Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (2-11-2020)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί η σημερινή όψη, θα τονωθεί η ανάγκη σας για κυριαρχία και κατάκτηση, δε θα υπάρξει στην σκέψη σας ενδεχόμενο υποχώρησης ή συμβιβασμού. Θα να περάσετε δυναμικά στην επίτευξη των στόχων σας, θα δώσετε λύσεις σε τυχόν προβλήματα. Εσείς θα είστε αυτοί που θα αναλάβετε τα ηνία της σχέσης σας γι’ αυτό δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην κατεύθυνση που θέλετε να οδηγηθείτε. Έρχονται τυχερές συμπτώσεις, σήμερα θα προκύψει καινούργια γνωριμία!

Advertisements

Ταύρος 

Φίλοι μου Ταύροι, η σημερινή όψη αυτή τη φορά η καρδιά σας θα έχει τη διάθεση να βγει μπροστά και να ρισκάρει, σας φανερώνω πως δεν πρόκειται να απογοητευτείτε. Μια τολμηρή σας κίνηση θα βρει άμεση ανταπόκριση, έρχεται νέο eρωτικό ξεκίνημα δυνατών προδιαγραφών. Ξαφνική εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα σας αναστατώσει σκέψη, καρδιά και λογική. Μην περιορίσετε τον ενθουσιασμό σας, ακολουθήστε τις αυθόρμητες διαθέσεις σας και θα δείτε πως η κατάληξη θα σας εντυπωσιάσει!

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, κοφτερή θα είναι η αντίληψη σας, θα βρείτε λύσεις, θα τερματίσετε εμπόδια. Σήμερα ενδεχομένως να υπάρξουν αντιστάσεις και αντιρρήσεις από το ταίρι σας, ωστόσο αν παραμείνετε σταθερά στις απόψεις και στα θέλω σας, τότε η επιμονή σας θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους. Εσείς οι eρωτικά ελεύθεροι, πολύ καλά θα κάνετε και θα δείξετε ενδιαφέρον στο γοητευτικό πρόσωπο που θα κάνει την εμφάνιση του.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή όψη σας φέρνει πρόταση για νέο eρωτικό ξεκίνημα που εκ των πρότερων σας φανερώνω που δεν πρόκειται να έχει απογοητευτική ή αρνητική κατάληξη. Θα σας εντυπωσιάσει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε, σας παροτρύνω να δεχτείτε τις προτάσεις του, στα λόγια του θα υπάρξει ειλικρίνεια. Φανείτε τολμηροί και δραστικοί, μην αφήσετε την ευκαιρία να σας φύγει μέσα από τα χέρια, οι εξελίξεις θα φέρουν θερμό αποτέλεσμα.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, αποφασιστικότητα δύναμη και έντονη παρορμητικότητα θα σας φέρει η σημερινή όψη. Περιορισμένη θα είναι η διάθεση σας για συμβιβασμούς, αυτή τη φορά θα είναι πολύ ισχυρό το πείσμα σας, στόχο θα έχετε να περάσετε το δικό σας, ωστόσο προσοχή στην υπερβολική επιμονή. Σε περίπτωση που είστε χωρισμένοι θα προκύψει συναισθηματικό και eρωτικό ξέσπασμα, που ναι μεν θα φέρει εντάσεις, αλλά στο τέλος θα βάλει τα πράγματα σε τάξη τερματίζοντας τον χωρισμό.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, τολμηρή ίσως και κάπως ανυπότακτη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, τερματίζετε κουραστικές eρωτικές υποθέσεις και παράλληλα η παρουσία ενός καινούργιου προσώπου θα σας ανοίξει δίοδο νέας eρωτικής σχέσης. Σε απρόσμενη τυχαία συνάντηση, θα καταφέρετε να εκπλήξετε πρόσωπο που θα σας δει με θερμό eρωτικό μάτι. Έρχονται απρόσμενες eρωτικές εξελίξεις, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να προκύψει αμοιβαίος eρωτας και μάλιστα μεγάλης διάρκειας.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, αισιόδοξες και ζωηρές θα είναι οι διαθέσεις σας, σβήνετε τα παλιά λάθη, ξεχνάτε παρελθοντικές αποτυχίες και αποκτάτε νέους στόχους. Αυτή τη φορά θα έχετε την ψυχική δύναμη να κυνηγήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά, σας παροτρύνω να ρισκάρετε θα σας βγει σε καλό. Περάστε σε διεκδικήσεις, αξιοποιήστε την καινούργια γνωριμία που θα προκύψει, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να δώσετε καινούργιο νόημα στη eρωτική σας ζωή.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να βάλετε στην άκρη αναστολές και αναβολές, τώρα θα προχωρήσετε με αυτοπεποίθηση και μεθοδευμένη τακτική. Σε συνάντηση σας με πρόσωπο eρωτικό κατόπιν δική σας πρωτοβουλίας θα ανοιχτεί συζήτηση που θα φέρει οριστικό ξεκαθάρισμα, θα τερματίσει τις λανθασμένες υποψίες δίνοντας νέα προοπτική στη σχέση σας. Για τους eρωτικά μόνους η ανάγκη σας για νέο eρωτικό ξεκίνημα θα σας κάνει ιδιαιτέρως προσιτούς στα καινούργια άτομα.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, θα βγει στην επιφάνεια η αισιόδοξη και τολμηρή πλευρά του χαρακτήρα σας, σήμερα θα τολμήσετε να κάνετε βήμα επανασύνδεσης και δε θα λάβετε απόρριψη. Απρόσμενο τηλεφώνημα από συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας προκαλέσει έκπληξη και ενθουσιασμό, δεχτικοί θα είστε στην πρόταση συνάντησης που θα σας κάνουν. Σε προσωπικό ραντεβού θα υπάρξει ευχάριστη eρωτική ανατροπή που θα ανοίξει καινούργιο eρωτικό ορίζοντα.

Advertisements

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα υπάρξουν ανοίγματα που θα ανανεώσουν τις συνθήκες της eρωτικής σας ζωής, θα γίνουν αυθόρμητες και θερμές εξομολογήσεις. Οι καταστάσεις θα δρομολογηθούν με βάση τις αποφάσεις σας, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για αποφασιστικές κινήσεις. Προσοχή να μην τσακωθείτε με το eρωτικό σας ταίρι θα υπάρξουν ζητήματα υπεροχής και κυριαρχίας. Εσείς οι eρωτικά μόνοι θα συνομιλήσετε με πρόσωπο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα έχετε τον δυναμισμό και την διάθεση να διεκδικήσετε οτιδήποτε μπορεί να αλλάξει ή να τονώσει την eρωτική σας ζωή. Θα σας εξουσιάσει η επιθυμία να φέρετε οριστική αλλαγή στο κατεστημένο της σχέσης σας, δυναμικές θα είναι οι πράξεις σας, σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να τερματίσετε μακροχρόνιες αρνητικές καταστάσεις. Με Αποφασιστικό τρόπο θα πλησιάσετε και θα ανοιχτείτε σε πρόσωπο που από καιρό έχετε βάλει στο eρωτικό σας στόχαστρο.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, ατίθαση θα είναι η καρδιά σας, η παρορμητικότητα σας θα βρίσκεται στα ύψη, η έντονη ζωτικότητα που θα νιώσετε δεν αποκλείεται να σας οδηγήσει σε πράξεις εκτός ορίων. Διατηρήστε την αισιοδοξία σας, αφήστε ελεύθερο τον αυθορμητισμό σας και θα δείτε πως οι εξελίξεις θα δημιουργήσουν καινούργιες προοπτικές στη ζωή σας. Η γνωριμία σας με ελκυστικό πρόσωπο θα φέρει διαφοροποιήσεις στον τρόπο σκέψη σας, σήμερα θα δοκιμάσετε να αλλάξετε στάση ζωής.

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα