Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (17-8-2020)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή αστρολογική όψη θα ξεθολώσει τη σκέψη σας, θα ηρεμήσετε, με αποτέλεσμα αυτή τη φορά να είστε σε θέση να αποφύγετε τις λανθασμένες εpωτικές κινήσεις. Ηρεμία και αρμονία θα υπάρξει στη σχέση σας, ο ορθολογισμός θα είναι αυτός που θα νικήσει τα αρνητικά συναισθήματα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα προβεί σε εpωτικές εξομολογήσεις που θα φέρουν ευχάριστες ταραχές. Δεχτείτε την πρόταση για ραντεβού, σας διαβεβαιώνω πως θα περάσετε πολύ όμορφα!

Advertisements

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, η μέρα θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε με αισιοδοξία εμπόδια που ενδεχομένως να υπάρχουν στα εpωτικά σας σχέδια. Για εσάς που επιθυμείτε να επανασυνδεθείτε με το παλιό σας ταίρι, με δική σας πρωτοβουλία θα υπάρξουν συναντήσεις και συνομιλίες που θα κλείσουν παρεξηγήσεις, τώρα θα δοθούν οριστικές λύσεις. Σήμερα ένα τυχαίο και πολύ ευχάριστο συμβάν θα ανανεώσει τις εpωτικές σας βλέψεις, καταφθάνουν στιγμές έντονης εpωτικής έλξης.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα εμφανιστείτε ήρεμοι και συγκαταβατικοί γεγονός που θα σας κρατήσει μακριά από ψυχοφθόρους εpωτικούς ανταγωνισμούς και ανούσιους καβγάδες. Σήμερα ο εγωισμός σας θα είναι συνειδητά περιορισμένος και η ηρεμία στην συμπεριφορά σας θα αποτελέσει πρόσφορο έδαφος για συναισθηματικές εκμυστηρεύσεις. Κάποιο πρόσωπο θα βρει το θάρρος να σας ανοίξει την καρδιά του, οι εpωτικά μόνοι δεν αποκλείεται να ακούσετε ένα είδος θέρμης εpωτικής εξομολόγησης, καλό θα είναι να μην αγνοήσετε αυτά που θα ακούσετε.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας εξοπλίσει με αυθορμητισμό και εκφραστικότητα. Σήμερα θα νιώσετε έτοιμοι να ανοίξετε την καρδιά σας, να φανερώσετε και να εκδηλωθείτε, τολμηρή πρόταση που θα κάνετε σε πρόσωπο εpωτικού ενδιαφέροντος, θα πιάσει τόπο. Έντονη θα είναι η διάθεσή σας να αιφνιδιάσετε περνώντας σε απρόσμενες αποκαλύψεις, προμηνύεται έναρξη σχέσης. Πρόσωπο που μέχρι τώρα εμφανίζονταν ως φιλικό, θα τολμήσει να σας εκδηλώσει το εpωτικό του ενδιαφέρον.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, η σημερινή μέρα θα σας φέρει προοπτική για νέο εpωτικό ξεκίνημα, τώρα όλα θα στηριχτούν στις βλέψεις και στις αποφάσεις σας. Σήμερα θα φανείτε ιδιαιτέρως ελκυστικοί σε πρόσωπο που θα έχει σοβαρές εpωτικές βλέψεις για εσάς, ο έλεγχος της πορεία σας θα περάσει στα δικά σας χέρια. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιήσετε την εpωτική σας ζωή, οι χωρισμένοι θα επανασυνδεθείτε. Εσείς που είστε ήδη σε σχέση θα βρείτε ισορροπία και συναισθηματική αρμονία.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, έντονος συναισθηματισμός θα χαρακτηρίζει τις κινήσεις σας, εpωτική θα είναι η στάση σας, σας δίνω τη συμβουλή να μην καμουφλάρετε τις ρομαντικές σας διαθέσεις. Ευχάριστη κατάληξη θα έχει μια απρόοπτη συνάντηση σας με πρόσωπο εpωτικού ενδιαφέροντος, θα καταφέρει να ανεβάσει την ψυχολογία σας, θα τονώσει τα αισθήματά σας. Σήμερα ακολουθήστε το ένστικτό σας, κατευθυνθείτε προς τα εκεί που γέρνει η καρδιά σας.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η λύση που θα προτείνετε σχετικά με μια εpωτική σας υπόθεση, θα τερματίσει τις εντάσεις, θα ανοίξει δίοδο για σταθερό εpωτικό μέλλον. Εσείς που είστε ήδη σε σχέση περνάτε σε περίοδο συναισθηματικής ισορροπίας, ένα γεγονός, ίσως μια εξομολόγηση, θα σας κάνει να δείτε το εpωτικό σας ταίρι με μια κάπως πιο δεσμευτική διάθεση. Για τους χωρισμένους που αναμένουν επανασύνδεση θα εμφανιστεί το κατάλληλο συμβάν.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή αστρολογική όψη θα φέρει γεγονότα που δε θα σας αφήσουν περιθώρια αδράνειας, θα υπάρξει έντονη ζωτικότητα στις διαθέσεις σας, τολμηρές πράξεις θα φέρουν άμεσα αποτελέσματα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα διαφοροποιήσει τον τρόπο σκέψης σας, τώρα θα αποκτήσετε καινούργιες επιθυμίες, θα σημειωθούν γεγονότα έντονων εpωτικών αλλαγών. Μια τυχαία συνάντηση θα δημιουργήσει ευκαιρία νέας εpωτικής γνωριμίας με δυνατές προδιαγραφές, δεν αποκλείεται να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να προχωρήσετε την εpωτική σας ζωή με ολοκαίνουργιο ταίρι.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα εμφανιστείτε αισιόδοξοι και θετικοί. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε ή να συναντηθείτε με μια παλιά σας αγάπη, απελευθερώστε τον αυθορμητισμό σας, μην φοβηθείτε να δείξετε με σαφήνεια αυτό που σκέπτεστε ή επιθυμείτε. Μια απρόσμενη συνάντηση θα σας φέρει πρόσωπο με πρόσωπο με άτομο εpωτικό, δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί μεταξύ σας νέο ξεκίνημα. Η απόφαση σας να αναθεωρήσετε απόψεις θα σας βγει σε καλό.

Advertisements

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, οικεία και συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, θα προσπαθήσετε να επικεντρωθείτε στην θετική πλευρά των προσώπων και των καταστάσεων. Ετοιμαστείτε καταφθάνουν απρόβλεπτα εpωτικά ενδεχόμενα θετικής κατάληξης, μια συνάντηση θα καταφέρει να αλλάξει τα δεδομένα της εpωτικής σας ζωής. Θα ακουστούν λόγια που θα σας ωθήσουν σε νέα εpωτική κατεύθυνση παρά το ότι το πρόσωπο που θα συνομιλήστε ενδεχομένως να είναι παλιό και όχι καινούργιο.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει τη διάθεση να βάλετε τάξη στην εpωτική σας ζωή, να οργανωθείτε και να αναλάβετε μεθοδική δράση. Σήμερα στόχος σας θα είναι να ολοκληρώσετε τις συζητήσεις σας, θα καταφέρετε να κλείσετε επίμαχα εpωτικά ζητήματα με αίσια κατάληξη. Πρόσωπο από το εpωτικό σας παρελθόν θα επανέλθει στην ζωή σας με διαφορετικά μυαλά, γεγονός που θα σας βάλει στον πειρασμό να αναθεωρήσετε. Πολύ γρήγορα θα ‘ρθείτε σε συνεννόηση ίσως και σε νέα εpωτική αρχή.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα έχετε τη διάθεση για ξεκαθάρισμα, στις συζητήσεις σας θα είστε ιδιαιτέρως ομιλητικοί και αρκετά αποκαλυπτικοί. Η θερμή και προσιτή σας στάση θα βοηθήσει ένα συγκεκριμένο άτομο να σας ανοίξει την καρδιά του, δεν αποκλείεται να λάβετε πρόταση για ραντεβού. Με το πρόσωπο που ήδη διατηρείτε εpωτική σχέση θα δοθούν μεταξύ σας εξηγήσεις που θα βάλουν σε τάξη την μελλοντική σας πορεία.

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα