Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (30-12-2020)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, προμηνύεται νέο eρωτικό ξεκίνημα. Για εσάς που είστε eρωτικά μόνοι, προετοιμαστείτε θα συνομιλήσετε και θα γνωριστείτε με καινούργιο άτομο ελκυστικής εμφάνισης που δε θα είναι καθόλου περαστικό στη ζωή σας. Καταφθάνει eρωτας με αμοιβαία αισθήματα που θα εξελιχθεί σε αγάπη μακράς διάρκειας. Εσείς που ήδη έχετε σταθερό ταίρι θα επεκταθούν οι βλέψεις σας, σήμερα θα μιλήσετε για δεσμεύσεις

Advertisements

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, η αστρολογική όψη της ημέρας σας φέρνει ανοίγματα και νέες eρωτικές προοπτικές. Καταφθάνει μια θετική πρόταση που θα αλλάξει το eρωτικό σας κατεστημένο, θα σας δώσει τη δυνατότητα να ανανεωθείτε και να γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο. Για εσάς που είστε ήδη σε σχέση ή σταθερό δεσμό, μια τολμηρή και αναλυτική κουβέντα με το ταίρι σας θα φέρει ξεκαθαρίσματα και αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε ένα βήμα πιο μπροστά, δεν αποκλείεται να πάρετε απόφαση συγκατοίκησης.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου Δίδυμοι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση και τον eρωτισμό σας, τώρα θα νιώσετε την ανάγκη να προσεγγίσετε και να αναζητήσετε καινούριες γνωριμίες. Εσάς τους απογοητευμένους θα σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξετε τα δεδομένα, απεγκλωβίζεστε από τον αρνητισμό. Η εμφάνιση ενός εντυπωσιακού προσώπου θα εξιτάρει το eρωτικό σας ενδιαφέρον, ενδέχεται να πάρετε ανατρεπτικές αποφάσεις που όμως θα σας βγουν σε καλό.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, έρχονται ανατροπές και εκπλήξεις. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας ανοιχτεί eρωτικά, από καιρό έχετε κερδίσει το ενδιαφέρον του, τώρα θα βρει το θάρρος να σας εκδηλωθεί. Περνάτε σε περίοδο αισιοδοξίας και eρωτικών αλλαγών, πρόταση συνάντησης θα λάβετε από πρόσωπο που ήδη διατηρείτε στην καρδιά σας. Η μέρα σας θα κλείσει με ραντεβού που θα ανανεώσει αισθήματα και ταυτόχρονα θα δημιουργήσει άνοιγμα σταθερής eρωτικής σχέσης.

 

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, ναι μεν ο δυναμισμός σας θα είναι έντονος, ωστόσο θα φανείτε στο ταίρι σας ανεκτικοί και δοτικοί, θα αποφύγετε τις λεκτικές διαμάχες, αυτή τη φορά θα έχετε τη διάθεση να δώσετε σημασία στην ουσία και στην αξία των αισθημάτων. Εσείς οι eρωτικά ελεύθεροι ή από καιρό χωρισμένοι, θα έχετε άνοιγμα  νέας γνωριμίας. Εντυπωσιακό θα είναι το στυλ σας, σήμερα θα είστε γοητευτικοί και ιδιαιτέρως ερωτεύσιμοι.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να κλείσετε οριστικά τα αρνητικά eρωτικά κεφαλαία της ζωής σας. Η στάση σας θα είναι ελκυστική και τολμηρή, σήμερα θα αξιοποιήσετε τις νέες προκλήσεις που θα εμφανιστούν. Ευχάριστες συναντήσεις θα ανοίξουν νέο eρωτικό ορίζοντα, κινηθείτε με αυθορμητισμό και περάστε σε ανάλογες προσεγγίσεις. Ένα ελκυστικό πρόσωπο θα σας πλησιάσει, η επιλογή σας να του δείξετε άμεσα το ενδιαφέρον σας, θα σας βγει σε καλό.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, δε θα υποκύψετε σε παγίδες ανασφάλειας ή ηττοπάθειας, δυναμική και ανατρεπτική θα είναι η στάση σας. Απομακρύνονται οι απαισιόδοξες σκέψεις, η αισιοδοξία σας θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας, θα ανοιχτείτε συναισθηματικά. Έρχονται δυναμικές αποφάσεις, καινούργιο πρόσωπο θα εισβάλει στην eρωτική σας ζωή. Θα υπάρξουν τυχαία συμβάντα που θα καταλήξουν σε έναρξη νέας σχέσης.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η αστρολογική όψη της ημέρας σας φέρνει απρόσμενα eρωτικά ανοίγματα, τώρα θα έχετε την ευκαιρία να αναλάβετε δράση δυναμική, αλλάζετε στόχους και πλεύση. Εσείς οι ελεύθεροι και ανεξάρτητοι θα έχετε διάθεση για έντονες eρωτικές δραστηριότητες, οι προσεγγίσεις σας θα βρουν την προσδοκώμενη επιτυχία, καταφθάνει καινούργια γνωριμία. Ένα γοητευτικό πρόσωπο θα σας φλερτάρει, στο χέρι σας θα είναι αν θα προχωρήσετε σε σχέση σταθερή ή απλά περιστασιακή.

Advertisements

 

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, πνοή ανανέωσης θα σας φέρει η αστρολογική όψη της ημέρας, θα είστε δεκτικοί στις απρόοπτες eρωτικές προκλήσεις που θα κάνουν την εμφάνιση τους. Ενδέχεται κάποιοι από εσάς να πάρετε την απόφαση να δώσετε οριστικό τέλος με eρωτικό πρόσωπο που προσπαθεί να σας πιέσει ή να σας βάλει στα καλούπια του. Για εσάς που επιθυμείτε έναν ξέγνοιαστο και πιο ανέμελο τρόπο eρωτικής ζωής, θα έχετε την ευκαιρία που αναζητάτε.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα δώσουν ώθηση τόσο στη σκέψη σας όσο και στη δράση σας, οι eρωτικές σας προσεγγίσεις θα είναι άμεσες. Σήμερα στα eρωτικά σας ζητήματα, καινούργια ή παλιά, θα κινηθείτε με τρόπο αποφασιστικό, στόχος σας θα είναι να δημιουργήσετε διαφορετικά ενδεχόμενα. Όσοι από εσάς τολμήσετε να πλησιάσετε το καινούργιο γοητευτικό πρόσωπο που θα σας συναρπάσει, η κατάληξη θα είναι ιδιαιτέρως θετική, έρχονται ευχάριστες αλλαγές.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να δώσετε τέλος στην αναμονή, στην στασιμότητα και στην αδράνεια. Δυναμικές και αποφασιστικές πράξεις θα σημειωθούν από την πλευρά σας, τόσο σε θέματα επανασύνδεσης όσο και σε θέματα δέσμευσης. Με δικές σας κινήσεις θα δημιουργήσετε eρωτικό κλίμα μέσα στη σχέση σας, θα καταφέρετε να ρεγουλάρετε το ταίρι σας. Για τους eρωτικά μόνους, έρχεται προοπτική νέα eρωτικής γνωριμίας, καινούργιος eρωτας θα κάνει την εμφάνιση του.

Ιχθύς 

Φίλοι μου Ιχθείς, αποτελεσματικότητα θα έχουν οι προσεγγίσεις σας, σήμερα θα δράσετε με τρόπο εντυπωσιακό. Επιφυλάξεις, αναστολές, και σκοτεινές σκέψεις λαμβάνουν τέλος. Καλοδεχτείτε τα αισιόδοξα συμβάντα που θα προκύψουν, αξιοποιήστε τις απρόοπτες προτάσεις που θα λάβετε. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα βρει τρόπο να σας πλησιάσει, αυτό το άτομο θα σας eρωτευτεί, θα έχει βλέψεις για σταθερή eρωτική σχέση, οι εξελίξεις θα σας ενθουσιάσουν.

 

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα