Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (28-03-2020)

Κριός

Advertisements

Κυκλοθυμικοί θα εμφανιστείτε, φίλοι μου. Από την μια θα είστε συναισθηματικά κάπως δύσκαμπτοι ίσως και κλειστοί ή απότομοι, από την άλλη όμως δεν αποκλείεται να εκδηλώσετε πάθος σε κάποιες συγκεκριμένες σας κινήσεις. Σε περίπτωση που σας τρώει η επιθυμία ∈ρωτικής επανασύνδεσης κάντε βήμα προσέγγισης, αν και εφόσον το επιθυμείτε, αλλά προσοχή στο τρόπο που θα πλησιάσετε και στα λόγια που θα χρησιμοποιήσετε. Πάρτε την υπόθεση λάου – λάου, χαλαρά και όμορφα.

Ταύροι

Φίλοι μου, θα υπάρξει το ενδεχόμενο η συζήτηση με το ταίρι σας από ήρεμη και χαλαρή, να μετατραπεί σε απροόπτως εκρηκτική και αντιδραστική. Κάτι που θα ακούσετε θα σας προκαλέσει μια φούντωση, μια έξαψη, έναν εκνευρισμό, δεν αποκλείεται η συμπεριφορά σας να γίνει νευρική. Για εσάς τους ∈ρωτικά μόνους, θα υπάρξουν απρόσμενες προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε έναν νέο τρόπο ζωής. Δε θα λείψουν τα διλήμματα, μη βιαστείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου, με παρορμητικό τρόπο θα αντιταχτείτε σε ό,τι δε συμφωνεί με τις απόψεις σας ή με τον τρόπο ζωής που θέλετε να ζήσετε. Δεν αποκλείεται να φανείτε αυστηρά επιλεκτικοί, να βγάλετε ύφος απόμακρο ή σνομπ. Θα νιώσετε την ανάγκη να φέρετε οριστικές ανακατατάξεις στην ∈ρωτική σας ζωή, ίσως κάποιο πρόσωπο να διώξετε και κάποιο άλλο να προσπαθήσετε να το φέρετε κοντά σας. Σε ενδεχόμενο επανασύνδεσης, είναι πολύ πιθανό να κρατήσετε στάση εντελώς αδιάφορη.

Καρκίνος

Φίλοι μου, η όψη της ημέρας θα σας μπλέξει σε διαλόγους με εντάσεις, ίσως να υψωθούν οι τόνοι. Με επιμονή θα συζήσετε εξηγήσεις, θα απαιτήσετε ξεκαθαρίσματα, ενδεχομένως να μην μπορέσετε να περιορίσετε την ανυπομονησία σας. Αποφύγετε προκατειλημμένες απόψεις και αδιάλλακτη στάση, καλό θα είναι να μην καμουφλάρετε τις πραγματικές σας επιθυμίες.

Λέων

Advertisements

Φίλοι μου, συναισθηματικά θα εμφανιστείτε κάπως άστατοι, ίσως να νιώσετε μια εσωτερική σύγχυση, δε θα λείψουν οι διαφωνίες ούτε οι εγωιστικές κόντρες. Ένα τηλεφώνημα θα σας δημιουργήσει τη διάθεση για αλλαγές ως προς τους ∈ρωτικούς σας στόχους, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο εντυπωσιακής εξωτερικής εμφάνισης θα γίνει αιτία για να αλλάξτε τις επιθυμίες σας. Θα θελήσετε να ζήσετε έναν διαφορετικό ρυθμό ζωής, τα συμβάντα θα υποστηρίξουν τις επιλογές σας.

Παρθένος

Φίλοι μου, σήμερα θα εμφανιστούν διχασμοί και αντιφάσεις που θα προκύψουν από υποσυνείδητες ανησυχίες και ενδόμυχες ψυχικές ανάγκες. Σίγουρα θα εμφανίσετε μια μικρή κυκλοθυμία, ωστόσο θα επιδιώξετε ξεκαθαρίσματα, θα περάσετε σε εκ βάθους συζητήσεις. Σήμερα έντονη θα είναι η διάθεσή σας για ανακατατάξεις και νέα σχέδια, αποκαλυπτικές συνομιλίες θα διαφοροποιήσουν τους ∈ρωτικούς σας στόχους, δεν αποκλείεται να αλλάξετε τελείως την ∈ρωτική σας κατεύθυνση.

Ζυγός

Φίλοι μου, άστατη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, θα προκύψουν συναισθηματικά συμπλέγματα που θα μπερδέψουν τη σκέψη σας. Σήμερα ίσως να μην έχετε την διάθεση να ανοιχτείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, η στάση σας θα είναι απόμακρη και κλειστή. Σε περίπτωση που εμφανιστεί άνοιγμα επανασύνδεσης, σας δίνω τη συμβουλή να τρενάρετε τις τελεσίδικες συζητήσεις, αφήστε το οριστικό αποτέλεσμα για τις επόμενες μέρες.

Σκορπιός

Φίλοι μου, αψυχολόγητη θα είναι στάση σας, στα λόγια σας θα υπάρξουν ασάφειες, θα εμφανιστείτε ευέξαπτοι. Λεκτικά, αλλά και πρακτικά θα εναντιωθείτε σε πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σας φέρουν εμπόδια, καλό θα είναι να αποφύγετε την αντιφατική ή παρορμητική συμπεριφορά. Ένα άτομο από το παρελθόν θα κάνει την εμφάνισή του μέσω διαδικτύου, είναι πολύ πιθανό να βρει κλειστή την πόρτα της καρδιάς σας, δε θα έχετε καμία διάθεση να δείτε το ίδιο έργο και πάλι από την αρχή.

Τοξότης

Advertisements

Αγαπητοί μου, σήμερα ένα παλιό ∈ρωτικό σας ζήτημα θα κάνει και πάλι την εμφάνιση του, μάλλον δε θα είναι η κατάλληλη στιγμή για οριστική λύση. Αν θέλετε να λύσετε παρεξηγήσεις και να επαναφέρετε αρμονία στις επαφές σας, τότε καλό θα είναι να φανείτε συγκαταβατικοί, περιορίστε τάσεις εγωκεντρισμού. Εσείς οι ∈ρωτικά ελεύθεροι, αξιοποιήστε στο μέγιστο τις επικοινωνιακές σας ικανότητες, μιλήστε ευγενικά, συμπεριφερθείτε οικεία, θα καταφέρετε να προσελκύσετε δίπλα σας ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

Αιγόκερως

Φίλοι μου, σήμερα θα βρεθείτε αντιμέτωποι με ένα παρελθοντικό ∈ρωτικό σας πρόβλημα. Συζήτηση με λόγια έντασης θα σας δημιουργήσει άγχος και νευρικότητα, ωστόσο οι κουβέντες που θα ακούσετε θα αποτελέσουν κίνητρο για να ξεκαθαρίσετε τους στόχους σας. Θα υπάρξουν συναισθηματικές εκρήξεις, που τελικά θα φέρουν ουσιαστικές αλλαγές. Έρχονται υποσχέσεις που θα αλλάξουν ριζικά το μέλλον σας, η επομένη μέρα θα σας βρει με νέες αποφάσεις και ολοκαίνουργιες προδιαγραφές.

Υδροχόος

Φίλοι μου, θα προκύψουν απρόοπτα και δυνατά συναισθηματικά γεγονότα, που θα ανατρέψουν αισθήματα και αποφάσεις. Δε θα υπάρξει ισορροπία ούτε στη σκέψη σας, ούτε στον εσωτερικό σας κόσμο. Εσείς που είστε σε σχέση, καλό θα είναι να μην οδηγήσετε την κατάσταση στα άκρα, μην αφήσετε την παρορμητικότητα ή τη σύγχυση να καθοδηγήσουν τις πράξεις σας. Σήμερα το πρόσωπο που θα σας φλερτάρει μέσω διαδικτύου μάλλον θα αστοχήσει, δε θα βρει θερμές τις διαθέσεις σας.

Ιχθύς

Σήμερα φανείτε προσεκτικοί, φίλοι μου, ένα συμβάν θα κλονίσει την εμπιστοσύνη που έχετε στο ταίρι σας, ωστόσο θα υπάρξει κίνδυνος να παρανοήσετε ή να παρεξηγήσετε. Ένας κόμπος θα εμφανιστεί στην καρδιά σας, θα υπάρξουν δισταγμοί και πισωγυρίσματα. Σήμερα θα εξιτάρετε το ∈ρωτικό ενδιαφέρον ενός συγκεκριμένου προσώπου, από την πλευρά σας όμως οι βλέψεις σας θα περιοριστούν σε ένα καθαρά φιλικό επίπεδο, χωρίς ενδιαφέρον για περαιτέρω ∈ρωτική εξέλιξη.

zwdiasimera.gr

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα