Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (26-10-2020)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, απελευθερωμένο eρωτισμό θα έχουν οι κινήσεις σας. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας ωθήσει σε πράξεις που θα σας βοηθήσουν να κατακτήσετε πρόσωπο που από καιρό έχετε στο eρωτικό σας στόχαστρο. Αν κινηθείτε αποφασιστικά θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις, σήμερα θα καταφέρετε να κλείσετε ραντεβού που θα αποτελέσει αφετηρία σχέσης. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να κατακτήσετε ολοκληρωτικά πρόσωπο που έχετε ερωτευτεί.

Advertisements

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, απρόσμενο και πολύ ευχάριστο συμβάν θα αλλάξει τις καιρικές συνθήκες της καρδιάς σας, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα αναζωογονήσει τις αισθήσεις σας. Από μια συνάντηση θα ξεκινήσουν συστηματικές επαφές που θα ανοίξουν δίοδο σταθερής eρωτικής σχέσης. Καινούργιο πρόσωπο θα εμφανιστεί στον δρόμο σας, σας συμβουλεύω να απελευθερώσετε τα αισθήματα και το ενδιαφέρον σας, η έλξη θα είναι δυνατή και αμοιβαία.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα πάρετε την τολμηρή απόφαση να διεκδικήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά, είτε επρόκειτο για πρώην ταίρι, είτε για καινούργιο άτομο που προσφάτως γνωρίσατε. Τα γεγονότα θα φέρουν ανοίγματα που θα σας βγάλουν από την αδράνεια. Θα υπάρξουν συζητήσεις και συναντήσεις, εσείς οι eρωτικά μόνοι, ετοιμαστείτε ένα ελκυστικό άτομο θα εισβάλει στη ζωή σας.

Καρκίνος

Τα συμβάντα θα ανανεώσουν τις eρωτικές σας βλέψεις, κάποιοι από εσάς θα προχωρήσετε την eρωτική σας ζωή με καινούργιο πρόσωπο. Θα υπάρξουν ευνοϊκά γεγονότα που θα φέρουν ευχάριστες συναντήσεις και πολύ θερμές συνομιλίες. Εσάς τους χωρισμένους, ένα συμβάν θα ενδυναμώσει την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας, σε περίπτωση που κάνετε κίνηση επανασύνδεσης το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Ανοίγεται προοπτική δεύτερης ευκαιρίας, αρπάξτε την χωρίς καθυστερήσεις.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, είναι πολύ πιθανό καινούργιο πρόσωπο να κυριαρχήσει στη ζωή σας. Ενθουσιασμός και έντονος eρωτισμός θα σας διακατέχει, καταφθάνει συμβάν-έκπληξη που θα αλλάξει τα δεδομένα σας. Εσείς οι eρωτικά μόνοι, καλοδεχτείτε το ελκυστικό πρόσωπο που θα σας προσεγγίσει. Σε απρόοπτη στιγμή θα κάνει την εμφάνιση του, το γοητευτικό του στυλ θα αιχμαλωτίσει το βλέμμα σας. Στο χέρι σας θα είναι το ξεκίνημα νέας eρωτικής αρχής, σας συμβουλεύω να μην κάνετε πίσω.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, θα νιώσετε έτοιμοι για νέες eρωτικές περιπέτειες, η ανάγκη σας να ξεφύγετε απ τα προκαθορισμένα θα σας ωθήσει σε τολμηρές προσεγγίσεις. Σήμερα θα επιχειρήσετε να τερματίσετε αδιέξοδες σχέσεις ή καταστάσεις, να είστε σίγουροι πως θα τα καταφέρετε μια χαρά. Ένα πρόσωπο από τα παλιά θα κάνει την εμφάνιση του, η μέρα σας θα κλείσει με προσωπικό ραντεβού που θα ανοίξει προοπτική επανασύνδεσης.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, από σήμερα αλλάζετε στόχους και αποφάσεις, τώρα θα την κυνηγήσετε την τύχη σας, επιθυμία σας θα είναι να ανανεώσετε τη ζωή σας. Θα έχετε τη διάθεση να κινηθείτε τολμηρά και εκδηλωτικά στο καινούργιο πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας. Θετική θα είναι η ανταπόκριση που θα λάβετε γι αυτό πράξτε αυθόρμητα, προμηνύεται έναρξη νέας eρωτικής σχέσης, ξεκινά νέος κύκλος αγάπης.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, θα πάτε κόντρα σε οτιδήποτε σας δημιουργεί μονοτονία, δεν αποκλείεται σήμερα να πάρετε μια μεγάλη απόφαση, με στόχο να οδηγήσετε την eρωτική σας ζωή σε τελείως διαφορετική κατεύθυνση. Καινούργιο eρωτικό πρόσωπο θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σας, στις εκδηλώσεις σας δε θα υπάρξουν αναστολές. Προσοχή στον τρόπο που θα αντιμετωπίσετε πιέσεις που ενδεχομένως να σας ασκήσει το ταίρι σας.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, καταφθάνουν έντονες συναισθηματικές στιγμές που θα προκύψουν κυρίως από την απόφαση σας να κυνηγήσετε και να διεκδικήσετε. Με δική σας πρωτοβουλία θα υπάρξει θερμή eρωτική συνάντηση, θα ακουστούν εξομολογήσεις που θα φέρουν νέο eρωτικό ξεκίνημα. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ζωτικότητα ενέργεια και eρωτισμός, σήμερα θα τερματίσετε το στάσιμο, θα κατευθυνθείτε προς το διαφορετικό και το καινούργιο. Η μέρα σας θα είναι έντονη, να περιμένετε ευχάριστες ανατροπές.

Advertisements

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα είστε συναισθηματικά απελευθερωμένοι, σήμερα θα θελήσετε να βγείτε πέρα των συνηθισμένων, έντονη θα είναι η διάθεση σας για ριζοσπαστικές αλλαγές στην eρωτική σας ζωή. Θα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή να προχωρήσετε και να διεκδικήσετε, ευνοούνται οι δυναμικές αποφάσεις και τα τολμηρά βήματα. Η eρωτική σας γοητεία, θα φέρει ευχάριστα και αισιόδοξα αποτελέσματα στις προσεγγίσεις σας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, επαναστατική θα είναι η διάθεση σας, σήμερα κάτι παλιό θα τερματίσετε και κάτι καινούργιο θα ξεκινήσετε. Θα στοχεύσετε στη μεγάλη αλλαγή, βασική σας επιθυμία θα είναι να αναζωογονηθείτε και να βρείτε αυτό που θα καταφέρει να σας συναρπάσει. Καινούργιο eρωτικό πρόσωπο καταφθάνει στο πλάι σας, θα σας δώσει την ευκαιρία να χαράξετε νέα eρωτική πορεία.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η εμφάνιση ενός πρώην eρωτικού προσώπου θα γυρίσει τη σκέψη σας πίσω στο παρελθόν, θα συνειδητοποιήσετε, θα αναθεωρήσετε, θα πάρετε την απόφαση να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία. Η ανάγκη σας να διαφοροποιήσετε την κατάληξη που δόθηκε στην eρωτική σας ζωή θα σας κάνει ιδιαιτέρως τολμηρούς , θα προβείτε σε δυναμικές πράξεις με αποτέλεσμα η μέρα σας να κλείσει με θερμό ραντεβού.

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα