Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (13-11-2020)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα η σκέψη σας θα είναι ριζοσπαστική και απρόοπτη, θα ξεφυτρώσουν στο μυαλό σας νέοι τρόποι δράσης, θα επιλέξετε έναν μη συνηθισμένο τρόπο αντίληψης και αντιμετώπισης. Η θετική ανταπόκριση που θα λάβετε από πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά, θα ανοίξει καινούργιο ορίζοντα στην eρωτική σας ζωή. Θα περάσετε σε προτάσεις και πράξεις, που θα εντυπωσιάσουν το άτομο που έχετε στο στόχαστρό σας. Βραδινή ώρα δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί θερμή και eρωτική έλξη.

Advertisements

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι δυνατό ένστικτο και μεθοδικότητα. Θα είστε έξυπνοι και ευρηματικοί, θα βρείτε τον τρόπο να κλείσετε υπέρ σας επίμαχα ζητήματα. Ένα πρόσωπο από τα παλιά ίσως να κάνει την εμφάνισή του, δεν αποκλείεται να σημειωθούν eρωτικές ανατροπές θετικής κατάληξης. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, ωστόσο αν θέλετε να αποφύγετε τα συναισθηματικά μπερδέματα, τότε καλό θα είναι να ξεκαθαρίσετε από την αρχή στόχους και αισθήματα.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, οι όψεις της ημέρας θα σας βοηθήσουν να ανακτήσετε δυνάμεις, με διορατικότητα θα αντιμετωπίσετε εμπόδια ή μικρό δυσκολίες, δεν πρόκειται να εκτροχιαστείτε από τους στόχους σας. Διαίσθηση και μεθοδική επιμονή θα είναι τα δύο βασικά σας στοιχεία, σήμερα θα καταφέρετε να επανορθώσετε σε παρελθοντικά σφάλματα, να βάλετε σε τάξη τις eρωτικές σας υποθέσεις. Για τους eρωτικά μόνους, θα υπάρξουν eρωτικές προκλήσεις ικανές να δώσουν νέα διάσταση στην eρωτική σας ζωή.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, με τη ζωτικότητα, τη διαίσθηση και τη θετική σας στάση θα καταφέρετε να επιτύχετε και να σταθεροποιηθείτε. Η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να εκφράσετε αυτό ακριβώς που νιώθετε, πρόθυμοι θα είστε να περάσετε σε αναλυτικές συζητήσεις. Προοπτική νέας γνωριμίας θα υπάρξει από εντελώς τυχαίο γεγονός, σε περίπτωση που σας κυριεύσει έλξη και eρωτισμός καλό θα είναι να δείξετε το ενδιαφέρον σας, δε θα υπάρξει αποτέλεσμα αρνητισμού ή απόρριψης.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, σε προσωπικές εσώψυχες αναζητήσεις θα σας βάλει η σημερινή όψη. Αυτή τη φορά στόχο θα έχετε να εντοπίσετε σφάλματα και αστοχίες, τώρα θα διαμορφώσετε έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης και δράσης. Στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά, συνειδητοποιημένα θα θελήσετε να αποκαλύψετε τα πραγματικά σας αισθήματα, επιθυμία σας θα είναι να αποκαλυφθούν κρυμμένες ή μυστικές καταστάσεις, έρχεται ουσιαστικό ξεκαθάρισμα!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα βρείτε τρόπο να ανταπεξέλθετε με επιτυχία σε δύσκολες υποθέσεις, η ακμαία αυτοπεποίθηση σας σε συνδυασμό με την οξυδέρκεια σας, θα σας βοηθήσουν να αναλάβετε και να επιτύχετε. Σωστός θα είναι ο τρόπος που θα επιλέξετε να πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά, θα καταφέρετε να κερδίσετε την προσοχή και το ενδιαφέρον του. Για όσους από εσάς ψάχνεστε eρωτικά, τυχαίο συμβάν θα φέρει κοντά σας άτομο πολλά υποσχόμενο.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να εκδηλώσετε τα αισθήματα σας, θα προχωρήσετε σε αποκαλύψεις απελευθερωμένοι από αναστολές και ταμπού. Όσοι από εσάς θέλετε να ξεφύγετε από το στάσιμο eρωτικό σας παρελθόν σήμερα θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας eρωτικής γνωριμίας. Όσο πιο αυθόρμητα κινηθείτε, τόσο πιο σύντομα θα σημειωθεί έναρξη καινούργιας σχέσης.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, ενέργεια, ένστικτο και οξυδέρκεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Θα είστε ιδιαιτέρως επικοινωνιακοί, δε θα φοβηθείτε να εκφράσετε ελεύθερα απόψεις και αισθήματα, οι έντονες eρωτικές σας διαθέσεις θα σας οδηγήσουν σε τολμηρές πράξεις. Η σημερινή μέρα θα αποτελέσει αρχή μεγάλων αλλαγών, απρόοπτη συνάντηση και ένας eρωτικός διάλογος με συγκεκριμένο πρόσωπο θα αποδειχτεί σημαδιακός, θα αποτελέσει αφετηρία καινούργιας eρωτικής ζωής.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η όψη της ημέρας θα σας ωθήσει σε πράξεις τόλμης και διεκδίκησης. Θα υπάρξει αποκαλυπτική συνομιλία. Η τολμηρή σας ειλικρίνεια θα φέρει άμεσα eρωτικά ξεκαθαρίσματα, η μέρα σας θα κλείσει με ευχάριστο και τελεσίδικο eρωτικό γεγονός. Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται βραδινή ώρα να εντυπωσιαστείτε από πρόσωπο, που η επιτυχημένη σας προσέγγιση θα ανοίξει πορεία δεσμού.

Advertisements

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, σήμερα θα εμφανιστείτε οξυδερκείς, διορατικοί, με δυνατό ένστικτο και έντονη θέληση για αλλαγές. Η eρωτική σας γοητεία θα προσδίδει ελκυστικότητα στο παρουσιαστικό σας, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο καινούργιας eρωτικής γνωριμίας. Με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά δίνετε λύση σε στάσιμες καταστάσεις, κλείνουν εμπόδια, περνάτε σε νέο eρωτικό ξεκίνημα. Σήμερα κάποιοι από εσάς είναι πολύ πιθανό να ερωτευτείτε πρόσωπο με στυλ τελείως διαφορετικό από τις ως τώρα προτιμήσεις σας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η όψη της ημέρας θα ξυπνήσει μέσα σας το πρωτοποριακό και το ασυνήθιστο. Ιδιαιτέρως ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, οι θερμές eρωτικές σας διαθέσεις θα σας κάνουν προσιτούς σε ένα καινούργιο πρόσωπο, που θα τολμήσει με άμεσο τρόπο να φανερώσει την έλξη του. Θετικοί θα είστε στις νέες eρωτικές περιπέτειες, θα υπάρξει ξάφνιασμα από απρόοπτο συμβάν.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή όψη θα ενισχυθεί κατά πολύ το ένστικτό σας, θα σας δώσω τη συμβουλή να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, πράξτε συμφώνα με το προαίσθημά σας. Σήμερα θα κρατηθείτε μακριά από αγχωμένες και πιεστικές υποθέσεις, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να βρείτε διέξοδο σε ονειροπολήσεις. Όσοι από εσάς έχετε βαρεθεί να είστε eρωτικά μόνοι, τότε κρατήστε στάση κοινωνική και εξωστρεφή, σε απρόοπτο χρόνο και τόπο θα εμφανιστεί άτομο που θα σας ανοίξει πορεία eρωτικής εξέλιξης.

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα