Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (5-7-2019)

Κριός

Advertisements

Φίλες μου Κριοί, σας δίνω τη συμβουλή σήμερα να φλερτάρετε και να προσεγγίσετε. Θα υπάρξει ευκαιρία καινούργιας γνωριμίας, πρόσωπο γοητευτικής εμφάνισης θα αναστατώσει την καρδιά σας, μάλλον θα ∈ρωτευτείτε. Εσείς οι προσφάτως χωρισμένοι προετοιμαστείτε για ανατροπές, έρχονται ευχάριστα ανοίγματα, διεκδικήστε και θα επιτύχετε. Μια τυχαία αφορμή θα σας δώσει τη δυνατότητα να συνομιλήσετε με το πρόσωπο που σκέπτεστε. Αποκαλυπτικά λόγια θα αλλάξουν τις μεταξύ σας συνθήκες, θα προκύψει επανασύνδεση. Έρχονται απρόσμενα γεγονότα που θα ζωηρέψουν για τα καλά τις διαθέσεις σας, η μέρα σας θα κλείσει με θερμό ραντεβού που θα πάρει μελλοντικές διαστάσεις.

Ταύρος

Φίλες μου Ταύροι, συγκαταβατική και συμπονετική θα εμφανιστεί η καρδιά σας, ευχάριστες συναντήσεις και ξεκάθαρα λόγια θα σας βοηθήσουν να πάρετε τα πάνω σας. Έντονη συζήτηση θα έχετε με το πρόσωπο της καρδιάς σας, θερμές εξομολογήσεις θα ακουστούν, προετοιμαστείτε η κουβέντα σας θα φτάσει σε θέματα μελλοντικής εξέλιξης. Η μέρα σας θα κλείσει με υποσχέσεις που θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιηθείτε συναισθηματικά. Έρχεται ριζικό αποτέλεσμα που θα φέρει απρόοπτες δεσμεύσεις. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να κινηθείτε δραστικά, κυνηγήστε τις επιθυμίες σας. Η ελκυστικότητα σας θα κεντρίσει το ενδιαφέρον ενός  συγκεκριμένου προσώπου, θα προσπαθήσει να σας πολιορκήσει και θα τα καταφέρει.

Δίδυμοι

Φίλες μου Δίδυμοι, σήμερα θα τα δείτε όλα με αισιοδοξία και δυναμικότητα, βασική σας επιθυμία θα είναι να βελτιώσετε την προσωπική σας σχέση. Ξαφνική εμφάνιση συγκεκριμένου προσώπου θα δώσει καινούργιες διαστάσεις στην καθημερινότητα σας, καταφθάνει προοπτική νέας γνωριμίας. Δεχτείτε την πρόταση που θα λάβετε, τα γεγονότα θα καταφέρουν να σας συναρπάσουν, προμηνύονται ευχάριστες εξελίξεις. Ανοίγεται δρόμος σταθερής σχέσης, σας δίνω τη συμβουλή να εκφραστείτε με ειλικρίνεια. Εσείς που είστε σε δεσμό, με ευθύτητα και η αμεσότητα κλείνουν αρνητικές υποθέσεις, οι συζητήσεις με το ταίρι σας θα έχουν αίσια κατάληξη, οι τσακωμένοι θα τα ξαναβρείτε.

Καρκίνος

Φίλες μου Καρκίνοι, θα υπάρξουν συναισθηματικά ανοίγματα με κατάληξη εσείς και ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να ξεκινήσετε δεσμό μεγάλης διάρκειας. Μια ξαφνική πρόταση που θα λάβετε θα αναπτερώσει το ηθικό σας, έρχονται ευχάριστες αναστατώσεις. Ξεκαθαρίζει το τοπίο ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σκέπτεστε, τα λόγια που θα ακούσετε θα σας βγάλουν από ανασφάλειες. Ουσιαστικές θα είναι οι συζητήσεις που θα ανοίξετε με το ταίρι σας, θα βρείτε συναισθηματική κατανόηση, θετικές και ειλικρινείς θα είναι οι κουβέντες σας. Εσείς που διανύετε περίοδο χωρισμού έρχεται ξεκαθάρισμα συμφιλίωση και επανασύνδεση, κλείνουν αρνητικά γεγονότα, ξαναβρίσκει ισορροπία η προσωπική σας ζωή. Δεν αποκλείεται να προκύψει άνοιγμα για δέσμευση, κινηθείτε χαλαρά χωρίς άγχος.

Λέων 

Advertisements

Φίλες μου Λέοντες, θα αποδείξετε την αγάπη σας με πράξεις που θα εκπλήξουν το ταίρι σας. Θα νιώσετε την ανάγκη για ασφάλεια, δεν αποκλείεται να δώσετε στη σχέση σας δεσμευτική εξέλιξη. Θετική απάντηση που θα λάβετε από πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα ανοίξει νέα προοπτική στις μεταξύ σας επαφές, έρχονται υποσχέσεις που θα αποτελέσουν σταθερά συναισθηματικά θεμέλια. Τα γεγονότα θα είναι αισιόδοξα και ελπιδοφόρα, εσείς οι ελεύθεροι τώρα θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε καινούργιο ταίρι. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα ανεβάσει τη διάθεση σας, τα εξομολογητικά του λόγια θα σας ανανεώσουν, στο χέρι σας θα είναι η εξέλιξη των επαφών σας.

Παρθένος

Φίλες μου Παρθένοι, σήμερα θα ζήσετε αναζωογονητικές στιγμές με το ταίρι σας. Πρόταση για ραντεβού θα λάβετε, θερμή θα είναι η κατάληξη, φανερώστε με ειλικρίνεια τα αισθήματα σας. Για εσάς που είστε προς αναζήτηση νέας γνωριμίας θα σημειωθεί απρόοπτο άνοιγμα που θα σας ενθουσιάσει. Τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να περάσετε δυναμικά σε διεκδικήσεις, θα καταφέρετε να ανανεωθείτε. Αν επιδιώκετε επανασύνδεση ένα τυχαίο συμβάν θα σας φέρει αντικριστά με πρόσωπο που σκέπτεστε, θα προκύψουν αμοιβαία αισθήματα ενθουσιασμού και έλξης. Όσοι από εσάς είστε προσφάτως χωρισμένοι, σας συμβουλεύω να δώσετε ειλικρινείς απαντήσεις στις ερωτήσεις που θα θέσει το πρώην ταίρι σας.

Ζυγός

Φίλες μου Ζυγοί, ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, εσείς οι ελεύθεροι θα καταφέρετε να ανοίξετε νέο ορίζοντα, βγαίνετε από τη παύση και την αναμονή. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας ζητήσει συνάντηση, σας παροτρύνω να δεχτείτε το ραντεβού δε θα υπάρξει απογοητευτική κατάληξη. Η μέρα σας θα έχει συναντήσεις που η εξέλιξη τους θα είναι πολλά υποσχόμενη, θερμή τροπή θα πάρουν οι επαφές σας. Θα υπάρξουν ευχάριστα τηλεφωνήματα, για εσάς τους χωρισμένους προμηνύεται ξεκαθάρισμα που θα κλείσει με επανένωση. Αφήστε τα συναισθήματα σας ελεύθερα, φανερώστε την έλξη σας, οι εξελίξεις θα δρομολογηθούν με τρόπο που η κατάληξη θα σας ενθουσιάσει, ανοίγεται ολοκαίνουργια προοπτική.

Σκορπιός

Αγαπητές μου Σκορπιοί, θα ανανεωθείτε, φεύγουν οι τάσεις εσωστρέφειας, βγαίνετε από την παθητικότητα. Σήμερα θα μιλήσετε τηλεφωνικώς με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ή που προσφάτως χωρίσατε, θα λύσετε τις διαφορές σας, θα ξεκαθαρίσετε λόγους και αιτίες, έρχεται επανασύνδεση και νέο ξεκίνημα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα  περάσει σε αποκαλύψεις, θα νιώσετε έκπληξη από αυτά που θα μάθετε, καλό θα είναι να ανταποκριθείτε με ειλικρίνεια, αποφύγετε τις υπερβολές ή τις εσκεμμένες αντιρρήσεις. Για εσάς που θέλετε να διαγράψετε το παρελθόν σας ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας πλησιάσει, αυτή τη φορά  θα αφήσετε τον εαυτό σας να ενθουσιαστεί και να εμπιστευτεί.

Τοξότης 

Advertisements

Φίλες μου Τοξότες, θα νιώσετε απελευθερωμένοι, επιθυμία σας θα είναι να τραβήξετε την προσοχή και τα βλέμματα  του αντίθετου φύλου. Για εσάς τους μοναχικούς ή τους απογοητευμένους που αναζητάτε νέο ξεκίνημα, άνοιγμα θα υπάρξει για καινούργιες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, στο χέρι σας θα είναι να αποκτήσετε καινούργιο ταίρι. Ο αυθορμητισμός και οι εκδηλωτικές σας διαθέσεις θα δώσουν το περιθώριο να σας φλερτάρουν, ξεκινάτε επαφές και συναντήσεις με πρόσωπο που θα σας φανεί ιδιαιτέρως γοητευτικό. Εσείς που είστε σε σχέση θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας ηρεμία, αγάπη, και διάθεση για αποκαλυπτικές εξομολογήσεις. Σε περίπτωση που δεσμός σας είναι μακροχρόνιος δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε σκέψεις ή αποφάσεις δέσμευσης.

Αιγόκερως

Αγαπητες μου Αιγόκεροι, εσείς που είστε σε σταθερή σχέση σήμερα θα χαλαρώσετε, θα κυμανθείτε σε μια άλλου είδους συναισθηματική συχνότητα, θα αποφύγετε τις εντάσεις με το ταίρι σας. Εσείς που είστε μόνοι χωρίς σχέση, ένα άτομο θα σας ανοίξει την καρδιά του, δώστε βάση σε αυτά που θα ακούσετε, σας συμβουλεύω να αφήσετε τον εαυτό σας να ∈ρωτευτεί και να αγαπήσει χωρίς επιφυλάξεις. Εσείς οι τσακωμένοι ή παρεξηγημένοι θα τα βρείτε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα καταφέρετε να διαλευκάνετε τα αρνητικά θέματα και τα σκοτεινά σημεία.

Υδροχόος

Φίλες μου Υδροχόοι, αναπάντεχη πρόταση θα λάβετε από πρόσωπο που υπάρχει εδώ και πολύ καιρό στο κέντρο της καρδιάς σας. Θερμά λόγια θα ανταλλάξετε, ίσως να ακουστούν μεταξύ σας υποσχέσεις και όρκοι. Θα σημειωθεί συναισθηματικό άνοιγμα που θα ανοίξει δρόμο μελλοντικής εξέλιξης, φανείτε ειλικρινείς στις εκδηλώσεις σας. Αν καμουφλάρετε την έλξη που θα νιώσετε τότε θα υπάρξει ο κίνδυνος να φέρετε καθυστερήσεις, φανερώστε με απόλυτη ειλικρίνεια αυτό ακριβώς που νιώθετε. Εσείς που έχετε ανοιχτές υποθέσεις κινηθείτε με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα, αν θέλετε επανασύνδεση δηλώστε το ξεκάθαρα. Για κάποιους από εσάς θα υπάρξει άνοιγμα για συγκατοίκηση, θα ενθουσιαστείτε με την πρόταση που θα λάβετε.

Ιχθύς

Φίλες μου Ιχθείς, θα ονειροπολήσετε, θα νιώσετε αισιόδοξοι και δυναμωμένοι. Θετικοί θα είστε σε προκλήσεις νέων γνωριμιών και περιπετειών, θα αναζητήσετε σασπένς και αναζωογόνηση. Διατηρήστε αεράτο το στυλ σας, σήμερα θα υπάρξουν ευχάριστες συμπτώσεις που θα ανοίξουν προοπτική νέας γνωριμίας. Τα γεγονότα θα σας φέρουν σε συνομιλία με καινούργιο πρόσωπο, θα συστηθείτε, μεταξύ σας θα υπάρξει συμπάθεια οικειότητα και έλξη. Θα έχετε την ευκαιρία να πορευτείτε προς καινούργια κατεύθυνση, αλλάζουν τα δεδομένα της προσωπικής σας ζωής. Σας δίνω τη συμβουλή να κινηθείτε με αυθορμητισμό, αξιοποιήστε τις τυχαίες συναντήσεις που θα προκύψουν και τις φιλοφρονήσεις που θα ακούσετε. Ανοιχτή θα είναι η προοπτική να ξεκινήσετε νέα σχέση που θα καταλήξει σε μακροχρόνιο δεσμό.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα