Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (15-12-2020)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, έρχεται θετική κατάληξη σε eρωτική σας συζήτηση, οι χωρισμένοι θα έχετε αποτέλεσμα επανένωσης. Ακαταμάχητη θα είναι η γοητεία σας, το στυλ σας θα καταφέρετε να το προβάλετε μ’ ένα ιδιαιτέρως ελκυστικό τρόπο, πολύ εύκολα θα προσελκύσετε καινούργια άτομα. Ένα πρόσωπο θα καταφέρει να δημιουργήσει μεταξύ σας κλίμα έλξης, στο τέλος της κουβέντας σας θα ακουστεί θερμή eρωτική πρόταση. Θα υπάρξει αμοιβαίο eρωτικό ενδιαφέρον με απρόβλεπτες διαστάσεις.

Advertisements

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, η σημερινή μέρα θα δώσει μια δυνατή ώθηση στην ψυχολογία σας, θα σας απαλλάξει από προβληματισμούς, επιθυμία σας θα είναι να κινηθείτε απελευθερωμένα χωρίς αναστολές. Επιμελημένη θα είναι η εξωτερική σας εμφάνιση, η έντονη eρωτική σας διάθεση θα προσελκύσει κοντά σας πρόσωπο που οι επαφές σας δεν μείνουν στο απλό φλερτ. Για τους eρωτικά μόνους θα υπάρξει ευκαιρία σταθερής eρωτικής σχέσης που θα πάρει μελλοντικές διαστάσεις. Η μέρα σας θα κλείσει με συνάντηση, που θα φέρει ριζικές και ευχάριστες αλλαγές.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου Δίδυμοι, καταφθάνει ένα απρόσμενο eρωτικό άνοιγμα, τυχαία συνάντηση θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για καινούργια eρωτική γνωριμία. Ένα ευχάριστο και τυχαίο γεγονός θα σας φέρει τετ α τετ με πρόσωπο που η συνομιλία σας θα αποτελέσει ξεκίνημα σχέσης, εσείς οι eρωτικά μόνοι τερματίζετε την μοναχικότητα σας. Εσείς που είστε ήδη σε σχέση, η θερμή και eρωτική σας στάση θα δώσει τέλος σε τσακωμούς και εντάσεις.

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα ανοιχτείτε συναισθηματικά στο καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε, η στάση σας θα είναι πρόσχαρη, αισιοδοξία θα νιώσει το άτομο που θα σας πλησιάσει. Εσείς που θέλετε να πειραματιστείτε ή να προχωρήσετε την ζωή σας αποκομμένοι από τα παλιά, σας δίνω τη συμβουλή σήμερα να κινηθείτε αποφασιστικά, η μέρα θα είναι ευνοϊκή για δημιουργικά αποτελέσματα.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για νέες γνωριμίες, η εμφάνιση σας θα είναι εντυπωσιακή, η στάση σας θα αποπνέει αυτοπεποίθηση, σας προτρέπω να περάσετε ανεπιφύλακτα σε δυναμικές προσεγγίσεις. Κινητοποιηθείτε αποφασιστικά, σήμερα θα καταφέρετε να κερδίσετε το ενδιαφέρον και την καρδιά του ατόμου που επιθυμείτε. Αλλαγές θα υπάρξουν στην eρωτική σας καθημερινότητα, θα τις προκαλέσει η θέλησή σας να απαλλαγείτε οριστικά από ό,τι σας δημιουργεί στασιμότητα.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα δε θα λείψουν οι νέες eρωτικές ευκαιρίες, θα υπάρξουν προκλήσεις και ανοίγματα. Σήμερα θα μπείτε στον πειρασμό να ρισκάρετε χωρίς ενδοιασμούς ή συντηρητικές επιφυλάξεις και σας φανερώνω πως θα σας βγει σε καλό. Τολμήστε να δράσετε δυναμικά, εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας, δεν πρόκειται να απογοητευτείτε. Είστε στην χρονική στιγμή που η πειραματική σας διάθεση θα σας βοηθήσει να αξιοποιήστε τα νέα ενδεχόμενα που θα εμφανιστούν.

 

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε eρωτικά, θα περάσετε σε προσωπικές αποκαλύψεις, δε θα λείψουν οι στιγμές πάθους και ρομαντισμού. Αυτή τη φορά δε θα θελήσετε να αποφύγετε εξομολογήσεις και εκμυστηρεύσεις, η μέρα σας θα κλείσει με θερμό eρωτικό ραντεβού. Επειδή δε θα νιώσετε κανένα είδος eρωτικής αναστολής, γι’ αυτό θα ανταποκριθείτε άμεσα στο eρωτικό ενδιαφέρον που θα σας δείξει πρόσωπο, που εδώ και πολύ καιρό προσπαθεί να σας πλησιάσει eρωτικά.

Advertisements

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, έρχονται συναισθηματικές αναστατώσεις, βραδινή ώρα δε θα γλυτώσετε από στιγμές έντονου πάθους. Ελκυστική θα είναι η παρουσία σας, θερμή η στάση σας, θα ανταπεξέλθετε ικανοποιητικώς στα απρόοπτα και ιδιαιτέρως ευχάριστα συμβάντα. Σήμερα θα κυνηγήσετε και θα κατακτήσετε eρωτικό πρόσωπο, που θα σκοπεύει να σταθεροποιηθεί μόνιμα στην eρωτική σας ζωή. Είτε με παλιό πρόσωπο είτε με καινούργιο, προμηνύεται έναρξη μακροχρόνιου δεσμού.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα η ανάγκη σας για δημιουργικό και βάσιμο αποτέλεσμα θα σας οδηγήσει σε νέες αποφάσεις. Η σημερινή όψη θα ενδυναμώσει την αυτοπεποίθησή σας, θα είστε σε θέση να διεκδικήσετε ριζικές αλλαγές. Τώρα θα νιώσετε τη σιγουριά πως μπορείτε να προσπεράσετε το παρελθόν και να ξεκινήσετε σχέση με καινούργιο πρόσωπο. Θα σας εντυπωσιάσει άτομο που οι περαιτέρω επαφές σας θα είναι στο χέρι σας αν θα έχουν κατάληξη δεσμού.

 

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα πατήσετε φρένο στη στασιμότητα, θα εναντιωθείτε στην πίεση. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα αναστατώσει την καρδιά σας, σήμερα σε εσάς τους ελεύθερους και μόνους θα δοθεί η ευκαιρία να αποκτήσετε σταθερό ταίρι. Μια απρόοπτη συνάντηση θα ξυπνήσει την ζωτικότητά σας, θα ενισχύσει την παρορμητικότητά σας, θα έχετε το άνοιγμα να ερωτευτείτε και να πολιορκήσετε. Έρχεται ευκαιρία που θα αλλάξει τα δεδομένα σας και θα φέρει καινούργιο νόημα στην ζωή σας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή όψη θα σας απελευθερώσει eρωτικά και σeξουαλικά, δεν αποκλείεται να εμφανίσετε τάσεις ρομαντισμού, δεκτικοί θα είστε στις προκλήσεις που θα προκύψουν. Σήμερα θα κυνηγήσετε το καινούργιο και το άγνωστο, θα είστε σε θέση να εκδηλωθείτε και να προσεγγίσετε χωρίς ανασφάλειες. Με αφορμή μια καινούργια γνωριμία που θα κάνετε, ενδέχεται να αλλάξετε τις eρωτικές σας βλέψεις ή τοποθετήσεις, τώρα θα εστιάσετε στο χαλαρό και το απελευθερωμένο.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα ενδυναμώνεται η ψυχολογία σας, έρχεται έντονος eρωτισμός στις διαθέσεις σας, θα είστε εμφανίσιμοι και εντυπωσιακοί. Κάποιο πρόσωπο θα ικανοποιηθεί πλήρως από τη θερμή eρωτική σας στάση, θα περάσει σε αποκαλυπτικές εξομολογήσεις που θα σας ικανοποιήσουν συναισθηματικά. Πρόσχαρες συναντήσεις θα φέρουν αισιοδοξία στο τρόπο σκέψης σας και σε συνδυασμό με την αυξημένη eρωτική σας γοητεία, θα καταφέρετε να περάσετε μια πολύ όμορφη και ρομαντική μέρα. Τυχαίο συμβάν θα κλείσει με γεγονός νέας γνωριμίας.

 

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα