Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (19-8-2020)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η καρδιά σας θα εμφανιστεί ζωηρή και αισιόδοξη, θα εκδηλώσετε θέρμη και έλξη. Ο θετικός τρόπος σκέψης σας θα φέρει αλλαγές στην εpωτική σας συμπεριφορά, σήμερα θα εκπλήξετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εpωτικά. Εσείς που προβληματίζεστε θα καταφέρετε να βρείτε πρακτικές λύσεις,  με διπλωματικό τρόπο θα κρατηθείτε μακριά από συγκρούσεις και διαφωνίες. Θα τα βρείτε με το ταίρι σας, έρχονται στιγμές έλξης και πάθους.

Advertisements

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας φέρουν αισιόδοξα και ελπιδοφόρα εpωτικά ανοίγματα, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσετε σε νέα εpωτική αρχή. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα ανεβάσει τη διάθεση σας, τα εξομολογητικά του λόγια θα σας ανανεώσουν, θα νιώσετε πως δεν έχετε χάσει την ελκυστικότητα και την γοητεία σας. Εpωτικό άτομο απ τα παλιά θα κάνει το βήμα να σας τηλεφωνήσει, στο χέρι σας θα είναι η εξέλιξη της συνομιλίας σας.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα σας διέπει τάση εξωστρέφειας, θα έχετε τη διάθεση να προβείτε σε εξομολογήσεις. Μια συνάντηση και μια συζήτηση εκ βάθους, θα σας απομακρύνει από αδιέξοδα, παράλληλα, θα σας δώσει νέο άνοιγμα για οριστικές αποφάσεις. Εσείς οι εpωτικά ελεύθεροι και ανεξάρτητοι θα έχετε την ανάγκη να ξεσκάσετε, να αποφορτιστείτε, και να δεχτείτε νέα πρόσωπα στη ζωή σας. Σήμερα η μέρα σας θα κλείσει με μια περίεργη έκπληξη!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα βρείτε ανταπόκριση στη θερμή στάση που θα εκδηλώσετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εpωτικά. Έντονη θα είναι η γοητεία σας θερμή η αύρα σας, γι΄αυτό δεν θα χάσει την ευκαιρία να σας πλησιάσει πρόσωπο που θα μπλεχτεί οικειοθελώς στα εpωτικά σας πλοκάμια. Προμηνύεται έναρξη νέου εpωτικού δεσμού!

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας εφοδιάσει με αισιοδοξία, εpωτισμό, και έντονο ενθουσιασμό. Απρόσμενες συμπτώσεις και τυχαία συμβάντα θα ανοίξουν νέο εpωτικό ορίζοντα στη ζωή σας, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά καταφθάνει καινούργια εpωτική γνωριμία. Νέες προοπτικές θα σας δημιουργήσει η εμφάνιση ένα προσώπου, που από τις πρώτες σας επαφές θα αλλάξει ρυθμό η καθημερινότητα σας. Καταφθάνουν όμορφες εpωτικές εξελίξεις, θερμός διάλογος θα ανοίξει εpωτική δίοδο. Η συνομιλία σας με συγκεκριμένο πρόσωπο θα φέρει έντονες εpωτικές αλλαγές.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα δεν αποκλείεται να βιώσετε ένα ανατρεπτικό εpωτικό γεγονός. Απρόοπτες και πολύ ευχάριστες διαστάσεις θα πάρει η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, η υπόθεση σας θα έχει τελικά μοιραία κατάληξη δέσμευσης. Πρόσωπο από το μακρινό παρελθόν έρχεται με θερμές, αρμόνικες, και εpωτικές διαθέσεις, αξιοποιήστε τα γεγονότα χωρίς ανασφάλειες, αυτή η ευκαιρία θα είναι καθοριστική και απολύτως θετική.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, αφήστε διάχυτες τις εpωτικές σας διαθέσεις, διατηρείστε το χαμόγελο και την εpωτική σας αύρα, σήμερα οι αστρολογικές όψεις της ημέρας θα σας προσεγγίσουν πρόσωπα που θα είναι ικανά να δώσουν νέα προοπτική στην εpωτική σας ζωή. Ίσως κάποιοι από εσάς να μην μπορείτε να βρείτε την ψυχική δύναμη να ξεκολλήσετε από το αρνητικό παρελθόν σας, ωστόσο τα γεγονότα θα σας δώσουν το έναυσμα να δραστηριοποιηθείτε.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, ευχάριστα αναποδογυρίσματα θα σημειωθούν στην καρδιά σας, η απαισιοδοξία μεταβάλλεται σε αισιόδοξα.  Σήμερα θα αφήσετε στην άκρη ό,τι σας κουράζει και ό,τι σας δημιουργεί αναστολές. Ένα ραντεβού που θα έχετε θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε τις ψυχικές σας δυνάμεις, στις συναντήσεις που θα προκύψουν θα υπάρξουν ριζικές εξελίξεις. Ελκυστικό πρόσωπο θα σας οδηγήσει σε νέες εpωτικές περιπέτειες, τερματίζει η στασιμότητα.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βγάλει στο κυνήγι της αναζήτησης, της αίσθησης, και της εμπειρίας. Θα κυνηγήσετε νέα εpωτικά ανοίγματα, θα φλερτάρετε καινούργια πρόσωπα, εσείς οι ίδιοι θα δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος για διαφόρων ειδών αλλαγές. Ιδιαιτέρως ελκυστική θα είναι η παρουσία σας, σήμερα θα υπάρξει προοπτική να εμφανιστεί καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας, θα σας ανοίξει διαδρομή σταθερής εpωτικής σχέσης.

Advertisements

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ένα φιλικό ραντεβού μάλλον δεν θα παραμείνει στα πλαίσια της φιλίας, αυτό θα το νιώσετε ενστικτωδώς από την αρχή της συνομιλίας σας. Το επιμελημένο σας παρουσιαστικό σας και η γοητεία που θα εκπέμπετε θα σας κάνει ελκυστικούς, κάποιο πρόσωπο δεν θα κρατηθεί άλλο και θα περάσει σε αυθόρμητες εξομολογήσεις. Τα λόγια και τα αισθήματα θα σας στρέψουν προς πιο θερμές κατευθύνσεις φέρνοντας απρόσμενες εpωτικές εξελίξεις!

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, οι αστρολογικές όψεις της ημέρας θα σας δοθεί το κίνητρο να τοποθετήσετε σε νέα βάση την εpωτική σας ζωή, τώρα θα αλλάξουν τα δεδομένα και για εσάς τους χωρισμένους και για εσάς τους τελείως ελεύθερους. Πρώην εpωτικό σας ταίρι θα καταφέρει να ανοίξει δίοδο επανασύνδεσης, έρχεται άνοιγμα για ουσιαστικές αλλαγές, εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Για τους εpωτικά μόνους καταφθάνει καινούργια εpωτική πρόκληση, το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει θα στοχεύει από την αρχή στον σταθερό δεσμό.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, μια ξαφνική και ευχάριστη πρόταση θα λάβετε από πρόσωπο εpωτικού ενδιαφέροντος, αν θέλετε κατάληξη σταθερής εpωτικής σχέσης τότε δείξτε την θερμή και θετική πλευρά του χαρακτήρα σας. Θα σημειωθεί θερμό εpωτικό άνοιγμα που θα ζεστάνει για τα καλά την καρδιά σας αρκεί να φανείτε ειλικρινείς ως προς τα αισθήματα σας. Αν καμουφλάρετε την έλξη που θα νιώσετε, τότε θα υπάρξει ο κίνδυνος να χάσετε μέσα από τα χέρια σας μια δυνατή σχέση αγάπης.

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα