Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (08-04-2020)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου, αυτοσυγκράτηση και ορθή κρίση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Ισορροπία θα υπάρξει στην επικοινωνία σας, αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας. Σε ∈ρωτική συνάντηση θα λιώσει ο πάγος που δημιουργήθηκε από παρεξηγήσεις, θα τα ξαναβρείτε με πρώην ∈ρωτικό σας ταίρι. Σήμερα θα αναζητήσετε σταθερές και δημιουργικές επαφές, εσείς που είστε σε δεσμό δεν αποκλείεται να ανοίξετε κουβέντα περί δεσμεύσεων.

Ταύρος

Φίλοι μου, ένα απρόοπτο και όμορφο συμβάν θα σας δώσει την ευκαιρία να περάσετε σε νέο ∈ρωτικό ξεκίνημα. Η εμφάνιση ενός προσώπου μέσω διαδικτύου θα σας βοηθήσει να διαγράψετε παρελθοντικές αποτυχίες, έρχεται έντονος ενθουσιασμός που θα σας δώσει το θάρρος να προχωρήσετε μπροστά, με καινούργιες πλέον επιθυμίες. Σήμερα θα νιώσετε ήρεμοι και ∈ρωτικοί, καταφθάνουν θερμά πρόσωπα και ακόμα πιο θερμά γεγονότα.

Δίδυμοι

Φίλοι μου, θα νιώσετε την ανάγκη να δώσετε τέλος στην αναμονή, στη στασιμότητα και στην αδράνεια. Θα βρείτε τρόπο να απαλλαγείτε από άτομα που σας δημιουργούν προβλήματα ή εμπόδια, καταλήγοντας στο να τους φέρετε στα νερά σας. Με δικές σας κινήσεις θα δημιουργήσετε ∈ρωτικό κλίμα μέσα στη σχέση σας, για τους ∈ρωτικά μόνους έρχεται προοπτική νέας ∈ρωτικής γνωριμίας μέσω διαδικτύου μελλοντικών προδιαγραφών!

Καρκίνος

Φίλοι μου, θα υπάρξει αυθορμητισμός στον τρόπο επικοινωνίας σας, σήμερα δεν αποκλείεται να προβείτε σε τολμηρές ∈ρωτικές προσεγγίσεις. Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στις νέες προοπτικές και στα καινούργια ∈ρωτικά ανοίγματα. Καταφθάνει ευκαιρία νέας ∈ρωτικής γνωριμίας μέσω διαδικτύου που δε θα έχετε σκοπό να την αφήσετε να σας φύγει μέσα από τα χέρια. Το πρόσωπο που θα γνωρίσετε θα διαφέρει κατά πολύ από τις κλασικές σας προτιμήσεις.

Λέων

Advertisements

Αγαπητοί μου, προσγειωμένες και εφικτές θα είναι οι επιθυμίες σας, βασικός σας στόχος θα είναι η σταθεροποίηση ίσως και η δέσμευση. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι θα λάβετε καινούργια πρόταση που ενδεχομένως να σας πιάσει εξ απροόπτου, σε περίπτωση διλήμματος σας προτρέπω να δώσετε θετική απάντηση. Για κάποιους από εσάς, ∈ρωτικό άνοιγμα θα σας φέρει πρόσωπο, που ναι μεν ήδη γνωρίζετε, ωστόσο ποτέ ως τώρα δεν σας είχε εκδηλωθεί ∈ρωτικά.

Παρθένος

Φίλοι μου, θερμή και οικεία θα είναι η στάση σας, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα νιώσει έντονα την ανάγκη να περάσει σε συναισθηματικές εκδηλώσεις. Δεν αποκλείεται να εκπλαγείτε από την θερμή εξομολόγηση που θα λάβετε, σας συμβουλεύω να ανοίξετε την καρδιά σας, θα είναι λάθος αν κρύψετε το ενδιαφέρον σας. Στο ∈ρωτικό σας ταίρι θα εμφανιστείτε συγκαταβατικοί και ∈ρωτικοί, με αποτέλεσμα να καταφέρετε να κλείσετε θέματα εντάσεων ή διαφωνιών.

Ζυγός

Φίλοι μου, έντονη θερμότητα θα φέρει στην καρδιά σας πρόσωπο, που η απόφαση του να σας εκδηλώσει το ενδιαφέρον του θα σας χαροποιήσει ιδιαιτέρως. Θα υπάρξουν απρόοπτες ∈ρωτικές προκλήσεις, θα σας δοθεί η ευκαιρία να εισχωρήσετε καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας, ωστόσο μην αγνοήσετε την προσπάθεια επανασύνδεσης που θα κάνει πρώην ταίρι σας.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου, οι όψεις της ημέρας θα φέρουν αισιοδοξία στην ψυχολογία σας, θα σας κρατήσουν μακριά από αρνητικές σκέψεις. Σήμερα θα εστιάσετε στα ευχάριστα γεγονότα που θα προκύψουν, θα διαγράψτε από τη μνήμη σας δυσάρεστες καταστάσεις του παρελθόντος. Δεχτείτε τη συγγνώμη από πρώην ∈ρωτικό σας ταίρι, αυτή τη φορά η επανασύνδεση σας θα έχει δεσμευτική πορεία…

Τοξότης

Advertisements

Φίλοι μου, διορατικότητα θα σας διακρίνει, τώρα θα βάλετε τα πράγματα σε τάξη στοχεύοντας σε τακτοποιήσεις άμεσες ή έμμεσες. Απρόοπτα γεγονότα και τυχαίες συναντήσεις θα αλλάξουν τον τρόπο σκέψης σας, ίσως να περάσετε σε ειλικρινείς εξομολογήσεις. Σήμερα κάτι πολύ ευχάριστο θα προκύψει. Ανοιχτή θα είναι η προοπτική νέας γνωριμίας μέσω διαδικτύου, φανείτε αυθόρμητοι και δε θα χάσετε.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου, σήμερα θα υπάρξουν ευχάριστα και αισιόδοξα γεγονότα που θα καταφέρουν να ισορροπήσουν τις αντιδράσεις σας. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι, θετικοί θα είστε σε προτάσεις, δεκτικοί σε προκλήσεις μέσω διαδικτύου. Αξιοποιήστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την καινούργια γνωριμία που θα προκύψει, θα καταφέρει να ανανεώσει την ∈ρωτική σας διάθεση…

Υδροχόος

Φίλοι μου, σήμερα οι αποφάσεις σας θα είναι σωστές, οι αντιδράσεις σας απολύτως λογικές. Ευχάριστες συμπτώσεις θα δημιουργήσουν άνοιγμα νέας γνωριμίας μέσω social media, θα συνομιλήσετε με πρόσωπο που πολύ γρήγορα θα αναπτυχτεί οικειότητα μεταξύ σας. Ισορροπημένο θα είναι το κλίμα μέσα στη σχέση σας, θα τα βρείτε με το ταίρι σας, η μέρα σας θα κυλήσει όμορφα, χωρίς εντάσεις.

Ιχθύς

Φίλοι μου, σήμερα δεν αποκλείεται να πάρετε απόφαση να φανερώσετε τον ∈ρωτά σας σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Θα τολμήσετε να προχωρήσετε σε ουσιαστικές προσεγγίσεις και αποκαλύψεις. Θα δημιουργήσετε συνθήκες για ευχάριστες ∈ρωτικές εξελίξεις, η ανταπόκριση που θα λάβετε θα οδηγήσει σε νέα ∈ρωτική αρχή. Για τους ∈ρωτικά μόνους, σε τελείως απρόοπτη στιγμή κάποιο πρόσωπο μέσω social media θα σας εντυπωσιάσει, δε θα έχετε καμία διάθεση να κρύψετε το ενδιαφέρον σας.

Πηγή: zwdiasimera

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα