Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (8-11-2020)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή μέρα θα σας εφοδιάσει με δυνατό eρωτισμό και ακαταμάχητη γοητεία, σας δίνω τη συμβουλή σήμερα να φλερτάρετε και να προσεγγίσετε. Θα υπάρξει ευκαιρία καινούργιας γνωριμίας, πρόσωπο γοητευτικής εμφάνισης θα αναστατώσει την καρδιά σας, η έλξη που θα νιώσετε θα σας ωθήσει σε παρορμητικές κινήσεις. Εσείς οι eρωτικά μόνοι ή οι προσφάτως χωρισμένοι προετοιμαστείτε για ανατροπές, η μέρα σας φέρνει ευχάριστα eρωτικά ανοίγματα.

Advertisements

Ταύρος 

Φίλοι μου Ταύροι, η σημερινή μέρα σας φέρνει τηλεφωνήματα, συζητήσεις και ευχάριστες προτάσεις. Τηλεφώνημα και ραντεβού θα έχετε με το πρόσωπο που από καιρό έχετε στην καρδιά και στη σκέψη σας, οι επαφές σας θα πάρουν eρωτικές διαστάσεις. Η μέρα φέρνει ευνοϊκά ανοίγματα κυρίως για εσάς τους eρωτικά μόνους και ελεύθερους. Καταφθάνει νέα γνωριμία που θα ανανεώσει την καρδιά σας,  αποκτά καινούργιο νόημα η eρωτική σας ζωή.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, ετοιμαστείτε να υποδεχθείτε τον ερχομό καινούργιου προσώπου στην eρωτική σας ζωή. Εσείς που επιθυμείτε την επιστροφή του πρώην eρωτικού σας συντρόφου θα έχετε άνοιγμα επανασύνδεσης, οι καταστάσεις ξεφρακάρουν, βγαίνετε από τη στασιμότητα. Έρχονται ευχάριστες και μόνιμες αλλαγές, τώρα θα είστε σε θέση να λάβετε σοβαρές αποφάσεις. Εσείς οι απογοητευμένοι τερματίζετε αποτυχημένες σχέσεις, προχωρείτε με νέα γνωριμία.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, στις επαφές σας θα είστε ομιλητικοί, πολύ καλά θα κάνετε και θα εκδηλωθείτε eρωτικά, τα αισθήματα και το ενδιαφέρον σας θα βρουν την προσδοκώμενη ανταπόκριση. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει το μεγάλο βήμα να σας ανοίξει την καρδιά του, στόχο θα έχει να φέρει στις επαφές σας προοπτική eρωτικής εξέλιξης. Για εσάς που ήδη έχετε eρωτικό ταίρι, με αφορμή ένα τυχαίο συμβάν θα βάλετε σε πρόγραμμα τη μελλοντική σας πορεία.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, εσείς οι eρωτικά μόνοι μου είστε σε αναζήτηση νέας γνωριμίας θα καταφέρετε να προσελκύσετε πρόσωπο που δε θα κρύψει το ενδιαφέρον του για εσάς. Σήμερα η μέρα σας θα έχει τηλεφωνήματα που η εξέλιξη τους θα είναι πολλά υποσχόμενη, eρωτική τροπή θα πάρουν οι επαφές σας. Θα υπάρξουν ευχάριστες συναναστροφές, για εσάς τους χωρισμένους προμηνύεται ραντεβού θέρμης επανένωσης.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, αξιοποιήστε τη νέα γνωριμία που θα προκύψει, τολμήστε να ρισκάρετε και να δοκιμάσετε, προμηνύεται νέο eρωτικό ξεκίνημα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας ζητήσει μελλοντική συνάντηση, σας παροτρύνω να δεχτείτε το ραντεβού δε θα υπάρξει απογοητευτική κατάληξη. Αφήσετε τον eρωτισμό σας ελεύθερο, φανερώστε την eρωτική σας έλξη, οι εξελίξεις θα δρομολογηθούν με τρόπο που η κατάληξη θα σας ενθουσιάσει, ανοίγεται ολοκαίνουργια eρωτική προοπτική.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή μέρα σας φέρνει πρόσωπο που θα έχει όλα τα προσόντα να σας εξιτάρει eρωτικά, ερωτευτείτε άφοβα η κατάληξη θα είναι θετική. Για εσάς τους χωρισμένους, το πρώην eρωτικό σας ταίρι θα κάνει την εμφάνιση του, αλλαγές θα διαπιστώσετε στα λόγια και στις βλέψεις του, θα σας δώσει τη δυνατότητα να αναθεωρήσετε απόψεις και παλιές εντυπώσεις. Η εξέλιξη των επαφών σας θα είναι καθαρά στο δικό σας χέρι, αν επανεκτιμήσετε τη μεταξύ σας κατάσταση τότε θα προκύψει επανασύνδεση οριστικής κατάληξης.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, θα εμφανιστείτε eρωτικά απελευθερωμένοι, επιθυμία σας θα είναι να τραβήξετε την προσοχή του αντίθετου φύλου, και θα τα καταφέρετε μια χαρά. Προσεγγίστε το ενδιαφερόμενο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, η συνομιλία σας θα κλείσει με υπόσχεση μελλοντική συνάντησης. Για εσάς τους μοναχικούς, άνοιγμα θα υπάρξει για καινούργιες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, θα έχετε τη δυνατότητα νέας eρωτικής αρχής.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, θα εμφανιστείτε αισιόδοξοι, ζωτικοί και eρωτικοί, σήμερα θα υπάρξει προοπτικής νέας γνωριμίας. Ο αυθορμητισμός και οι εκδηλωτικές σας διαθέσεις θα δώσουν άνοιγμα σε ένα συγκριμένο πρόσωπο να σας φλερτάρει, στο χέρι σας θα είναι η κατεύθυνση των επαφών που θα προκύψουν μεταξύ σας. Εσείς που είστε σε σχέση θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας eρωτισμός, αγάπη και διάθεση για αποκαλυπτικές εξομολογήσεις.

Advertisements

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, έρχεται επανασύνδεση και νέο eρωτικό ξεκίνημα. Σήμερα θα μιλήσετε τηλεφωνικώς με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα υπάρξει συναισθηματικό ξεκαθάρισμα. Για εσάς που θέλετε να διαγράψετε το παρελθόν σας ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας πλησιάσει, αυτή τη φορά θα μπείτε  στον πειρασμό να βάλετε την καρδιά σας σε νέες δοκιμασίες. Εσείς που διατηρείτε σταθερό δεσμό θα πορευτείτε με ισορροπημένα αισθήματα, δε θα υπάρξουν εντάσεις.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα την κυνηγήσετε την eρωτική περιπέτεια, ατίθαση και ζωηρή θα είναι η στάση σας. Οι διαθέσεις σας θα είναι θερμές, θα αναδύουν έλξη και αίσθημα, οι ενέργειες σας θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για νέες γνωριμίες, για επανασυνδέσεις, και γενικότερα για ανανέωση αισθημάτων. Σε τυχαίο χρόνο και χώρο θα προκύψει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας με πρόσωπο ιδιαιτέρως ελκυστικό.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, μια εντυπωσιακή παρουσία θα εξιτάρει το eρωτικό σας ενδιαφέρον, θα υπάρξουν ευχάριστα συμβάντα που θα ενισχύσουν την eρωτική πλευρά του χαρακτήρα σας. Η μέρα θα κρύβει απρόοπτες εκπλήξεις και έντονες eρωτικές περιπέτειες, δεν αποκλείεται να ανοιχτεί ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Κάποιο πρόσωπο από το eρωτικό σας παρελθόν θα κάνει την προσπάθεια να ξανά κερδίσει την καρδιά σας, στόχο θα έχει να επιστρέψει και πάλι στη ζωή σας.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα