Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (12-12-2020)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, οι πράξεις σας θα είναι κάπως σπασμωδικές, η σκέψη σας θα αναζητά τρόπους να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις πίεσης, καλό θα είναι να μην προσπαθήσετε να βρείτε διέξοδο σε νευρικά ξεσπάσματα και αντιδραστικές εξάρσεις. Δε θα είναι καλή ιδέα σήμερα να τσακωθείτε με το ταίρι σας. Κατά την διάρκεια της ημέρας θα υπάρξουν eρωτικά γεγονότα που αν τα δείτε με αισιόδοξο μάτι, τότε θα καταφέρετε να ανανεωθείτε ψυχολογικά

Advertisements

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, κάποια απρόοπτα συμβάντα θα σας αναγκαστούν να αποκαλύψετε σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο τις eρωτικές σας σκέψεις και διαθέσεις. Τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να εκδηλώσετε αυτό ακριβώς που νιώθετε, σας συμβουλεύω να αφήσετε στην άκρη τις αναστολές, θα υπάρξει άνοιγμα σταθερής eρωτικής σχέσης. Μην απορρίψετε προτάσεις που θα λάβετε από καινούργια πρόσωπα, σήμερα κάποιος θα σας προκαλέσει ξάφνιασμα.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα ίσως να μην είναι ισορροπημένες οι αντιδράσεις σας, στους διαλόγους με το ταίρι σας θα υπάρξει ένταση. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να δείτε τις καταστάσεις με πιο αισιόδοξο μάτι, δε θα πέσετε στην παγίδα της απογοήτευσης. Σε περίπτωση που είστε σε δίλημμα σχετικά με θέμα επανασύνδεσης, καλό θα είναι για σήμερα τουλάχιστον να μην πιέσετε τον εαυτό σας να δώσει τελεσίδικη απάντηση.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή όψη ενδεχομένως να σας κάνει ευέξαπτους και απόλυτους, καλό θα είναι να μη φορτίσετε τη σκέψη σας με αρνητικές εικασίες. Θα σας παροτρύνω να ανοίξετε στο ταίρι σας την καρδιά σας, γιατί μόνο έτσι θα υπάρξει η ευκαιρία να ακουστούν λόγια και απόψεις που θα μπορούν να σας απεγκλωβίσουν από συναισθηματικές αυταπάτες. Η μέρα θα σας δώσει την ευκαιρία να συναναστραφείτε με ευχάριστα και καινούργια πρόσωπα μέσω διαδικτύου, θερμές συζητήσεις θα ανανεώσουν τις eρωτικές σας διαθέσεις

 

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα δε θα είστε συγκρατημένοι, η στάση σας θα είναι ορμητική και αρκετά πεισματική. Δυσκολία που αντιμετωπίζετε μέσα στη σχέση σας, για σήμερα τουλάχιστον δε θα ταχτοποιηθεί, ωστόσο μην πέσετε στην παγίδα της απογοήτευσης ή του άγχους. Η μέρα σας θα κλείσει με απρόοπτη συνάντηση. Ο ερχομός ενός eρωτικού προσώπου από τα παλιά θα κερδίσει την αποκλειστικότητα στη σκέψη σας.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ευχάριστες και απρόοπτες συναντήσεις θα σας φέρει η σημερινή όψη. Θα υπάρξουν συνομιλίες και επαφές που θα φέρουν συμφιλίωση, εσείς οι χωρισμένοι σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να επανασυνδεθείτε. Ξεκάθαρα λόγια και αποκαλυπτικές εξηγήσεις θα σβήσουν τα κακώς κείμενα, θα δημιουργεί άνοιγμα για σταθερή σχέση. Δεν αποκλείεται να δοθούν μεταξύ σας δεσμευτικές υποσχέσεις, σας δίνω τη συμβουλή να δείξετε ανεπιφύλακτα το ενδιαφέρον σας, καλό θα είναι να μην παρασυρθείτε από προκαταλήψεις.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, θα υπάρξει αλλαγή στον τρόπο σκέψης σας, απελευθερώνεστε από τάσεις ηττοπάθειας, τώρα θα αξιοποιήσετε επιτυχώς τις νέες eρωτικές προκλήσεις που θα κάνουν την εμφάνισή τους. Οι eρωτικές εξελίξεις δε θα σας αφήσουν παραπονεμένους. Θερμή συναισθηματική συζήτηση που θα ανοιχτεί μεταξύ σας, θα λύσει τις παρεξηγήσεις, θα ανοιχτεί δίοδος για σταθερή eρωτική σχέση.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, σήμερα μέσα στη σχέση σας καλό θα είναι να μην παρατεντώσετε το σκοινί. Εσείς και το ταίρι σας είστε διαφορετικοί χαρακτήρες, είναι λογικό να έχετε διαφορετική γνώμη, ωστόσο προσπαθήστε να διατηρήσετε κάποια όρια στις αντικρουόμενες απόψεις σας. Όσο για τους eρωτικά μόνους, κρατήστε ακμαία την eρωτική σας διάθεση, αφήστε ελεύθερο τον αυθορμητισμό σας, καραδοκεί καινούργια eρωτική γνωριμία μέσω διαδικτύου.

Advertisements

 

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, ίσως να είναι κάπως απαισιόδοξος ο τρόπος σκέψης σας, θα σας δώσω τη συμβουλή να φανείτε διαλλακτικοί, καλό θα είναι να αποφύγετε πεισματικές απόψεις και εμμονές. Επικεντρωθείτε σε θέματα που μπορούν να σας προσφέρουν ήρεμες και ξέγνοιαστες στιγμές, με το ταίρι σας αποφύγετε τις συζητήσεις για θέματα που σας αγχώνουν. Για εσάς τους eρωτικά μόνους, μια ανατρεπτική συνομιλία μέσω διαδικτύου θα αλλάξει τα δεδομένα σας.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι σήμερα η στάση σας θα είναι οξύθυμη, επαναστατική, ωστόσο οι κινήσεις σας θα είναι σπασμωδικές. Ένα γεγονός θα σας δώσει το έναυσμα για να συνομιλήσετε με πρώην eρωτικό σας ταίρι. Ένα καινούργιο και ιδιαιτέρως γοητευτικό πρόσωπο μέσω διαδικτύου θα εισβάλει στη σκέψη σας, το αν θα εισχωρήσει και στην eρωτική σας καθημερινότητα θα εξαρτηθεί καθαρά και μόνο από εσάς.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα νιώσετε έντονα την ανάγκη για αποδράσεις, διαφοροποιήσεις και αλλαγές. Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να ακολουθήσετε καινούργια eρωτική πορεία. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο -μπορεί και μέσω διαδικτύου- θα στοχεύσει στην καρδιά σας με ξεκάθαρες και σοβαρές βλέψεις, δεν αποκλείεται να πρόκειται για άτομο από το eρωτικό σας παρελθόν.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να αποτινάξετε πιεστικά δεσμά, ωστόσο η εσωτερική σας πίεση ίσως να σας οδηγήσει σε πράξεις αψυχολόγητες, ενδεχομένως και άστοχες. Σας συμβουλεύω να φανείτε δεκτικοί σε πρόταση που θα σας κάνει πρώην eρωτικό σας ταίρι, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναδομήσετε την παλιά σας σχέση πάνω σε καινούργια βάση.

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα