Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (4-1-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, συναισθηματική θα είναι η στάση σας, θα αποφύγετε τις κόντρες και τους αρνητισμούς, ισορροπία θα υπάρξει μέσα στη σχέση σας. Σε εσάς τους χωρισμένους δίνω τη συμβουλή να κυνηγηθείτε με στόχο την επανασύνδεση, το πρώην ταίρι σας θα είναι πρόθυμο για επανένωση. Η μέρα θα τονώσει τον eρωτισμό σας, αν προσεγγίσετε το καινούργιο πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει η κατάληξη θα είναι θετική.

Advertisements

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, εσείς με δικές σας κινήσεις και πρωτοβουλίες θα ταχτοποιήσετε θέματα που σας αγχώνουν, με το ταίρι σας θα βρείτε συνεννόηση. Σωστή θα είναι η διαίσθηση και η κρίση σας, θα φανείτε οξυδερκείς καταφέρνοντας να ανιχνεύσετε eρωτικές υποθέσεις που η κατάληξη τους θα κλείσει υπέρ σας. Συγκεκριμένο πρόσωπο eρωτικού ενδιαφέροντος θα βρει τρόπο να σας προτείνει ραντεβού, η εξέλιξη θα είναι ανάλογη με τις προσωπικές σας διαθέσεις.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα θελήσετε να τονώσετε και να ανανεώσετε την eρωτική σας σχέση, αυθόρμητες προτάσεις θα κάνετε στο ταίρι σας. Έντονη θα είναι η eρωτική σας γοητεία, σήμερα δε θα κινηθείτε πάνω σε συνηθισμένες βάσεις, θα θελήσετε να ξεφύγετε από συνθήκες πίεσης ή ρουτίνας. Δυναμική θα είναι η προσέγγιση σας, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει καινούργια γνωριμία. Προμηνύεται θερμό eρωτικό ραντεβού που θα δώσει νέα τροπή στις εξελίξεις.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα ενισχυθεί ο δυναμισμός και η μαχητικότητα σας, ωστόσο καλό θα είναι να αποφύγετε το πείσμα και την υπερβολική αντίσταση. Εσείς που είστε σε σταθερό δεσμό κρατήστε τον έλεγχο των κινήσεων σας, χαλιναγωγείστε τις συναισθηματικές σας διακυμάνσεις.  Για εσάς τους eρωτικά ελεύθερους και μόνους θα ανοιχτεί πεδίο eρωτικής δράσης. Ένα γοητευτικό πρόσωπο θα κινήσει το ενδιαφέρον σας, η κατάληξη της συνομιλία σας θα φέρει αρχή νέας σχέσης.

 

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, σε υψηλό επίπεδο θα βρίσκεται η αυτοπεποίθηση σας, eρωτισμό θα εκπέμπει η αύρα σας, οι ενέργειες σας θα είναι αποφασιστικές. Η μέρα ενδείκνυται για συναντήσεις εντόνου συναισθηματισμού, για eρωτικά ξεκαθαρίσματα και ψυχικές αποκαλύψεις. Είναι πολύ πιθανό να προκύψει ευκαιρία επανασύνδεσης με πρόσωπο που ο λόγος του χωρισμού σας δεν ήταν τίποτα άλλο από μια εγωιστική αντίδραση.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, πρόσχαρες, ανέμελες και ρομαντικές θα είναι οι διαθέσεις σας, με αυθορμητισμό θα περάσετε σε τολμηρές προτάσεις που θα σας βγουν σε καλό. Εσείς που είστε χωρισμένοι, θα χτυπήσει το τηλέφωνο σας, το πρώην ταίρι σας θα βρει τρόπο να σας δώσει να καταλάβετε πως θέλει επανασύνδεση. Αφήστε το περιθώριο να σας φλερτάρουν, ένα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, στις eρωτικές σας συνομιλίες και επαφές θα υπάρξει ρομαντισμός, συναισθηματισμός και εξωστρέφεια. Σήμερα έκταση θα δώσετε στη φαντασία σας, με διορατικότητα και δυνατή διαίσθηση θα είστε εξοπλισμένοι. Μια τυχαία συνάντηση θα φέρει αλλαγές στα eρωτικά σας πλάνα, καταφθάνει καινούργια γνωριμία, η συνομιλία σας με γοητευτικό πρόσωπο θα δώσει νέα ώθηση στην eρωτική σας πορεία.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να εκφραστείτε, να φανερώσετε τα αισθήματα σας, να διοχετεύσετε τον eρωτισμό σας. Επιθυμία σας θα είναι να περάσετε με το ταίρι σας ανέμελες στιγμές εμπιστοσύνης και αγάπης. Εσείς οι eρωτευμένοι ή προσφάτως χωρισμένοι, σήμερα θα συναντηθείτε με το πρόσωπο που σκέπτεστε. Αποκαλυπτικά λόγια θα θερμάνουν τα μεταξύ σας αισθήματα, τερματίζει η απόσταση, περνάτε σε στάδιο ένωσης και σταθερότητας.

Advertisements

 

Τοξότης 

Φίλοι μου Τοξότες, θα φανείτε αισιόδοξοι, ρομαντικοί ίσως και κάπως υπερβολικοί, θα αφεθείτε συνειδητά στις ονειροπολήσεις σας. Σήμερα θα αναζητήσετε συναισθηματική διέξοδο, εσείς οι χωρισμένοι θα κάνετε βήμα προσέγγισης. Καταφθάνει ξαφνικό και ευχάριστο eρωτικό γεγονός που θα έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τα eρωτικά σας δεδομένα, η μέρα σας θα κλείσει με ραντεβού. Δεχτικοί θα είστε στα καινούργια πρόσωπα, ανοιχτή θα είναι η προοπτική νέας γνωριμίας.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, η σημερινή αστρολογική όψη ενδέχεται να βγάλει την εγωιστική και υπεροπτική πλευρά του χαρακτήρα σας. Σήμερα θα κυνηγήσετε πεισματικά τις επιθυμίες σας, ωστόσο προσοχή στη ανεξέλεγκτη παρορμητικότητα, το νου σας στον τρόπο έκφρασης σας. Σε περίπτωση που θέλετε να κλείσετε παρεξηγήσεις ή να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με πρόσωπο από τα παλιά, σας παροτρύνω να μιλήσετε με ειλικρίνεια, θα σας δημιουργήσει άνοιγμα επανασύνδεσης.

Υδροχόος

Αγαπητοί μου Υδροχόοι, θα είστε απελευθερωμένοι, συναισθηματικοί, έτοιμοι να αφεθείτε στον eρωτα σας χωρίς επιφυλάξεις ή αναστολές. Κατανόηση θα δείξετε στο ταίρι σας, η συγκαταβατική σας διάθεση θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις, θα εκδηλώσετε τα πραγματικά σας αισθήματα. Σήμερα ανοίγονται δρόμοι επικοινωνίας με καινούργια πρόσωπα. Για εσάς τους eρωτικά μόνους, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να γνωριστείτε με πρόσωπο, που δεν αποκλείεται να το eρωτευτείτε από την πρώτη σας συνομιλία.

Ιχθύς 

Αγαπητοί μου Ιχθείς, δυνατή διαίσθηση και έντονη διορατικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα σας δώσω τη συμβουλή σε οποιαδήποτε κίνηση ή επιλογή σας να ακολουθήσετε το ένστικτο σας. Θα βρείτε το θάρρος να αποκαλυφθείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά. Ένα πρώην eρωτικό σας ταίρι θα κάνει την εμφάνιση του, αν δεν επιθυμείτε να το διαγράψετε από τη ζωής σας τότε φανερώστε σκέψεις και αισθήματα με ειλικρίνεια.

 

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα