Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (20-02-2020)

Ζώδια | Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (20-02-2020)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου, απρόοπτες ∈ρωτικές προκλήσεις θα σας ωθήσουν σε ένα είδος έντονης ∈ρωτικής ζωής. Προσοχή να μην φανείτε ατίθασοι περισσότερο από όσο επιτρέπουν τα συνετά όρια. Το σίγουρο είναι πως δεν επρόκειτο να υπάρξει μονοτονία στις σημερινές σας συναντήσεις, η καρδιά σας θα έχει μεγάλη ποικιλία συναισθημάτων, η εμφάνιση ενός προσώπου θα αναστατώσει τη σκέψη σας. Σήμερα δεν αποκλείεται να ανακαλύψτε ένα καλά κρυμμένο μυστικό.

Ταύροι

Αγαπητοί μου, σήμερα στόχος σας θα είναι οι θερμές ∈ρωτικές επαφές και όχι οι συγκρούσεις ή οι καχύποπτες αναζητήσεις. Εσείς που είστε άνευ σχέσης, σας φανερώνω πως ένα πρόσωπο θα αποδειχτεί ∈ρωτικά διαθέσιμο για εσάς, περάστε σε προτάσεις, ανταποκριθείτε στο ενδιαφέρον του. Ερwτικό άνεμο θα σας φέρει πρόσωπο από το παρελθόν, θα σας δώσει την ευκαιρία όχι μόνο να θυμηθείτε τα παλιά, αλλά να περάσετε και σε καινούργια τελείως διαφορετικά από τα προηγούμενα.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να εναντιωθείτε στην ∈ρωτική σας ρουτίνα, θα μπείτε στον πειρασμό να δώσετε άμεσο ∈ρωτικό άνοιγμα σε πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει η εξωτερική του ομορφιά. Εσείς που είστε σε σχέση προσοχή σε ζητήματα απιστίας, θα υπάρχει κίνδυνος να βγουν στην φόρα κρυμμένες καταστάσεις. Αφήστε ελεύθερες τις ∈ρωτικές σας εξάρσεις, ωστόσο, αποφύγετε τα ψέματα για να μην βγείτε ανεπανόρθωτα εκτεθειμένοι.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Καρκίνος

Φίλοι μου, αφήστε διάχυτες τις ∈ρωτικές σας διαθέσεις, διατηρείστε το χαμόγελο και την ∈ρωτική σας αύρα, σήμερα θα σας προσεγγίσουν πρόσωπα που θα είναι ικανά να δώσουν νέα προοπτική στην ∈ρωτική σας ζωή. ίσως κάποιοι από εσάς να μην μπορείτε να βρείτε την ψυχική δύναμη να ξεκολλήσετε από το αρνητικό παρελθόν σας, ωστόσο τα γεγονότα θα σας δώσουν το έναυσμα να περάσετε σε τολμηρά βήματα.

Λέων

Φίλοι μου, σήμερα δεν αποκλείεται να βιώσετε ένα ανατρεπτικό ∈ρωτικό γεγονός. Απρόοπτες και πολύ ευχάριστες διαστάσεις θα πάρει η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που η υπόθεση σας θα έχει τελικά μοιραία κατάληξης δέσμευσης και όχι χωρισμού. Πρόσωπο από το μακρινό παρελθόν έρχεται με θερμές, αρμόνικες, και ∈ρωτικές διαθέσεις, αξιοποιήστε τα γεγονότα που έρχονται χωρίς ανασφάλειες, αυτή η δεύτερη ευκαιρία θα είναι καθοριστική και απολύτως θετική.

Παρθένος

Advertisements

Φίλοι μου, θερμός διάλογος θα φέρει άμεση ∈ρωτική κατάληξη που θα ανανεώσει το κλίμα στην καρδιά σας και θα αλλάξει την καθημερινότητα σας. Με πρόσωπο που ναι μεν γνωρίζεστε καιρό, ωστόσο ποτέ δεν ανοιχτήκατε ∈ρωτικά, θα προκύψουν εξομολογήσεις που θα σας πείσουν πως κακώς μέχρι τώρα δεν είχατε εκδηλώσει την έλξη σας. Προσωπικό ραντεβού που θα έχετε νυχτερινή ώρα, θα αποτελέσει αφετηρία μιας πολύ ευχάριστης ∈ρωτικής διαδρομής, που σας διαβεβαιώνω πως το τέλος δεν θα είναι καθόλου δυσάρεστο.

Ζυγός

Φίλοι μου, απρόσμενη ∈ρωτική έκπληξη θα ‘ρθει να ταράξει τα νερά της καρδιά σας, αν εκδηλώσετε χωρίς αναστολές τις ∈ρωτικές σας διαθέσεις, τότε ετοιμαστείτε για ξεκίνημα νέας ∈ρωτικής πορείας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσετε καινούργιο πρόσωπο, η εξέλιξη που θα πάρουν οι επαφές σας θα δημιουργήσουν μια νέα βάση δεδομένων. Εσείς που είστε ήδη σε σταθερό δεσμό, τολμηρό ξεκαθάρισμα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, θα φέρει λύση σε ζήτημα που σας προκαλούσε άγχος και ψυχολογική πίεση.

Σκορπιός

Φίλοι μου, σήμερα θα βρείτε ανταπόκριση στην θερμή στάση που θα εκδηλώσετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά. Σε περίπτωση που αναζητάτε επειγόντως μια νέα ολοκαίνουργια γνωριμία, τότε ετοιμαστείτε καταλλήλως, κάτι απρόοπτο θα συμβεί. Έντονη θα είναι η γοητεία σας θερμή η αύρα σας, γι αυτό δεν θα χάσει την ευκαιρία να σας πλησιάσει πρόσωπο που θα μπλεχτεί οικειοθελώς στα ∈ρωτικά σας πλοκάμια. Προμηνύεται έναρξη εντόνου ∈ρωτικού δεσμού!

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Τοξότης

Φίλοι μου, σήμερα θα πάτε κόντρα σε οτιδήποτε σας δημιουργήσει στασιμότητα, δεν αποκλείεται σήμερα να πάρετε μια μεγάλη απόφαση, με στόχο να οδηγήσετε την ζωή σας σε τελείως διαφορετική κατεύθυνση. Καινούργιο ∈ρωτικό πρόσωπο θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σας, στις εκδηλώσεις σας δεν υπάρξουν αναστολές, ωστόσο μην παραβλέψετε τελείως την ηθική πλευρά κάποιων καταστάσεων. Σήμερα θα βγουν στο φως σκοτεινές υποθέσεις, κάποιες από τις οποίες ενδέχεται να σας εκθέσουν.

Αιγόκερως

Advertisements

Αγαπητοί μου, κάπως απρόβλεπτοι θα εμφανιστείτε, ενδεχομένως να παρασυρθείτε σε κινήσεις που στόχο θα έχουν να διαφοροποιήσουν κάποιους πολύπαιγμένους ρόλους. Με λίγα λόγια σήμερα θα θελήσετε να αλλάξετε τη θέση που κρατάτε μέσα στην σχέση σας, δεν αποκλείεται να υιοθετήσετε ένα τελείως διαφορετικό στυλ συμπεριφοράς προκειμένου να ξεφύγετε από το ανιαρό και το δεδομένο. Σήμερα θα υπάρξει ένα αποκαλυπτικό γεγονός που θα σας κάνει να αλλάξετε πολλά.

Υδροχόος

Φίλοι μου, τη σημερινή μέρα θα μπορείτε να αξιολογήσετε άμεσα τα γεγονότα και να πάρετε μια απόφαση. Θα μπορείτε να απομακρυνθείτε εύκολα από ένα ανειλικρινές άτομο, καθώς κι από οποιονδήποτε δεν είχατε ποτέ συναισθήματα. Σήμερα το μυαλό σας θα είναι πολύ δραστήριο και αναζητάτε θα το νέο. Θα έχετε μια ποιότητα στον προσωπικό σας μαγνητισμό, φιλελεύθερες ιδέες και κατανόηση απέναντι των άλλων ανθρώπων.

Ιχθύς

Φίλοι μου, εσείς που όντως πήρατε απόφαση να διαγράψετε τα παλιά, τότε ετοιμαστείτε θα υπάρξουν ριζικές εξελίξεις. Νέο πρόσωπο θα εμφανιστεί στην ζωή σας, έρχεται με ευχάριστες προτάσεις που θα σας αλλάξουν στερεότυπα και επιθυμίες. Καταφθάνει ένα ραντεβού που θα πάρει διαφορετικές διαστάσεις από τις προβλεπόμενες, αφήστε στη άκρη τις αρνητικές εικασίες, αυτή την φορά όλα θα έχουν θετική κατάληξη, θα καταφέρετε να ζήσετε ότι δεν ζήσατε ως τώρα.

πηγη

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα