Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (15-8-2020)

Κριός

Σήμερα έχεις την ανάγκη να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα κάνοντας όνειρα και σχέδια για το μέλλον με κάποιον αγαπημένο. Νιώθεις ότι πρωταγωνιστείς σε κάποια ταινία και είσαι ο χαρακτήρας που μέσα από δυσκολίες και εμπόδια τελικά καταφέρνεις να κερδίσεις αυτόν/αυτήν. Ξέρεις πως όλα αυτά που σκέφτεσαι μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, αρκεί να μετριάσεις την εγωκεντρική πλευρά σου και να κάνεις υπομονή!

Advertisements

Ταύρος

Σήμερα ο έpωτας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Είναι η μέρα που κάνεις ανασκόπηση για το τι έχεις καταφέρει μέχρι τώρα, ποιος σε έχει αγαπήσει και πόσα έχεις δώσει εσύ. Μην παρασυρθείς στην μελαγχολική διάθεση. Η συμβουλή μου είναι να πλησιάσεις το ταίρι σου ή το άτομο που σε ενδιαφέρει και να του εξηγήσεις όλα αυτά που σε βάζουν σε δεύτερες σκέψεις. Το έχεις δει εξάλλου και εσύ, ότι αφήνοντας πίσω το πείσμα σου και τους εγωισμούς οι σχέσεις μας γίνονται πιο εύκολες.

Δίδυμοι

Σήμερα υπάρχει ρομαντισμός διάχυτος στην ατμόσφαιρα. Η δική σου διάθεση περνάει και στους γύρω σου, με αποτέλεσμα να ζεις υπέροχες, μαγικές στιγμές. Από την άλλη, η σημερινή μέρα πετάει απρόοπτα στα συναισθηματικά μέσα στην ημέρα, ώστε να μη βαριέσαι. Εκεί που δεν το περιμένεις εμφανίζεται ένα άτομο από το παρελθόν ή εκδηλώνει το εpωτικό του ενδιαφέρον κάποιο άτομο, που δε θα πίστευες ποτέ ότι σε θέλει.

Καρκίνος

Παρεξηγήσεις διαμάχες που μπορεί να δημιουργήθηκαν με αγαπημένους, μπορεί σήμερα να επιλυθούν. Δεν πρέπει όμως να αφήνεσαι και να παρασύρεσαι από τον εγωισμό σου. Συζήτησε με ωριμότητα και ηρεμία αυτά που σε ενοχλούν. Η σημερινή μέρα φέρνει στιγμές πάθους και έντονων συναισθημάτων. Βοηθάει πάρα πολύ η διαίσθησή σου, που είναι ανεπτυγμένη αυτές τις μέρες ώστε να γνωρίζεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλει ο άλλος χωρίς να σου το ζητήσει.

Λέων

Η επιθυμία για σχέση και να έρθεις πιο κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει είναι έντονη. Νοιώθεις πως δεν έχεις χρόνο για χάσιμο, ξέρεις τι είναι αυτό που ζητάς. Κάποιες δυσκολίες όμως που παρουσιάζονται, σου κόβουν λίγο από τη χαρά που νιώθεις. Ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και συναντήσεις υπάρχουν σήμερα. Βγες, διασκέδασε και μοιράσου όμορφες στιγμές με φίλους. Κάπου εκεί τριγύρω είναι ένα άτομο που σε κοιτάζει σα μαγεμένο, απλά η προσκόλληση σου στο παρελθόν και απορρόφηση της ενέργειάς σου από τα προβλήματα, δε σου αφήνουν χρόνο για παρατήρηση.

Παρθένος

Σήμερα ευνοείται η κοινωνικότητα και οι νέες γνωριμίες με ανθρώπους διαφορετικούς από εμάς. Όσο κι αν κάτι σε έχει πληγώσει, σε έχει στεναχωρήσει τον τελευταίο καιρό, η ζωή δε σε αφήνει να αφεθείς ρίχνοντας καινούργιους καταπληκτικούς ανθρώπους στο δρόμο σου. Το θέμα είναι εσύ τι θέλεις να κάνεις και ποια είναι η δική σου διάθεση, γιατί ευκαιρίες υπάρχουν. Αν είσαι απόμακρος όμως και σκεφτικός συνέχεια, δεν πρόκειται να κινήσεις το ενδιαφέρον του ατόμου που επιμένει να σε γνωρίσει. Βγάλε το πρόσωπο της θλίψης από πάνω σου και χαμογέλασε, έχεις εξάλλου πολλούς λόγους.

Ζυγός

Η σημερινή μέρα σε έχει κάνει να σκεφτείς πού βαδίζεις στα αισθηματικά. Τουτέστιν, αν έχεις σχέση, λες προχωράμε ή το λήγουμε, αν είσαι ελεύθερος έχεις βρει το στόχο και τον χτυπάς μανιωδώς. Πλέον, για ένα είσαι σίγουρος, ότι οι επιφανειακές σχέσεις δε σε καλύπτουν. Θέλεις έντονα συναισθήματα, θέλεις ο άλλος να ανήκει αποκλειστικά σε εσένα. Πρόσεχε τον τρόπο που διεκδικείς, γιατί υπάρχει τάση για παθιασμένη μανία. Ίσως γίνεις κτητικός και έτσι θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμείς.

Σκορπιός

Διαίσθηση και διορατικότητα είναι τόσο έντονες σήμερα, που θα νιώθεις ότι επικοινωνείς με το ταίρι σου ή με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει σχεδόν τηλεπαθητικά. Νιώθεις και ξέρεις τι είναι ναι αυτό που ζητάει εκείνος/η από εσένα. Προσπάθησε να μετριάσεις τη ζήλια σου, γιατί άλλα πράγματα φαντάζεσαι και άλλα συμβαίνουν στην πραγματικότητα. Η σημερινή μέρα σου δίνει τάσεις φυγής. Εκεί που κάθεσαι ήρεμος, μπορεί να τα τινάξεις όλα στον αέρα, προσοχή στα ξεσπάσματα.

Τοξότης

Η σημερινή ημέρα σε φέρνει κοντά στο αγαπημένο σου πρόσωπο και σου προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και ξενοιασιάς. Αν είσαι ελεύθερος, σίγουρα θα έχεις συναντήσεις, μηνύματα ή συζητήσεις με ενδιαφέροντα άτομα. Βλέπεις ξεκάθαρα πια ότι αρέσεις και γοητεύεις όποτε εσύ το επιθυμείς. Μην κλείνεις την πόρτα λοιπόν σε ένα άτομο που εκδηλώνει το ενδιαφέρον του, γιατί δεν ξέρεις ποτέ πώς μπορούν να εξελιχτούν τα πράγματα. Ααα, και κάτι ακόμα, προσπάθησε να μετριάσεις την γκρίνια σου, αφού είσαι τόσο αξιολάτρευτος όταν δε μουτρώνεις για το παραμικρό.

Advertisements

Αιγόκερως

Έντονη μέρα η σημερινή, με τα συναισθήματα να εναλλάσσονται. Τη μια στιγμή μπορεί να νιώθεις ο πιο ευτυχισμένος Αιγόκερως πάνω στη γη και την άλλη να έχεις πέσει σε κατάθλιψη και να είσαι απόμακρος. Φταίει ο έpωτας για αυτές τις ψυχολογικές μεταπτώσεις. Επειδή συνηθίζεις να υπερβάλλεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου, να σου πω ότι τα πράγματα δεν είναι και τόσο άσχημα όσο νομίζεις. Απλά το πάθος σου υπερτερεί της λογικής.

Υδροχόος

Σήμερα θέλεις να ζήσεις έντονα, θέλεις να κάνεις πράγματα, που δε θα το σκεφτείς δύο φορές. Οι πλανητικές όψεις φέρνουν στο δρόμο σου το παράξενο, το περίεργο, το μοναδικό. Αυτό που σε τραβάει δηλαδή. Δύσκολα κάποιος σου αντιστέκεται όταν χρησιμοποιείς το μυαλό σου, οπότε ξέρεις πως έχεις ό,τι επιθυμείς. Βέβαια, νιώθεις μέσα σου την ανάγκη για πιο ουσιαστικές σχέσεις, θέλεις το μαζί να γίνει πράξη και να μοιραστείς βαθιά και έντονα συναισθήματα. Από τη στιγμή που το αποφασίζεις, μπορείς και να το πετύχεις.

Ιχθύς

Σ’ αγαπά, δε σ’ αγάπα, αναρωτιέσαι όλη μέρα. Ώρες ατελείωτες αναλύεις μέσα σου κουβέντες και συζητήσεις που ειπώθηκαν, ώστε να βγάλεις ένα συμπέρασμα. Αντί να κλείνεσαι στον κόσμο σου, βγες έξω και συνάντησε φίλους, βγες το ραντεβού με αυτό το άτομο που σε παρακαλεί τόσο καιρό και συζήτησε με αγαπημένους αυτά που σε απασχολούν. Η ζωή είναι εκεί έξω και όχι στους τέσσερις τοίχους που θέλεις να είσαι κλεισμένος. Θα δεις ότι αντιμετωπίζοντας διαφορετικά τη ζωή, έρχονται και διαφορετικά πράγματα στο δρόμο μας.

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα