς τους χωρισμένους, σας συμβουλεύω να αποβάλλετε τις αρνητικές σκέψεις και εκδοχές, το τηλεφώνημα που θα σας κάνει το πρώην ταίρι σας στόχο θα έχει την επανασύνδεση σας, καλό θα είναι να μην αμφισβητήσετε τα εξομολογητικά λόγια που θα ακούσετε.

Λέων 

Advertisements

Αγαπητές μου Λέοντες, ευδιαθεσία θα σας χαρακτηρίζει, πρόσχαρη θα είναι η στάση σας, χιουμοριστική η διάθεση σας. Αυτή τη φορά δεν θα ασχοληθείτε με ασήμαντα ζητήματα, στόχος σας θα είναι να διατηρήσετε την ανεβασμένη σας ψυχολογία. Χαρά καταφθάνει στην καρδιά σας, αιτία θα είναι η πρόταση για ραντεβού από πρόσωπο που πολύ σωστά υποψιάζεστε πως θέλει σταθερή σχέση μαζί σας. Για εσάς που θέλετε να προχωρήσετε μπροστά έρχεται ανανέωση κατόπιν γνωριμίας με πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει το στυλ και η στάση του. Θα παρατηρηθεί αμοιβαία έλξη, το ένστικτο σας θα είναι ικανό να καθοδηγήσει σωστά τις αποφάσεις σας, κινηθείτε χωρίς επιφυλάξεις δεν θα πέσετε έξω.

Παρθένος

Φίλες μου Παρθένοι, καταφθάνουν συναισθηματικές αποκαλύψεις που δεν αποκλείεται να σας εκπλήξουν, ο ενθουσιασμός σας θα είναι μεγάλος. Αλλάζει πλεύση η καρδιά σας βγαίνετε από την απογοήτευση και την αβεβαιότητα. Για εσάς που είστε χωρίς σχέση, απρόοπτη εξομολόγηση θα αναστατώσει τον συναισθηματικό σας κόσμο, σήμερα κάποιο πρόσωπο εντελώς αιφνιδιαστικά θα πάρει επιτέλους την απόφαση να σας ανοιχτεί. Προμηνύεται νέο ξεκίνημα, σας δίνω τη συμβουλή να αφεθείτε στα αισθήματα σας χωρίς ανασφάλειες.

Ζυγός

Φίλες μου Ζυγοί, το ταίρι σας θα σας μιλήσει με απόλυτη ειλικρίνεια, στόχο θα έχει τη μεταξύ σας ηρεμία και εμπιστοσύνη. Ένα συμβάν που θα προκύψει ύστερα απ μια απρογραμμάτιστη συνάντηση θα σας βοηθήσει να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας σχετικά με ένα συγκεκριμένο άτομο, θα νιώσετε έντονα αισθήματα και μάλιστα θα είναι αμοιβαία. Συνομιλίες και ευχάριστες επαφές έρχονται να σας απεγκλωβίσουν από αρνητικές ή παγωμένες καταστάσεις.

Σκορπιός

Αγαπητές μου Σκορπιοί, παίρνετε απόφαση να εκδηλώσετε τα αισθήματα σας στο πρόσωπο που από καιρό σας ενδιαφέρει. Στόχο θα έχετε να κερδίσετε την καρδιά του και θα τα καταφέρετε, η ανταπόκριση που θα λάβετε θα σας εκπλήξει. Σας συμβουλεύω να τολμήσετε να προχωρήσετε σε ουσιαστικές προσεγγίσεις και αποκαλύψεις, το αποτέλεσμα θα σας πείσει πως κακώς μέχρι τώρα δεν είχατε εκδηλώσει το ενδιαφέρον σας. Στρώνεται έδαφος για ευχάριστες εξελίξεις, η κατάληξη των συναντήσεων σας θα οδηγήσει σε νέα αρχή. Σε απρόοπτη στιγμή ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας εντυπωσιάσει, δε θα προσπαθήσει να κρύψει το ενδιαφέρον του για εσάς. Εσείς οι ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε καινούργια αγάπη.

Τοξότης 

Advertisements

Φίλες μου Τοξότες, θα έχετε έντονη την ανάγκη να απελευθερωθείτε, να βγείτε εκτός περιοριστικών ορίων, προσοχή στις υπερβολές και στις επιπόλαιες επιλογές κυρίως για εσάς που είστε σε δεσμευτική σχέση. Εσείς οι ελεύθεροι θα το κυνηγήστε το τυχαίο και το μοιραίο, επιθυμία σας θα είναι να ∈ρωτευτείτε να φτάσετε τις αισθήσεις σας στα κόκκινα. Θα συμβεί συνάντηση με γοητευτικό πρόσωπο που θα έχει την προοπτική να αλλάξει την πορεία της προσωπικής σας ζωής, εσείς οι τολμηροί δεν αποκλείεται να ∈ρωτευτείτε παράφορα.

Αιγόκερως

Αγαπητές μου Αιγόκεροι, έρχονται απρόοπτα ανοίγματα και ευχάριστες συναντήσεις, η αισιοδοξία σας θα σας κρατήσει μακριά από αρνητικές σκέψεις.Σήμερα θα εστιάσετε στα ευχάριστα λόγια που θα ακούσετε, θα διαγράψετε από τη μνήμη σας δυσάρεστες καταστάσεις του παρελθόντος. Φανείτε δεχτικοί στην πρόταση που θα σας κάνει το πρώην ταίρι σας, αυτή τη φορά η επανασύνδεση σας θα έχει δεσμευτική πορεία. Εσείς οι ελεύθεροι και μοναχικοί αλλάζετε επιθυμίες, τώρα θα στοχεύσετε στη νέα γνωριμία, θα προσπαθήσετε να διευρύνετε τον κύκλο σας, η κοινωνική σας διάθεση θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για νέο ξεκίνημα. Σε φιλική παρέα θα σας συστήσουν πρόσωπο που θα καταφέρει να σας ενθουσιάσει.

Υδροχόος

Φίλες μου Υδροχόοι, ο ενθουσιασμός σας θα είναι μεγάλος, δεν αποκλείεται να ζήσετε καρμικό γεγονός. Κρατήστε στάση αισιόδοξη, σας συμβουλεύω να απολαύσετε τις ευχάριστες στιγμές που θα προκύψουν, αφεθείτε στα γεγονότα χωρίς φοβίες ή προκαταλήψεις. Εσάς τους απογοητευμένους οι εξελίξεις θα σας βοηθήσουν να απεγκλωβιστείτε από ασφυκτικά δεδομένα και πιέσεις, σήμερα ανοίγεται μια καινούργια πόρτα στην προσωπική σας ζωή.  Σχετικά με μια συγκεκριμένη υπόθεση θα συμβεί απρόσμενο γεγονός που ο θερμός χειρισμός σας θα φέρει ευχάριστη κατάληξη.

Ιχθύς

Φίλες μου Ιχθείς, η σχέση σας περνά σε περίοδο ισορροπίας, σήμερα βασική σας επιθυμία θα είναι να επικοινωνήσετε όσο το δυνατόν γίνεται με ειρηνικό τρόπο. Ανοίγεται δίοδο δέσμευσης,  κάποιοι από εσάς ίσως να κάνετε το βήμα της συγκατοίκησης, το ταίρι σας θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό, συνεννοήσιμη θα είναι η στάση του. Προτάσεις για συναντήσεις θα ανεβάσουν την ψυχολογική σας διάθεση, για τους μοναχικούς ανοίγεται ενδεχόμενο νέας γνωριμίας. Σε διάλογο σας με ένα συγκεκριμένο άτομο θα υπάρξουν απρόοπτες εξομολογήσεις που θα φέρουν θετική ανατροπή.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα