Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (3-9-2020)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, θα έχετε τη διάθεση να διοχετεύσετε τον εpωτισμό σας. Συναντήσεις, πρόσωπα και ευχάριστοι διάλογοι, θα σας βοηθήσουν να περάσετε μια πολύ ευχάριστη μέρα, αν χειριστείτε σωστά την ελκυστικότητα σας, τότε προμηνύεται θερμή εpωτική εξέλιξη. Θα γνωριστείτε με πρόσωπο που δεν αποκλείεται να αφήσει την σφραγίδα του στην εpωτική σας ζωή, ίσως να βρείτε το ταίρι που θα μπορέσει να σας κρατήσει δίπλα του σταθερά και μόνιμα.

Advertisements

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, αν θελήσετε να σταθμεύσετε εpωτικά, αν αναζητήσετε σταθερό συντροφικό ταίρι, να ξέρετε πως θα το βρείτε. Οι εξελίξεις και τα ενδεχόμενα θα είναι ανάλογα με τις επιθυμίες σας, γι αυτό προσπαθήστε να εντοπίσετε τι ακριβώς προσμένετε. Για εσάς που έχετε ήδη σταθερό ταίρι δίπλα σας περνάτε σε περίοδο ισορροπίας, σήμερα θα σημειωθούν έντονες συναισθηματικές πράξεις. Ραντεβού με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εpωτικά, θα καταφέρει να αλλάξει τις βλέψεις και τα δεδομένα σας.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή μέρα θα τονώσει την εpωτική και σ∈ξουαλική πλευρά του χαρακτήρα σας. Θα πάρετε την απόφαση να αναλάβετε ουσιαστική δράση με στόχο να αλλάξετε τις καταστάσεις που σας δημιουργούν εpωτική στασιμότητα ή μονοτονία. Για τους εpωτικά ελεύθερους και μόνους που είστε σε αναζήτηση νέα γνωριμίας, η τύχη θα είναι με το μέρος σας, δεν αποκλείεται να ανακαλύψετε το ταίρι που αναζητάτε εδώ και πολύ καιρό.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή μέρα σας φέρνει συναισθηματική σταθερότητα, εpωτική πίστη και αισθήματα αγάπης. Ως προς το ταίρι σας θα είστε εκδηλωτικοί, ειλικρινείς και ιδιαιτέρως θερμοί, θα υπάρξει εpωτική ισορροπία, ασφάλεια και θέληση για ακόμα πιο δεσμευτικές καταστάσεις. Για όσους από εσάς έχετε σταθερή εpωτική σχέση δεν αποκλείεται να περάσετε σε επίσημες υποσχέσεις και για τους εpωτικά μόνους ανοίγεται ενδεχόμενο γνωριμίας με πρόσωπο σταθερής προσωπικότητας.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, θα προτιμήσετε να εστιάσετε στο πρόσωπο που ήδη υπάρχει στο εpωτικό σας στόχαστρο, δεν θα θελήσετε να ανοιχτείτε σε περιστασιακά πεδία εpωτικής δράσης. Τώρα θα αποφύγετε το αβέβαιο, έντονη θα είναι η ανάγκη σας να κατασταλάξετε εpωτικά σε ένα πρόσωπο που να μπορεί να σας προσφέρει παρόν και μέλλον. Αν κάποιοι από εσάς κινηθείτε με στόχο την επανασύνδεση, να ξέρετε πως θα λάβετε θερμή ανταπόκριση, το πρώην ταίρι σας αναμένει τις κινήσεις σας ελπίζοντας πως δεν θα απογοητευτεί.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, συναισθηματικό άνοιγμα θα προκύψει από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Τα γεγονότα θα σας πείσουν πως είχατε το κατάλληλο άτομο κάτω από την μύτη σας και δεν το είχατε πάρει χαμπάρι. Προμηνύεται έναρξη σταθερής εpωτικής σχέσης ανάμεσα σε εσάς και σε ένα άτομο που το γνωρίζετε πολύ καλά και που εδώ και πάρα πολύ καιρό τρέφει θερμά εpωτικά αισθήματα για εσάς. Εξομολογήσεις και αποκαλυπτικά λόγια θα δημιουργήσουν κλίμα ιδιαιτέρως αισθησιακό, ετοιμαστείτε για θερμές στιγμές έντονης έλξης!

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή μέρα θα σας κάνει ήρεμους, εpωτικούς και αισθησιακούς. Σήμερα θα διακατέχεστε από ειρηνικές διαθέσεις, ίσως να αναπολήσετε το παρελθόν, ενδέχεται κάποιοι απ’ εσάς που είστε χωρισμένοι να προβείτε σε πράξεις συμφιλίωσης και επανασύνδεσης. Από μόνοι σας θα προσπαθήσετε να δημιουργήσετε εpωτικό κλίμα σε προσωπική σας συνάντηση με πρόσωπο που προσπαθείτε εδώ και πολύ καιρό να κερδίσετε το ενδιαφέρον του. Καταφθάνει επιτυχία σε εpωτική σας υπόθεση, δεν αποκλείεται να ξεκινήσετε με νέα αρχή με άτομο που ήδη γνωρίζετε πολύ καλά.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα ηρεμήσετε και θα βρείτε την ψυχολογική σας ισορροπία, μέσα στη σχέση σας θα υπάρξει συναισθηματική σταθερότητα και έντονος εpωτισμός. Δώστε σημασία στην εξομολόγηση που θα σας κάνει το εpωτικό σας ταίρι, θα σας δώσει το έναυσμα να δεθείτε συναισθηματικά ακόμα περισσότερο. Για εσάς που είστε μόνοι και αναζητάτε ένα πρόσωπο που να μπορεί να αποτελέσει σταθμό στη ζωή σας, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, η τύχη θα σας φέρει αντικριστά με άτομο ανάλογο των επιθυμιών σας.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή μέρα θα ηρεμήσει τις αντιδράσεις σας, τώρα θα είστε σε θέση να απελευθερώσετε τη θερμή και εpωτική πλευρά του χαρακτήρα σας. Ανάμεσα σε εσάς και το εpωτικό σας ταίρι θα υπάρξει σταθερότητα, οι εκδηλώσεις σας θα είναι θερμές, δεν θα λείψουν οι προσωπικές εξομολογήσεις. Ξεκάθαρα λόγια, ειλικρινείς κουβέντες και συνειδητοποιημένες επιθυμίες, θα φέρουν άνοιγμα για δεσμευτικές καταστάσεις. Κάποιο πρόσωπο εδώ και καιρό νιώθει πολλά για εσάς, να ξέρετε πως περιμένει την κατάλληλη στιγμή να σας φανερώσει την έλξη του.

Advertisements

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, στόχος σας θα είναι η ασφάλεια τόσο η συναισθηματική όσο και η εpωτική. Μαλακώνουν οι αντιδράσεις σας, πολύ θερμός θα είναι ο τρόπος που θα πλησιάσετε το εpωτικό σας ταίρι, δεχτικοί θα είστε σε διαφόρων ειδών ξεκαθαρίσματα. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για εσάς που προσμένετε επανασύνδεση, συνομιλία που θα προκύψει ανάμεσα σε εσάς και το πρώην ταίρι σας, θα κλείσει με θερμές υποσχέσεις που θα αφορούν τόσο το παρόν όσο και το μέλλον σας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή μέρα θα καταλαγιάσει τις ψυχολογικές σας μεταπτώσεις, υποχωρεί η κυκλοθυμία σας, με το εpωτικό σας ταίρι θα βρείτε συνεννόηση και κατανόηση. Για εσάς που ο χωρισμός σας είναι πρόσφατος, από ένα τυχαίο συμβάν θα δημιουργηθεί προοπτική επανασύνδεσης, αυτή τη φορά οι συνθήκες μεταξύ σας θα είναι διαφορετικές και ιδιαιτέρως ευνοϊκές. Ανοίγεται προοπτική σταθερού εpωτικού δεσμού με πρόσωπο που αδυνατείτε να βγάλτε από τη σκέψη και απ την καρδιά σας.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, σταθερά θα είναι τα αισθήματα σας και οι πράξεις σας, θα είστε τόσο ήρεμοι που ίσως να φτάσετε σε όρια παθητικότητας ή αδράνειας. Σε προσωπικό ραντεβού θα σας δοθεί η ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε μια εpωτική σας υπόθεση, ειλικρινείς εξομολογήσεις θα ξεμπλοκάρουν εγκλωβισμένα αισθήματα. Για τους εpωτικά μόνους, λύνεται εμπόδιο ανάμεσα σε εσάς και πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εpωτικά και ταυτόχρονα ανοίγεται μεταξύ σας δρόμος σταθερής εpωτικής πορείας χωρίς πισωγυρίσματα.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα