Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (29-03-2020)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου, σήμερα θα εμφανιστείτε επικοινωνιακοί και συζητήσιμοι. Επιθυμία σας θα είναι να εκφραστείτε και να κινηθείτε απελευθερωμένα χωρίς περιορισμούς. Σήμερα θα είστε σε θέση να μιλήσετε με απόλυτη ειλικρίνεια, ωστόσο προσοχή σε τάσεις επιβολής ή ειρωνείας, θα υπάρξει κίνδυνος να προσβάλετε έστω και άθελα σας. Η παρορμητικότητα σας θα σας οδηγήσει σε αυθόρμητες ∈ρωτικές προτάσεις, οι απαντήσεις που θα λάβετε δεν πρόκειται να σας απογοητεύσουν.

Ταύροι

Φίλοι μου, συναισθηματικοί και εγκάρδιοι θα είστε προς το ∈ρωτικό σας ταίρι, η κατανόηση και η διαλλακτικότητα σάς θα κάνουν συζητήσιμους και ειρηνικούς. Σήμερα θα προσφέρετε συναισθηματική συμπαράσταση στο ταίρι σας, θα σας νιώσει ως ψυχολογικό του στήριγμα. Η ξαφνική εμφάνιση ενός προσώπου από το ∈ρωτικό σας παρελθόν θα έχει ως αποτέλεσμα μια αποκαλυπτική εξομολόγηση. Αν δείξετε το απαιτούμενο ενδιαφέρον, θα προκύψει οριστική επανασύνδεση.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου, οι όψεις της ημέρας, θα βγάλουν στην επιφάνεια την αισιόδοξη και δοτική πλευρά του χαρακτήρα σας, τα λόγια σας θα είναι ειλικρινή και θερμά. Ένα πρόσωπο δε θα αντισταθεί στην ∈ρωτική σας γοητεία. Σήμερα θα περάσετε όμορφα στις προσωπικές σας επαφές, κρατήστε ακμαία την ∈ρωτική σας διάθεση, αφήστε ελεύθερο τον αυθορμητισμό σας, θα προκύψει γνωριμία μέσω διαδικτύου που θα είναι ιδιαιτέρως ευχάριστη.

Καρκίνος

Φίλοι μου, ομαλή και ήρεμη θα είναι η επικοινωνία σας, θα εμφανιστείτε ανοιχτόμυαλοι και διορατικοί. Σήμερα στόχος σας θα είναι να περάσετε μια όμορφη και ξεκούραστη μέρα, οι συνομιλίες σας θα κλείσουν με θετικό αποτέλεσμα. Ένα εντυπωσιακό πρόσωπο μέσω διαδικτύου θα εμφανιστεί στο δρόμο σας. Θα γίνει γνωριμία μεταξύ σας, ωστόσο από την πλευρά σας θα είστε επιφυλακτικοί στις εκδηλώσεις σας.

Λέων

Αγαπητοί μου, θα κινηθείτε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, ωστόσο προσοχή στην τάση που θα έχετε να θέλετε οπωσδήποτε να επιβληθείτε ή ένα υπερισχύσετε. Θα υπάρξουν λόγια που θα φέρουν συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, μια συνάντηση θα μετατραπεί σε ευχάριστο ∈ρωτικό γεγονός. Επιμεληθείτε την εμφάνισή σας!!

Advertisements

Παρθένος

Συμπονετικοί θα εμφανιστείτε, φίλοι μου, η όψη της ημέρας θα ηρεμήσει και θα ζεστάνει την καρδιά σας, κατά συνέπεια και τη στάση σας. Πρόσχαροι και εγκάρδιοι θα είστε με πρόσωπο που θα κάνει το βήμα να επανασυνδεθεί ∈ρωτικώς μαζί σας. Εσείς που είστε σε σταθερό δεσμό, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να ζήσετε έντονες αισθησιακές στιγμές με απελευθέρωση, δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί πάθος, ωστόσο ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας ίσως να μη λείψει ένα είδος ∈ρωτικού ανταγωνισμού.

Ζυγός

Φίλοι μου, σήμερα θα φανείτε αισιόδοξοι και συγκαταβατικοί. Αξιόπιστη θα είναι η διαίσθησή σας, ωστόσο προσοχή στα όρια της φαντασίας σας, το νου σας να μην ξεφύγουν οι εικασίες σας. Επιρρεπείς θα είστε σε φανταστικές εκδοχές, κάντε την προσπάθεια να μείνετε σταθερά εντός πραγματικών πλαισίων. Μια ξαφνική ∈ρωτική γνωριμία μέσω διαδικτύου θα έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τα ∈ρωτικά σας δεδομένα, θα δημιουργηθούν νέες συνθήκες στην ∈ρωτική σας ζωή.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου, έντονη θα είναι η γοητεία σας, ελκυστικό το παρουσιαστικό σας, σήμερα θα καταφέρετε να φανείτε εντυπωσιακοί. Η στάση σας ενδεχομένως να είναι κάπως υπεροπτική, προσοχή στις κουβέντες σας, στις συζητήσεις σας, ενδεχομένως η συμπεριφορά σας να είναι εριστική. Η σημερινή όψη θα ενισχύσει το ένστικτό σας, ωστόσο οι ονειροπολήσεις σας ίσως να σας βγάλουν κάποια στιγμή εκτός τόπου και χρόνου.

Τοξότης

Φίλοι μου, οι όψεις της ημέρας θα σας κάνουν ανέμελους, φιλοσοφημένους και ζωτικούς, έντονη θα είναι η ανάγκη σας για διαφυγή από καταπιεστικές ∈ρωτικές σχέσεις. Τολμηρές θα είναι οι διαθέσεις σας, θα δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος για νέες γνωριμίες μέσω διαδικτύου, προσιτοί θα φανείτε σε καινούργια πρόσωπα. Οι ∈ρωτικές εξελίξεις θα τρέξουν υπέρ σας, με δική σας πρωτοβουλία θα κλείσετε παλιές μπερδεμένες καταστάσεις, σήμερα θα είστε πρόθυμοι να βάλετε καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας.

Advertisements

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου, η σημερινή μέρα θα φέρει δυσκολίες στην επικοινωνία σας, θα είναι επιβλητική και επιτακτική. Σε υψηλό επίπεδο θα βρίσκεται ο ∈ρωτισμός σας, όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας γνωριμίας, θα σας δοθεί ευκαιρία σχέσης μέσω διαδικτύου, που αυτό που θα σας τραβήξει την προσοχή κατά κύριο λόγο, θα είναι η εξωτερική του εμφάνιση. Εσείς που είστε σε δεσμό, μη το παρατεντώσετε το σκοινί, το αποτέλεσμα δε θα είναι υπέρ σας.

Υδροχόος

Φίλοι μου, αυθόρμητους και ανοιχτόκαρδους θα σας κάνει η όψη της ημέρας. Σήμερα με ειλικρίνεια θα εκφράσετε αυτό ακριβώς που θα σκεφτείτε, ωστόσο δε θα είστε ανεκτικοί σε απόψεις συντηρητικές ή παλιομοδίτικες. Με το ταίρι σας ενδεχομένως να υπάρξει σύγκρουση, αλλά θα είναι κάτι επιφανειακό, άνευ βάσης και σημασίας. Η μέρα θα σας ωθήσει να επιμεληθείτε την εμφάνισή σας, το στυλ που θα υιοθετήσετε…

Ιχθύς

Φίλοι μου, ευχάριστες εξελίξεις θα έχετε, θα υπάρξουν χαρούμενες συναντήσεις που θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας. Δυνατό θα είναι το ένστικτό σας, θα σας δοθεί άνοιγμα να περάσετε σε δημιουργικές κινήσεις και προσεγγίσεις. Σήμερα δε θα λείψουν οι έντονες ∈ρωτικές στιγμές, θα βρείτε ανταπόκριση στη θερμή στάση που θα εκδηλώσετε. Σε περίπτωση που είστε ∈ρωτικά μόνοι, θα υπάρξει προοπτική γνωριμίας με πρόσωπο που θα είναι αρκετά διαφορετικό απ’ το στυλ και το χαρακτήρα σας.

zwdiasimera.gr

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα