Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (21-02-2020)

Ζώδια | Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (21-02-2020)

Κριός

Advertisements

Ιδιαιτέρως ∈ρωτικοί θα εμφανιστείτε φίλοι μου, εκρηκτικό θα είναι το πάθος που θα δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπο, που σχέση σας αργά ή γρήγορα, θα καταλήξει σε σχέση εξάρτησης. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι και ελεύθεροι που είστε επιρρεπείς στις περιστασιακές περιπέτειες, ∈ρωτική αστραπή έρχεται να ταρακουνήσει την καρδιά σας, το σίγουρο είναι πως θα την απολαύσετε με τον πλέον καταλληλότερο τρόπο. Εξαιρετικά θερμή θα χαρακτηριστεί η σημερινή βραδιά σας, χαρείτε την όπως θα της αρμόζει.

Ταύροι

Αγαπητοί μου, ίσως στην αρχή της ημέρας να είναι κάπως σκοτεινά τα χρώματα στην καρδιά σας, ωστόσο τις βραδινές ώρες θα κυριαρχήσει το έντονο κόκκινο, με αφορμή μια συνάντηση με πρόσωπο που είχατε να δείτε πολύ καιρό. Η σημερινή όψη θα σας προκαλέσει συναισθηματική ένταση, ότι αίσθημα βιώσετε θα το νιώσετε εκ βάθους με αποτέλεσμα να εμφανιστούν κάπως ανεξέλεγκτες οι αντιδράσεις σας. Μια ευχάριστη συνάντηση θα μετατραπεί σε ρομαντικό ραντεβού, οι θερμές σας διαθέσεις θα σας φέρουν καινούργια ανοίγματα.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου, μεθοδευμένη θα είναι η στάση σας, τολμηρές οι διαθέσεις σας, σήμερα θα ρισκάρετε και δεν θα χάσετε. Το πρόσωπο που θα επιτρέψετε να σας ξεσηκώσει, θα σας οδηγήσει σε έναν πολύ διαφορετικό τρόπο ζωής και σκέψης. Δεν αποκλείεται να διχαστείτε, ∈ρωτικό δίλλημα θα εμφανιστεί στην καρδιά σας, θα προκύψει από τη διάθεσή σας να μην βάλετε φραγμό στις τολμηρές σας κινήσεις. Το νου σας, γιατί σε περίπτωση που οι δύο γίνουν τρεις, τότε τα μπερδέματα θα είναι τριπλά.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Καρκίνος

Φίλοι μου, οι όψεις της ημέρας θα αλλάξουν την αρνητική ως τώρα πορεία κάποιων ∈ρωτικών σας υποθέσεων. Έρχονται επανασυνδέσεις, τώρα θα ξεχαστούν λάθη, θα εστιάσετε αποκλειστικά και μόνο στην δύναμη των αισθημάτων σας. Η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να εκδηλώσετε το κρυμμένο σας πάθος, έντονη ∈ρωτική έλξη θα φανερωθεί ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπο που σας είναι αδύνατον να το βγάλετε από την ∈ρωτική σας ζωή.

Λέων

Φίλοι μου, η σημερινή μέρα από την μια θα ενισχύσει κατά πολύ τις ∈ρωτικές σας διαθέσεις, από την άλλη όμως θα βγάλει την μυστικοπάθεια σας στη φόρα, δεν αποκλείεται να έχετε την διάθεση να κλειστείτε συναισθηματικά στον εαυτό σας. Σας συμβουλεύω να αποφύγετε τον καχύποπτο τρόπο σκέψης, καλό θα είναι να θέσετε όρια στην ένταση των συναισθημάτων σας, μην γίνετε θύμα πώρωσης ή ανεξέλεγκτου πάθους. Έντονο ∈ρωτικό ενδιαφέρον θα σας δείξει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που η παρουσία του ποτέ δεν σας άφησε αδιάφορους.

Παρθένος

Advertisements

Φίλοι μου, θα παραδοθείτε αμαχητί στα ∈ρωτικά σας αισθήματα, απελευθερώνεστε από ταμπού και αναστολές, παίρνετε την απόφαση να ρισκάρετε. Στις νέες σας αποφάσεις και στην δυναμική των πράξεων σας θα συμβάλει ένα πρόσωπο που θα εμφανιστεί εντελώς απρόοπτα και θα παραμείνει στην ∈ρωτική σκηνή της ζωή σας πολύ περισσότερο από ότι θα ελπίζετε. Προμηνύεται ξεκίνημα δυνατής ∈ρωτικής σχέσης με αισθήματα και έλξη, που ίσως ως τώρα, να μην τα είχατε νιώσει ποτέ με την ίδια ένταση.

Ζυγός

Φίλοι μου, κάπως κτητικοί θα παρουσιαστείτε, προσοχή στη πεισματική πλευρά του χαρακτήρα σας, γιατί όταν τραβάμε το σκοινί δεν ξέρουμε ποτέ προς τα πού θα σπάσει. Περιορίστε τάσεις καχυποψίας, μη δείξετε επιμονή σε θέματα που δεν έχετε απτές αποδείξεις. Θα σας δώσω τη συμβουλή να εστιάσετε στην ∈ρωτική σας γοητεία που θα βρίσκεται σε πολύ ανεβασμένα επίπεδα, δώστε βάση στα ∈ρωτικά υπονοημένα που θα σας ρίξει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, πολύ γρήγορα θα μετατραπούν σε εξομολογήσεις.

Σκορπιός

Φίλοι μου, η διορατικότητα και η διαίσθηση σας θα βρίσκονται στα ύψη, τώρα θα διαθέτετε όλα τα απαιτούμενα προσόντα που θα σας οδηγήσουν σε άμεσες ∈ρωτικές επιτυχίες. Η παρουσία ενός ατόμου θα ανανεώσει την καρδιά σας ενισχύοντας τη διάθεση να δράστε αποφασιστικά και άμεσα. Θα προβείτε σε τολμηρές κινήσεις και δεν επρόκειτο να πέσετε έξω, το πρόσωπο που έχετε ήδη στο στόχαστρο σας ή που σε λίγο θα βάλετε, να είστε σίγουροι πως θα το κερδίσετε μια και καλή.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Τοξότης

Φίλοι μου, η σημερινή όψη θα επαναφέρει το πάθος στην καρδιά σας, σήμερα συνειδητά θα μείνετε μακριά από αρνητικές σκέψεις, θα επικεντρωθείτε καθαρά και μόνο στην δύναμη της έλξης. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να πάρετε τη ριζική απόφαση να διαγράψετε το παρελθόν σας, θα σας δώσω τη συμβουλή να αξιοποιήσετε τα ευχάριστα που θα προκύψουν. Μην αρνηθείτε την πρόταση που θα λάβετε για νυχτερινή συνάντηση, θα υπάρξει ένα πολύ ευχάριστο γεγονός που θα σας ανανεώσει ∈ρωτικά!

Αιγόκερως

Advertisements

Φίλοι μου, σήμερα θα ανανεώσετε τον τρόπο σκέψης σας, δεν θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να παρασυρθεί από παλιές κακές αναμνήσεις. Η απόφαση να ξεφύγετε από το κακό παρελθόν, θα είναι το όπλο που θα σας βοηθήσει να διεκδικήσετε ένα νέο μέλλον, καταφέρνοντας να φτάσετε στο ύψος των επιθυμιών σας. Εσείς αφήστε το περιθώριο να σας πλησιάσουν και θα δείτε πως ένα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του με φανερή τη διάθεση να αποκτήσει μαζί σας προσωπικές επαφές.

Υδροχόος

Φίλοι μου, ο ∈ρωτισμός σας θα χτυπήσει κόκκινο, η γοητεία σας θα βρίσκεται στα ύψη, ωστόσο προσοχή στις σκηνές αντιζηλίας. Θα σας κυριεύει πάθος, εξάρτηση, ίσως και ζήλεια, το νους σας στις υπερβολές και στο ύψος των εντάσεων. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα περάσει σε εξομολογήσεις, θα καταφέρει να βάλει την καρδιά σας να αρχίσει να εκπέμπει σε νέα συχνότητα. Σήμερα θα υπάρξουν απρόοπτες αναστατώσεις, προετοιμαστείτε, θα δοκιμαστούν τα όρια της ∈ρωτικής και συναισθηματικής σας αντοχής.

Ιχθύς

Φίλοι μου, διαισθητική θα είναι η αντίληψη σας, αρκετά δυνατό το ένστικτο σας, θα είναι λάθος αν δεν υπακούσετε το προαίσθημα σας. Η σημερινή όψη θα φέρει γεγονότα που θα ανανεώσουν την ∈ρωτική σας ζωή. Ένα συμβάν θα αποτελέσει συνδετικό κρίκο ανάμεσα σας εσάς και πρόσωπο που είχατε παγώσει τον τελευταίο καιρό, έρχονται ξεκαθαρίσματα και επανασυνδέσεις που θα γεφυρώσουν αισθήματα.

πηγη

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα