Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (20-11-2020)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα ανανεωθεί ο τρόπος σκέψης σας, θα εναντιωθείτε σε συναισθηματικές επιφυλάξεις που φράζουν ή καθυστερούν τη δράση σας. Η απόφασή σας να κινηθείτε απελευθερωμένα θα σας οδηγήσει σε εύστοχες ενέργειες, αν κάνετε την κίνηση να πλησιάσετε το πρόσωπο που θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σας, θα λάβετε θερμή απάντηση. Σήμερα θα έχετε τη διάθεση να περάσετε σε δυναμικές διεκδικήσεις, ο αυθορμητισμός σας θα φέρει κατάληξη επιτυχίας.

Advertisements

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, σήμερα θα διευρύνει τις βλέψεις σας, τώρα θα επεκτείνετε τις eρωτικές επιθυμίες. Σήμερα θα πάρετε την απόφαση να απομακρυνθείτε από καταπιεστικές σχέσεις, θετικοί θα είστε στις καινούργιες γνωριμίες μέσω διαδικτύου. Συζήτηση που θα έχετε με το πρόσωπο της καρδιάς σας, θα πάρει θετική εξέλιξη, θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από βάρος ή ανασφάλειες που προέκυψαν από κακότυχες συγκυρίες. Θερμή θα είναι η eρωτική σας στάση, έρχεται συναισθηματική ισορροπία.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα έχετε την ανάγκη να εκφραστείτε αυθόρμητα με έντονο και απελευθερωμένο ενθουσιασμό, δε θα αρνηθείτε να φανερώσετε τον eρωτισμό σας. Σήμερα, θα περάσετε σε eρωτικές και προσωπικές κουβέντες που θα ανοίξουν προοπτική σταθερής eρωτικής σχέσης. Δεν αποκλείεται κατά τις βραδινές ώρες να υπάρξουν εκδηλώσεις ξαφνικής, μη αναμενόμενης έλξης.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα έχετε τη διάθεση να ανοίξετε την καρδιά σας, δε θα φοβηθείτε να προβείτε σε πράξεις συναισθηματικής αποκάλυψης. Μια τυχαία αντάμωση θα φέρει απρόσμενο και θετικό άνοιγμα, δημιουργώντας προοπτική για σταθερή σχέση. Ένα ευχάριστο και τυχαίο γεγονός θα σας φέρει τετ α τετ με πρόσωπο που διατηρείτε στο eρωτικό σας στόχαστρο, η συνομιλία σας δεν αποκλείεται να έχει κατάληξη στεριωμένου δεσμού.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, συγκαταβατικοί θα εμφανιστείτε σε θέματα επανασύνδεσης, θα έχετε τη διάθεση να επαναπροσδιορίσετε. Θερμή eρωτική συζήτηση θα προκύψει με πρόσωπο που θα σας δείξει την καλή του πρόθεση να αναθεωρήσει σχετικά με αρνητικές κουβέντες που είχαν ειπωθεί μεταξύ σας. Φανείτε δεχτικοί και δοτικοί, θα προκύψουν ευχάριστες εξελίξεις που θα αναζωογονήσουν τις eρωτικές σας συνθήκες.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η όψη της ημέρας θα σας δοθεί άνοιγμα να περάσετε σε καινούργια eρωτική περίοδο, γεγονότα και πρόσωπα θα ανανεώσουν τις eρωτικές σας διαθέσεις. Συναισθηματική έκλαμψη θα προκύψει στην καρδιά σας, το καινούριο πρόσωπο με το όποιο θα συνομιλήσετε θα αποτελέσει μια πολλά υποσχόμενη νέα γνωριμία μέσω διαδικτύου. Αφεθείτε στα αισθήματα που θα νιώσετε, θα ανοιχτεί προοπτική σταθερής eρωτικής σχέσης. Τα λόγια που θα ειπωθούν μεταξύ σας θα είναι ειλικρινή, δε θα υπάρξει κίνδυνος απογοήτευσης.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, από τυχαίο συμβάν θα αλλάξουν οι στάσιμες συνθήκες της eρωτικής σας ζωής. Συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας δημιουργήσει έντονη eρωτική έλξη, θα νιώσετε την ανάγκη να προχωρήσετε χωρίς αναστολές ή καθυστερήσεις. Ενδέχεται να ερωτευτείτε σε εντελώς απρόοπτη eρωτική στιγμή, εσείς οι eρωτικά μόνοι άνευ σχέσης θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε νέα ώθηση στην πορεία σας. Αν προσμένετε επανασύνδεση, τότε μείνετε κοντά στο τηλέφωνο σας, σήμερα μια αιφνιδιαστική πράξη θα σας χαροποιήσει εντόνως.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, συνομιλίες και ευχάριστες επαφές έρχονται να σας απεγκλωβίσουν από αρνητικές ή παγωμένες καταστάσεις. Θα εμφανιστεί καινούργιο eρωτικό πρόσωπο μέσω διαδικτύου που θα ανοίξει νέους ορίζοντες. Αν κάποιοι από εσάς επιθυμείτε να ζωντανέψετε την eρωτική σας ζωή, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να νιώσετε αισθήματα έντονης eρωτικής έλξης. Σας συμβουλεύω να περάσετε σε δυναμικές προσεγγίσεις, θα καταφέρετε να κερδίσετε το ενδιαφέρον γοητευτικού προσώπου.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα εμφανιστείτε ανοιχτόμυαλοι, φιλοσοφημένοι και ιδιαιτέρως εκφραστικοί. Η ειλικρίνεια και ο θερμός eρωτισμός σας, θα εκτιμηθεί από το πρόσωπο της καρδιάς σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προμηνύεται θερμή eρωτική νύχτα με αποκαλύψεις, που δεν αποκλείεται να σας εκπλήξουν. Για τους eρωτικά μόνους, απρόοπτη εξομολόγηση θα αναστατώσει τον συναισθηματικό σας κόσμο, σήμερα κάποιο πρόσωπο μέσω διαδικτύου, εντελώς αιφνιδιαστικά θα πάρει επιτέλους την απόφαση να σας ανοιχτεί.

Advertisements

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, ενθουσιασμός θα εισχωρήσει ξαφνικά στις διαθέσεις σας και θα σας παροτρύνω να μην τον περιορίσετε. Η συνομιλία σας με πρόσωπο που θα σας προσεγγίσει, θα κλείσει με ξεκίνημα καινούργιας eρωτικής πορείας. Το γοητευτικό άτομο που θα γνωρίσετε, θα σας βοηθήσει να ξεκολλήσετε από το αρνητικό παρελθόν προχωρώντας σε ένα διαφορετικό και πολλά υποσχόμενο μέλλον. Αφήστε την αισιοδοξία να γίνει οδηγός των πράξεων σας!!

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, απελευθερωμένη και ανοιχτή θα είναι η στάση σας, επιθυμία σας θα είναι οι έντονες, ίσως και ριζικές αλλαγές. Στις επαφές και στις συζητήσεις σας θα επιλέξετε την άμεση ειλικρίνεια, με ευθύτητα θα εκδηλώσετε αυτό που νιώθετε. Eρωτική θα είναι η στάση σας ως προς το ταίρι σας, θα είστε σε θέση να δείξετε κατανόηση, προκειμένου να επιτύχετε ισορροπία και eρωτική ασφάλεια. Για τους eρωτικά μόνους, σε τυχαία χρονική στιγμή κάποιο πρόσωπο μέσω διαδικτύου θα καταφέρει να σας προσεγγίσει.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα εμφανιστείτε τολμηροί και αρκετά απρόβλεπτοι, με έντονη τη διάθεση να προσχωρήσετε σε eρωτικές προσεγγίσεις. Ανανεωμένο θα είναι το στυλ της εμφάνισης σας, η ελκυστικότητα που θα εκπέμπετε θα δημιουργήσει πεδίο απροόπτων εξελίξεων και γνωριμιών. Η ζωτικότητα και η θετική σας αύρα θα έχουν ως αποτέλεσμα να βρεθείτε βραδινή ώρα σε προσωπική συνάντηση, με πρόσωπο που δε θα είναι καθόλου περαστικό από την eρωτική σας ζωή.

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα