Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (4-7-2019)

Κριός

Advertisements

Φίλες μου Κριοί, καταφθάνουν νέα ανοίγματα, δεν αποκλείεται να ∈ρωτευτείτε. Σήμερα θα υπάρξουν απρόοπτα συμβάντα, το εκκεντρικό πρόσωπο που θα γνωρίσετε θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σας, θα παγιδευτεί στα δίχτυα της γοητείας σας. Εσείς οι ελεύθεροι ετοιμαστείτε για νέο ξεκίνημα, μπαίνει σε νέες περιπέτειες η καρδιά σας. Η διάθεση σας για διαφόρων ειδών αναζητήσεις θα σας δώσει άνοιγμα για ξαφνικές και ενδιαφέρουσες ευκαιρίες. Εσείς οι σταθεροποιημένοι και καπαρωμένοι, δεν αποκλείεται να μιλήσετε για δεσμεύσεις.

Ταύρος

Φίλες μου Ταύροι, αποκτάται αυτοπεποίθηση και ψυχική δύναμη, ελκυστικότητα θα αναδύει η αύρα σας. Δυναμική και άμεση θα είναι η αντιμετώπιση σας, αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες, ένα πρόβλημα με το ταίρι σας μπαίνει σε πορεία λύσης, οι τσακωμένοι θα τα ξαναβρείτε. Για τους ελεύθερους και μόνους, έρχεται πρόσωπο που θα αναστατώσει την καρδιά σας, αποκτά καινούργιο νόημα η ζωή σας. Εσείς οι ∈ρωτευμένοι το πρόσωπο της καρδιά σας θα γίνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας, σήμερα δε αποκλείεται να αποκαλυφθεί η κτητική πλευρά του χαρακτήρα σας. Οι χωρισμένοι θα έχετε συνάντηση με το πρώην ταίρι σας, θα συνειδητοποιήσετε πως τα αισθήματα σας είναι ακόμα ζωντανά και έντονα.

Δίδυμοι

Φίλες μου Δίδυμοι, τολμηρή θα είναι η δράση σας, η αποκαλυπτική και εκδηλωτική σας στάση θα σας βοηθήσει να κατοχυρώσετε στη ζωή σας το πρόσωπο που έχετε στο στόχαστρο σας. Για εσάς τους ελεύθερους και μόνους που αναζητάτε σασπένς και περιπέτεια, θα προκύψουν ευχάριστες συναναστροφές, η μέρα σας θα χαρακτηρίζετε από έντονη δραστηριότητα, μην εκπλαγείτε αν εντελώς ξαφνικά ∈ρωτευτείτε ολοκαίνουργιο πρόσωπο. Θα αποκτήσετε τη διάθεση να περάσετε και πάλι στη μάχη της διεκδίκησης, εσείς που επιθυμείτε επανασύνδεση δεν πρόκειται να καθίσετε με σταυρωμένα χέρια. Με οργανωμένες κινήσεις και σταθερή αυτοπεποίθηση θα καταφέρετε να κατευθύνετε το ταίρι σας στα δικά σας μέτρα και σταθμά.

Καρκίνος

Φίλες μου Καρκίνοι, απελευθερωμένη θα είναι η στάση σας, σήμερα θα φλερτάρετε με αυθορμητισμό και αυτοπεποίθηση. Αυτή τη φορά δε θα κρατήσετε την καρδιά σας κλειστή, θα το καλοδεχτείτε το καινούργιο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει. Εσείς που είστε σε σταθερό δεσμό, θα ανοίξετε συζητήσεις ουσιαστικές και σοβαρές, ίσως να παρθεί απόφαση συγκατοίκησης. Συνεννόηση θα βρείτε με το ταίρι σας, θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε τα αιωρούμενα θέματα μέσα στη σχέση σας, σας συμβουλεύω να μην κρατήσετε πιεστική στάση, κινηθείτε χαλαρά χωρίς άγχος. Εσείς οι απογοητευμένοι μη βιαστείτε να διαγράψετε το παρελθόν σας, καταφθάνει αιφνιδιαστικό τηλεφώνημα, ετοιμαστείτε για ραντεβού.

Λέων 

Advertisements

Αγαπητές μου Λέοντες, ζωηρή ενδεχομένως και παθιασμένη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, έντονη θα είναι η επιθυμία σας να ζήσετε δυνατές στιγμές. Θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας, με ελκυστικό άτομο θα συνομιλήσετε, από τα πρώτα βλέμματα θα παρατηρηθεί αμοιβαία έλξη. Το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε θα απελευθερώσει τις αισθήσεις σας, δεν αποκλείεται να κάνετε την μεγάλη υπέρβαση. Εσείς που είστε σε σχέση, με δική σας πρωτοβουλία θα ανοίξετε συζητήσεις με στόχο να διαλευκανθούν σκοτεινές υποθέσεις, έρχονται ξεκαθαρίσματα.

Παρθένος

Φίλες μου Παρθένοι, θερμή συζήτηση που θα έχετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα φέρει ισορροπημένο κλίμα στη σχέση σας, θα βρείτε συνεννόηση και αποδοχή. Εσείς που είστε σε ρήξη ή σε χωρισμό περνάτε σε περίοδο ισορροπίας, εξομολογήσεις καρδιάς θα λύσουν τις μεταξύ σας διαφωνίες, απαλλάσσεστε από συναισθηματικές ανασφάλειες. Σε οικείο σας περιβάλλον δεν αποκλείεται να προκύψει καινούργια γνωριμία. Εσείς οι μοναχικοί θα την αναζητήσετε την περιπέτεια. Γοητευτική θα είναι η εμφάνιση σας, ελκυστικό το στυλ σας, αν βάλετε στόχο την νέα γνωριμία να είστε σίγουροι πως δε θα απογοητευτείτε. Σε περίπτωση που θέλετε να απαγκιστρωθείτε από τα παλιά, καλό θα είναι να κινηθείτε ξεκάθαρα, αποφύγετε τα μπερδέματα.

Ζυγός

Φίλες μου Ζυγοί, θα σας δοθεί το κατάλληλο άνοιγμα για να αποκτήσετε σταθερή σχέση με κατοχυρωμένο μέλλον. Για όσους από εσάς είστε ήδη σε δεσμό, καταφθάνουν ευχάριστες προτάσεις και απαντήσεις. Για τους ελεύθερους μια απρόσμενη συνάντηση με ελκυστικό πρόσωπο θα σας δώσει την ευκαιρία να ανανεωθείτε και να περάσετε σε νέο στάδιο. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο έχει ανάγκη να του ανοιχτείτε, περιμένει να βρει την κατάλληλη δίοδο για να περάσει στην προσωπική σας ζωή. Έρχονται απρόοπτα ανοίγματα, εσείς οι συναισθηματικά αιωρούμενοι θα βρείτε το λιμάνι σας.

Σκορπιός

Αγαπητές μου Σκορπιοί, απρόοπτες εξελίξεις θα έχει η συνάντηση σας με πρόσωπο που θα καταφέρει να σας αναστατώσει, δεν αποκλείεται να το ∈ρωτευτείτε. Γεγονότα και τυχαία συμβάντα θα σας ωθήσουν σε καινούργιες αναζητήσεις, βγαίνετε από τη στασιμότητα και την απαισιοδοξία, θα καταφέρετε να δώσετε καινούργια πνοή στη ζωή σας. Αυτή τη φορά θα δράσετε χωρίς ταμπού και αναστολές, με τολμηρή διάθεση θα πείτε ‘ναι’ στην πρόταση για ραντεβού που θα λάβετε. Χωρίς ενδοιασμούς και επιφυλάξεις θα διαγράψετε οριστικά άτομο που δεν ανταποκρίθηκε επαρκώς στα αισθήματα σας. Το καινούργιο πρόσωπο που θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σας, θα σας ωθήσει σε πράξεις που θα ανατρέψουν το κατεστημένο σας, μπαίνει τέλος στην αναμονή.

Τοξότης 

Advertisements

Φίλες μου Τοξότες, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας δώσει την ευκαιρία να απελευθερωθείτε, να βγάλετε το πάθος και τον αισθησιασμό σας. Ζωηρή θα είναι η καρδιά σας, θα επιχειρήσετε να αποτινάξετε ταμπού και δεσμά. Για εσάς που είστε ήδη σε σχέση, προσοχή στις αντιδράσεις σας σε περίπτωση που αισθάνεστε καταπιεσμένοι, καλό θα είναι να αποφύγετε τις απότομες εξάρσεις. Σήμερα οι προσεγγίσεις σας θα βρουν στόχο, με ένα ελκυστικό πρόσωπο θα γνωριστείτε. Έρχονται θερμές συνομιλίες, μια απρόσμενη συνάντηση θα ανανεώσει τα δεδομένα σας, αλλάζει πλεύση η καρδιά σας.

Αιγόκερως

Αγαπητές μου Αιγόκεροι, ενδυναμωμένη θα είναι η  διάθεση σας, θα ανοιχτείτε συναισθηματικά στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Κινηθείτε με σταθερότητα και απελευθερώστε τα αισθήματα σας, θα καταφέρετε να κερδίσετε το πρόσωπο που έχετε ∈ρωτευτεί. Για εσάς τους μοναχικούς ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο καινούργιας γνωριμίας. Τολμηρή, αποφασιστική, και δυναμική θα είναι η στάση σας, με θερμό τρόπο θα προσεγγίσετε, το ελκυστικό πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει δε θα αρνηθεί να κάνει το βήμα να σας γνωρίσει σε προσωπικό επίπεδο. Σήμερα τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να αποκτήσει η προσωπική σας ζωή πορεία σταθερή, δεν αποκλείεται και δεσμευτική. Εσείς οι κτητικοί χαρακτήρες, προσοχή στο πως θα διαχειριστείτε αισθήματα ζήλιας.

Υδροχόος

Φίλες μου Υδροχόοι, θα βγει στην επιφάνεια η δυναμική και απρόβλεπτη πλευρά του χαρακτήρα σας. Σήμερα θα έχετε τη διάθεση να συγχωρέσετε και να επανασυνδεθείτε, θα δώσετε τη δεύτερη ευκαιρία στο πρόσωπο που θα σας τηλεφωνήσει. Σε περίπτωση που είναι κάπως παγωμένο το κλίμα με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, έρχεται συμφιλίωση,  θα ακουστούν λόγια αγάπης, η κατάληξη σας θα είναι ιδιαιτέρως θερμή. Για εσάς που αναζητάτε καινούργιο ταίρι, δειχτείτε πρόταση για νυχτερινή έξοδο, θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας. Καταφθάνει τυχερό συμβάν, παραδοθείτε στην έλξη που θα νιώσετε. Εντελώς απρόοπτα δεν αποκλείεται να ∈ρωτευτείτε, εκκεντρικό και εντυπωσιακό θα είναι το πρόσωπο που θα σας συστήσουν.

Ιχθύς

Φίλες μου Ιχθείς, αναστατωμένη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, έντονη θα είναι η ανάγκη σας να απελευθερωθείτε, θα έχετε την επιθυμία να δώσετε τέλος σε καταπιεστικές καταστάσεις. Εσείς που θέλετε να ανανεωθείτε περάστε σε προσεγγίσεις, θα τα πάτε πολύ καλά, σε περίπτωση που προτείνετε ραντεβού θα δώσετε πολύ μεγάλη χαρά στο ενδιαφερόμενο πρόσωπο. Η ελκυστικότητα στην εμφάνιση σας σε συνδυασμό με την καλά μελετημένη σας προσέγγιση θα σας οδηγήσουν σε νέο ξεκίνημα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που ενδεχομένως να πρόκειται για πρώην ταίρι, θα περάσει σε εξομολογήσεις. Εκτιμήστε τα λόγια που θα ακούσετε, θα έχει ειλικρινείς βλέψεις.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα